Nieuwe maan 17 maart 2018 in vissen: éénsgezindheid
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Zoals je al kon lezen in het vorige artikel is de maand maart een zeer belangrijk portaal, waarbij we heel veel hulp krijgen om diep, oude pijnen en patronen los te laten. De nieuwe maan, zit tussen de 2 volle manen deze maand, dus haar energie zal kort en compact zijn. Het is een korte, krachtige doorgang die door de volgende volle maan zal worden afgesloten en omzet.

Nieuwe maan om 14:14u, en de bezetting

Het uur en de bezetting was het eerst wat me opviel.

In de bezetting is de rechterzijde overheersend, wat wil zeggen dat deze maan zal uitgewerkt worden in relaties. Er zal sterk geprojecteerd worden op de ander. Ben je dus boos op iemand, weet dan dat je eigenlijk boos bent op je zelf omdat je vb zweeg, over je grenzen liet lopen…Maak je los van je afhankelijkheid aan anderen. De bovenste kant van de rechterzijde is sterkst bezet wat wil zeggen dat je een inkijk zal krijgen in hoe jij functioneert in de maatschappij en hoe jij je problemen en antwoorden buiten jou legt. Het 3de kwadrant is het zwaarst bezet en legt de klemtoon. Het toont je dat je op een verkeerde manier socialiseert . In je contacten wegen de behoeften van anderen zwaarder door dan je eigen gevoelens. Je verkoopt jezelf als het ware aan de ander om iets van die ander te kunnen krijgen. Je contacten zijn getekend door afhankelijkheid en zelfafwijzing.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Cheiron conjunct de maan, je diepste wond wordt voelbaar

Met bovenstaande bezetting krijg je situaties op je ‘dak’ waarbij je je afhankelijk voelt van die ander en waarbij die ander ‘misbruik’ van je zal maken. Het zal via woede of conflicten een diepe wond bij je blootleggen, zodat je de sleutel kan omdraaien. Collectief zou deze constellatie kunnen gepaard gaan met grote rampen. Doch sowieso, zullen er onverwachte kansen zijn om via inzicht en hoger bewustzijn je pijnen te healen. Hieronder mijn cheiron die me al ‘te raken’ wist en hoe het jou misschien kan helpen om het anders aan te pakken.

En ja hoor, bovenstaande bezetting liet bij mij alvast de pannen van mijn “dak” swingen. In de winter zit ik het buitenland en heb veel internet nodig voor mijn werk. Met oa ook mijn skype coachingen verbruik ik zeer veel data. Dus de data simkaarten vlogen er hier door. Resultaat 228€ voor mijn internet, slik. Vast internet lukte hier niet, dus ik naar onderbuurvrouw vragen of ze haar wifi wou delen. Dat deed ze na heel wat gepalaver. Deal was ik betaalde haar abonnement van 36€. Twee dagen later vertrok ze voor 3 weken naar België en vroeg ze me haar te helpen want ze zag geen klaar. Toen ik haar flat betrad, zag die eruit alsof er een bom ontploft was ( achteraf ontdekte ik dat dit meestal zo was), met vuile vaat en overvolle wasmanden (ze heeft hersenproblemen en neemt medicijnen). Dus zegt ze me: “ weet je, je moet niet betalen maar kuis mijn flat op”. Mijn eerste reactie was:” zeg ik ben wel geen kuisvrouw hé en je zou dat best wel wat vriendelijker mogen vragen. Ik heb zelf zoveel werk te doen waar ik alleen voor sta. Maar slikte dat in want mijn “super; super slimme ik” nam het roer eventjes over :” allé lambrecht, hoe grof om je er zo gemakkelijk vanaf te maken met enkel het betalen van die 36€. Hoe grof van je dat je die arme dame in zo een stal terug laat thuis komen. Hoe zou jij dat vinden? Dus mijn gevoel, zwiep opzij en de redder in nood was present. Ikke met groot hart 4,5 u de boel opruimen en dweilen en alles picobello. Ze komt terug en het spelletje zet in. Een dag later komt ze aankloppen, ziet mijn gilet en zegt nogal aandringend: “mag ik je gilet hebben, mag ik hem eens passen” . Ik antwoord ongemakkelijk, nee. Nog een andere dag, ziet ze mijn fleecedeken en zegt aandringend: “ooh zo mooi en zacht, mag ik het hebben! Ik, antwoord weer nee, maar vind het allesbehalve leuk; dat ze steeds maar dingen van me nodig heeft of wil. Wat later is er weer contact en zegt ze me doodleuk, dat ik een opportunist ben. Wat had ik al gedaan voor haar, phu paar uurtjes gekuist, amper 8€ per uur, wist ze me fijntjes in te wrijven. Stoofpotje voor haar gemaakt, wat luisteren naar haar miserie met haar dochter, exen en heel de wereld en er wat over babbelen. Niks speciaals, is toch normaal onder vrienden! Dus in no time was ik van een drukke, succesvol healer en coach, getransformeerd in een kuisvrouw en verplicht helpende waardeloze vriendin. Wanneer ik haar zeg dat ze enkel mijn onderbuurvrouw is en dat “babbelen” toevallig mijn werk is en behoorlijk wat energie van me vergt, begint ze weer dat het normaal is dat mensen elkaar helpen. Ik zwijg en trap het gewoon af want ik haat discussies of gelijk willen halen. Mijn wifi ben ik kwijt.

