Nieuwe maan 13 juli en zonsverduistering
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

De nieuwe maan staat in kreeft in het eerste huis. Eén, is de bron van wie en wat je bent op vandaag, dat wat je stuwt. Je eerste huis is als je eerste oogopslag na het ontwaken. Is dat positief dan mag jij je verheugen op een fijne dag, is het negatief waak je dan voor een dag vol frictie. Zo is het ook met je persoonlijk leven. Het is je eerste indruk, je eerste stap en daarmee ook verbonden met wat je verwacht van het leven en hoe jij erdoor in beweging komt.

Kreeft op het eerste huis

Je stuwing zal zeer gericht zijn op je gekoesterd en veilig voelen. Met deze nieuwe maan zal je intuïtie nog veel scherper zijn en zelfs neigen naar overgevoeligheid. Introspectie en rust is nu super belangrijk want je kan lange tenen hebben en alles veel te persoonlijk nemen en dichtklappen.

Omdat het eerste huis een: “hé, ik ben er en wat nu?’ is, kan jij nu zicht krijgen op wat voor jou belangrijk is om je fysiek thuis te voelen. Zowel goed in eigen vel als in je huis. De kreeft energie is normaal een zorgzame energie die zowel op jezelf als op de ander gericht is. Hoe is je omgeving voedend of laat jij je leegroven? Voedt jij anderen of roof jij? Wat heb jij nodig aan structuur om je goed in je eigen vel te voelen? Heb jij nog aandacht van anderen nodig om je goed te voelen of kan jij al stevig op eigen benen staan? Verschuil jij je nog achter je schild?

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

De kracht van de nieuwe maan

Met nieuwe maan komt de maan op terwijl de zon ondergaat, in een perfecte dans en balans. Maan gevoel en zon bewustzijn raken elkaar dan. Daarom is het tijdens de periode rond nieuwe maan gemakkelijker om in contact te komen met je wensen en verlangens. De maan of ziel maakt dan sterkt contact met je bewuste persoonlijkheid en laat je weer laten voelen wat je essentie is. En de zon geeft je energie. In kreeft energie sta je wel voor de uitdaging om echt stem te geven aan wat je wil, want een kreeft benadert mensen en dingen zijdelings en indirect omdat ze zich op tijd wil indekken. Dit indekken en omtrekkend communiceren en handelen, zal doorprikt worden.

2 zonsverduisteringen

Verduisteringen voel je weken ervoor tot vele maanden erna en ze zorgen voor zichtbare resultaten in de materiële wereld. Voorbeeld de krachtige stormen die de laatste weken door frankrijk raasden. Natuurrampen, of uitbarstingen of een overlijden van een bekende persoon. Verduisteringen roepen je aandacht. Het leven vanachter je kreeftpantser zal aangepakt worden want zolang je je maar veilig voelt vanachter je schild wil dat zeggen dat je leeft vanuit angst in plaats vanuit scheppende levensvreugde. De volgende weken zullen het je bijzonder moeilijk maken als je je nog wil verschuilen voor je eigen ziel en essentie. Want deze nieuwe maan van 13 juli en de volgende van 11 augustus gaan beiden gepaard met een gedeeltelijke zonsverduistering. Een bijzondere tijd dus !!

Twee nieuwe manen wiens zon verduistert wordt, dat beloofd weer. Hierdoor wordt je persoonlijkheid meer gedimd en blijft je pure bewustzijn over. De zonsverduisteringen zijn prachtige, krachtige momenten voor zelfbewustzijn vanuit contact met je innerlijke potentieel. Het jaar 2018 kan je zien als een ijskliever, die zich door het angst-ijs om je hart zal boren. Een prachtige kans voor de velen die nog gevangen zitten in een oppervlakkig leven.

Bewustzijn is stilte, is invoelen bij jezelf. De mensen die nog gevangen zitten in oppervlakkigheid hebben van de eerste tot de laatste seconde lawaai nodig, radio, tv, blijven als gebiologeerde motten gevangen in de drama’s van het nieuws, vertonen valse nederigheid door zichzelf weg te cijferen, moeten steeds maar weer tateren om energie te roven van anderen, gooien met kusjes en lieve woordjes, denken dat ze verlicht zijn omdat ze namasté gebruiken…….. Maar wie bewust is, weet zich gevoed door de stilte en heeft genoeg aan 1 juist woord. Oeverloos getater is een garantie voor energie verlies, want elk woord draagt een stukje van je energie. Maar ook luisteren naar zulke lege woorden is gevaarlijk want dan geef jij energie aan de tateraar en zijn jullie beide leeg. Maak bewuste en ziels-gezonde keuzes.

