de-aarde

Uittreksel uit e-boek Telos, de Holle Aarde 

Wij wonen in grote paleizen die gemaakt zijn van kristallen stenen die vastgemaakt zijn met juwelen van de Aarde. Deze gekristalliseerde stenen creëren een magnetisch veld en een uitstraling die onze lichamen verzorgen en in balans houden en ons vult met de Levenskracht die uit de Grote Centrale Zon van ons Universum afkomstig is. Alles in onze huizen straalt de zuiverheid van God uit en stemt ons af op de Goddelijke vibraties. Want Gods liefde vult onze huizen en Gods liefde creëert de rijkdom in onze levens.

Ons voedsel trilt van de levenskracht en wanneer wij dit eten wordt die levenskracht naar iedere cel vervoerd, wat resulteert in een perfecte gezondheid en een lang leven.

De krachten die wij door dit voedsel krijgen, stelt ons in staat met onze lichamen de daden van een Hercules te verrichten, wat voor jullie onmogelijk lijkt. Wij kunnen extreem lange afstanden lopen of rennen zonder dat we moe worden en we kunnen uren achtereen zwemmen. We zijn aan het eind van de dag niet moe, want wij ‘werken’ in feite niet. Ons werk is pure vreugde en het gaat ons gemakkelijk af en aan het eind van de dag kennen wij alleen maar tevredenheid.

Onze levens zijn werkelijk wonderbaarlijk en wij voelen ons zeer gezegend. Maar zelf hebben wij dit Utopia gecreëerd en dit kunnen en zullen jullie ook doen. Want jullie toekomst zal glorieus zijn. Jullie staan op het punt door deze dichtheid heen te breken en de hemel te betreden. En deze hemel is hier op Aarde. Op dit moment is slechts de helft van de Aarde hier, maar spoedig zal de hele planeet in de hemel zijn, waarnaar jullie zo lang hebben gezocht. Want, de hemel is niet ergens anders; de hemel is hier op Aarde. Daar waar jullie wonen. Je hoeft het hier alleen maar te brengen door middel van je hoger bewustzijn. Want de hemel is slechts een frequentie en jullie stijgen nu snel naar die frequentie. En wij, hier in de Holle Aarde, staan te juichen nu jullie de wens hebben uitgesproken en vastbesloten zijn om in bewustzijn te groeien en de frequentie van ascension te bereiken, die vanuit de Grote Centrale Zon naar de Aarde afdaalt. Jullie Vader/Moeder, God en Godin, Alfa en Omega, brengen jullie thuis, terug in de boezem van liefde, waar we in alle eeuwigheid zullen wonen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het voedsel verandert naar gelang het massabewustzijn van de gemeenschap groeit

De mensen in de oudheid werkten samen met de Deva’s (natuurgeesten), de hoeders van de grond en door samen te werken en de Aarde haar eigen werk te laten doen voor de groei van de gewassen die geplant zijn, waren de oogsten altijd groot – nee, geweldig – en tot de rand gevuld met levenskracht die door elk atoom stroomde. Door deze levenskracht in elk atoom en cel, door deze stuwkracht trad er een versnelling op, wat de Onsterfelijke Elixer van het leven is. Het is het geheim om eeuwig ‘jong te blijven’.

De Deva’s keren naar de Aarde terug, na een lange afwezigheid en zullen snel die mensen helpen die zich tot hen wenden, om de grond opnieuw te voorzien van voedende bestanddelen die de cellen in de menselijke lichamen zullen verzorgen en onderhouden. De Deva’s zijn glorieuze wezens die met alle mensen willen samenwerken, of je nu boer bent of alleen maar je tuin verzorgt. Ze willen je partner zijn, zodat alle mensen de magie van de grond, van het planten en van het oogsten opnieuw kunnen leren, de magie om je eigen voedsel te verbouwen, op je eigen plek, voor eigen gebruik. Het voedsel dat vanuit andere locaties naar je wordt toegebracht, uit andere landen, vibreert niet met je plaatselijke omgeving of met je eigen speciale hartenklop van het leven.

