roze, de kleur van onvoorwaardelijke liefde
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

roze, de kleur van onvoorwaardelijke liefdeDe roze kleur op deze afbeelding vertegenwoordigt de zuivere liefde, bezield met het gele licht van geloof in jezelf. De zilverkleurige bloemen (zilver staat voor verlichting) heffen hun kristallen kralenhoofdjes op naar het onderwerp van de liefde – in het volste vertrouwen dat de beminde hen niet zal afwijzen of bedriegen. Amethist en Rozenkwarts – de liefdessteen – werken samen heel krachtig om een onvoorwaardelijke liefde te creëren die de geest transformeert en ons bewust maakt niet alleen van de intrinsieke eigenschappen van de geliefde, maar ook van de schoonheid en het wonder van alles wat er bestaat. Door veel liefde te geven verzamelen we een rijke oogst van welzijn.

In deze zon- en bloemenmeditatie helpen Aventurienen je zorgen over de liefde af te schudden. Rozenkwarts kalmeert emotionele onrust en vervangt ze door pure liefde. Amethist versterkt en verfijnt deze liefde

Meditatie

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Mediteer een paar minuten over de eigenschappen van je geliefde. Stel je voor dat ze zich samenvoegen in een heldere bal van vlammen die steeds geconcentreerder wordt. De vlam geeft energie aan dit beeld.

Onder invloed van de vlam – tegen deze tijd is het een grote, levensschenkende zon – neemt je liefde toe. Je voelt geen ongerustheid. Je bent je ervan bewust dat je gevoelens groter worden en steeds verder reiken. Dit maakt je gelukkig.

Plaats de Aventurienen op de bladeren. Bij elke steen die je plaatst, los je een emotionele onrust op. Tegelijkertijd ben je je ervan bewust dat je energieën in jezelf losmaakt die al lange tijd latent aanwezig waren.

Plaats de Rozenkwarts op een van de bloemen. Dit heeft een kalmerend effect. Kijk naar het beeld en roep voor je geestesoog een zee op die in zachtroze tinten om je heen golft en spanningen en frustraties loslaat – vervang deze door pure, vertrouwende liefde.

Plaats de Amethist op een van de andere bloemen. Terwijl je dit doet, voel je dat deze kristal je liefde sterker maakt en tegelijkertijd in spiritueel opzicht verfijnt. Je hartstocht is intens maar zuiver.

Terwijl je naar je geliefde toegroeit, voel je liefde binnen in je bloeien.

Bron: Mediteren met kristallen – Sue Parlett

Symbolic Home > Meditatie & Mediteren > Mediteren met kristallen

Mediteren voor Innerlijke Rust – Midden in het Bos

Waar kunnen we ons in tijden van spanningen beter terugtrekken dan op deze idyllische plek in het bos – veilig verborgen, ver van de dagelijkse beslommeringen. Kalmerende groen tinten ronde een afgeschermde vijver vangen onze blik en wenken ons naar een middelpunt van innerlijke vrede. We kunnen deze helende plek bezoeken wanneer we maar willen – het enige dat ervoor nodig is, zijn tien minuutjes voor onszelf in een rustige omgeving. Het hart van het bos zal ons altijd weer in contact brengen met de stilte van de geest. Daar brengt het welbevinden op alle niveaus: fysiek, mentaal en emotioneel.

vitaal water
vitaal water
vitaal water

1 REACTIE

  1. Rozenkwarts en amethist. Gebruik ik vaak voor mediteren . Celeniet de engelensteen draag ik om mijn nek. het sterkt mij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in