Contact met je ziel

Het is misschien wel het grootste verlangen van onze lezers, wist je dat? Contact met mijn ziel.. “Hoe doe ik dat”?.

Het eerste deel van het antwoord is: Rustig aan!

Onze huidige gecentraliseerde manier van samenleven is genadeloos efficiënt ingericht in haar 24/7 zoektocht naar minder kosten en meer winst. Kijk maar naar hoeveel HAAST we hebben met zijn allen. Je eerste “werkdag” is niet in een bedrijf maar op de basisschool met haar huiswerk en toetsen. En dat gaat maar door als je ouder wordt.  Opzij, opzij, opzij! Ik moet nog dit en moet nog dat doen, en dan dit…We doen en denken onszelf onder allerlei voorwaarden een slag in de rondte. Het zorgt ervoor dat veel mensen bijna ongemerkt vervreemd raken van hun lichaam en de natuur. En steeds minder contact met hun gevoel hebben. En hun hart. Laat staan hun ziel . Met een enorme afname van een gevoel van zingeving en een enorme toename van stress, burn-out en psychische klachten als gevolg.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Haast staat dan ook lijnrecht tegenover waar volgens elke grote spirituele leraar ooit verlichting te vinden is, namelijk in het moment (zijn) en in het hart. Als verlichting onvoorwaardelijke liefde betekent is die dus te vinden in het NU. Maar zo leren we dat niet in onze jachtige rationele wereld.

Zelf ging ik rond mijn 30e  “op zoek naar mijn ziel”. Ik deel graag met je wat ik de afgelopen twintig jaar geleerd heb.

Als eerste: Ik ben altijd verbonden met mijn ziel.

Toen ik dit toeliet kon ik haar iedere dag beter verstaan.

Ten tweede: Ze kent geen haast, geen moeten, geen presteren of werken, alleen maar spirit en vibratie. Wat ze ook niet kent is oordeel. Ze heeft alleen maar ervaringen en tijd is voor haar niet lineair.

Heeft me trouwens vele jaren gekost om daar allemaal achter te komen.
Het is zo ontzettend eenvoudig namelijk dat mijn drukke hoofd er heel lang overheen keek.

Samen met Hermelijn van der Meijden organiseer ik momenteel de Lentedownloads, een serie begeleide meditaties waar deelnemers regelmatig contact met hun ziel ervaren.
Als jij daar ook naar verlangt wil ik jou graag en in het bijzonder uitdagen en uitnodigen om bij ons te komen ontleren.
Om te onthaasten, en jezelf de te tijd geven.

Om te herinneren.

We komen nog twee keer live samen. De eerste keer op 5 april. Doe je mee?
Hier vind je meer informatie en kan je je aanmelden: https://bit.ly/lentedownloads

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in