Geen nieuwe wereld zonder jou

Hoe is het tot nu toe met jou gegaan te midden van al die gebeurtenissen van april? We zijn nog niet helemaal klaar, want de eclips van 29 april komt er nog aan, maar dat is de laatste gebeurtenis van de maand, dan zijn we mei. Het zal een beetje zijn als verhuizen, wanneer alle beroering en drama van inpakken en verhuizen voorbij is, staat alles daar onuitgepakt, gerangschikt, en is het nieuwe huis klaar om onze thuis te worden. We laten veel oude energie los en gronden tegelijkertijd nieuwe energie, en afhankelijk van wat je loslaat – dat is de energie die je vasthoudt en verwerkt op twee levels, voor jezelf en voor de mensheid – kan het ofwel voelen alsof er niets gebeurt (alhoewel dat weinig waarschijnlijk is), of alsof je door de ergste emotionele crisis gaat die je ooit meemaakte.Nieuwetijdskind.com-Twee-werelden

Ik hoorde veel over mensen die plots stierven, zelfmoorden, relaties die plots beëindigd worden, of mensen die voelen dat ze helemaal klaar zijn met een bepaalde situatie in hun leven. Je kan ook afsluiting krijgen in een situatie, net zoals ik gisteren, wat een totale verrassing was, heel onverwachts, maar ook een grote opluchting. Dit is één van de effecten van deze energie, en op een bepaalde manier kan dat prachtig zijn, maar op een andere manier dan weer heel onprettig. Het is moeilijk te bedenken dat voor sommigen deze periode een wonderlijke opluchting brengt, en voor anderen de pijn die ze ervaren zo diep is dat ze voelen dat ze geen andere keuze zien dan een eind te maken aan hun leven.

We staan allen onder grote druk nu, dus wanneer je de behoefte voelt om contact te zoeken met iemand, volg dan zeker je innerlijke leiding. Anderzijds, vraag zeker om hulp wanneer je dat nodig hebt. Dit zijn geen makkelijke tijden, en ze gaan voorbij, dus is het niet nodig het allemaal alleen te doorworstelen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Als we ooit al een voet in twee werelden tegelijk hadden staan, dan is het nu wel, en wanneer we de oude energie loslaten creëren we ook de hogere frequentie daarvan in de nieuwe aarde paradigma. Dat is waarschijnlijk waarom we allen de voorbije weken enkele kilo’s aangekomen zijn, want we hebben de aarding nodig, die de frustratie en irritatie ons gaven toen we kleren aantrokken die niet meer pasten, om onze energie zo in ons fysieke lichaam te houden.

Doordat we pijn willen vermijden, hebben we de neiging om uit ons lichaam te trekken wanneer deze pijnlijke emoties naar boven komen, maar dat is niet wat we horen te doen.

In plaats daarvan moeten we die gevoelens naar boven laten komen en laten voorbijgaan, met de intentie om hun hogere frequentie te creëren, zodat verdriet vreugde wordt, kwaadheid vergeving, machteloosheid bekrachtiging, en angst vertrouwen.

Wanneer je merkt bij jezelf dat er pijnlijke gebeurtenissen uit het niets opduiken, dan is dat de energie die naar boven komt om los te laten en te transmuteren. Stop dit proces niet, om jezelf te veroordelen of jezelf te bekritiseren, of je af te vragen waarom je toch zo dom kon zijn, zo blind of dwaas of in de war, of waarom iemand zo gemeen was tegen je. Heel diep adem, en kies de nieuwe energie waarmee je dit alles wil vervangen, en laat het dan voorbijgaan.


Vraag jezelf: ‘Wil ik deze energie met me meenemen naar een andere dimensie van zijn? En indien niet, welke versie wil ik ervan maken? ‘ We hebben allen een visioen gekregen over ascenderen naar hogere dimensies van zijn en wat dat inhoudt.Pleides

Een deel van dit proces is bepalen wat we met ons willen meenemen en wat we in 3D willen laten. Denk eraan dat deze energieën niet complementair zijn, ze mixen helemaal niet, dus alle 3D rommel moet in 3D blijven. Om een gezegde te gebruiken: ‘What happens in Vegas, stays in Vegas.’ Wel, wat gebeurt in 3D, blijft in 3D.