Het is een zeer oud thema bij mij en ik liet me weer vangen. Was ik eerlijk en authentiek geweest dan had ik betaalt en was ik nooit kunnen verzeild geraakt in deze afhankelijkheid. Haar chaos is haar manier om aandacht (medelijden) te krijgen, want er zit natuurlijk een bijzonder ” meelijwekkend” verhaal achter, voor wie er gevoelig aan is.

Medelijden, mijn oude valkuil. Waarvan ik dacht deze toch al vrij goed onder controle te hebben. Het waren de laatste losse eindjes, want zolang er nog “onder controle is” hou je het in stand, op non actief. Ik kon het nu hopelijk helemaal loslaten. De toekomst zal het uitwijzen.

De “gebeten” hond zijn en blauwtje gelopen

Een paar uur later wandel ik op mijn gemak langs het strand en ik zie een grote hond voor mij. Die kijkt me plots gefocust aan (zoals een stier naar een rode lap) en voor ik het goed en wel besef, schiet hij op me af. Het baasje roept en springt recht maar het is al te laat. Ik blijf stilstaan en de hond springt blaffend tegen me aan. Een dikke schram, licht bloedende schram op mijn rechter been achterlatend, de de dag erna helemaal blauw zit. Baasje, zegt sorry en ik zeg: “het is niks”. Baasje snapt het niet, maar is opgelucht dat ik niet boos ben. Maar omdat ik weet dat de buitenwereld reageert op mijn energie, wist ik dat er werk aan de winkel was. Ik keek nog eens naar het beeld van die verbeten hond en ik schoot in een lach uit. De hond was verbeten en boos. Ik snapte het maar al te goed. Ik zag de humor ervan in, mijn energie klaarde op en ik kon het buurvrouw gebeuren anders bekijken. Twee dagen later reageert mijn lichaam; ik ben die dag zeer moe en heb zin in cosy chillen en lekker licht filmpje. Echter de derde dag merk ik iets heel raars. De hele middenstrook van mijn tong is donker grijs/zwart met een harige verdikking. Jakkes was mijn eerste gedachte maar toen liet ik het jakkes los en vertrouw ik op mijn lichaam. Dankzij de germaanse geneeskunde weet ik dat het een genezingsreactie is, op het hele gebeuren. De tong heeft te maken met een scheidingsconflict. Ik wou inderdaad van dat ondankbare, veeleisende mens af. Verder keek ik naar de symboliek van de tong; die verwijst naar het jezelf een stem geven, (het hart op de tong dragen, over de tong gaan, je tong moeten afbijten) en ik legde de link= de zwarte tong was het feit dat ik mij had laten “zwart” maken en dat ze levensloos/onbruikbaar was. En met iemand zwart te maken, bedoel je dat je iemand zijn essentie afwijst; onzichtbaar maakt en niet wil zien. Het groter plaatje was duidelijk voor mij.

Ik vond het schitterend, nieuwe maan, de maan (eigen gevoelens) is zwart en onzichtbaar. Mijn tong grijs/zwart. Als ongewenst kind vertelde mijn moeder me altijd dat ik haar veel pijn gedaan had met geboren te zijn en dat ze het lachen door mij verleerd was. Ik voelde me een monster en mijn zieltje werd zwarter en zwarter. De laatste 2 jaar ben ik op dat thema ,dat ook mijn dochter parten speelt, aan het werken; mijn moeder voelt het ook en steigert compleet. Is allemaal onderdeel van het feit dat we nu collectief de vrouwelijke lijnen en energie aan het healen zijn. Hier schrijf ik later nog een artikel over. Verleden en heden vloeide nu samen en mijn tong toont dat ik deze oude wond, mijn zwart zieltje, genezen heb. Ik ben blij dat ik een mens geworden ben die durf de opportuniteit aan te gaan om te leven, creatief te zijn en voor mezelf te kiezen. Ik ben blij een opportunist te durven zijn.

Cheiron vierkant mars

Deze is een ‘zware’ want die raakt pijnen aan van seksueel en ander geweld, van seksuele problemen. Collectief kan je dan meer passionele moorden en wurgingen zien; geweld en verwondingen met wapens want mars is in zijn negatieve uitwerking geblokkeerde daadkracht = agressie ipv assertiviteit.

Nieuwe maan in vissen

Het is tijd lieve mensen om jezelf te eren en te feliciteren met alles wat je tot nu toe bereikt hebt. Je hebt al vele, vele levens geleefd en dit leven, in deze tijd, is een cruciaal leven. Vele zieleclusters hebben nu hun sterkste zielen naar de aarde gestuurd, en daar ben jij ook één van. Anders zou je deze tekst niet lezen. Het was moeilijk, confronterend maar je doet het toch maar. Met mijn verhalen toont ik dat als je je hart en ziel volgt het makkelijk en gemakkelijker wordt om het vuil, het zwart en de modder te transformeren tot puur water en licht (voelen en weten). Met deze nieuwe maan, mag jij dankbaar zijn naar jezelf en naar alle zielen met wie je wrijvingen hebt/had. Want het zijn deze wrijvingen die energie en beweging voortbrengen. Accepteer en wees dankbaar en verwijs schuld en schaamte naar fabeltjesland. Soms vragen de mensen me dan: “moet ik vergeven? “ Wat zou er in godsnaam te vergeven vallen als er noch goed nog kwaad bestaat, als er alleen gemakkelijk en moeilijk bestaat. Als jij het jezelf tot nu toe moelijk gemaakt hebt omdat je je gevoel niet volgt, dan is dat gewoon een keus die je maakte; en die is ok. Wordt je slimmer en kies er ervoor om het jezelf gemakkelijker te maken, dan kan ik dat enkel toejuichen!

Deze nieuwe maan, wil je helpen om al je deelfacetten, die je ooit in je zielebestaan tijdens je vele incarnaties afgewezen hebt , weer tot één geheel te brengen. Het uur van de nieuwe maan 14:14 is een belangrijke vingerwijzing. Deze cijfers verwijzen naar de christus mens, die samenwerkt met de engelen en andere goddelijk helpers. Vraag duidelijk om hulp bij de realisatie van je HARTSwensen en het meer jezelf kunnen zijn. De wensen gedragen door angst en weerstand zijn onbegrijpelijk voor de engelen dus zal je daar geen respons op krijgen. De christus mens is het kanaal voor de kristallisatie van de goddelijke energie. Ben jij een karikatuur vanwege je kritiek op het leven of ben jij een ware kristal en daarmee en onpersoonlijk instrument voor de goddelijke wil, die de goddelijke schoonheid kan weerkaatsen?

Ik stapte opzij

Deze week had ik een fantastische coaching met iemand en het sluit zo mooi aan bij wat nu gaande is. Die persoon worstelde met een verleden van seksueel misbruik. Ik begin met de coaching, zoek mijn ingang maar stuit steeds weer op de afweer. Gaandeweg de sessie zie ik af en toe een flitsen, alsof het licht aan en uit gaat bij die persoon. En dan komt het verlossende moment waarop hij boos zegt: “ zeg, ik wel wel betere manieren hoor om te groeien en te leren !”. Ik had de angel van zijn weerstand gevonden en hoe verder we gingen, hoe meer ik zijn gezicht zag oplichten en stralen. Op het eind van deze 1ste en enige sessie, was hij een verlost man; licht en stralend. Toen ik hem vroeg om een korte feedback te geven van de sessie wist ik aan de éénvoud van zijn antwoord, dat hij het 100% gesnapt heeft en bevrijdt was van deze jarenlange last. Zijn feedback was: Isabelle liet me tot een inzicht komen op een vraag waar ik al 20j mee worstel. Het worstelen is voorbij want ‘ik’ stapte opzij. Van harte bedankt.

