DELEN

door Selacia  www.Selacia.com

 

selacia 2014
selacia 2014

De energie van verandering is deze maand verschoven, waardoor we meer beweging voorwaarts kregen, zonder de onberekenbare energieën van oktober. Indien je de gemakkelijke stroom nu nog niet voelt, is een reden daarvoor de verstoring van tijd die we nu ervaren. De juiste tijd kan je één ding vertellen, maar je eigen innerlijk gevoel van tijd heeft je misschien het gevoel gegeven van ofwel achter de tijd aan te lopen, ofwel dringend voor de tijd uit te willen zijn. Het gevolg daarvan kan een gevoel zijn dat je niet echt in afstemming bent op waar je nu moet zijn. Je kan misschien gewoon willen dat de draaimolen van de tijd stopt!

Je kan de loop van de tijd echt niet veranderen natuurlijk, maar er is veel dat je kan doen om je evenwicht te behouden. In feite is het in dit laatste stuk van 2014 essentieel dat je ontdekt hoe je beste maatjes wordt met tijd en verandering.

Goddelijke Veranderingsmakers en Tijd

 

Je bekrachtiging als goddelijke veranderingsmaker is integraal gelinkt aan meesterschap over de twee onderling verbonden energieën van tijd en verandering. Je krijgt tenslotte een gevoel van bekrachtiging wanneer je leert hoe de stroom van het leven te bevaren – en steeds makkelijker je centrum en een innerlijke plek van kalmte vindt, hoe de omstandigheden ook zijn. Alleen in een staat van kalmte kan je effectief omgaan met de volgende verrassing of uitdaging en die op de beste manier aanpakken. Alleen door aanwezig en in je hart te zijn, kan je duidelijkheid krijgen over wat er zich voordoet, en de wijsheid krijgen om te weten hoe om te gaan met wat je ziet.

3 Tips rond Tijdtijd

Hier zijn drie tips rond tijd. Hou ze in je achterhoofd in deze hectische periode, om meer innerlijke vrede te hebben.

 1. Besef dat de tijd op de klok er inderdaad is, en dat er veel praktische redenen zijn om de klokken te synchroniseren, zoals afspreken voor een etentje met je vriendin of op tijd komen op de luchthaven.
 2. De tijd van de klok is lineair gemeten. Jij bent een kwantumwezen, dus meet jouw potentieel niet af aan de klok, denk grootser. Voeg een kwantum-perspectief toe aan het uurtje voor je iemand ontmoet, en laat dan een uitgebreid reservoir aan creativiteit opborrelen in je bewustzijn, zodat je in één uur doet wat anders de hele morgen zou in beslag genomen hebben.
 3. Denk aan de tijd of aan de cyclus. Deze tijd van het jaar kunnen vakanties en de deadlines van het eindejaar het gevoel van tijd verstoren. Er is vaak een grote gejaagdheid, iedereen rond jou is wel druk bezig met iets, misschien zelfs geëxciteerd, en zich altijd aan het haasten. Dat is sterk voelbaar, en je kan erin meegezogen worden!

3 Tips om Meesterschap te verwerven over Tijd

Hier zijn drie manieren om meesterschap te verwerven over tijd op zulke momenten. Werk hier dagelijks mee tussen nu en het einde van 2014, om meer beslagen ten ijs te komen en het leven van je dromen te creëren!

 1. Doe verschillende keren per dag je best om te gronden en te centeren. Als je niet zeker bent of je wel gegrond bent, dan ben je het waarschijnlijk ook niet. Focus zittend of staande op je hart, en op een lijn van rode energie die doorheen je lichaam naar beneden loopt in de Heilige Aarde.
 2. Beslis, wanneer je denkt aan getimede activiteiten, de klok op kwantum-manier te benaderen – dat wil zeggen dat je zowel praktisch bent als respectvol voor jezelf en anderen, en dat wil ook zeggen dat je weigert je creativiteit op te offeren aan tijd. Denk eraan dat je creativiteit en innerlijke wijsheid op totaal vrije manier uit de spirit-bron komt!
 3. Denk eraan alert te blijven op kudde-mentaliteit en de neiging mee te lopen in de gevoelloze rush van deze periode van het jaar. Wanneer er echt iets dringends is, doe dan je best op er zo goed mogelijk mee om te gaan. Maar denk eraan dat vele dingen eigenlijk futiliteiten zijn!

Selacia

Vert.Fran Tielemans

1 REACTIE

 1. Het gevolg daarvan kan een gevoel zijn dat je niet echt in afstemming bent op waar je nu moet zijn.

  Het gevolg daarvan kan een gevoel zijn dat je niet echt in afstemming bent op waar je NU moet zijn.

  Waar je dus tegenwoordig en aanwezig moet Zijn is Hier en Nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in