Oneindigheid

Er zijn geen grenzen

Er zijn geen grenzen.

Er zijn veel spirituele New Age-docenten, en bijna allemaal hebben ze het over grenzen. Ze vertellen dat er 11 dimensies zijn, of 12, of 17 of hoeveel dan ook. Dat je bepaalde fases en processen moet doorstaan voor “een hogere staat van bewustzijn”, voor de “verlichting” of om te “ontwaken”. Ze zeggen “doe dit”, dan bereik je “dat”.

Misschien vertellen ze je dat ze wel tien vorige levens hebben gehad, en dat elk van die levens dit leven beïnvloedt.

Ze zeggen je dat je een perfect wezen zal zijn, als je precies deze tien regels volgt.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Elke keer dat je een getal of een regel ziet of hoort: Stop! Denk… Oneindigheid. Realiteit is “oneindig”.

De getallen en regels die je hoort, zijn bedacht om dingen te versimpelen. Om je op weg te helpen in deze fysieke tijd/ruimte-dimensie (de 3e Dimensie), waar je je nu bewust van bent. Deze dimensie heeft een heleboel regels, zodat het lijkt alsof grenzen echt bestaan.

Conditionering in je jeugd

OneindigheidToen je nog heel jong was, heb je geleerd dat die regels absoluut zijn. En alles wat de regels breekt, wat je misschien wel hebt ervaren als klein kind, werd afgekeurd en uit je geheugen gewist door de maatschappij waarin we zijn opgegroeid. Zoals bijvoorbeeld Astrale verbindingen met je Beschermengelen, Spirituele gidsen en andere wezens uit Hogere dimensies.

In je vroege sociale opvoeding leerde je om de “regels” uit de 3e Dimensie aan te zien voor wat “normaal” is in deze realiteit. De realiteit van de 3e Dimensie werd erin gehamerd en het bepaalt hoe je de concepten “tijd”, “ruimte” en “geloof” invult.

Sommigen van jullie hebben deze socialisering “overleefd”. En sommigen van jullie is het gelukt om, na al die jaren, jezelf te weer te openen naar andere dimensies.

Dat gebeurt tegenwoordig steeds meer, natuurlijk. Meer en meer mensen op onze planeet stellen zich open voor hun volledige realiteit.

Spirituele lessen & beperkingen van de taal

Een spirituele les ‘eventjes’ omzetten in een menselijke taal, betekent dat je de kennis beperkt. Die gaat namelijk voorbij de taal.

Dus alle spirituele lessen, van wie ze ook komen of hoe diep ze ook zijn verbonden met het “Ik Ben”, zijn beperkt. Ze zijn beperkt, zodat jouw beperkte geest, die zo gewend is aan deze realiteit van de 3e dimensie, ze vorm kan geven, kan begrijpen en kan gebruiken.

Dus onthoud voor alle lessen, of ze het je expliciet zeggen of niet: het doel is om verder te gaan dan de les. Dat geldt al helemaal voor getallen. Elke keer als je een getal hoort, Stop en Denk: “Oneindigheid”. Elke keer als je een beperking hoort, wat voor beperking dan ook, Denk: “Oneindigheid” — want de realiteit is in alle opzichten oneindig.

Het is je eigen beperkte verbeelding die zorgt voor blokkades en uitdagingen. Je verbeelding wordt beperkt door je geloofssysteem. Een systeem waarin je op ieder moment maar een beperkt aantal opties hebt. Dat zorgt ervoor dat je je volle potentie niet kan bereiken.

Als je gelooft in de oneindigheid, als je de oneindigheid begrijpt, dan is er niets wat je tegenhoudt.Oneindigheid

De perfecte Aarde creëren

Dan kan je zeggen, “goed, dus hoe gebruik ik dit middel, deze oneindigheid, om de wereld te creëren die ik wil zien, het perfecte leven dat ik wil ervaren?”

Daar heb je creativiteit en verbeelding voor nodig.

Vertrouw op jezelf — vertrouw erop dat je hebt wat nodig is om het oneindige aan te voelen, om de volheid te zien van wat mogelijk is en om uit die volheid te kiezen wat jou het gelukkigst maakt in een perfect leven.

Je kan dit op oneindig veel manieren doen.

We raden je aan om te beginnen met innerlijk werk. Een vorm van meditatie waarin je je actieve apenbrein stil maakt en jezelf opent naar de oneindigheid. Dat is ook waar al je gedachten vandaan komen. Uit die bron van oneindigheid.

Maar sommige van die gedachten lopen vast in manieren en patronen van denken en gedrag. In onderdelen van de regels die er als klein kind bij je ingehamerd werden, toen je voor het eerst in deze realiteit kwam. Toen alles om je heen je leerde hoe deze realiteit werkt, of die lessen nu kloppen of niet.

In veel aspecten is deze realiteit niet zo anders dan een willekeurige andere realiteit of dimensie. Het is net zo flexibel als de 4e Dimensie, als je jezelf open kan stellen en voorbij kan gaan aan de beperkende regels die je al gedwongen van kinds af aan gelooft.

Dat zijn de regels waarmee je akkoord ging toen je in deze realiteit kwam. Maar je kan aan de regels voorbijgaan.

Omdat je deel bent van oneindigheid. Je hoeft niet te blijven leven in een huidig moment dat is gebaseerd op een beperkende wereld, deel van het beperkende verleden waar je in gelooft en waarvan je denkt dat het jouw werkelijkheid is.

Je kan een stap zetten naar een “Nieuwe Aarde”, die verder geëvolueerd is dan de Aarde waar je op aankwam.

Dat is een Aarde waar entiteiten op de planeet minder zijn gebonden aan regels en grenzen. Ze zijn meer open en in staat om de “creativiteit van de oneindigheid” te gebruiken, om de planeet en het leven te ervaren dat zij willen ervaren. Dat voor hen voelt als perfect.Oneindigheid

Denk alsjeblieft aan “Oneindigheid”

Dus denk alsjeblieft aan “oneindigheid”.

Denk erover na.

Denk erover na als je tegenover een uitdaging staat.

Denk erover na als je geen uitdagingen hebt.

Iedere keer als je open staat voor de wonderen van deze realiteit, van deze planeet, van dit leven: denk aan de oneindigheid.

Waar kan je verder nog heen?

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in