DELEN
hart-handen

door Selacia
www.Selacia.com

De Hogere Octaven van Liefde belichamen

Nieuwetijdskind.com-EigenliefdeHet jaar 2014 zal veel kansen brengen om je leven sterk te doen verschuiven – voel je je voorbereid om jouw goede dingen te gaan ontvangen? Hoe je in relatie staat tot de wereld zal een sleutelfactor zijn in wat je in 2014 ervaart. Dit kan natuurlijk veel dingen betekenen, maar in dit artikel leggen we de nadruk op ontvangen.

Hoe je ontvangt heeft invloed op je Ervaring

De manier waarop je iets ontvangt van de wereld zal je ervaring beïnvloeden, en ook hoe je je voelt in verband met je leven. Dit is natuurlijk niets nieuws. Maar volgend jaar, wanneer het tempo van evolutionaire verandering versnelt, zal je nieuwe levels van meesterschap in ontvangen nodig hebben.

Wat is ontvangen? Het is aannemen of nemen wat aangeboden wordt – door iemand anders, door een groep, entiteit, de wereld in het algemeen, of zelfs door spirit. Wat je ontvangt, kan informatie zijn, bevestiging, waardering, een fysiek voorwerp, een beloning of financiële compensatie, of iets anders dat je als zegening ziet.

Meesterschap in ontvangen is geworteld in zelf-liefde en een training in bewust en gepast ontvangen van wat de wereld je aanbiedt. Dit houdt in aanwezig zijn, alert, en goed kunnen observeren – onderscheiden wat gepast is, en wanneer het goed is om te ontvangen. Het betekent ook vragen stellen over wat je ontvangt, om meer helderheid en inzicht te krijgen over hoe erop te reageren.

Wanneer je ervaring opdoet in ontvangen, herken je intuïtief wat er aangeboden wordt, en je weet wanneer iets je hoogste goed is. Je vertrouwt ook op goddelijke timing, en staat toe dat die je ontvangen leidt. Dat betekent dat je jezelf niet voorbij holt, of dingen forceert voor ze gepast zijn.brug

Het DNA van Verdienen en Ontvangen

Je zal waarschijnlijk minder ongeduldig zijn met problemen in verband met tijd, wanneer je gelooft dat je het goede dat naar je toe kan komen verdient. Je kan dit gevoel niet willen. De conditionering van de meeste mensen is in feite te gaan twijfelen of ze het verdienen net zoveel te ontvangen als de anderen. Dit is een algemene tendens, dat wil zeggen dat je voorouders dezelfde conditionering hadden als jij, en dat je die erfde in je DNA.

Als je voelt dat je vermogen om te ontvangen wat kan opgepimpt worden, zijn er waarschijnlijk patronen of overtuigingen van op DNA-niveau die naar boven komen. Hoe de energie werkt, is dat dysfunctionele DNA-overtuigingen gekatalyseerd worden door belangrijke gebeurtenissen in je leven en belangrijke persoonlijke doelen. In dit geval zouden de overtuigingen te maken kunnen hebben met wat je volgens jezelf verdient of hoe je voelt in verband met hoe de wereld je behandelt. Ze worden getriggerd wanneer je op het punt staat nog maar eens een grote sprong voorwaarts te doen, of iets belangrijks te veranderen aan je levensomstandigheden.

In werkelijkheid is het leven overvloedig en is er genoeg van alles en nog wat. Je hoeft echt niet in de rij te staan om jouw beurt af te wachten, en je gokt niet. Ontvangen gaat niet over geluk hebben. Het gaat over in een flow te zijn met het leven, vertrouwend op die flow, en de flow observerend wanneer die binnenkomt.

Je Moet erop Vertrouwen dat je het Verdient

Voor meesterschap moet je vertrouwen dat je het verdient om ten volle te ontvangen van de overvloed die voor jou beschikbaar is.

In feite, wanneer je twijfelt of je wel iets verdient, kan je zelf-twijfel je bewustzijn van geschenken die aan je voordeur liggen blokkeren! Dit blokkeert je flow van binnenkomende goede dingen, je verstand denkt dan verkeerdelijk dat je niet kan hebben wat je wil.

Daardoor zou er wel iets goeds kunnen opduiken, maar zou je twijfel je inzicht kunnen verduisteren. Bijvoorbeeld: je vraagt hulp voor iets, en de volgende dag belt een behulpzame persoon je op, of word je wakker met inzichten die je tijdens een droom kreeg van spirit. Niet in staat om de link te maken, kan je ervan overtuigd zijn dat je niets ontving.

