DELEN

De Leeuwenpoort en verder… in de richting van de Multi-Dimensionale Nieuwe Aarde – Celia Fenn

Aartsengel Michaël door Celia Fenn

Geliefde Familie van Licht, in dit jaar 2012 zijn jullie net een Uitzonderlijk Tijdbaken gepasseerd…de Leeuwenpoort van 8: 8, 8 augustus 2012. Dit kenmerkt het begin van het Planetaire Nieuw Jaar en de Nieuwe Cyclus van Energieën die leiden naar 2013 en de Manifestatie van de Multi-Dimensionale Nieuwe Aarde in jullie werkelijkheid.
Wat een vreugde, Geliefde Familie, om deze Gezegende tijd en de Transformatie van de Aarde om haar Hogere Werkelijkheid en haar Nieuwe Bestemming, te verwelkomen.
Ja, jullie Aarde zit in het proces van Ascensie voor haar nieuwe rol als Lid van de Galactische Raad en een tijd waarin de Planeet / Ster door haar eigen Raden van Licht in haar verdere evolutie zal begeleid worden.

De Leeuwenpoort was altijd al een bijzondere viering van de Sirius-energie in samenwerking met de Oude Egyptische Wijsheidhoeders. Op dit moment, viert jullie Sirius Lichtfamilie jullie “afstuderen” naar een onafhankelijke status als Wijsheid- en Aardehoeders van de Nieuwe Aarde.

Velen van jullie die er klaar voor zijn, activeren nu hun Zonne- en Galactisch Lichtlichaam en bewegen zich naar Multi-Dimensionaal Bewustzijn. Jullie nemen grote stappen vooruit, terwijl je je voorbereid op je werk als de Aardehoeders en Navigatoren van “Ruimteschip Aarde’, terwijl ze door de 2012 poorten naar de Nieuwe Aarde Frequenties van Licht gaat. Wanneer je dit Nieuwe Werk binnengaat, zul je Vreugde, Kracht, Doelstelling en een gevoel van Voldoening hebben, terwijl je je zonder ramp of catastrofe door deze Transitie beweegt, net zoals we jullie al vele jaren verzekerd hebben!

Geliefden, dit zal voor velen om je heen een verwarrende tijd zijn. Er zal een laatste “opheffing” of zuivering van het lang aangehouden “Atlantis Syndroom” van angst zijn, wanneer de angst voor wereldwijde catastrofes en straf verwijderd zal worden uit het Collectieve Bewustzijn en de Planeet voorwaarts zal gaan zonder de oude geloofssystemen die angst, gebrek en lijden veroorzaakten. Wanneer dit proces zich voordoet, zullen velen zich verward en verloren voelen, alsof ze niet gecenterd zijn, terwijl het Collectieve Bewustzijn een Nieuw Perspectief op het Leven en op de Sociale Evolutie begint te vormen. Dit zal vooral duidelijk worden in jullie politieke en economische systemen en de grote veranderingen die de komende vijf jaar zullen aangebracht worden.

Dit is het “moment” voor de Indigo Wezens, degenen die in de jaren ‘70 en ’80 kinderen waren, en die nu in hun volwassen jaren komen, klaar om aan hun missie te beginnen in het weven of het manifesteren van de Multi-Dimensionale Nieuwe Aarde Maatschappij. Samen met de Prachtige Kristalkinderen, dit is hun spirituele ZielsTaak. Diep van binnen weten ze hoe de Energie van de Nieuwe Aarde in de tijd na december 2012 zal Verschijnen en zich zal Manifesteren.

De Nieuwe Aarde Raden van Licht
De Multi-Dimensionale Nieuwe Aarde zal geleid worden door haar Hoger Dimensionale “Raden van Licht”. Dit zijn de “Raad van Oudsten”, de “Raad van Aardehoeders” en de recent opgerichte “Raad van Kinderen”. Deze Hoger Dimensionale Raden die samenwerken met de Zonne-Raad en de Galactische Raad, zullen belast worden met de leiding van de Nieuwe Aarde in haar Multi-Dimensionale Toekomst van Vrede en Overvloed.

De Belangrijke Beslissingen over de Toekomstige Ontwikkelingen van de Aarde en haar Relatie met haar Zonne- en Galactische buren, zullen gemaakt worden met de Raad van Ouderen in samenwerking met de Zonne- en Galactische Raden. De Belangrijke Beslissingen met betrekking tot de Aarde en het welzijn en de duurzaamheid van de Planeet, zal gemaakt worden met de Aardehoeder Raad.

Alle leden van de Raad van Oudsten zullen ook Leden van de Aardehoeders Raad zijn, en deze twee instanties zullen nauw samenwerken.

Ook nieuw gevormd is de Raad van Kinderen, die de zaken van Nieuwe Zielen en de Nieuwe Golven van Kristalkinderen die op de Nieuwe Aarde aankomen, zal beheren. De Raad zal gewijd worden aan het waarborgen van hun welzijn op de Planeet, en dat allen welkom zijn en verzorgd worden, zoals ze verdienen.

Geliefde Familie van Licht, wanneer je met deze Raden begint te werken, zul je de ware kracht van Hoger Bewustzijn en je vermogen om een Vreedzame en Overvloedige toekomst voor jezelf en de planeet te Manifesteren, als geheel beginnen te begrijpen.

Activeren van het Zonne- en Galactische Lichtlichaam
Geliefde Familie van Licht, zoals velen van jullie beseffen zul je, wanneer je aan deze doorgang van de 2012 poorten begint, aan vele krachtige binnenkomende Kosmische Frequenties en Lichtcodes blootgesteld worden. Maar weet dat wanneer je Bewustzijn zich naar Multi-Dimensionale frequenties uitbreidt, je Lichtlichaam de Zonne- en Galactische niveaus zal activeren die deze frequenties in evenwicht zullen brengen en op de gepaste niveaus zullen absorberen, zodat het Fysieke Lichaam niet overbelast of geschaad wordt.

Het Zonne-Lichtlichaam is jullie link tot Solaris, of de Zon. Dit Lichaam bestaat uit Gouden Licht en het absorbeert de energie van de Zonnevlammen en Magnetische Straling van de Zon gemakkelijk. Als dit Lichaam geactiveerd is, zul je niet langer negatief beïnvloed worden door de Zonne-activiteit en straling van de Zon. Het Zonne-Lichtlichaam absorbeert en geleidt deze energie gemakkelijk, zodat het op effectieve manieren gebruikt kan worden om het gehele Lichtlichaam / Fysieke Lichaamsstelsel te voeden met de binnenkomende energiepatronen en informatie die via de Zonne-Raad Transmissies geleverd worden.

Ook het Galactische Lichaam, indien geactiveerd, is in staat om Galactische Transmissies te absorberen en te handhaven op de Diamanten Lichtfrequentie, zodat deze de Levenskrachtenergie van het Wezen in de lagere dimensies van ervaring niet verstoort. Het Galactische Lichaam is het Diamanten Lichtlichaam en het verbindt zich met het Galactische Centrum en de Galactische Raad van Licht. Wanneer deze twee Lichtlichamen geactiveerd worden, de Zonne- en Galactische Lichamen, wordt het Wezen volledig geactiveerd met wat we het Negende Dimensionale niveau zouden noemen, en is het klaar om verantwoordelijkheid te nemen als lid of medewerker van de Nieuwe Aarde Raden van Licht.

Geliefden, jullie zullen degenen die naar Multi-Dimensionaal Bewustzijn opgestegen zijn herkennen. Ze zullen een Kracht en Licht in hun Wezen hebben, ze zullen dit Licht vanuit hun innerlijk uitstralen! Ze zullen Krachtig en Direct zijn, en tegelijkertijd Medelevend en Liefdevol. Ze zullen Blij en Gelukkig zijn en in het huidige moment leven, zonder angst of wrok. Ze zullen volledig “mens” zijn in hun vermogen om het leven in al zijn aspecten te leven, terwijl ze ook in staat zijn het Goddelijke en Oneindige te ervaren die hun essentie is. Ze zullen Spirituele Strijders, Leiders, Moeders en Vaders, Wijze Mannen en Vrouwen en Ouderlingen zijn.

