nieuwe-maan-van-1-oktober-innerlijke-balans
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Innerlijke balans opmaken

Het is tijd voor weer wat meer rust na de stevige eclipsen die we achter de rug hebben. Het heeft bij de meeste mensen flink gerommeld op de emotionele levensthema’s en nu zijn we uit de woeligste baren en hebben we zoiets van: “pfff genoeg is genoeg geweest”. Deze momenten zijn altijd heel interessante momenten, omdat ze je uit de weerstand en in een soort van neutraliteit, meer richting overgave brengen.

Het is net zoals in de natuur. De hevige stuwing en groeikracht is aan het keren om straks richting moeder aarde te gaan voor rust en verdieping. De bladeren hangen nog aan de bomen, verkleuren al heel mooi en zullen straks moeiteloos afvallen. Zo is het ook in ons innerlijk leven, de heftigheid is eruit, de wonden of thema’s zijn er nog maar nu komt het inzicht en verwerkingsproces. Je kan je nu een beetje “verloren of doelloos” voelen, omdat de push & rush eruit is. Het is net alsof de stormwind wegvalt en je nu bijna je evenwicht verliest omdat je geen kracht meer moet bijzetten.

De prachtige bonte kleurenpracht die zo kenmerkend is voor oktober maakt ons bewust van de veelzijdigheid en schoonheid van het levensproces. Het laat je tot rust komen en stilstaan. De natuur laat ons op deze wijze weten dat het groeiproces, automatisch je veelzijdigheid en kleur vergroot. De verwondering voor de herfstpracht helpt ons op energetische wijze de wonden van het ego te dempen. Zo communiceert de natuur met ons.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Blauwe Maan

De energie van de Blauwe Maan weeft hier zachtjes haar draden en dat zijn draden van pure magie, van wonderbaarlijke dingen die kunnen gebeuren. Je kan iets compleet nieuws gaan doen of iets compleet nieuws kan je leven verrijken en veranderen.

Weegschaal, 7, luchtteken, Venus

De Maan en de Zon staan naast elkaar in Weegschaal. Weegschaal zal helpen om gevoel en ratio te laten samenwerken om de balans te hervinden. Het getal 7 staat ook voor een voltooid proces, meer een innerlijk proces, het proces van zelfbespiegeling. Met Venus als heerser werken we hier met de kracht van schoonheid en liefde.

Omdat er 3 decanaten of indelingen zijn per teken, zal de ene mens zich meer emotioneel voelen, de ander zal merken dat het zal gaan over grenzen trekken, meer vanuit een duidelijkere visie en de ander zal merken dat het over overvloed gaat. Dat zijn de 3 thema’s waarop nu evenwicht zal bedongen worden vanuit de ziel. Voel waar je thema ligt; emotioneel, grenzen, of verruiming. Waar wil jij meer evenwicht en schoonheid brengen nu in je leven?

Jupiter vermeerdering en gemak

Het zoeken van het nieuwe evenwicht zal normaal weinig moeite vergen daar Jupiter Maan en Zon versterkt en ondersteund. Dus zelfvertrouwen en optimisme zullen deel uitmaken van deze vernieuwende energie. Jupiter reikt de hand naar Maan en Zon, wat ervoor zorgt dat ieder goed gevoel wordt vergroot. Extra groei zowel emotioneel/spiritueel als materieel is hier aan de orde.

Venus in schorpioen komt het hele proces ondersteunen in schoonheid. Je zal je licht als een veertje kunnen voelen, een beetje het gevoel van de roze wolk want er zijn nu heel veel positief ondersteunende energieën die het hele proces helpen dragen. En dankzij de energie van schorpioen zal er geen half werk geleverd worden, want schorpioen gaat altijd tot op de bodem. Dus meer bewustwording van wat is echte liefde, wat is diepgang, wat is echt ja zeggen tegen jezelf.

Tweelingzielen

Venus, Jupiter en Neptunus zijn magische planeten van schoonheid, vermeerdering en spiritualiteit. Een verdieping om U tegen te zeggen. Of je komt in diep contact met jezelf, of er komt een ontmoeting met een tweelingziel. Want schorpioen raakt het essentiële, de diepere wijsheid en wie kan dat beter naar bovenhalen dan een tweelingziel.

Een tweelingziel ontmoeten als je in balans bent is een verrijkende ervaring, maar ik merk bij zovele klanten dat ze heel snel iemand als tweelingziel “brandmerken” en van alles projecteren op die persoon. Zolang je dingen verwacht of zolang je zegt: “ik weet dat het mijn twin is maar hij/zij durft er nog niet voor te kiezen, weet je dat jij vanuit je ego worstelt met een hersenspinsel.”

Het is een feit dat de huidige energie portalen zich openen voor tweelingzielen, maar als je dwang gebruikt weet je dat je ten prooi bent gevallen aan een wensgedachte. Pas wanneer er voldoende innerlijke balans is en je geen verwachtingen meer hebt naar vervulling via een ander, kunnen tweelingzielen elkaar vinden.

Maak gebruik van deze hele belangrijke energie nu om balans te vinden en zo een overvloedig leven mogelijk te maken voor jou.

Isabelle Lambrecht

vitaal water
vitaal water
vitaal water

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in