Alles is een reflectie van je directe omgeving, met inbegrip van de aura’s die je omringen en alles wat je aanraakt of bent neemt je pulserende atomen op en deze atomen worden een deel van de grond en de trilling van alles wat je laat groeien. Dus, denk je niet dat je eerder gezonder wordt wanneer je alleen maar die trillende atomen in je voedsel opneemt die uit je eigen zelf ontstaan en uit de gemeenschap komen waarmee je vibreert, dan uit een onbekende plek waarmee je niet in harmonie bent? Ga hier eens goed over nadenken en ga de aard van het leven begrijpen en hoe wij ons aanpassen aan die bijzondere plek waar wij wonen en hoe wij die plek worden. Wij zijn de omgeving waarin wij leven, precies zoveel als de gewassen die wij laten groeien. (hetzelfde zegt Anastasia uit Rusland)

Het is verwarrend voor jullie lichaamscellen om voedsel te moeten opnemen uit streken die niet je directe omgeving vormen, want zij resoneren niet met je levensstijl, je gedachten, of je gevoelens. Je ‘eet’ dan in feite de gedachten en de gevoelens van andere mensen en zij worden een deel van jou, terwijl je het gevaar niet kent en de onverenigbaarheid niet beseft die het heeft op je spijsverteringsstelsel en het gehele systeem van je organen en je groeihormonen, je klieren en alles wat ‘jou’ bepaalt. Het verwerken van andermans gedachten resulteert in angsten en fobieën die niet eens die van jou zijn en dan vraag jij je nog wel af hoe dit komt!

Besef dat, wil je gezond blijven en een sterk lichaam krijgen, dan moet je het voedsel uit je eigen omgeving eten. Dit zal je levenskracht versterken en zal je gedachten en gevoelens in evenwicht brengen, omdat je daardoor je wensen en dromen versterkt, die het massabewustzijn van je gemeenschap omvat.

Daarom is jullie wereld niet in harmonie, want het is niet in harmonie met de natuur. Doe een beroep op de Deva’s, vraag hen terug te keren, vertel ze dat je van hen wilt leren en met hen wilt samenwerken om het leven van de grond en het leven van je lichaam te herstellen. Zonder deze levenskracht zullen jullie lichamen aftakelen en vergaan en hoewel jullie cellen bedoeld waren om jong te blijven en nooit oud te worden, missen ze de levenskracht om zichzelf te onderhouden.

Ze hebben de deur gesloten om met de natuur te communiceren en ze vragen zich nu af waarom ze zich zo alleen en arm voelen, ondanks het feit dat ze zoveel geld hebben.

We adviseren jullie, aardse mensen, dringend om naar de natuur terug te keren. Breng veel tijd door met naast de bomen te gaan zitten en in de bossen te wandelen en bemerk hoe de levenskrachten in je terugkeren en je kracht geven en je emotielichaam in balans brengen. De Natuur is een belangrijk geneesmiddel voor de ziekten van jullie samenleving, en iedereen kan het gratis ontvangen. Je hoeft geen arts te bezoeken voor een recept, de bomen zullen het jullie gratis verstrekken. Waarom denken jullie dat ze er zijn?

De bomen zijn majesteitelijke Wezens, die zover geëvolueerd zijn dat jij je het nauwelijks kunt voorstellen. En zij wachten op het moment dat jij ze erkent als de hoeders van het land, zoals de Walvisachtigen de hoeders van de zee zijn, en zij geven jullie de noodzakelijke zuurstof en absorberen de giftige stoffen die jullie creëren.

Ze zien ernaar uit dat jij met hen gaat communiceren, ze verlangen ernaar dat je ze aanraakt en ze omarmen je om je hun liefde en energie te geven. Ga naar ze toe, praat met ze, ga naast hen zitten, wanneer ze over je huis en je gemeenschap staan te waken als de beschermers van jullie levens. Praat met ze en ze zullen je antwoord geven. Ze hebben eonen gewacht om zich opnieuw met de mensheid te verbinden.

 

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. Graag wil ik reageren op deze tekst en dan met name over het onderwerp: voedsel. Ik had van de bibliotheek een boek geleend over Ayurvedisch koken. Wat me opviel waren de adviezen die gegeven werden aan mensen die van nature forser zijn aangelegd oftewel de Kapha-typen. Kapha-typen worden aangeraden om met mate olijfolie te gebruiken, gebruik liever amandel, mais- of zonnebloemolie. Wat is het advies de afgelopen jaren geweest? Mensen gingen massaal olijfolie gebruiken. Kapha-typen wordt aangeraden om een licht ontbijt te nemen of zelfs over te slaan! Wat is ons jaren verteld: je moet ontbijten! Met andere woorden: we durven niet meer op onze eigen intuïtiegevoel te vertrouwen en volgen massaal de algemene voedseladviezen op! Allemaal heel goed bedoeld, maar wat voor de één goed is, hoeft voor een andere helemaal niet goed te zijn. Nog een laatste opmerking: onze "oude" huisarts zei vaak tegen zijn patienten: "Ga maar wandelen in het bos, daar knap je van op." Een goed advies blijkt! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in