Het is inderdaad een tijd van Grote Viering, Verandering, Schoonheid en Vreugde! Het is het moment dat je hier kwam ervaren en de tijd waar je vele levens naartoe heb gewerkt! Wat een Vreugde dat de Aarde opstijgt naar Multi-Dimensionale Frequenties van Liefde en zich als een prachtige bloem van Licht in de Melkweg ontvouwt. Geliefde Familie van Licht, weet dat terwijl dit plaatsvindt, ook jij, een ieder van jullie, een prachtig Multi-Dimensionaal Wezen van Licht bent, een Kosmisch Juweel, een Ster aan de Hemel, een Vonk van Goddelijk Licht!
Geliefden … we vieren jullie op dit moment!

Wij wensen jullie Vreugde op jullie Ascensiereis door de 2012 Poorten van Licht naar de Multi-Dimensionale Nieuwe Aarde Werkelijkheid!
Het is begonnen!

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age
Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.
© 2012-13 Celia Fenn en Starchild Global
Creative Commons License
Dit werk is gelicentieerd onder een Creative Commons Licentie.
U bent vrij om het werk te kopiëren, te distribueren, weer te geven en uit te voeren onder de volgende voorwaarden: U moet de auteur benoemen, U mag dit niet gebruiken voor commerciële doeleinden en u mag dit werk niet wijzigen, veranderen of op voortbouwen. Bij hergebruik of verspreiding dient de gebruiker anderen de licentievoorwaarden van dit werk kenbaar te maken. Elk van deze voorwaarden kan worden afgeweken indien u toestemming hebt van de rechthebbende. Elk ander doel van gebruik moet toestemming worden verleend door de auteur.

12 REACTIES

 1. Een prachtig verhaal! En ik lees jullie reacties..die ik ook helemaal begrijp…want als je middenin een proces zit..zoals velen van jullie…waar ikzelf inmiddels UIT ben..kun je dit verhaal van haar ook niet helemaal zo plaatsen als zij het bedoeld…en dat is niet erg….dat komt wel….eerlijk waar…en dan ben je zó blij dat je hebt volgehouden! ik weet dat ik daar wel blij en dankbaar voor was en Ben! nu kan ik lachen en huilen tegelijkertijd vabn pure liefdevolle vreugde…maar ik ben echt niet vergeten dat ik eerst door die “tunnel”van rotzooi opruimen ben moeten gaan…zelfconfrontatie van de vele levensstukken van het verleden en van alles wat je dan even was vergeten en weer aan herinnerd wordt….PFFF dacht ik vaak….komt hier nog een einde aan??? ik weet niet of ik dit wel ga redden hoor!!! het was zó zwaar….maar zoals ik al zei: Als je dapper doorzet (pitbull) werd ik op gegeven moment genoemd, liefdevol bedoeld hoor….was ik toch trots op mezelf en zó dankbaar voor alle hulp van de lieve Lichtwezens, die ik liefdevolle Engelen noem, ieder heeft zijn benaming, en van mijn dierbaren hier op aarde…die mij te hulp kwamen, in de vorm van een knuffel en bemoedigende woorden….dus lieve allemaal….geef niet op! Er wacht jullie allen precies datgene wat hierboven wordt beschreven..”-” hoop dat dit, mijn kort verhaal jullie een hart onder jullie riem heeft gestoken, een riem van liefdeslicht…”-” Wij zijn allen één….een knuffel….

  Liefs, Henriëtte “-“

 2. Ik sluit mij erbij aan.
  De laatste tijd voel ik mij alleen maar verward…Al die andere dingen die beschreven worden ervaar ik ook. Soms wil ik alleen maar terug, maar ik probeer positief te blijven en te accepteren.

  • @Marla, Verwarrend is het hier ook. Er gebeurt heel veel en soms ben ik het even helemaal zat. Dan weet ik het niet meer en ga ik maar even flink staan stampen (dat is iets van de laatste weken, maar ach, het is wel lekker!). Ik baal dan van de zoveelste tegenslag, ook al voel ik heus wel dat het een hoger doel dient (wat dat dan ook mag zijn). Mijn dromen lijken steeds verder af te drijven, in plaats van dichterbij te komen. En dan lees je overal dat het bijna zo ver is, vreugde, licht, noem maar op. In de verwarring vind ik het ook moeilijk om dat te “geloven”, maar als ik echt, echt even in de stilte stap en naar mezelf luister….. dan hoor en voel ik toch echt “vertrouwen” en “nog even volhouden”. Dus dat wint het dan toch iedere keer weer van de teleurstelling 🙂

