Nieuwe maan 13 juni in tweelingen
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

De nieuwe maan staat in tweelingen. Met tweelingen zal je voelen dat de energie je rusteloos kan maken als je niet in contact staat met je gevoel. Tweelingen pikt heel snel in op de dingen en je staat meer open om eens iets nieuws te proberen. De heer van tweelingen, mercurius staat in het 7de huis in kreeft en krijgt extra energie van uranus uit het 4de huis. Dat wil zeggen dat je focus en werkpunt zal liggen op het snel en efficiënt je leven de juiste vorm geven. De kosmos wil je tot een helder inzicht brengen over wat JIJ volgens je gevoel nodig hebt om tot zelfrealisatie te komen. Nu vorm je dit nog teveel volgens je oordelen.

En om dit te bereiken dien je uiteraard eerst bewust te worden van wat je nu echt wil. Mogelijks kan je hierbij grote nood of behoefte voelen om hierover te praten met je partner of iemand die je vertrouwt en nauw aan het hart ligt. Je leert nu om selectief te zijn voor jezelf en dat doe je door de buitenwereld als klankbord te gebruiken. Dit vanuit een nieuwsgierig zijn naar waarom anderen doen wat ze doen, wat hun drijfveer en motivatie is. Zo leer jij bij jezelf om contact te maken met wat in jouw leeft en wat naar buiten wil komen. Deze omzetting is de transformatie van kennis naar gedragen wijsheid.

Bewustwording van de macht van je woord

De tweeling energie is een ideale energie om nieuwe denkpistes te laten ontstaan maar haar heer mercurius heeft een wrijvingsaspect met cheiron. Cheiron is een diepe wond in jezelf en je zal uitgedaagd worden om het woord te nemen, om jezelf een duidelijke stem te geven. Hoe lang zwijg jij al of denk jij geen stem in je leven te hebben? Je stem of het woord is macht, want via het woord bepaal jij wat je in je leven zal ontmoeten. Ben jij je bewust van de macht van je woord?

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Als iemand me zegt: “Maar Isabelle, zo bedoel ik het niet of zo heb ik het niet bedoelt”. Dan is het al te laat. Je uitgesproken of gedacht woord, is al verstuurd, heeft al direct aansluiting gevonden in het collectief waar een gelijkaardige energie bestaat. Verder heeft het ook al zijn informatie overgedragen op je lichaam.

Er wordt nog veel te laks omgegaan met het woord. Nog teveel mensen tateren er maar op los, zich onbewust van het feit dat hun woorden wel degelijk lading hebben en direct het collectief (pos of neg) versterken, dat aansluit op deze lading.

Stel jezelf volgende vraag: is elk gesprek waardevol en constructief of heb jij gewoon nood aan contact en bezondig je je aan zinloos getater? Hoe bewust ga jij om met en hoe zorgvuldig kies jij je woorden?

Retrograde planeten

In juni lopen heel wat krachtige planeten retrograde. Dat wil zeggen dat hun kracht vertraagt wordt en verinnerlijkt uitgewerkt wordt. Met retrograde planeten is er een spontane behoefte aan het ontwikkelen van je eigen normen en waarden en doelstelling. Je hebt ook lak aan wat anderen willen of vinden. Je wordt minder geraakt door de buitenwereld.

Jupiter in schorpioen retrograde: dit is een zeer intense energie omdat je visie zeer plots en extreem kan omslaan. De eis om meer diepgang en fundamenteel contact met jezelf is hier zeer krachtig aanwezig en ook om je zo uit te drukken naar de buitenwereld. Neem je tijd, proef en ervaar, extremiteiten vragen altijd zeer veel energie en zijn meestal onnodig.

Saturnus retrograde kan zorgen voor je willen bewijzen en verzetten tegen gezagsdragers. Het brengt je onzekerheden en faalangst naar boven en je angst om je publiekelijk te laten zien. Maar het brengt je ook in contact met je eigen doorzettingsvermogen. Gebruik je doorzettings vermogen om meer vanuit je gevoel te leven en je minder te laten manipuleren door de buitenwereld die je uitdaagt. Je hebt de wrijving met de buitenwereld nog om jezelf en je eigen potentieel te ontmoeten.

Uranus retrograde kan drang geven tot een jezelf totaal willen bevrijden. Je eigen onbegrensdheid en creativiteit kan hier om aandacht vragen. Onthoud dat je binnen de grenzen van je eigen potentieel onbegrensd bent in de uitwerking.

Pluto retrograde geeft je toegang tot je reusachtige reservoir aan energie in jezelf. Om contact te maken met de genezende intelligentie in jezelf door het bewust richten en inzetten van je energie.

En alsof dat nog niet genoeg is zal ook neptunus vanaf 18 juni retrograde lopen en mars vanaf 26 juni. Er zijn zonder zon en maan, 8 planeten waarvan er deze maand 6 zullen retrograde lopen! Dit is een zeer belangrijke voorbereidingstijd nu waarbij je letterlijk bij jezelf naar binnen geleid wordt. Volgende maand hebben we de eclipsen 13 & 27 juli, die heel wat processen zullen versnellen in het loslaten, reinigen, healen van karma en het stilletjes aan neerzetten van een nieuwe structuur en visie. Door dit innerlijk of retrograde proces wordt jij naar binnen geleid zodat je minder overweldig zal worden door het kosmische proces dat momenteel gaande is.

Neptunus retrograde brengt je in contact met je innerlijke werkelijkheid waar alles mogelijk is. Hierdoor kan je gemakkelijk switchen van de buitenwereld naar de binnenwereld. Leer voelen wat je leuk vind door iets in de buitenwereld af te toetsen aan je binnenwereld. En delete de dingen uit je werkelijkheid die vloeken met je binnenwereld.

