Leestijd: 2 minuten

Hoe neem je de regie over je leven weer in eigen handen?
advertorial

Wanneer en hoe kom je in contact met jezelf? Wees eens eerlijk, dit lukt meestal niet. We hebben onze agenda vaak al volgepland, we zijn te overprikkeld, of hebben niet genoeg ruimte en aandacht om te kiezen voor onszelf. 

Zou je niet eens willen weten hoe het is om binnen een korte periode meer innerlijke kracht te krijgen en zonder gestoord te worden tot de kern van jezelf te komen? Je doelen echt eens bereiken?

Gezien er in de afgelopen maanden zoveel veranderd is, is hier meer voor nodig dan een “simpele cursus” of een inspirerend boek. Daarom heeft Response Instituut, het erkend opleidingsinstituut voor NLP, Hypnose en coaching iets moois voor je in petto vanaf 1 november: de Response Power Challenge. Een gloednieuwe challenge die jou uitdaagt om dichter tot jezelf te komen binnen 7 of 30 dagen! De keuze ligt bij jou. In dit artikel lees je meer over deze krachtige challenge. Het goede nieuws: het is op afstand en je kunt je nu extra voordelig inschrijven.

De focus op jezelf, samen met anderen

7 of 30 dagen lang ga je werken aan jezelf. ’s Morgens om 5.30 uur doe je met andere deelnemers van de challenge een gezamenlijke meditatie, begeleid door Milan Somers. Hierna begin je aan een reflectieopdracht. Het doel is om jezelf nog beter te leren kennen zodat je voelt wie je daadwerkelijk bent en vanuit je kracht kunt functioneren. Zelfs als je niet weet wie je bent en wat je precies wilt, komen we hier samen uit. We treden samen uit onze comfort-zone, maar de focus ligt op jezelf. 

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Euuhhhh wacht. Lees ik dit goed. ’s Morgens om 5.30 uur? Ja, je leest het goed. Het is bewezen dat je op dit tijdstip nog niet gestoord wordt door anderen of social media. Daarnaast is je melatonine-gehalte dan nog hoog, waardoor je je pijnappelklier activeert. Deze klier is zeer belangrijk voor de creatie van wie je wilt zijn en het leven dat je wilt leiden. 

Waarom je meer krijgt dan alleen het dagelijkse power-uurtje.

Naast het power-uurtje krijg je door de dag heen (en ook in het weekend) challenges die je mag uitvoeren. Al deze opdrachten zijn erop gericht om meer van jezelf te laten zien aan de wereld. Je wordt hierin ondersteund en krijgt een reminder middels een appje of een mailtje. Handig toch?

Belangrijke vragen en antwoorden over deze challenge:

Milan Somers van Response Instituut heeft inmiddels vele vragen gekregen over de Power challenge en geeft in onderstaande video nog een korte uitleg en antwoorden op die veelgestelde vragen:

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/466533252″ width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; fullscreen” allowfullscreen></iframe>

Hoe weet ik of dit iets voor mij is? Zo dus.

Als jij:

  • momenten voor jezelf wilt creëren
  • meer over jezelf te weten wilt komen
  • meer vanuit je innerlijke rust, balans liefde en vertrouwen wilt leven
  • de regie wilt hebben over je eigen denken en voelen
  • meer power wilt ervaren met gelijkgestemden 

Dan is de Power Challenge echt iets voor jou. Er zijn drie verschillende pakketten voor deze challenge. Meld je nu aan op deze pagina van Response Instituut en kom tot de kern van jezelf vanaf 1 november!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in