Meester Morya,

Waar je wegen je ook leiden, als je wil, Ik ben bij jou. Dat is de innerlijke kracht van ons wezen. In jouw ziel kan je één zijn, met Meesters, Avatars, met God, met grote heiligen, met de ander. In jouw wezen kan je alles opnemen wat belangrijk is. Jij bent nooit alleen. Als je wil ben Ik bij jou, in jouw hart, altijd. Als je wil kan je die leiding ervaren, die inspiratie, die zachte liefde die Mij eigen is.

Omdat Ik weet dat Ik er voor mensen, voor jou kan zijn, ben Ik altijd blij, want Ik leef in de vreugde van het Goddelijke en wil ook dat jij daar komt. En als je af en toe innerlijk bij Mij komt, ofwel in dromen, ofwel in meditatie, ofwel in jouw verlangen – dat je wil dat Ik bij jou ben – dan zal Ik er zijn. Niet altijd zo duidelijk dat je zou kunnen denken: ‘ja, Ik zie Hem nu’, maar dat je weet, voelt: ‘het kàn niet anders dan dat Hij er is.’ Want als je denkt op Mijn naam ben Ik er.

Als je Mijn naam uitspreekt in je hart ben Ik er. Als je weet: ‘ik heb gevraagd dat Hij er zou zijn’, dan kan je ervan uitgaan dat Ik er ben. Vanuit die eenheid kunnen wij leven. En het is belangrijk voor jou dat je dit weet. Dat je weet dat we samen vooruit kunnen en dat je innerlijk de weg kan leren naar die vreugde, naar dat licht, naar dat weten. Als je je in je hart openstelt voor Mij, of voor een Avatar, voor een Meester, voor een grote heilige, voor God, word jij vanuit die energie, vanuit dit licht geïnspireerd en krijg je stilaan een ander leven.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Want de weg naar God gaat niet ineens, je kan niet in één ogenblik die hele weg afleggen. Dat komt omdat we inderdaad verankerd zijn op deze aarde en de zaken fundamenteel moeten doen. We moeten dus het fundament van het leven, van ons leven leren kennen. En dat kan je stukje bij beetje door in het dagdagelijks leven bewust te worden van jouw grenzen, van jouw onmogelijkheden om ze om te vormen tot mogelijkheden, om jouw grenzen als het ware stilaan te verleggen, om jouw boosheid, jouw wanhoop, jouw verdriet te overwinnen, om innerlijk te weten wat dit te betekenen heeft, om stilaan licht aan te maken in jouw hart, om stilaan vurig te worden, enthousiast over de goede dingen van het leven, om je niet meer te laten doen door wat anderen zeggen, maar om inderdaad te groeien naar volmaaktheid, eenheid, schoonheid, waarheid.

Jij kan dat.”

Meester Morya

© Geert Crevits, www.morya.org

beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in