Het “ik” stapte opzij, lieve mensen en dat is waar we nu allemaal voor staan, ons “ik” laten opzij stappen, zodat we een kanaal van de goddelijke wil worden, zoals christus ons leerde. Bovenstaande toont ook dat het snel kan cfr 1 coaching. Daar waar we vroeger vele jaren mochten zwoegen, is er voor ons nu zoveel hulp dat het allemaal versnelt en GEMAKKELIJK mag losgelaten worden! Sommige klanten meesmuilen me dat ze nog veel werk voor de boeg hebben. Dan antwoord ik altijd: “ als jij dat denkt, zal het zo zijn, maar je mag het jezelf gemakkelijker maken hoor.

Voor de mensen die nog niet goed snappen wat het “ik” is, dat zijn al je oordelen , verwachtingen, angsten en weerstand. Hij kon opzij stappen door zijn oordeel los te laten dat er misbruik was en dat misbruik slecht en fout is. Je kleine ik heeft geen contact met je ziel en is daardoor zeer beperkt. Je kleine ik heeft enkel zijn eigen levensboek, waarin het kan terugbladeren. Maar je ziel heeft toegang tot de askashakronieken (de hele menselijke bibliotheek, sedert het ontstaan).

Van hard naar hart

Zolang jij je hard blijft opstellen door te volharden in je kwetsingen en afwijzingen, kan je nooit vanuit je zachte hart liefhebben. Afwijzing, oordelen, verwachtingen, eisen, veroordelen, haat, represailles, roddel, de ander afbreken en zwart maken ….. is het je hard opstellen. We hebben dat nu vele eeuwen gedaan en hoe eng en hoe raar het ook is, we mogen terug vanuit onze zachte, krachtige hartskern leven. Leg je hart op je tong als je spreekt, en spreekt vanuit eigenwaarde en liefdevolle kracht.

Eénsgezindheid

Als visje heb ik geleerd dat elk thema, elke gebeurtenis en elke persoon in mijn leven een meerwaarde was. Na mijn jarenlange fysieke en emotionele struggles en studie naar het leven, het waarom; is mijn conclusie op vandaag. dat toeval in de zin van een gelukstreffer dikke onzin is. De dingen vallen je toe omdat je iets uitstuurde (bewust of onbewust) en dat was het antwoord van de kosmos. De kosmos is feilloos en herstelt altijd de balans. Wanneer ik iets niet direct begrijp. blijf ik nu gewoon alert in de wetenschap dat er een zeer duidelijke reden voor is, aangezien de kosmos foutloos “opereert” (herstelt & bijstuurt). In dat alert zijn doe ik aan zelfreflectie, want ik weet dat ik van alles de oorzakelijke schepper ben in mijn leven. Door te stoppen met het willen beter weten (typisch voor dat kleine ikje) of met het gelijk willen halen, kan ik me opstellen en de nodige informatie via mijn intuïtie ontvangen. Ik leerde me éénsgezind met het leven op te stellen. Met andere woorden, ik trek nu dezelfde lijn met mijn leven in plaats van als een nukkig, klein kind te vechten tegen windmolens. De vraag die je engelen (14:14) kan stellen is voorbeeld: “help me éénsgezind te zijn met het leven……help me te leven vanuit acceptatie ……..geef me de moed om vanuit vreugde in plaats vanuit angst te leven………..help me deze incarnatie volledig te accepteren.

Nieuwe maan in Vissen, die fysisch regeert over de voeten en tenen

Loop jij nog op je tenen? Laat jij nog met je voeten spelen? Sta jij in je eigen schoenen of loop je naast je schoenen? Ben jij gegrond en geworteld, omdat jij je incarnatie aanvaard? Vissen is verbonden aan het tegenoverstelde teken maagd; dwz zeggen zolang jij je in details blijft verliezen je nooit op eigen benen zal staan en je blijft hangen in boosheid, onmacht en irritaties. Vissen is het laatste teken van de totale dierenriem, dat wil zeggen dat je in vissen de kans hebt om elk aspect te integreren, want je doorleefde al alle andere. In vissen vorm je alles tot één geheel, alsof de puzzelstukjes allemaal op hun juiste plaats vallen. Vis is een waterteken en staat dus in het teken van Voelen. In vis staat voelen = aan weten, ook al kan je het niet verklaren je weet en daardoor kan je vertrouwen en je overgeven aan de levensprocessen. Lieve mensen, hou je weten vast, het is even ‘tastbaar’ als je denken! Dat is zo moeilijk voor de meeste mensen. Als ik tijdens de coaching vraag om te voelen, en erna vraag: “ weet je het zeker” dan zie ik sommige kronkelen als een aal op hun stoel. Het antwoord weet ik dan al en ja hoor, steevast komt eraan: “ik denk het “. Zolang je de dingen bedenkt, voel je niet dus weet je niet. Enkel mensen die ontspannen zijn en in overgave leven kunnen voelen. De perfectionisten (de maagd) die elk detail tot een goed eind wil brengen, kan niet voelen en dus niet weten. Ze denken het vanuit hun beperkte kennis.

