antwoord van de Engelen

Veel mensen die proberen te communiceren met engelen zijn zo gefocust op het ontvangen van het antwoord en de oplossing dat ze vergeten de juiste vraag te stellen, of de verkeerde verwachtingen hebben. Ze krijgen hiermee een ander antwoord dan waarop ze hoopten of kunnen het antwoord niet plaatsen. Wil je de juiste boodschappen ontvangen? Pas je vragen dan aan op de Engelen en hun manier van communiceren.

Engelen communiceren vanuit je zielendoelen

Ze geven altijd antwoord in jouw hoogste goed/op zielsniveau. De antwoorden van de engelen hebben als doel jouw ziel en zielenpad te ondersteunen en ze ondersteunen jouw licht. Engelen willen altijd jouw licht laten groeien. Daarnaast bieden ze troost, licht en moed tijdens ons aardse bestaan. Stel een vraag aan ze en je krijgt altijd een antwoord vanuit dat perspectief. Hun antwoord is vaak een antwoord voor de lange termijn die alleen uitkomt als jij ook jouw deel oppakt.

Engelen hebben een slecht gevoel voor tijd

Ze zijn niet gebonden aan tijd en ruimte, een vraag als ‘wanneer’ kan dus anders uitpakken. Ze snappen dat wij met maanden, dagen en jaren werken en wij wel gebonden zijn aan tijd, maar tijd is voor hen een relatief begrip. Ze kunnen wel tijdscurves aangeven, maar je moet het wel concreet aan ze vragen. Wil je concrete informatie, durf dan ook concreet te vragen. Stel dus niet de vraag of je binnenkort je zielsverwant leert kennen. Stel de vraag: ‘Leer ik dit jaar mijn zielsverwant kennen?’ Zeggen ze ‘ja’,  vraag dan verder. ‘Wanneer dit jaar? Welk seizoen? Zijn er tekens waar ik op mag letten?’ Wil je dat een engel je vergezelt tijdens bijvoorbeeld een sollicitatie, vraag dan niet: ‘Wil je van 14.00 uur tot 15.00 uur bij mij zijn?’ Vraag: ‘Wilt u bij mij zijn en mij ondersteunen tijdens de sollicitatie vanaf het moment dat ik in de auto stap tot ik weer thuis ben?’ Dit werkt veel beter.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Stel meerdere vragen

Stel niet één vraag, maar deel je vragen op. Begin met een brede, maar concrete vraag. Bijvoorbeeld: ‘Waarin mag ik mij verder ontwikkelen?’ Stel, je stelt een vraag en gebruikt hierbij Engelenkaarten. Je ontvangt een kaart met een boek, vraag dan weer verder: ‘Wat bedoelen jullie met het boek? Over welk onderwerp mag ik het boek lezen?’ Blijf net zo lang doorvragen tot je de informatie hebt die jij nodig hebt

Verwacht niet gelijk het complete plaatje

We zijn hier als mens om te leren en ervaringen op te doen. De engelen ondersteunen, maar leggen niet jouw pad helemaal voor je klaar, want een ervaring die je zelf meestert is veel waardevoller voor de ziel. Engelen geven vaak een paar suggesties die je kunnen ondersteunen en stapjes waarmee je kunt beginnen, maar ik heb het tot nu toe nog nooit meegemaakt dat ze je het complete plan in één keer geven. Je leert hier simpelweg als ziel minder van. Daarnaast is het jouw leven, jij moet de stappen zetten. Heb je de eerste twee stappen gedaan, stel dan gerust opnieuw dezelfde vraag en zeg: ‘Ik denk dat ik deze twee stappen gedaan heb, mag ik inzicht in de volgende?’ Je zult zien dat ze dan met nieuwe dingen komen. Schrijf je vragen en antwoorden dus op en stel bij grote levensvragen gewoon om de maand of om de twee maanden dezelfde vragen.

Vraag niet alleen inzicht, maar ook wat je nodig hebt

Stel, je vraagt: ‘Is het een goed idee om mijn hart te volgen en mijn eigen bedrijf te beginnen?’ Als het jouw zielendoelen ondersteunt, zul je hier een Ja op krijgen. Bedenk wat je nodig hebt en vraag er concreet om. Je zult zien dat er mensen of gebeurtenissen op je pad komen die je plan ondersteunen. Het is dan wel aan jou om deze kans te pakken.

Voorbeeld uit de praktijk

In september 2021 besloot ik mijn parttime baan op te zeggen en me volledig te storten op mijn eigen bedrijf (dit was ook een advies van de engelen). Ik vond het eng, want ik had nog lang niet genoeg inkomsten, maar wel spaargeld. De Engelen verzekerden me dat het goed zou komen. Ik wilde dat meer mensen wisten wat ik deed en me zichtbaar maken. Ik vroeg de engelen: ‘Hoe word ik zichtbaar?’ Ik kreeg als antwoord ‘Nieuwetijdskind’. Ik kreeg hetzelfde antwoord op ‘Hoe maak ik reclame?’ Ze bleven elke keer terug komen op Nieuwetijdskind. Ook als ik een kaart trok: ‘Hoe trek ik klanten aan?’ gaven ze een kaart van de schrijver en hoorde ik opnieuw Nieuwetijdskind, net zo lang tot ik belde en toen ging het heel snel.

Vertrouw op hun inzichten en adviezen

Engelen herhalen belangrijke boodschappen vaak, zoals bij mij in het voorbeeld. Ik had toen ze dat zeiden nog nooit een artikel geschreven en ik ben dyslectisch; schrijven voor een online platform was wel het laatste dat ik had kunnen bedenken. Het kostte me moed en ik moest door mijn angst heen, maar het bracht me precies waar ik om had gevraagd. Ook om door mijn angst heen te gaan hebben ze me geholpen en de artikelen die ik schrijf zijn altijd in samenwerking met hen. Ze voorzien me van inspiratie, inzicht en helpen bij het schrijven. Hun inzicht gaf me wat ik nodig had en zo zullen ze ook voor jou werken.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in