nieuwetijdskind.com-Licht

Lieve Jennifer: Ik geniet echt van wat je schrijft en bedank je voor de vele ascensie updates, die me zoveel hebben geholpen. Ik heb nog nooit eerder in mijn leven zoveel intenties geplaatst als de vorige jaren, en licht geankerd, zodat de vibratie van de aarde kan verschuiven voor het hoogste goed. Het is veel werk geweest, wel moeilijk meestal, maar nu voel ik dat ik er klaar mee ben, …alsof ik niets meer te doen heb. Ik schreef een boek van 2011 tot 2012, en het is gepubliceerd. Nu voel ik me klaar, het is af, maar ik ben er nog. Telkens ik de Hogere Machten vraag wat mijn volgende missie is, zeggen ze: ‘Geniet van je leven’. Ik ben er niet zeker van wat dat betekent, heb jij wat suggesties? Wat komt er nu voor al diegenen die dit werk doen?
nieuwetijdskind.com-Licht

Jennifers antwoord: Gefeliciteerd dat je beseft dat je klaar bent met wat ik de 1ste fase noem van je werk. Het is een heel lange fase geweest die je hele tijd hier op aarde omvatte. Je bent er klaar mee en nu begint fase 2, en die heeft helemaal te maken met het genieten van je leven.

Je weet niet wat dat betekent want het is een heel nieuwe en andere manier voor je om te te verbinden met de aarde-energieën, met de mensheid, met jezelf als mens, en met je levenspad. Het is een nieuw begin voor jou en voor velen van ons, en dat betekent dat we niet weten wat te doen omdat we te maken hebben met een nieuwe situatie die vereist dat we een heel oude visie verschuiven. Het nieuwe paradigma voor de aarde stroomt op een heel andere manier dan vroeger. We zijn gewend om te werken, hard te werken, uitdagingen aan te pakken die al onze vastberadenheid, hart, wil en doortastendheid vereisten om de ene voet voor de andere te zetten.

We dachten dat dit proces heel anders zou eindigen, met een luide knal of fanfare, zodat de zachte rimpeling van december 2012 nogal een ontgoocheling werd. We zochten naar tekenen dat we klaar waren, die even indrukwekkend zouden zijn als de hoeveelheid hard werk die we in het proces gestoken hebben. De tekenen waren er, maar het waren geen dingen die we konden zien, het waren tekenen die we moesten ‘weten’. Het nodig hebben van dit soort visuele, concrete bewijzen maakt deel uit van onze oude manier van doen, en dat is niet de manier van de nieuwe aarde, want dat gaat over ‘zijn’. Onze oude manier van ‘doen’ moet een nieuwe manier van ‘zijn’ worden. Er is niets meer te doen omdat we in het verleden moesten werken om de energie van 3D te verschuiven naar zijn hogere aspecten zodat er ascensie kon gebeuren. Het leven was moeilijk omdat we in het 3D paradigma moesten werken en één ding dat we wisten over 3 D is dat energie niet makkelijk of snel stroomt.

alternative-new-years-ascension-2013-89We moesten de energie duwen, trekken, aanporren en dwingen als we wilden dat iets gebeurde. Dat is hoe we altijd hebben gewerkt in 3D. Als we iets wilden laten gebeuren, moesten we hard werken daarvoor, dat was zo in die tijd. Nu moeten we leren mee te stromen met onze gewenste uitkomst, leren in de energie van ons potentieel te zijn als gids en manager ervan.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Creatie hangt niet langer af van hoe hard we werken, hoeveel energie of licht we kunnen vasthouden, of hoe lang we de inspanning kunnen volhouden. Wat we ook willen creëren begint vanuit vreugde, aflijning, vibratie en hoe deze ons dienen. Dit is waar we het leven beginnen te creëren als een vreugdevol proces. Ik denk dat je gidsen je een sleutel gaven want genieten van het leven betekent in vreugde zijn.

Het betekent niet dat je niets meer hoeft te doen, het betekent gewoon dat wat je doet je vreugde moet brengen en dat begint met een staat van zijn, niet van doen. In dit nieuwe paradigma brengen we vreugde in het leven. Hoe kunnen we zo sterk in de energie van vreugde zijn, dat we leven in ‘vreugde’ en daardoor genieten van het leven?

