11/11/11 was een speciale dag waarvan de betekenis ver boven die unieke datum uitstijgt. Het was speciaal omdat de hele wereld deelde in de hoop, zegeningen en betekenis van deze dag. Overal in de wereld deelden mensen gesprekken die gefocust waren op verlichting, kansen en potentieel. Maar de wereld stopte niet (dat was ook niet de bedoeling), en we gaan verder met onze levensreis. Nu dat 11/11/11 voorbij is, moeten we focussen op het meedragen van de energie van de stroom in de dagen die komen. We doen dat door het in praktijk brengen van integratie, afgelijnd te blijven op onze intentie en ze in praktijk te brengen. Zoals elke energetische verschuiving is het wat we achteraf doen het belangrijkst. Eenvoudig gezegd, het Universum levert het energiepakket, maar wij moeten het openmaken en beslissen wat te doen met de inhoud.

Ik heb de dagen na een grote verschuiving altijd wat een anticlimax gevonden. We voelen de energiedownloads, we ervaren vaak intense fysieke neveneffecten en dan is er de teleurstelling want de wereld lijkt nog hetzelfde te zijn. De politici zijn niet veranderd, de oorlogen zijn niet voorbij, de mensen maken nog altijd ruzie over dezelfde dingen, en de wereld bevindt zich nog altijd aan de rand van de chaos. Maar we zien slechts de top van de ijsberg, en het is ons verlangen naar iets anders dat de ware indicator is dat er iets aan het veranderen is. En zoals in ons eigen leven gebeurt het van binnenuit. Hetgeen we aan de oppervlakte zien is helemaal geen indicator van wat er allemaal onderin gebeurt.

De beste manier om de energie na 11/11/11 te gebruiken is onze intenties elke dag actief te houden. In plaats van onze resultaten af te meten aan het tijdstip waarop ze gebeuren, moeten we de gewoonte krijgen van ze te zien als gebeuren ze onmiddellijk. Hun fysieke manifestatie is gewoon het laatste aspect. Onze spirituele beoefening moet meer gedisciplineerd worden als we in ons meesterschap willen stappen en handelen als medescheppers. Dat betekent niet dat we elke dag moeten mediteren maar het betekent dat we aan onszelf moeten beginnen te denken als spirituele wezens en verbonden blijven met deze energie en onze co-creërende kracht. We bestaan niet dank zij tijd, bestemming, karma of het Universum. We moeten onszelf zien als meesters en we moeten onze meesterschaps- middelen gebruiken om het leven en de wereld te creëren waarin we willen leven.

Er is nu krachtige energie beschikbaar voor ieder van ons, maar we moeten die op een bewuste en intentionele manier gebruiken. Dit betekent ook ‘ego-istisch’ worden en onze behoeften serieus nemen. Het is tijd om onszelf op de eerste plaats te zetten in ons leven, hetgeen niet betekent muren opzetten om anderen weg te houden van ons. Het betekent energetische grenzen plaatsen in ons leven, om te maken dat we interageren met wat in ons hoogste goed is, hetgeen ons dient op een manier die ons leven en ons zelf affirmeert, en afgelijnd is op hetgeen we willen creëren. Denk eraan te ademen, want adem is onze verbinding met de Bron (hetgeen ons levend houdt), en hoe meer we gegrond, gecentered en afgelijnd op ons doel blijven, hoe meer we liefdevolle en vervullende ervaringen we in het leven gaan krijgen.

 

Copyright 2011 
Nederlandse vertaling Fran Tielemans

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in