Manifesteren

Hoe zit dat nou precies met manifesteren; hoe gaat het in z’n werk en wat is onze rol hierin? Doen wij dat nou zelf of wordt dat voor ons gedaan? In dit artikel geef ik antwoord op deze vragen en vertel ik waar readers hun informatie vandaan halen zodat ze je een kijkje in de toekomst kunnen geven.

Blauwdruk

Allereerst wil ik kort iets uitleggen over je energieveld en de informatie die daarin ligt opgeslagen. Je energieveld is je spirituele lichaam, dit houdt niet op bij ons fysieke lichaam maar loopt door tot ongeveer een armslengte afstand van je gehele lichaam en bestaat uit meerdere lagen van fijnstoffelijke deeltjes die niet met het blote oog te zien zijn. Het is onze eigen persoonlijke ruimte, waardoor het ook goed merkbaar kan zijn wanneer andere mensen – of energieën -deze ruimte binnentreden. Binnen dit energieveld bevindt zich ook een blauwdruk, deze energetische blauwdruk is waar alle elementen al liggen opgeslagen voor jouw plan wat nog in uitvoering is. Alle informatie die voor jou in dit leven van belang is, bevindt zich in je blauwdruk. Je kunt je levensmissie, je persoonlijke opdracht en je karma, maar ook je aangeboren gaves en talenten, allemaal terugvinden in je blauwdruk. En dit is ook waar datgene ligt opgeslagen wat al voor jou is gemanifesteerd.

Reading

ManifesterenReaders halen hun informatie dus uit jouw blauwdruk. Dit gaat veelal door beelden die ze te zien krijgen, die ze vervolgens eerst juist moeten interpreteren. Ze krijgen namelijk niet altijd letterlijk beelden vanuit de toekomst te zien maar ook aanwijzingen die wijzen in een richting. Van belang is dus dat ze deze beelden juist vertalen, zodat ze je zo iets kunnen vertellen over wat in de toekomst misschien wel realiteit gaat worden voor jou. Ik zeg misschien omdat geen enkele reader, medium of paragnost met zekerheid kan zeggen hoe jouw toekomst gaat verlopen. Dat wat er gemanifesteerd is, is namelijk nog geen realiteit maar een proces in wording. Er spelen nog vele factoren mee en onderweg is er nog van alles mogelijk. Wat we terug lezen in het energieveld is energetische waarheid maar nog geen realiteit zolang het nog geen vaste vorm heeft gekregen.

Manifesteren- Wie manifesteert er?

Nu over naar het manifesteren zelf; dit is iets waar veel mensen op het spirituele pad over praten. Het lijkt wel of het één na het ander zomaar wordt gemanifesteerd en het voelt bijna als een falen op je spirituele weg als dat wat jij graag wilt voor jezelf maar geen werkelijkheid wordt. In dat geval kan je opgelucht adem halen, want in dit artikel nu eens een ander geluid. Manifesteren is namelijk helemaal niet onze taak als mens, dit wordt gedaan door onze gids(en). Doordat onze gidsen niet zoals wij beperkt zijn tot de derde dimensie, zijn zij in staat om naast door ruimte ook door tijd heen te reizen, zodat ze dingen in de toekomst kunnen plaatsen. Als mens kunnen wij dit onmogelijk doen, maar de ziel kan dit wel. De ziel beslist hier altijd in dus als dat wat jij graag gemanifesteerd wil hebben niet in overeenstemming is met dat wat de ziel wenst, zal het ook niet manifesteren. Als dat waar jij als mens naar verlangt ook is wat de ziel voor jou wil en de ziel daar lering in ziet, dan kan het ook daadwerkelijk voor jou gemanifesteerd worden. Wanneer je wensen dus overeenkomen met die van je ziel kan dat de schijn wekken dat wij als mens zelf in controle zijn, maar dit is slechts een illusie, het is altijd de ziel die bepaalt.

Verlangen

Nu moet de ziel om naar andere dimensies te kunnen reizen en te manifesteren uit het lichaam treden. Dit is iets wat de ziel (bij de meeste mensen) alleen ’s nachts doet en ook dan heeft het genoeg andere dingen te doen, daarom krijgen we voor het manifesteren hulp en wel van onze gidsen. Deze zielen werken dus voor ons, zij houden onze verlangens goed in de gaten zodat ze daarmee aan de slag kunnen. Wanneer een verlangen sterk genoeg is, creëert dit een opening, een mogelijkheid voor gidsen om te manifesteren. Gidsen kunnen dus alleen iets voor ons manifesteren waar wij sterk genoeg naar verlangen en wat in overeenstemming is met de wil van onze ziel.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Onze rol

Maar wat kunnen wij nu zelf doen om het manifestatieproces voorspoedig te laten verlopen en onze gidsen een handje te helpen. Nou, zeker wel iets:

– Ten eerste kunnen wij er voor zorgen dat wij onze verlangens volgen. Dit versterkt onze verlangens en hoe sterker het verlangen, hoe makkelijker het manifesteren. Doordat het manifesteren een proces is dat in stappen gebeurt, zullen deze stappen ook kansen bevatten die helpen om wat we wensen uiteindelijk realiteit te laten worden. We helpen dus ook door deze kansen te pakken. Maar mis je een keer een kans; geen enkel probleem, dan volgt er namelijk echt weer een nieuwe.
– Wat we ook kunnen doen is visualiseren. Dit is best wel een bekende manier om te manifesteren, maar het is hierbij dus niet zo dat wijzelf het werk doen: het helpt echter onze gidsen goed duidelijk te krijgen wat het is dat wij willen.

– Nog een manier om onze gidsen te helpen is dagdromen. Ook dagdromen helpt om je verlangens goed kenbaar te maken en daarbij versterkt het ook je verlangen.

Altijd op de goede weg  

Lees je dit nou en denk je, er is maar heel weinig van waar ik naar verlang en van wat ik wens in mijn leven ook daadwerkelijk uitgekomen; vraag je je misschien al lezend af of je wel de juiste weg gaat en of je verlangens in overeenstemming zijn met dat wat jouw ziel wil? Onthoud dan dat de ziel het meeste leert van pijn en dat sommige zielen daarom veel kiezen voor pijn omdat ze zo snel een grote groei en ontwikkeling door kunnen maken. En weet dat, zelfs al ga je (nog) niet het pad wat in overeenstemming is met je missie hier op aarde, je altijd precies het juiste pad gaat voor jou op dit moment.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap