Dit is de beschrijving van de processen rondom de nieuwe Maan in Waterman van vrijdag 24 januari 2020. Deze eerste nieuwe Maan van het nieuwe decennium gaat over de bevrijding van oude patronen en de opbouw van de nieuwe stroom die verbinding zoekt in het leven. Het oude dat niet meer functioneert wordt met horten en storen bevrijd, zodat wat er werkelijk toe doet voor jou zich kan verbinden en praktisch gezien in de meest optimale vorm kan komen. Jouw Hart weeft een nieuw netwerk in jouw leven. Ga je het pad van de innerlijke weg of die van de autoriteit buiten je? Lees meer hierover in dit artikel…

Het Wezenlijke voelen

De invloeden van de Nieuwe Maan in Waterman van 24 januari 2020De volle Maansverduistering in bijschaduw van 10 januari 2020 met de samenstand van Saturnus en Pluto op 12 januari, bracht ons eindelijk een innerlijke doorbraak. Het licht, de speelsheid en het pure van het licht begonnen te stromen in laagste frequenties van onszelf. Het is alsof het voorbereidende werk van de afgelopen jaren ineens een doorgang krijgt en door een flessenhals heen geperst eindelijk doorstroomt in het nieuwe. Het authentieke van wie we in Wezen zijn, heeft zijn rechtmatige plek ingenomen in ons en ons leven. Nu we kunnen voelen waar het over gaat en wil gaan in ons leven, kan alles wat daar niet in thuishoort worden losgelaten.

Oud en nieuw

Het voelt innerlijk alsof je er al bent, maar in het dagelijks leven is alles opgebouwd uit een mengsel van oud en nieuw. Het Wezenlijke in jou laat zich kennen, zien en ervaren als het raamwerk van een blad. Alles wat we eromheen hebben gebouwd begint nu los te laten. Dat loslaten kan pijnlijk zijn, omdat er afscheidt genomen moet worden van oude vertrouwde patronen, mensen en invulling van je dag.(Saturnus conjunct Pluto in Steenbok. Zon conjunct Maan cusp 4/5de huis in Waterman vierkant Uranus in Stier 8ste huis.) 

Weven netwerk van liefde

De invloeden van de Nieuwe Maan in Waterman van 24 januari 2020Vanuit de zuivere nieuwe structuur gaat de Wezenlijke invulling zijn weg vinden het dagelijks leven in. Er wordt een nieuwe heelheid geweven in je leven en dat vraagt om rust en ruimte om in contact te kunnen blijven met de basis van het Wezenlijke raamwerk van wie je in Wezen bent. Dit levert nieuwe verbindingen en samenwerkingen op met mensen, bedrijven en groepen, en trekt op een magische manier een nieuwe samenhang aan. Hierin word je geleid door synchroniciteit. Je Hart weeft jouw nieuwe netwerk van liefde in je leven en dat is pure magie om in deze stroom te bestaan. Dit is manifestatie, al voordat je het gewenst hebt. Dit netwerk van liefde geeft een bedding en een gevoel gedragen te worden door het leven zelf.(Zwarte Maan in Vissen 7de huis conjunct Cheiron in Ram en gecorrigeerde zwarte Maan in Vissen conjunct Venus en Neptunus in het 6de huis.)

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Neuralink

Er is ook een andere stroming die zich aan het manifesteren en die ons juist wegvoert van deze innerlijke heelheid van ons mensZIJN. In hoog tempo zien we dat technologie zich ontwikkelt en de nieuwste ontwikkelingen zijn bijvoorbeeldde samensmelting van de biologie van de mens met nieuwe technologie. Dit is een pad waarin de superkwaliteiten door technologie van buitenaf wordenaangeleverd.

Neuralink: Merging man and machine:

(Uranus in Stier 8ste huis vierkant Zon en Maan in Waterman in 4de huis. Overlevingsmechanisme van  Priapus in Maagd 12de huis en de afwezigheid van ‘the web of love’ zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus en Venus in het 6de huis.)

Menselijk potentieel

Men verwerft deze technologische kwaliteiten niet door keuzes die gemaakt worden door het Hart, maar door het brein zonder Hartsverbinding. Deze kwaliteiten (en nog veel meer) zijn het werkelijke basiserfgoed van de mens dat is te bereiken door verrijking van het innerlijk. Dit heeft als resultaatdat ons bewustzijn verbonden wordt met het Hart. Door bewustwording wordt stap voor stap het grotere potentieeldat we ter beschikking hebben, geactiveerd. Een steeds groter deel van het potentieel van onsongebruikte DNA en de hersenen, komt dan tot leven. Van binnenuit komt dit ter beschikking. Wereldwijd laat de nieuwe generatie zich zien met vaardigheden die ons begrip te boven gaan zoals x-rayvision, instant helende kracht, waarnemen van meer soorten licht en realiteiten naast elkaar en ga zo maar door. Bij hen is dit alles verbonden met het Hart en een verhoogd bewustzijn, op een heel natuurlijke manier.(Priapus in Maagd 12de huis. Afgesloten zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus en Venus in het 6de huis.)