Waak je met andere woorden, voor een je verliezen in oppervlakkig geklets, klaagzangen en het afgeven op anderen, het blijven hangen in het verleden, want deze verduistering in kreeft wil je echt laten voelen hoe jij jezelf en anderen kan voeden en koesteren. Voeding en koestering, is enkel mogelijk als je spreekt en handelt vanuit je hart. Best wel grappig als ik zie hoe mensen denken dat als ze veel hartjes en andere mooie icoontjes sturen via what’app of messenger ze dan denken dat ze liefdevol zijn. Krijgen ze daarop geen respons worden ze boos. Maar voorwaardelijke liefde oooh daar bezondigen ze zich niet aan hoor.  Liefde, zo onbegrepen terwijl het zo eenvoudig is.

Het is mijn ervaring dat bij echte liefde het spreekwoord: “minder is meer” opgaat. Als je het echt meent is 1 hartje voldoende. Wie iets wil bewijzen, toont enkel dat het niet gedragen is door het zelf= het is fake. Liefde is eenvoudig en puur. Dit is bewustzijn, voelen wat de lading is van je woorden en van je handelen.

Eén glimlach vanuit het hart kan genezen, één woord kan voeden, één daad kan voor verandering zorgen.

Pluto retrograde in steenbok

Deze staat opposiet de nieuwe maan en met jupiter in schorpioen. De harde kreeftenschalen, waarbinnen velen zich opgesloten hebben, zullen barsten vertonen want de roep om verandering, vernieuwing en doorbraak wordt door de kosmos mee ondersteunt. Pluto is destructie en wedergeboorte, verandering en pure veerkracht. Collectief is er nu de spreekwoordelijke sprong in het diepe door keuzes te maken vanuit je hart en je dan over te geven aan het proces in het volle vertrouwen. Doel is vernieuwing en verjonging vanuit het contact tussen jezelf en het leven. Een bewuste uitwisseling en wisselwerking tussen mens en kosmos ipv een speelbal te zijn van het leven. Pluto kan behoorlijke shocks uitdelen en voor schorpioen is crisis het middel om je dwingen los te laten.

Daar krijg ik grijze haren van

Wat hebben vernieuwing en verjonging met elkaar te maken, denk je nu misschien? Je kent het gezegde : ” daar krijg ik grijze haren van”? Wel lieve mensen, als je eerlijk bent met jezelf over wat je echt wil en je hebt de moed om tegen de oppervlakkigheid in te gaan van je omgeving, zal je merken dat je zal verjongen. Oeverloos geklets, geklaag en ernaar luisteren uit “beleefdheid” vreet energie, zuigt je helemaal leeg en je krijgt er grijze haren van 😉

Enkel zorgen en angsten remmen je om voluit gelukkig te zijn en te genieten. Pluto en jupiter in schorpioen brengen je op de knieën zodat je bevrijdt terug kan opveren. Crisis is een middel om je te laten stoppen in het over je eigen grenzen gaan, zo wordt je op de knieën gedwongen en wordt je behoed voor verdere misstappen. Op je knieën sta je voor de keuze en kan ja zeggen tegen jezelf en opstaan (verrijzen). Ik heb al 3 zulke crisis mogen meemaken in mijn leven en ik ben er zeer dankbaar voor. Het is ongelooflijk hoe we als mens vastzitten in onze poging controle te willen houden, in het opleggen van eisen en voorwaarden aan het leven ipv gewoon in te voelen wat we willen en ons over te geven aan onze wensen. Maar we zijn er doodsbang voor. Bang waarvoor? Voor de magie van het leven? Man, man, man wat doen we onszelf toch aan. Wens, vlieg en geniet van de rit = pure alchemie. En zeg ik vanuit mijn bijna 4de “crisis” waarin ik momenteel zit en die me uitdaagt op een heel diepe oude kwetsing. Ik had de moed een belangrijke beslissing te nemen maar merkte dat ik onder het vliegen de moed in moet veranderde en ik duikelde bijna naar beneden. Om de crisis te vermijden heb ik de moet losgelaten en ga ik nu gewoon genieten van deze vlucht. Enkel bewustzijn en het bewust contact hebben met mezelf heeft me behoed voor een crisis.

