Matias De Stefano Criança Indico 2

Matias De Stefano over o.a. liefde :

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Goedemiddag meneer Mellema, graag zou ik a.s. zondag bij de workshop van Matias de Stefano aanwezig willen zijn. Ik hoop dat ik u morgenmiddag de 40 euro kan overmaken en natuurlijk dat er nog een plek vrij is om de workshop Ater Tumti te volgen. Mocht e.e.a. niet zo zijn, dan heb ik pech gehad maar ik zal Matias De Stefano wel blijven volgen.
    Hartvolle groeten, Edith Oukes.

    • @Edith Oukes, Beste Edith,

      er is nog beperkt plek inderdaad, maar we schuiven graag nog wat stoelen aan zolang dat kan. Ik reserveer nu alvast uw plek. Als u zorgt dat de overmaking uiterlijk vrijdag op mijn rekening staat, is uw reservering definitief. We verwachten u zondag te mogen verwelkomen. Hartegroet, Gordon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in