Hoe leef jij vanuit je voelend weten (je vissenkracht) of vanuit je hersenspinsels (je maagd). Het “juiste” antwoord is de gulden middenweg, je voelend weten gebruiken om je praktische mind aan het werk te zetten.

Het symbool van de vissen

Het vissenteken toont je dat je leven altijd in balans is, er is altijd en pro en een contra en jij als persoonlijkheid bent het middelpunt die beiden integreert. Het leven is noch zwart, noch wit. Het leven is beweging! En sommige bewegingen zijn moeilijk en andere zijn gemakkelijk. Maar elke beweging is perfect zoals die is, want de mens is gelijk aan god, een schepper. Leer je bewegen vanuit je gevoel zal je merken dat alles gemakkelijker zal gaan, blijf jij in beweging vanuit je denken loopt alles vierkant.

Je krijgt nu de kans om harmonie te vinden, om de wensen van je hart tot voltooiing te brengen en alle andere dingen los te laten. Want dat wat je nu in 2018 neerzet, is de trend voor je toekomst. Met de vissen energie stijg je boven je kleine ik uit en kijk je naar het groter plaatje. Je doet de waarheid geweld aan als je die in stukjes opkapt, enkel het geheel of de som is de echte waarheid. Je we zijn allemaal als kind gekwetst (dat is de start), maar om in die kwetsing te blijven hangen en dat tot waarheid te bombarderen is onjuist. In je rit van kind tot nu heb je geproefd, geleerd, jezelf ontmoet (dat is het middenstuk) en zo evolueren we allemaal naar een zijn en éénheid, vanuit al onze ervaringen (einde). De waarheid bestaat uit het begin, midden en eind. Haal je één ding eruit, haal je het uit zijn ware context en wordt het een halve waarheid , dus maw een leugen. Zo had ik eens iemand die allemaal losse zinnen uit een chat conversatie doormailde en zo een slachtoffer leek. Toen ik de totale communicatie opvroeg veranderde het totale plaatje en leek zij eerder de manipulator dan het slachtoffer. Met vissen ,ben je je bewust van het totale plaatje, de pro’s en contra’s.

De aspecten die deze nieuwe maan maakt

 • vierkant met mars: iemand zal proberen om macht over je te laten gelden, wat leidt tot kleine ik (ego) conflicten. Kan met provocatie of agressie zijn. Met dit aspect kan er veel woede zijn, ook seksuele conflicten. Omdat de klemtoon ligt op herstel van vrouwelijke energie, kunnen mannen ‘terugslaan’ nu omdat ze zich bedreigt voelen door de beschuldiging van misbruik van de vrouwelijke energie of seksualiteit.
 • Half – sextiel met uranus: het licht zien, een klare kijk krijgen doe je de feiten logisch op een rijtje te zetten en bereidt zijn om de reflectie naar jezelf te maken. Het kan lijken alsof je van de hak op de tak springt, maar de energie van vissen laat je alle richtingen uitzwemmen, zodat je een goed overzicht krijgt. Routine is nu ‘onmogelijk’; je wordt in beweging gebracht.
 • Mars- sextiel uranus: je drang naar harmonie zal leuk en opwindend verlopen, want met uranus kan je je aan alles verwachten. Er zal veel op elkaar gebeuren. De energie is nu zeer beweeglijk en stimuleren. Ook op seksueel gebied sta je open voor nieuwe stappen en romances. Met deze stand zal je afscheid nemen van relaties (vrienden, partner, job) die je zelfexpressie en vrijheid beperken. Hier kan je zeker risico’s nemen als je op je intuïtie vertrouwt.