Lieve mensen, het klinkt angstaanjagend: ijsbreker die het angst-ijs rond je hart doorboord, buigen of barsten, je kreeftpantser breken, crisis en op de knieën gaan, maar het is muziek voor de oren die luisteren naar de roep om bevrijding. De magie van vraag en antwoord waar wij mensen o zo bang voor zijn omdat we steeds weer de controle willen houden. Wat wil je controle of bevrijding ? Focus je op de bevrijding in plaats van op de beweging. De bevrijding is de wens, het hoe het gebeurd is eigenlijk onbelangrijk. Laat je angsten en beklemmingen maar een snelle dood sterven, leve de vrijheid en de scheppende levensvreugde. In 2018 wordt er echt wel baanbrekend werk verricht, JOEPIE, alle hens aan dek want een totaal nieuwe koers wordt collectief uitgezet en gevaren. Ik vaar al mee, wie nog? De boot noemt overgave.

21 REACTIES

 1. Wat prachtig 20 jaar geleden heb ik mijn zoon gekregen in juli. Ik kwam er pas achter dat ik zwanger was na 7 maanden. Hij is het mooiste onverwachte geschenk dat ik heb gekregen. Door dit stuk weet ik dat die cyclus van zorgen nu voorbij is. Ik sta inderdaad op het punt mijn zielsmissie te volgen. Ik ben er stil van. Dank.

 2. Wauw deze komt binnen en helaas voor mij keihard. Ik die dacht heel stabiel alles aan te kunnen in wat in mijn leven overkwam ligt achter gesloten deuren als een zielig hoopje mens op de bank. Nergens mezelf kunnen zijn jarenlang eist ineens zijn tol. Ik ben een kreeftje, een maankind, en vind vast mijn weg wel weer hieruit maar wat doet het zeer om je veilige (veel te krappe en niet realistisch) pantser te verlaten. Dank voor mooie inzichten ook al kan ik er ter plekke nog niets mee, ze zijn opgeslagen voor onderweg op mijn pad.

 3. Zijn jullie van plan om jullie ganse leven ‘gebukt’ te gaan onder de krachten van het universum? Het lijkt wel alsof jullie constant omvergeblazen worden door ‘het energetische’. Ervaren jullie dat nog als boeiend of leuk om telkens in die draaikolk meegezogen te worden?

  Aarden is wat ik jullie kan aanraden. De wortels van ‘de boom des levens’ diep laten groeien en verankeren in de vochtige aarde. Mijn bedoeling is niet om jullie aan te vallen, neen. Enkel een spiegel voorhouden. Ik kom jullie ook een diepgaande oplossing brengen. Heel concreet: In plaats van je bloed te laten testen door een simpele dokter, bestel eens een haar-test op haartest.nl en kom zo alles te weten over de mineraalhuishouding in je lichaam. Een bloedafname is een momentopname en wordt door vanalles en nog wat beïnvloedt, een haartest bestrijkt een periode van drie maanden. Hiermee kan je dus tot drie maanden terug in het verleden kijken. Deze test is veel betrouwbaarder en uiterst leerrijk. Ook zware ‘toxische’ metalen komen aan bod. Dankzij zo’n haartest kan je iets doen aan je ‘hooggevoeligheid’ of autisme of ADD/ADHD,… Zelf bekijk ik hooggevoeligheid vooral als iets vervelends en als resultaat van vergevorderde generatieschade. Zeker wanneer je jezelf constant moet beschermen tegen allerlei invloeden en prikkels. We zijn zooo ver afgedwaald van de oorspronkelijke Tuin van Eden (Adam & Eva)

  Nu: aan de hand van zo’n haartest kan je dan je mineraal-tekorten aanvullen of een teveel aan bepaalde mineralen terug in balans brengen met behulp van samenhangende mineralen. Je kan ook zien wel toxische metalen er in je lijf vastzitten en woekerende schade aanrichten. Van die metalen kan je jezelf ontgiften.

