DELEN
Meditatie ter gelegenheid van de volle maan

 

Meester Morya,

Er is een oneindigheid in het leven, en deze oneindigheid moet je in je eigen hart durven plaatsen. Er is een oneindigheid in alles wat je doet, en je moet met deze oneindigheid durven leven. Maar wie durft dat? Wie kan de stap zetten naar dat allereenvoudigste, naar het pure leven, naar het weten, en naar het begrijpen van de dingen die oneindig zijn? Het is aan jou gegeven om het te leren en je hebt er tijd voor nodig, dat weet Ik, maar je beseft wel dat het een mogelijkheid is die groot is, en die aanwezig is in je eigen hart. Als je de plaats van ontdekken weet dan kan je inderdaad een begin maken aan deze weg.

Laat je niet ontgoochelen doordat je denkt dat je bepaalde dingen moet doen, want door dat ‘moeten’ kom je dikwijls in het verkeerde terecht. ‘Wees niet ontgoocheld’, omdat je denken dikwijls van die aard is dat het de dingen zal proberen te begrijpen nog vóór je ze beleefd hebt, en dat kan niet. Daarin worden heel veel fouten gemaakt, dat mensen ofwel denken: ‘het is een onwerkelijkheid, het is niet mogelijk’, ofwel dat ze denken: ‘het is zo of zo’, terwijl het niet zo is. En daar tussenin moet je de weg vinden naar het ervaren, naar het beleven, vanuit het geloof dat de werkelijkheid aanwezig is in je hart. Als je het op deze manier kan spelen voor jezelf in het begin, dan kan je leren dat het een echt toneel is, en dat je van daaruit het voertuig maakt om grote ervaringen te hebben in je eigen leven.

Wees niet bang om te veranderen. Wees niet bang om te zoeken. Wees niet bang om je eigen weg te gaan. Want dat zijn grote pijlers in het ontdekken van het leven zelf. Meester Morya

© Geert Crevits, www.mayil.com
Fragment uit Morya Kracht 4: “De stap naar oneindigheid”, hoofdstuk 7
(Dit boek wordt dit jaar verwacht)

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in