De invloeden van de Nieuwe Maan in Waterman van 24 januari 2020

Nieuwe generatie

Een voorbeeld daarvan is Christina von Dreien  een meisje uit Zwitserland dat hiermee naar buiten komt*. Zij heeft samen met haar moeder een paar boeken geschreven over deze ontwikkeling in haar. Dit is wat de menselijke evolutie ons te bieden heeft. We hebben het allemaal in huis, daar hebben we geen technologie voor nodig. De mensheid met haar biologische erfgoed is oneindig rijk. Dus ook op dit vlak komen wij bij de keuze: welk pad kies jij? Doen we het innerlijke werk van bewustwording en het activeren van de magische biologische Goddelijke kwaliteiten of geven we ons leven uit handen aan technologie die door autoriteiten van buitenaf bestuurd wordt? Deze twee wegen gaan steeds verder van elkaar afbewegen en de overstap van het ene naar het andere pad zal daarom waarschijnlijk steeds moeilijker worden. (*Boek ‘Christina, Tweeling als licht geboren’. (Uranus in Stier 8ste huis vierkant Zon en Maan in Waterman. Zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus en Venus in het 6de huis.)

Innerlijke stroom

Het innerlijke werk dat we te doen hebben, heeft dus een enorm potentieel dat voor ons klaar ligt om te ontdekken. De innerlijke groei, mede door de toename van kosmisch licht,is daarin een grote factor. De grote klus van dit moment is doorademen en de moed hebben om oude verbindingen die je belemmeren en dus niet met je stromen, in vrijheid te laten gaan. Als het werkelijk bij je hoort, dan komt het naar je terug. Maar de innerlijke stroom van wie jij in Wezen bent wil verbinden in een nieuwe organisatie van jouw leven. Het Hart is een specialist in verbinden en krijgt hierin een speciale plek. (Zon en Maan in Waterman. Zwarte Maan in Vissen 7de huis conjunct Cheiron in Ram en gecorrigeerde zwarte Maan in Vissen conjunct Venus en Neptunus in het 6de huis.)

Bijproduct van herhaling

Het steeds opnieuw aantrekken van de oude patronen van het gewonde IK wordt sinds Cheiron in Ram staat enorm zichtbaar (sinds februari 2019). De herhaling van steeds weer diezelfde pijnlijk wond is soms om moedeloos van te worden. Maar een bijproduct van deze herhaling is Meesterschap. Je wordt op deze manier stap voor stap steeds meer Meester over je gewonde IK. En stap voor stap lukt het steeds beter om andere keuzes te maken en de nieuwe weg te kiezen. Dit gaat met steeds meer gemak omdat jij steeds meer in staat bent je authentieke Wezenlijke Zelf te blijven voelen en volgen.

Innerlijke autoriteit

Een baan die je niet voedt, daar loop je op leeg. Ook andere verantwoordelijkheden die niet bij je horen en dus niet voedend zijn, worden loodzwaar en steeds moeilijker om vol te houden. Dan draag je iets wat niet voor jou is om te dragen. Je legt de waarschijnlijk de autoriteit buiten jezelf. En in deze tijd gaat dat ernstig wringen, als je niet je innerlijke autoriteit en stroom kunt volgen. Als je jezelf blijft conformeren aan iets buiten je wat jouw innerlijke stroom blokkeert, dan wordt soms het pad van ziekte gekozen, om in de stilstand toch de ruimte te geven om de innerlijke stroom te gaan horen en te kunnen gaan volgen. Soms is een griepje voldoende, maar het kan ook dat er drastische maatregelen nodig zijn om deze stilstand en ruimte te organiseren. (Noordelijke Maansknoop in Kreeft conjunct de zwarte Zon in het 10de huis.)

Stilstand en de nieuwe vorm

De huidige omstandigheden kunnen frustrerend zijn, omdat oud en nieuw, loslaten en de opbouw van de nieuwe stroom door elkaar heen lopen. Dat is soms allemaal maar moeilijk bij te benen. Het kan voelen alsof alles met horten en stoten tot stilstand komt en loskomt van het oude om een nieuwe vorm te kunnen laten ontstaan. Geef de ruimte aan deze innerlijke stroom om het ‘Web of Love’ te laten ontstaan. Dus ik wens je veel rust en inzicht om je innerlijke stroom te kunnen volgen, het oude te laten gaan en nieuwe verbindingen te laten ontstaan in een nieuw netwerk

Heb het goed…<3

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

5 REACTIES

 1. Dank je wel voor deze tekst. Kan daardoor ook beter begrijpen wat er met mij gebeurt en dit delen met de mensen om mij heen. Nameste

 2. Een mooi verhaal.
  Maar beste mensen van deze site,…kijk ook eens een keer naar de vele zins-, spel- en taalfouten.

  Redigeer!
  Het ziet er zo slordig uit.
  Ik zie het altijd in èèn oogopslag.

  • In één oogopslag bedoel je 😉

   Het gaat om de boodschap er achter. Goed/fout is zo 2019 🙂 De taal van ‘t hart kent geen goed of fout. Daar gaan we uiteindelijk allemaal naartoe.

   Hartengroet ❤ ira

 3. Wat een mooi artikel en zo waar ook vooral de een na laatste alinea waarin staat beschreven als je iets buiten je innerlijke pad zoekt je er dan ziek van kunt worden..letterlijk wel te verstaan dat hetrken ik zo duidelijk nu op dit moment geeft maar weer eens aan dat we wel degelijk moeten gaan luisteren naar onze innerlijke gids..die er nml altijd voor ons is ook al besf je je dat niet altijd

  Dank je wel manuela, liefs Patrick

 4. Hallo Manuela,

  Hoe kan ik voelen of mijn onvrede komt vanuit mezelf of vanuit mijn omgeving/de autoriteit? Dit heb ik nu op mijn werk als docent, wat ik nu 1 maand doe. Ik voel en zie overal drukte en onrust, maar is het juist de kunst om dan bij mezelf te blijven en rust te vinden in mij? Aangezien we alles spiegelen van binnen naar buiten.

  Wie weet heb jij hier meer wijsheden over.

  Liefs, Ashley

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in