We komen uit levens van hard werken en van in vreugde zijn ons doel maken zal een grote verschuiving zijn, maar dat is wat dit nieuwe aarde-paradigma vereist, dat we in de energie van vreugde zijn.

Dus, in plaats van te zoeken naar nieuwe dingen om te doen en je af te vragen waarom je zo ongemotiveerd bent, plaats je beter je intentie voor vreugde, om vreugde te hebben in je leven en vol vreugde of vreugdevol te zijn. Let dan vanuit dat punt van vreugdevol zijn op dingen die je kan doen en die vreugde in je leven brengen.

Welke talenten kan je exploreren?
Welke dromen kan je nu ontplooien?
Heb je nieuwe dromen om te exploreren?
Welke intenties heb je voor je leven?

Wanneer je stopt naar dingen te zoeken die je kan doen, en begint in de energie te staan van wat je wenst, zal dit nieuwe pad zich openen voor je, met veel manieren om je energie te gebruiken, helemaal in de vervulling van de vreugde die je wil zijn.

En op die manier zal je begrijpen wat het betekent om ’te genieten van je leven’, want je creëert vreugde voor jezelf en versterkt het nieuwe aarde-paradigma met vreugdevolle geïnspireerde gedachten en daden.

Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

Alle artikelen van Jennifer Hoffman

Vert. Fran Tielemans

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

 1. Prachtig Jennifer zoals je dit opschrijft.. zo is het inderdaad nu in deze energie. Een paar Jaar geleden besloot ik al liefde te zijn en nu dat zo is komt het vreugdevolle stuk er gewoon bij. Nu kunnen we op een lichtere manier gewoon ons leven verdere keuzes maken welke kant we op willen. Natuurlijk het liefst richting wat vreugde, geluk, blijdschap, gezondheid en nieuw ontdekken gaat.
  Dus creativiteit gaat hoogtij vieren en mensen gaan ontdekken welke mooie dingen ze kunnen en wensen te creëren.

  <3 Fijn, nu leven.

 2. Hartelijke dank voor het schrijven Jennifer, voor het vertalen en plaatsen hier…. 🙂 xxx

  Weer prachtig en duidelijk verwoord!

  liefs, Henriëtte

 3. ik wil gewoon zeggen dat ik heel dankbaar ben voor de artikelen die hier verschijnen. Elke dag kijk ik er eerlijk gezegd naar uit om iets te lezen. En ik weet wel dat het vooral de eigen ervaring is die meest bijbrengt…deze artikelen hebben mij ook al veel bijgebracht. Dus dank aan allen die dit mogelijk maken. En idd fijn om te weten dat je niet alleen bent. Fijn om de reacties te lezen.
  vroeger was ik altijd maar mijn best aan het doen want ik wist heel diep in mijn hart dat ik een heler wilde worden.
  Toen kreeg ik de reactie…maar dat ben je al. Ik begreep het niet. Nu wel 🙂 Ik ben klaar met zoeken, met dingen willen doen. Nu voel ik wie ik ten diepste ben zonder nog te willen. Ik hoef precies niets meer te doen enkel maar dat te zijn dat ik het liefste ben en dat is in liefde zijn, vooral naar mezelf en ook naar anderen. Ik geniet nu meer van het op aarde zijn en zie de mooie dingen. Ik voel zoveel vreugde in mijn hart, in de kleine dagdagelijkse dingen. Ik BEN gewoon en heb er lol in. ik ben wie ik ben, voel me vrij en volg mijn hart. Ik ben helemaal goed zoals ik ben 🙂 met alle positieve en alle mindere punten. Het is moeilijk geweest maar ik ervaar nu een diep geluk en daar ben ik dankbaar voor. Heel veel liefs aan jullie allen, Dominique

 4. hartelijk dank wederom voor een PRACHTIGE INTERPRETATIE VAN hoe!!! we zouden “moeten”leven , en om gaan met onze wensen..

  ik ben er heel blij mee, zat ook vast!in mijn denken..

  zonnige groet, anna