DELEN
Meester Morya

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 14 mei en van 13 juni 2014

Meester Morya,Meester Morya

Het hart van mensen dat bewust wordt van een verruiming in zichzelf laat toe dat er een liefde komt die schatten aanbrengt uit de hemel. Je moet weten dat er een inhoud komt in jullie leven wanneer je je richt naar het alledaagse leven op een zuivere, authentieke manier.

Probeer jezelf te zijn in alles, probeer ook dapper te zijn als het moeilijk is, en probeer vooral een verstandige houding aan te nemen ten opzichte van de moeilijkheden. Ga je niet nodeloos inspannen maar weet dat er een aantal facetten zijn in het leven die meegaan wanneer je liefdevol bent en liefdevol blijft ondanks de omstandigheden, en ondanks de moeilijkheden.

Liefde ligt in het hart van God verborgen en als je in de liefde staat, dan ben je in Zijn hart. En het is van daaruit dat je kan handelen op een zuivere, eenvoudige manier, zodat de kracht vanuit God in jouw leven komt en zodat je van daaruit de bloemen van het leven kan plukken voor jezelf én voor anderen. Het is in deze uitwisseling dat je dan het mooiste en het beste van jezelf kan geven en kan nemen.

In je innerlijk is het zo dat je tot bloei komt telkens je de zon van het leven toelaat in je eigen hart, het Goddelijke dat aanwezig is maar dat je tot ontdekking moet brengen in jezelf. Wel is het zo dat er een verstandhouding moet zijn naar anderen bij alles wat er gebeurt en in alle omstandigheden. Meester Morya.

(oorspronkelijke volle maan meditatie van 16 oktober 1997,
zoals neergeschreven door Geert)

© Geert Crevits, www.morya.org

4 REACTIES

 1. Ik heb vernomen dat deze mooie man Geert Crevits overleden is.
  Hij heeft prachtige boodschappen mogen ontvangen.
  Ik probeer mijzelf te zijn in alles, en alle moeilijk heden
  Die vaak gebeuren in een mensenleven te begrijpen
  En er op een liefdevolle manier mee om te gaan.
  Een ieder heeft zijn eigen probleempjes.
  Maar uiteindelijk liefde overwint alles.
  De zon van het leven toelaten.
  Dat zullen wij zeker doen.
  De bloemen plukken, van het leven en voor jezelf en andere.
  Dat is de bedoeling van dit alles.

  Een zonnige dag gewenst voor iedereen.
  Liefs Jannie.

 2. Heel erg mooi weer 🙂
  Ik wens iedereen een mooie vollen maan en dat ieder de zon van het leven mag toe laten in zijn of haar hart.

  Liefs Anne


 3. Goeiemorgen, en dank je wel Geert voor de woorden van Meester Morya! Ik voel me diep geroerd en ontroerd (kan mijn tranen maar nauwelijks binnenhouden)… Ja, het is de Liefde, de pure liefde die ik NU door mijn wezen voel stromen en vanuit deze goddelijke Liefde zal en wil ik mijn leven verder willen leven en doorgeven aan een ieder die ik op mijn (nieuwe) levenspad zal tegenkomen en ontmoeten. En ik weet Nu ook dat Muziek in mijn leven, maar ook in dat van alle anderen, een belangrijke bindende factor en ondersteuning is om de Goddelijke Liefde te laten stromen. Ik kan nu alleen maar dankbaar zijn … Een hartvolle groet en zonnige dag gewenst van mij, Edith …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in