Mars retrograde helpt je contact te maken met je geremde zelfverzekerdheid omdat je vroeger het zwijgen opgelegd wordt. Je zal een inkijkje krijgen in de vele veldslagen die je met jezelf levert, in het hoe en op welke thema jij jezelf het meest bestrijdt. Gebruik je daadkracht om daden van plezier en vreugde in je leven te stellen.

Hoop en positieve verwachting

Dit hele proces zal ondersteunt worden door een soort van hoop. We zijn nu toch al een hele poos (bijna 50 j) bezig met deze huidige upgrade en groei naar meer bewustzijn en heel wat mensen verliezen nu bijna de hoop omdat het nog niet echt zichtbaar is. Wel de driekhoek mercurius, jupiter en neptunus zal je voeden met vernieuwde hoop en vertrouwen. Mercurius en jupiter breken als het ware door je illusies en oordelen heen.

Met de driekhoek venus jupiter uranus kan je je plots bewust worden van de ware schoonheid en magie van het leven. Dat kan nu uitvergroot worden in je leven. Dit zal de trigger zijn voor je om met hernieuwde energie het kosmische healingsproces en ascentieproces te ondersteunen.

Laat je raken door de ware magie van het leven, sta ervoor open en nodig die uit in je leven. Het is tijd om ons geschenk ter herinneren nl dat we machtige scheppers zijn en dat we op aarde gekomen zijn om vreugde en schoonheid vorm te geven

De klassieke vraag

De klassieke vraag die ik van al mijn klanten, zonder uitzondering krijg is: “Isabelle, wat is mijn taak hier op aarde, wat kom ik hier doen, wat moet ik hier realiseren?”

Lieve mensen, niks moet. Wel accepteerde je de uitdaging en verantwoordelijkheid om al het potentieel dat al in jou aanwezig is, het licht te gunnen. Met andere woorden, je hebt geen duidelijk doel of target! Het enige wat je hier komt doen in deze materiële wereld, is het experimenteren met een heel specifiek onderdeel van je schepperskracht. Welke onderdeel dat is, dat is net je uitdaging om het te ontdekken.

Hoe ontdek je het? Door je instrument verstandig en respectvol te gebruiken nl je lichaam. Met je lichaam kan je voelen wat op je frequentie aansluit. Alles wat je een goed gevoel en vreugde geeft, sluit aan op je frequentie en met die dingen mag je aan de slag. Wat het resultaat zal zijn, is een groot vraagteken maar één ding is een feit, het is de bedoeling het het je meer energie, vreugde en schoonheid brengt.

Ben je er klaar voor om dit nieuwe pad in te slaan? Want in juli mag jij dat nieuwe pad opstappen, liefst zonder oude ballast.

vitaal water
vitaal water
vitaal water
Vorig artikelEigenheden van vrouwen met autisme
Volgend artikelJouw doel in dit leven
Isabelle Lambrecht
Isabelle Lambrecht is healer (energie overdracht vanop afstand) en life coach en zal met haar artikels bijdragen aan een evenwichtige levensbalans waarbij de emotionele en fysieke gezondheid voorop staat. Haar specialiteit is het wegnemen van emotionele en fysieke pijn door healing en door coaching op alle domeinen. Sterk aanbevolen voor mensen die lijden aan een leven dat 'vierkant' draait. Klanten feedback en meer kan je vinden op haar website www.zichtbaar.be

10 REACTIES

 1. Valt best mee met die grammaticafouten. Het belangrijkste is dat het makkelijk leesbaar is en dat de boodschap over komt. En dat is altijd het geval met de artikelen van Isabelle. Mensen die graag hun rode pen gebruiken, kunnen beter een baan zoeken in het onderwijs.

 2. Weer geef je mij de juiste uitleg, waaraan ik veel waarden krijg!
  Dank voor je inzicht in het zijn , in deze periode is het voor velen van ons van belang het verleden loslaten , wat ons anders verhindert om open te staan voor komende positiviteit.
  Ik ben beeldhouwer in steen en hout, maar jij.laat mij nu beeldhouwen in de ziel!
  Namaste Isabelle, prachtige naam

 3. Zo hé! Vallen er kwartjes! Niet normaal zoals het zich nu afspeelt in m’n leven. Blij te lezen dat het hieruit voortkomt en blij dat het nut ervan me nu duidelijker is! Dank je!

 4. Bedankt voor dit helder geschreven en leerzame artikel. Er zijn tijdens het lezen al een paar kwartjes gevallen en dat lucht op.

 5. Zo jammer dat je artikelen vol met grammaticafouten staan. Is het niet beter om ze eerst te laten controleren door iemand voor je ze plaatst?

  • Wat is het nut om je druk te maken over grammaticafouten? Luister en voel de achterliggende boodschap… dan zal je geen fouten meer zien staan.

  • ik heb dsilextie en ben blij dat ik met mijn fouten al veel mensen heb geholpen die denken dat ze perfect waren . dank u voor wie ik ben universum …………

 6. Merci Isabelle! Hier heb ik weer met plezier en nieuwsgierigheid naar gewacht! Ontzettend bevrijdend voor me dat je de klassieke vraaag zo beantwoord. Pffui! Ik was nog wel erg benieuwd naar de data van de planeten die retrograde gaan en de driehoeken die je beschrijft. Van de 8 planeten geef je maar van 2 een datum. Zou je die nog kunnen geven? Nogmaals bedankt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in