24 REACTIES

 1. Lieve Isabelle,
  Dank voor jouw woorden. In mijn ogen ben jij een zeer wijze vrouw en ik gebruik jouw richtingaanwijzers met liefde op mijn eigen pad! Prachtig hoe je verbanden legt en vanuit kwetsbaarheid en openheid je eigen ervaringen deelt, zeer inspirerend voor mij!
  Liefs, Isabelle

 2. Fantastich geschreven en verwoord!!! Puur en echt! Alles wat je schrijft resoneerd letterlijk met mij op dit moment. Dankjewel!xx

 3. Hoi Isabelle,
  Ook ik ben dankbaar voor de herkenning… ik kijk elke keer weer uit naar je artikel… en ben blij met het gevoel van ‘verbondenheid ‘ dat het me brengt, in tegenstelling van het gevoel van ‘alleen zijn’ dat ik soms ervaar in het dagelijks leven.
  Ook grappig hoe ik de gebeurtenissen van de afgelopen week kan plaatsen na het lezen van je tekst. Mijn diepe pijnen zijn boven komen drijven en ik voelde mij zo gekwetst, maar tegelijkertijd was ik blij dat dit naar boven mocht komen, zodat ik het kon loslaten ivp het daar diep in mij opgekropt te laten zitten…
  Hoop je ooit te ontmoeten,
  Groetjes,
  Stephanie

 4. Lieve Isabel

  Het geeft moed jouw stukjes. Deze week meerdere keren geconfronteerd met onverwerkte stukken mbt dominantie van mannen.
  Het kon toch niet waar zijn dat ik daar zelf iets mee te maken heb? De ontknoping zal deze week vast komen, ik heb een sessie gepland.

  Veel dank voor je aanmoedigingen

  Maria

 5. Geweldig vind ik je artikelen. Je verwoordt het zo indringend. Heel helder. Ben zelf ook een Vissen.Dus ik ben blij met.je. en hoop je verhalen nog lang te kunnen lezen.

 6. Heel herkenbaar voor mij, dit heldere verhaal. Ik zit in datzelfde proces ( hoe is het mogelijk dat het hier zo verwoord wordt). Ik heb het een paar keer gelezen ( met een nacht slapen ertussen) en het is mij steeds duidelijker. Authentiek zijn in al mijn krachtige kwetsbaarheid. Het kleine “ik” opzij zetten en dus ook de angst en andere beperkingen. Ik mag leven vanuit liefde en vreugde. Hartelijk dank voor het mooie verhaal.

 7. Dank je voor dit mooie, verhelderende artikel. Alsook voor je eigen kwetsbaarheid ertussen neer te pennen.
  Na een zware echtelijke discussie deze avond, kan ik nu alles koppelen aan de nieuwe maan, eigen kwetsuren en eigen werkpunten.

  • hallo tessa, idd sommige klanten zeggen me” jij hebt alles goed voor elkaar’ maar ik werk er ook aan en ik merk dat het anderen moed geeft als ze zien dat ik ook mijn dageljikse issues blijf hebben. Ik zit niet in een hoge toren, nee ik ben mens onder de mensen dus wat ik kan kan iedereen. ……ik hoop dat de echtelijke discussie een zegen was achteraf gezien

 8. Héél fijn herkenbaar en daardoor ondersteunend verwoord voor de ‘zware’ voelbare energie momenteel. Dank vanuit mijn hart .. ik heb het artikel gedeeld op FB! Liefs & Blessings lieve sister

  • hallo san, de energie is idd bijzonder voelbaar en krachtig maar vertrouwen en meestromen is belangrijk want eigenlijk is het een LICHTE energie 😉 dus er niet te zwaar aan tillen, maak het je gemakkelijk

 9. Oh… mijn mond valt open van verbazing. Zo mooi, ik verjaar vrijdag en ik heb me nog nooit zo licht gevoeld als nu… ik ben zo dankbaar dat ik dit lezen mocht, dit voelt zo goed en echt!!! Dank je wel!!!! Hoe komt het toch dat ik mezelf altijd zo herken in je teksten?

  • hay vanessa, gelukkige verjaardag. Ik weet niet of je dit antwoord nog leest vandaar of morgen maar stuur me een email isabelle@zichtbaar.be en dan krijg je een verjaardagsgeschenkje van me.
   Je herkent je in mijn teksten omdat we eenzelfde trilling hebben. Mensen met zelfde trillingen trekken elkaar aan. De zielen brengen iedereen samen die elkaar nodig hebben. Dat is het veld van de groep

 10. Oh… mijn mond valt open van verbazing. Zo mooi, ik verjaar vrijdag en ik heb me nog nooit zo licht gevoeld als nu… ik ben zo dankbaar dat ik dit lezen mocht, dit voelt zo goed en echt!!! Dank je wel!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in