 3. bedankt renee en anb
  klinkt al een stuk realistischer.
  ik ben anderhalf jaar terug in een achtbaan gestapt,wat mijn hele leven op zijn kop heeft gezet.
  achteraf is allemaal makelijk praten,over accepteren en het nut ervan inzien.
  en dat doe ik ook wel,accepteren en mijn groei ingezien en het nut ervan.
  maar als je in die achtbaan zit non stop het een na de ander
  alle rotzooi van dit en misschien wel vorige levens wat eruit moet,is totaal geen pretje.
  fysiek en geestelijk erg zwaar.
  en door het uit belans zijn en zware beproevingen fysiek en geestelijk was ik een stuk vatbaarder.
  vatbaarder voor de negatieve entiteiten die op dit moment erg sterk aanwezig waren.
  dat is niet erg als je sterk in je schoenen en in je kracht staat,maar als je al op bent en dat er nog eens bij krijgt
  is net allemaal een beetje teveel om nog bij te kunnen laden en jezelf te blijven.
  ik weet ook goed dat dit mijn eigen keuze is geweest,ook net zo goed mijn keuze is om deze essentie mee te maken dus ook alle rotzooi los te koppelen en doorheen te gaan.
  maar makkelijk was het zeer zeker niet!
  ook ik hoop dat ik nog mag mee maken dat ik het leuk ga vinden om hier te zijn,net als jij renee.
  dat ik weer kan genieten van de simpele dingen.

  • @piet, Bedankt weer voor jouw verhaal. Soms heb ik het gevoel dat ik een van de weinigen ben die het zo zwaar heeft, maar als ik jouw verhaal zo lees en ‘doorvoel’ is het een beetje vergelijkbaar.

   Ik wens jou ook veel succes toe en zeg je -net als wat ik tegen mezelf zeg en blijf zeggen- dat je heel moedig en krachtig bent dat je dit proces bent aangegaan!

  • @piet,
   Ook ik ken jouw stukje waar jij doorheen gaat. Zoals zovelen van ons, neem ik aan.
   Misschien heb je hier iets aan: ik heb geleerd (vanuit de kernmeditaite die innertechnology geeft) om deze processen te laten gebeuren, echt te LATEN. Ik visualiseer hierbij alsof ik een hond aan de riem heb en die naast mij loopt en ik gewoon doorwandel. Jouw proces krijgt dan zo min mogelijk aandacht en je gaat er vlugger doorheen.
   Misschien in het begin moeilijk te doen, maar oefening baart kunst en het werkt!!!

   Een warme groet,
   Yvonne

 4. Ik herken me wel in de reacties van Piet en Anb.
  Voor mij voelt het ook wat overdreven glorieus beschreven door Celia Fenn. Ik ervaar mijn eigen proces ook als zwaar en heftig.
  Daar heb ik zelf voor gekozen hebben toen ik aan dit leven begon, -mijn grote ‘opruimleven’- dat is me onderhand helemaal duidelijk.

  Het is voor mijzelf de juiste weg kennelijk, ook al twijfel ik op de meest zware en hopeloze momenten.
  Wat ik zeker weet is dat dit de laatste keer is dat ik hier ben. Ik ben een ‘early bird’ en geef het stokje over aan de nieuwe generatie zielen die hier nu in grote getalen aanwezig zijn. Ik ben klaar hier na dit leven.

  Ik hoop dat ik na de fysieke pijnen die dit heftige transformatieproces mij nog steeds oplevert nog mag meemaken dat ik het nog een beetje leuk ga vinden om hier te zijn.
  Only time will tell 🙂
  Ik ben er in ieder geval om deze tijd te ervaren en alle shit die ik heb opgedaan in mijn vele vel levens los te laten, op weg naar nieuwe rondes in andere dimensies.

 5. Dank je Aart,

  Je hebt helemaal gelijk.

  Alles ligt bij mezelf. Ik maak
  me het mezelf ook niet gemakkelijk.
  Tis net zo gemakkelijk als het moeilijk is.
  Met iets meer ratio in mijn donder was het
  een stuk eenvoudiger geweest, maar dan had ik
  waarschijnlijk minder vanuit mijn hart geleefd.
  Daar heb ik dus bijna alles voor over gehad, dus
  zoals het nu is, is ook zoals het moet zijn. Heel
  duidelijk.