  Ik raad jullie ten zeerste aan om alle mineralen terug in balans te brengen met de celzouten van Dr. Schüssler. Deze zouten (in de vorm van zuigtabletjes) worden direct in het bloed opgenomen via het speeksel waardoor je onmiddellijk de werking ervan zal voelen. Dit in tegenstelling tot gewone voedingssupplementen die je moet inslikken en die slechts miniem worden opgenomen omdat ze eerste via de maag en de darmen moeten passeren. En iemand die ziek is, die heeft geen gezonde maag of darmen en kan die dingen dus niet absorberen. Voedingssupplementen die je moet inslikken zijn pure commercie, ze werken niet en daardoor krijg je de indruk dat je nog maar eens een kuur moet doen, en nog maar eens… Kassa kassa voor de apotheken.
  Celzouten werken meteen en genezen tot in de cel-kern. Eenmaal genezen hoef je er geen meer in te nemen en er ook geen geld meer aan te hangen. Net daarom zijn ze zo zuiver en alles behalve malafide.

  Ziezo, op deze manier kan je ervoor zorgen dat je diep kan wortelen en stevig kan aarden en dat ‘hooggevoeligheid’ een kracht wordt. Zo sterk zelfs – dat je er totaal niet meer mee bezig bent – ! 😉

  Mineralen zitten in de grond. Ze zijn de voedingsbodem, de fundamenten voor ‘de boom des levens’. Een gezonde grond die in evenwicht is brengt een stevige krachtige boom voort. Aan zo’n boom kunnen gezonde vruchten – boordevol vitaminen – groeien. Het heeft geen zin om vitaminen in te nemen als de bodem niet goed zit. Mineralen (+ spoorelementen) zijn fundamenteel.

  En vergeet niet: God maakte de mens uit de aarde. In die tijd was de aarde volmaakt. De Tuin van Eden. Boordevol mineralen, compleet in evenwicht. Een volmaakte mens was het resultaat. Volmaakt zullen we echter nooit zijn, maar met kennis en bewustzijn kunnen we de ellenlange generatieschade een halt toeroepen en stap voor stap terugdraaien…

  PS: Bestel gerust het handboek voor de celzouten van Dr. Schüssler. De auteur heet Margit-Müller Frahling en het boek: ‘In balans met Schüsslerzouten’.

  • Hmm pieter, één en ander ontsnapt duidelijk nog aan je bewustzijn. Je bent in de eerste plaats een energetisch wezen en dan pas een fysiek wezen. Mag ik je wijzen op de germaanse geneeskunde, kan zeer verhelderend voor je zijn.
   De met melk verwreven celzouten gebruik ik al lang niet meer daar ze bij de meeste van mijn klanten voor problemen zorgden vanwege de lactose, ook nadat ze het bezinksel op de bodem lieten liggen. Zelf werk ik enkel nog met frequentie therapie en idd met aanvoer van mineralen.
   Een gezonde geest zorgt voor een gezond lichaam maar omdat de meeste mensen met onwetendheid geplaagd zitten is het een super goed idee om je lichaam de juiste zorgen toe te dienen. Want je lichaam is tenslotte het instrument van de ziel.
   Idd god maakte de mens uit de aarde en bezielde het met zijn adem. Zonder bezieling is de mens maar gelijkwaardig aan dier en plant

   Hooggevoeligheid is een zegen en je laten omver blazen is niet meer of minder of een “onbewuste” keus. Ik zou mijn hooggevoeligheid voor geen geld willen missen. En ik zie al jaren geen dokter noch heb ik haartesten of andere testen nodig……ik luister enkel naar mijn lichaam en ik functioneer op mijn 49ste opperbest en heb ontzettend veel plezier in wat ik doe.
   Bon dat is mijn kant het het verhaal der hooggevoeligheid wat ook maar een labeltje is want gevoeligheid is niks meer dan bewustzijn, maar bon

   • Natuurlijk is het lichaam het instrument van de ziel. Ik bedoel gewoon, we zitten in tijden dat al ons emotioneel, geestelijk en energetisch geworstel (al van generaties ver) heeft geleid tot een overgevoelig en ziek fysiek lichaam. Daarnaast ook door ongezonde voeding. Overal woekert ziekte en leed, en sterven er mensen aan de meest gruwelijke ziektes. We zijn meer dan ooit genoodzaakt om op een bewuste manier ons fysiek lichaam – in de eerste plaats – te corrigeren. Anders blijft ons uitgeputte lichaam zich op los zand begeven en blijven we met klachten of oude patronen zitten die sterker dan onszelf zijn of lijken. De funderingen moeten eerst opnieuw gelegd worden, dan pas ontstaat de kracht om 1) fysiek te genezen en uiteindelijk ook 2) spiritueel te genezen. Mineralen en spoorelementen in de juiste vorm kunnen wonderen doen. Fysiek, en daardoor ook geestelijk. Hier op Aarde – in dit leven – begint alles bij een gezond en zuiver fysiek lichaam. Al de rest vloeit daaruit voort.

