Mediteren met je gidsen

Veel mensen worstelen met het concept van meditatie en wat meditatie nu precies betekent. Ze willen graag weten hoe ze in die staat van vredige gelukzaligheid komen. Voor hen die veel met spiritualiteit bezig zijn, helpt meditatie om hun verbinding met de bron te bekrachtigen. De gidsen, opgestegen meesters en engelen die helpen bij het overdragen van kennis, inzichten en healing, zien toe op deze verbinding. Als je tijdens het mediteren in een hogere trilling verkeerd, ben je volledig in staat om bewust je fysieke lichaam te controleren met je etherische lichaam. Daarbij train je de geest om wakker te blijven in deze staat van bewustzijn. Zo kun je het lichaam in een constante staat van vernieuwing brengen en opladen terwijl je afstemt op de hogere sferen.

Wat je je moet realiseren is dat het je gemoedstoestand is die ertoe doet en niet de locatie waar je je bevindt. Sommige mensen kunnen mediteren en zich verbinden terwijl ze zich in een drukke en lawaaierige ruimte bevinden. Ze kunnen ter plekke afstemmen op mensen en situaties, zonder dat iemand het in de gaten heeft. Anderen worden teveel afgeleid door geluid en beweging in de kamer om de focus te kunnen vasthouden die ze daarvoor nodig hebben.

Je eigen, persoonlijke gidsen omringen je altijd met hun trillingsenergie. meditatie-gidsAls je afstemt op deze energie, verplaatst deze stroom van licht zich naar binnen, naar je eigen kern. Gecombineerd met de energie van de bron vervult dit elke behoefte.  Dit is de energie die wonderen laat ontstaan. Deze miraculeuze kracht roept de engelen aan. Zij verhoren onze gebeden, beantwoorden onze roep om genezing en tillen ons op naar de hogere vibratie van vreugde en volmaakte vrede. Dit is de vrede waar we allemaal naar verlangen vanaf het moment dat we geboren worden op deze aarde. Het is het spirituele bewustzijn dat in ons gedijt en ons verbindt.

Het licht dat we uitstraalden toen we op aarde kwamen, waarvan we soms denken het kwijt te zijn, is maar een gebed,  een droom of een gedachte bij ons vandaan. Het vermogen om bewust de zielen aan te roepen die onvoorwaardelijk en onbevreesd van ons houden is de sleutel tot het ervaren van de pure liefde die ons heeft gecreëerd en waar we altijd bij terugkeren.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Als je gewend begint te raken aan de energie en het licht dat je gidsen je brengen, ga je je eigen, unieke vermogens om met ze te communiceren ontdekken. Het vereist moed en oefening. Er zijn veel tekenen van ontwaking die je kunt voelen en waarmee je de band met de zielen van het licht kunt versterken terwijl zij je assisteren. Je voelt misschien een aanwezigheid, een verplaatsing van lucht, een aanraking op je voorhoofd of je hoort het rinkelen van een bel. Dit zijn allemaal tekenen die je vertellen dat je meditatie succesvol is.

 Iedereen heeft zijn eigen manier van verbinden door middel van gebed en meditatie. Er zijn geen regels, geen beperkingen. Als bezieling je raakt en je behoeftes vervult, je angsten verzacht, maakt het niet uit waar je bent en hoe je verbindt. Of je nu op de top van een berg staat en uitkijkt over een prachtige vallei, of knielt in een majestueuze kathedraal, weet dat je het waard bent om alle liefde te ontvangen, die je toekomt.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

 1. Meditatie is niets anders dan de stilte in je zelf. Gedachten observeren, waarnemer zijn en ademhaling volgen. Het idee van gidsen engelen en opgestegen meesters, daar struggle ik mee.

  • Hey Rob
   Ik heb daar ook heel lang moeite mee gehad. Maar heb het wel voor elkaar gekregen.
   Mag ik vragen wat voor kleuren je ziet als je je ogen sluit?
   Bij mij was dat een kaleidoscoop van kleuren heel mooi maar ook heel verwarrend. Totdat iemand mij vertelde dat dat mijn gidsen waren en doordat mijn gedachte nog steeds chaotisch waren mijn gidsen ook nog niet hun plek wisten bij mij.Nu heb ik alle kleuren kunnen scheiden en praat ook met mijn kleur energieën en ben er ook achter gekomen welke mij met wat helpt.inmiddels heb ik ze een naam gegeven en komen ze heel vaak naar voren tijdens mijn meditatie als ik hun bij hun naam roep in gedachte.

   Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
   Groetjes Hilda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in