Elke dag van de week Sturen en Ontvangen

Zie jezelf als een zendstation dat 24u/dag en 7dagen/week stuurt naar en ontvangt van de wereld. Zelfs wanneer je slaapt, stuur je energetische impulsen uit die je gedachten, gevoelens en verlangens reflecteren. Je ontvangt ook tijdens je slaap, via dromen en door verbinding met spirit.

Denk eraan: spirit kent je van binnen en van buiten. Je hoger zelf kent je vraag voor je ze zelfs maar stelt. Hoe vaker je je vraag stelt, hoe meer er een energetische uitwisseling is tussen jou en spirit. Dit geldt natuurlijk ook voor de fysieke wereld, want spirit heeft onbegrensde communicatie met jou.

Vanuit je wijsheid zal je beseffen dat de wereld je een eindeloze stroom gunstige energieën, dingen, mensen en kansen stuurt. Sommigen kunnen vermomd zijn als lastige manipulators, zoals de baas die de vloer aanveegt met je, je bekritiseert en elke beweging die je doet probeert te controleren. Maar zelfs die baas heeft een geschenk in zich, hij wakkert je verlangen aan om meer in je kracht te gaan staan.

Beëindig je jaar met een hogere frequentie door je relatie met de wereld te onderzoeken en te updaten. Je kan dit doen via gefocuste, bewuste reflectie over hoe jij omgaat met mensen en de wereld in het algemeen. Nodig spirit uit om je blokkades te tonen opdat je volledig zou kunnen ontvangen – vraag om je te tonen hoe je de kunst van het ontvangen beter zou kunnen leren. Vertrouw erop dat spirit door dat te vragen met jou begint te werken, om je oude dysfunctionele patronen te helpen ontrafelen en om de hogere octaven van liefde te belichamen.

Selacia

Vertaling Fran Tielemans

10 REACTIES

 1. Zo herkenbaar en duidelijk. Als je open staan en de liefde in je hele wezen toelaat dan merk je gewoon dat de spirits dagelijks aan het werk zijn.
  De laatste maanden is er geen dag voorbij gegaan dat ik niet heb gemerkt dat er aan mij gewerkt wordt.
  Fantastisch gevoel om dit te mogen ervaren. Schitterend hoe inzichten en wijsheden in je opkomen en je leven compleet vernaderen.

 2. Bedankt voor deze verhelderende tekst die voor mij bruikbare Input geeft hoe nu verder te willen/moeten gaan in mijn leven.

  Moeder aarde zal mij dragen !!!

  In liefde en licht *..*

 3. Mooi stukje!

  Ik wens iedereen een warm, liefdevol jaar vol positiviteit, aaneengeregen van gelukkige momenten!

 4. Mooi artikel, en heel herkenbaar dat dit zo werkt.
  Ik heb het afgelopen jaar het al bemerkt en leren ontvangen. Blijft altijd moeilijk omdat collectief zoveel in de mens aanwezig is over niet mogen…….Dus ook niet mogen ontvangen.
  Het stuk bewustwording hierin en de liefde voor en naar jezelf toe, geeft dat ontvangen mag en mooi is. En van daaruit geef je des te meer vanuit je hart.
  Dat eenieder dit jaar hiervoor open mag staan en veel mag ontvangen: een glimlach, liefde, warmte, begrip, ook materie enz.

  • @Anne,

   Lieve Anne,

   Voor jou ook een liefdevol 2014!
   Hoop nog vele mooie berichten van je te mogen ontvangen.
   Intens dankbaar voor het eerste zetje wat je me gaf…
   In het diepste weten: daar waar onze lichamen van elkaar verwijderd zijn, hebben onze zielen elkaar allang geraakt.
   Jij bent liefde.

   Liefs, Diny

 5. deze tekst kwam op het juiste moment.
  na heel lang niet in staat te zijn geweest om te kunnen ontvangen(door verschillende nare negatieve ervaringen),werd ik vanmorgen wakken het eerste wat ik las was n mooie nieuwjaarswens voor mij van iemand, vlak erna deze tekst.
  en ik wil de tekst van het berichtje zo graag ontvangen……
  kan geen toeval zijn, thanks

 6. Het is vandaag 1 januarie 2014 ik ontvang ik sta open om te ontvangen in de vreugde van de spirit , ik vraag hem om dingen mogelijk te maken , ik vertrouw erop dat ik het krijg , ik herken in dit het hoogste goed , dank u dat u dat mogelijk maakt . Amen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in