Nieuwe maan 23 juli 2017
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Deze supermaan staat in Leeuw en heeft de duidelijke intentie om zichzelf in de kijker te werken. Ze staat er, in vol ornaat, helemaal des leeuws. Vol vuur laat ze weten dat ze er is en veel in haar mars heeft. De planeet Mars en de Maan zijn twee handen op één buik nu, want ze staan conjunct. Dat wil zeggen dat hun energie versmelt. Leeuw is vuur en Mars is óók vuur, oh oh, is daar vuurwerk in de maak? Een nieuwe zomerliefde? Een nieuw briljant idee? Wie weet wat meer! Allemaal hartsenergie waarvan de grote kracht ligt te sluimeren en wacht om wakker gekust te worden. Hoewel dat kussen behoorlijk pittige vormen zal kunnen aannemen.

Maan vierkant Uranus

Uranus wil uitbreken, is rebels en zal je tot vernieuwing aanzetten. De Maan kan het moeilijk krijgen, want zij is de tegenpool van Uranus met haar kleine, veilige wereld die je al kent vanuit je opvoeding. Als je dus wakker gekust wordt, zal je eerder van je sokken geblazen worden, want het zal zo vernieuwend zijn dat je tenen ervan zullen krullen. Voor mij koren op de molen, want ik ontdek graag een nieuwe horizon, maar voor veel mensen is dit juist zeer beangstigend. Geef je er maar aan over, proef maar van iets nieuws.

Zon en Maan maken samen met Mars een triootje en zorgen ervoor dat je jezelf zal vernieuwen, een soort hergeboorte vanuit je creativiteit. Ook is er nu de mogelijkheid om oude, diepe begrenzingen los te laten, want de leeuw eist zijn troon en koningschap op. Hij helpt je op je pad naar het verwerven van meesterschap over jezelf. Maar waak wel voor de val van de Leeuw: de hoogmoed en het neerkijken op de ander. Gebruik je Marsvuur om grootmoedigheid ten toon te spreiden, zodat anderen zich aan je warmte en gulheid kunnen warmen.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Leeuw 0° in het 10de huisleeuw

De energie van het 10de huis heeft effect op het beeld dat je van jezelf en de buitenwereld hebt. Het houdt ook het masker in stand dat we in het openbaar leven ophebben. Dat is natuurlijk gelinkt aan je maatschappelijke status, aan eer, reputatie, ambities. Met dit thema komt er leven in de brouwerij, want 0° leeuw maakt het Zonne-vuur en je solar plexus actief. Het zal ook het ego weer aanwakkeren en de kunst zal zijn om de hoogmoed te verzachten met de kracht van het hart. Als dat niet lukt, zal deze energie als een verschroeiende zon zijn. De zon heeft het water (gevoel) nodig om een leefbaar klimaat te scheppen, anders maakt ze er een woestenij van. Voor wie klaar is, zal de atman of wezenlijke essentie fungeren als een zuiver kristal, ontdaan van alle hoogmoed, bezitterigheid of opschepperij. Deze 0° graden is er eentje die brand zal stichten, omdat de biologische driften het bewustzijn zullen binnendringen.

Mars vierkant Uranus: de raket power

Ja, alles wat met spelen, uitbreken, liefde, vernieuwing en creativiteit te maken heeft, zal zich lanceren als een raket. Het is een uitbundige tijd. Ben je dus van plan iets nieuws te beginnen, dan is het nu het juiste moment. Vergeet niet dat Mars een kort lontje heeft, maar Leeuw dus ook! Een Leeuw die niet in balans is, vindt altijd dat anderen hem met te weinig eer bejegenen en probeert krampachtig de controle te houden. Deze Leeuw is ook heel mentaal ingesteld. Ik moet er geen tekeningetje bij maken, zeker? Ga dus NIET in discussie, probeer niet iemand te corrigeren onder deze energie, of je hebt gegarandeerd een knallende ruzie of meningsverschil. Neem een douche, spring in het water, was je handen en verfris je gezicht; het zal je helpen om af te koelen en de verhitting los te laten.

Deze supermaan draagt een superbe energie om te spelen en om lief te hebben.

Go with the flow en geniet met volle teugen, ik wens je prachtige liefdespower toe.

1 REACTIE

  1. Hoi Isabelle
    En wat betrekking tot gezondheid (zijn verbonden met elkaar) dus zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel?
    Met man is een leeuw en heeft het heel moeilijk met mijn ziekte… waar ik begrip voor heb!
    Van relaties en gezondheid wanneer de twee met elkaar verweven zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in