    In de ‘hemel’ – wanneer ons cyclisch proces voltooid is – zullen we zuiver energetische wezens zijn.

    En ik heb het sowieso moeilijk met al die energetische therapieën en healings, enz. Het zijn (dubieuze) externe prikkels en op die manier stel je jezelf afhankelijk van een therapeut op. Met bvb. de celzouten kan je jezelf genezen en kan je zelf experimenteren en dingen uitproberen. Munt slaan uit onbewuste mensen vind ik niet kunnen. Je kunt op die manier duizend en één therapieën uitvinden en de mensen laten geloven dat ze wonderen zullen doen. Als je in staat bent om ze te genezen – of dat ze zich genezen voelen – dan herbekijk ik mijn woorden. En dan nog: denk je dat al die energieën zuiver zijn? Ze kunnen immers ook uit de duisternis komen, en zich voordien als het Licht, en zich op die manier verder verspreiden… Alleen daarom zou ik nooit met energieën werken. Jezus (Yeshuah) was de enige levende persoon op Aarde die in contact stond met volkomen zuivere energie, die mensen kon genezen. Mensen (mediums enz.) die pretenderen andere mensen te kunnen helpen of te genezen met behulp van universele energieën, zijn – in mijn ogen – valse profeten. Ze verwoesten de ziel van de onbewuste mens. En neen, zelf behoor ik niet tot één van die ongelukkigen.

    Als therapeut zou ik mensen de praktische tools en de kennis meegeven, zodat ze zelf aan de slag kunnen gaan. Zonder dat ze moeten terugkeren naar mij. Mensen die hulp zoeken zou ik slechts één keer toelaten en éénmalig laten betalen. Daarna moeten ze zelf aan de slag, omdat ze de kennis en de therapie zelf in huis kunnen halen. Dit zou een morele plicht moeten zijn voor elke therapeut. Als je inkomen louter gebaseerd is op de radeloze zieke mens, dan vind ik dat alles behalve christelijk. Ik kan hard overkomen maar dan wel rechtvaardig. Jezus hoefde de mensen ook maar één keer te zien om hen te genezen. Hij kan dat rechtstreeks met zijn Kracht, wij niet. We hebben wel de mogelijkheid om mensen de kennis en de tools mee te geven zodat ze zelf aan de slag kunnen. Een mooie aardse tussenoplossing. Enkel op die manier kan je mensen duidelijk en eenvoudig dichterbij de genezing brengen, en breng je hen bewustzijn bij en kunnen ze het – op hun beurt – ook doorgeven aan andere mensen. Ze geven dan niet de commerciële naam door van een therapeut, maar wel van een therapie op zichzelf. Zonder dat er nog enige vorm van geld voor gevraagd moet worden. Het zit hem in de subtiliteit, in de details.

    Hierbij verlaat ik jullie want deze frequentie is niet diegene waar ik wil blijven. Ik heb mijn werk gedaan hier en wie weet de ogen van sommigen geopend. Dat zou ik fijn vinden voor hen. Dan kunnen ze zelf ook betere oorden opzoeken en heeft barmhartigheid zijn werk gedaan.

    • Beste Pieter, wat je hier probeert te doen laat volgens mij zien dat onvoorwaardelijke liefde en gelijkwaardigheid thema’s zijn die nog aandacht vragen. Ook de verhouding tussen ziel en ego lijkt in onbalans….. Succes ermee

     • Nog kort deze reactie. Ik heb er nog wat over nagedacht en merkte al snel dat ik de kern van alles uit het oog verloren was.
      De kern is het Woord van Jahweh God, de enige spirituele leidraad voor het Leven. Daarin staat dat je je gevoel altijd dient te toetsen aan Zijn almachtige Woord. Wat Hij bvb. zegt over astrologie, over spiritisme (bvb. mediums, healers, handopleggers,…), over waarzeggerij, over valse profeten die beweren dat ze over goddelijke krachten beschikken,… Eénieder die zich daarmee inlaat en er zich ook mee verrijkt, verafschuwt Jahweh.