  Maar ik vind mijn persoonlijke uitdaging
  niet gering. Doet er verder niet toe, maar zo heel
  af en toe heb ik de beheoefte om mijn huidige situatie
  van me af te typen.

  Niet met de omgeving uit de voeten kunnen en dat
  dan bij jezelf neerleggen,wat juist is imo, is mijn inziens in eerste aanzet ook iets verstandelijks.
  Ik vind dat voor mezelf nog geen abc tje.
  Wanneer je de vinger op de zere plek kunt leggen,
  dan kan het opruimen van je obstakel nog heel proces zijn.

  Overgave is inderdaad wat me nog rest, ik denk dat ik dat
  dit weekend, of nee NU, maar ga doen. 😉

  Bedankt voor je reactie en Groeten!

  Anb

 6. Als ik geen kant op kan met wat ik om me heen zie dan vraag ik me enkel af wat dat nog in mij is wat wrijving met het leven heeft.

  M.a.w. wat zegt het nog over datgene in mij, wat wordt er getriggerd.

  Accepteren vind ik een verstandelijk iets, het kan even ruimte geven om daardoor beter te kunnen kijken naar wat in je leeft maar het kan ook een valkuil zijn om niet verder te hoeven/willen/kunnen kijken.

  Beste AnB, de enige gelijkgestemde kun jij enkel zijn, gelijkgestemde met wat zich in jouw leven voor doet (al kunnen gelijkgestemden een hulpmiddeltje tot zijn).

  Naarmate jij sterker wordt ga je meer licht/stilte/rust uitstralen en raak je dat bij de ander aan, je biedt een gelegenheid tot groei bij de ander.

  Ik wens je veel overgave toe.

  Trouwens, ik vond het leuk je te lezen.

 7. Ik hoop toch zeker niet dat alles overdreven wordt.
  Maar inderdaad, ik vond de afgelopen maanden een behoorlijke ramp, vol wanhopige momenten.
  Vooral idd. op spiritueel gebied was het een chaos, concentratie was/is helemaal weg. Mediteren vond ik al
  moeilijk maar was de afgelopen tijd helemaal niks.
  Contact is denk ik wel veranderd, elke gedachte is raak ook
  zonder meditatie, maar het liefst ging ik zo vaak mogelijk zo diep als het kan, om dingen maar zo snel mogelijk af te
  ronden, op te lossen. Dat was/is dus niet de bedoeling, heel duidelijk.
  Hoopvol is wel dat ik op de 1 of andere manier gewoon
  doorga. De persoonlijke groei merk trouwens wel degelijk.
  Alleen lijkt alles zo veel verder weg, dan een tijd geleden.
  Ik merk dat ik een stuk sterker ben geworden, maar ik vraag
  me wel eens af, waarvoor? De wereld om me heen vertoont nog
  steeds dezelfde bewegingen. Het wordt me steeds duidelijker.
  Maar duidelijker is niet altijd leuker. Ik kan op sommige dagen nog steeds geen kant op met wat ik om me heen zie.
  Tegen dingen aanschoppen, wat ik vroeger deed, is verloren
  energie. Erboven staan lukt wel op goede dagen, maar kost ook kracht. Go with the flow is het motto. Accepteer de situatie, met duidelijke intenties. Affirmeren…
  De enige affirmatie die ik kan verzinnen is een in algemeenheid vooruitgang van mijn omgeving. Doe mij maar absoluut gelijkgestemden, voor veel minder schijn ik het niet te willen doen, een staat van verlichting kan verlichting geven, maar dat laat nog even op zich wachten.
  Navraag leert dat er voor mij maar 1 rondloopt hier op aarde. Heb ik op de 1 of andere manier ontmoet, maar pas naderhand werd het duidelijk dat het om mijn enige zielsverwant ging.
  Ik heb schijnbaar mijn onderzoek nog niet afgerond, en ga nog maar even in mijn 1tje verder.
  Verder geen klagen hoor, dit is wat ik zelf wil.
  Ik wens 1 ieder super veel kracht toe!

  Groet! Anb

 8. ik vind dit zo overdreven,alles is leuk en geweldig en groots…
  vertel eens over alle ongemakken die al die veranderingen met zich mee brengen,zo geweldig en leuk is dat allemaal niet…
  ik vind sommige verhaaltjes zo makkelijk praten over alles.
  maar het tegendeel is waar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in