Er is nooit een beter moment geweest om jezelf afsluiting, loslaten en healing te schenken van je verleden, ook van vorige levens, karma, trauma en alle levenssituaties die dit voor jou creëren. Wat wil je laten gaan, of niet langer ervaren, niet langer voelen, of jezelf mee belasten (hint: alles dat je verlangen naar liefde, vreugde, vrede en overvloed in je leven niet dient is een last)? Het is een perfect moment om al die dingen los te laten en de afsluiting te krijgen die je nodig hebt. We gaan naar heelheid, eenheid met onszelf en met de Goddelijke Bron of Schepper. Als heelheid betekent dat je nieuwe dimensies van zijn kan ingaan in een staat van liefde, vrede, vreugde en overvloed, hoe heel kan je dan jezelf toestaan te zijn?

lichtDit is ook een tijd om zacht te zijn met jezelf, om intenties te plaatsen voor je leven, en om jezelf te doen denken aan wat voor leven je wil, wanneer het even moeilijk wordt. Eens je voor jezelf nieuwe intenties plaatst, zal al wat niet in aflijning is daarop, naar boven komen om herbekeken en aangepast te worden, dat wil zeggen dat het, voor je de energie loslaat, je een kans zal geven om voor iets anders te kiezen. Het heeft geen belang wat je kiest, er is geen fout of juist, maar je moet kiezen tussen de oude energie behouden, of toestaan dat een nieuwe zich te toont, die afgelijnd is op je intentie.

Denk eraan dat het een proces is, en dat we er stap voor stap doorheen gaan, op dezelfde manier als we ademen, één ademhaling en dan de volgende. Sommige energieën die we loslaten hebben vele levens lang deel uit gemaakt van ons energieveld en matrix, dus het loslaten ervan kan wat bitterzoet aanvoelen. Blijf gefocust op wat jij in je leven nu wil, en je keuzes zullen niet alleen voor de hand liggen, maar al wat er niet op afgelijnd is kan vanzelf uit je leven verdwijnen.

door Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

vert. Fran Tielemans

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

7 REACTIES

 1. Hoi Elles

  Ik wil even een reactie geven. Mijn ervaring is dat ik mijzelf eigenlijk ook wel goed voel misschien een beetje moe doordat ik allerlei social media ovder de knie wil krijgen maar voor de rest ben ik zeker ook best vrolijke optimistisch. Ik denk dat het bij komt omdat ik al heel wat jaren bezig ben met ontwikkelen en oud zeer verwerken, ben 55 jaar. ik ben nu een gelukkig en tevreden mens. En ik zie mensen om mij heen worstelen met zichzelf. Door inzicht in jezelf te vinden en je wonden te helen kun je gelukkiger worden. Dat is een van die dingen die ik met mijn site doe. Mensen hellepn wat inzcht te vinden zodat ze daarna weer zelf door kunnen.
  groetjes Marion Henriquez

 2. Dit is een heerlijke tijd. Ik zie mensen om mij heen oude wonden genezen. En langzaam opbloeien. Ze gooien letterlijk en figuurlijk oude dingen van zich af. Heel mooi om te zien. Mensen zoeken inzicht en gaan op een spirituele zoektocht naar zichzelf. Ik merk dat ook op mijn site marionivo.nl mensen vragen in deze tijd vaker een reading aan voor inzicht. En dat geeft ze inzicht en ik geef ze een klein
  duwtje de juist kant op. Mooi he.

 3. Hallo lieve vrienden,ik dacht na april zal ik me wel wat beter voelen in mijn vel maar o wee ik voel me nog slechter.
  Maar ik heb een zware jeugd achter de rug en heb nog wat los te laten.Nu ik dit artikel lees voel ik me alweer wat beter.Ik zet nu nog meer de intentie aan wat ik wil in mijn leven en vertrouw erop dat dan alles terug rustig word in mij.Jennifer Hoffman maakt dat ik terug tot mezelf kom.

  lieve groetjes sandraatje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in