      Ook al voelt iets super goed aan, betekent niet dat het ook goed IS. Altijd je gevoel aftoetsen aan de adviezen van onze Vader, getuigt van een oprechte wijsheid. Alleen Hij weet wat goed voor ons is. Hij is de enige ware God. Hij is natuurlijk ook in ons aanwezig, maar evenzeer overstijgt Hij ons ook. Tweeledig, intern en extern. In balans.

      Ik vermoed dat Yahweh deze site zou afkeuren, omdat het niet in overeenstemming is met Zijn Woord. Mensen voelen zich hier misschien wel goed maar beseffen – spijtig genoeg – niet dat dit een plek is vol kennis, praktijken en therapieën die Hij ten zeerste afkeurt.
      Het gaat hem niet om het feit dat de kennis juist of verkeerd zou zijn, of de praktijken al dan niet werken. Nee, wel om het feit dat Yahweh ons – voor ons eigen goed – uitlegt waarom we er ons niet mee mogen inlaten. Hij weet dat ze de ‘tegenstander’ (Satan) aanbelangen.

      Denk niet dat je al-voelend en aldus al-wetend bent. Wees bescheiden en onderdanig aan onze Almachtige Vader. Alleen Hij weet alles. Wat goed is voor de mensen en wat slecht is. Neem zijn Woord ter harte en je zal in staat zijn om de smalle Weg te bewandelen, richting eeuwigheid. De offers die je dient te maken verbleken volledig in het licht van de Eeuwigheid.

      Veel succes.

      • Pieter, Hod heeft de mens naar zijn beeld geschapen én de vrije wil gegeven. De ziel is de filter van het goddelijke, niet een boek waarin woorden overgedragen zijn generatie op generatie. Woorden die NOOIT letterlijk mogen genomen worden aangezien ze steeds aangepast werden aan de tijdsgewricht en de geldende normen. Als mens onderdanig zijn omdat je daarna een goddelijk pad mag bewandelen is hypocriet en onlogisch. We bewandelen nu de Weg en vrije creatie is wat wordt gevraagd. Ontplooi jezelf en ga niet gebukt meer. Creëer en leer je eigen kwaliteiten kennen. Dat is voltooiing , anders blijven we geloven dat nietigheid en indijken van de persoonlijkheid ok is. Denk zelf. Volg je gevoel, kijk omhoog maar bouw zelf. Er zijn veel valse profeten maar leer vertrouwen op het goede, het komt op je weg dan, open je blik en alles komt op je weg. Ik studeerde godsdienstwetenschappen en weet dat God liefde is. Jij mag uiteraard nederig zijn maar alleen als jij dat echt wil. Doorprik het nederige en groei. De mens is vrij om te leven en te creëren. Vanuit liefde. Niet vanuit hel.

       • Ik ben me er van bewust dat er veel kwaadheid en onderliggend verdriet in mijn ‘pleidooi’ zat, maar die emoties mogen er ook wel eens zijn. De toon was nogal kil, maar achter de kern van mijn boodschap blijf ik wel staan. Zonder te ontkennen dat dit ook een deel van mijn ‘proces’ is. Proces, pleidooi… Een zoeken naar rechtvaardigheid… Groetjes.

 4. Rillingen van plezier en energie lopen over mijn lichaam. Heerlijk dat leven vanuit je hart in vertrouwen. Dank je wel!

 5. Zoals een zeilschip zich mee laat voeren door de wind, zo laat ik mij ook begeleiden en vertrouw ! Bedankt Isabelle!!

 6. Sterrenkundig gezien is het volkomen onjuist om te stellen dat de Nieuwe Maan op komt op het moment dat de de Zon juist onder gaat. Integendeel, 180 graden anders: een nieuwe maan staat exact vóór de zon, ín de zon.

 7. “…Isabelle Isabelle, Isabelle Isabelle, Je t’aime…”

  Helder, krachtig, eerlijk. Zó duidelijk was je nog niet vaak.

  Jack

  • tja in mijn uitgaande teksten hou ik me wel wat in maar in mijn verslagen krijg ik meestal opmerking dat ik zeer duidelijk ben…..maar idd heb me nu iets minder ingehouden dan anders, goed aangevoeld…..;had deze week gedurende 2 dagen een overload aan oppervlakkigheid genoten en tja het “moest” eruit, hihi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in