Nieuwe maan 20 september 2017
Leestijd: 4 minuten

Deze nieuwe maan staat in het krachtige teken boogschutter. Omdat het nieuwe maan is, zullen zijn pijlen (=focus) gericht zijn op je innerlijke leefwereld. Onthoud, dat de innerlijke wereld ook altijd verbonden is met je bloedlijnen en vorige levens. Elke maand duik je daar eventjes in, om een stukje op te halen en gedurende de maan weer uit te werken en los te laten. Met volle maan dien je dan kleur te bekennen. Ga je er verder mee aan de slag of veeg je het nog eventjes onder het zand tot je er helemaal klaar voor bent. Met nieuwe maan voel je dan weer in of het stukje helemaal verwerkt is of niet.

Met deze nieuwe maan “speel” je met het stukje in jezelf dat onafhankelijk wil zijn, dat wil ontdekken, dat wil zien wat er speelt. De kracht van de boogschutter is no-nonsens, de realiteit is de realiteit. Het jezelf mooier voordoen of fantasietjes is niet aan de boogschutter besteedt. Wat je ziet is wat je krijgt. Niks meer en niks minder.

Je mag best zorgeloos in het leven staat = schouders die geen zorgen dragen

De graad waarop deze maan staat is een zorgeloze, vrolijk en optimistische kracht. De te serieuze en hardwerkende boogschutter wordt hier wat getemperd. Op deze plaats kan je leren dat leven en keuzes maken geen hard labeur hoeft te zijn. Als je vrolijk en open bent en je stroomt mee op de stroom des levens, vallen dingen je sneller toe. Je zal kunnen proeven hoe het voelt, een zorgeloos leven. De kracht van het nu, het van dag tot dag te leven en zo het goed geluk dat alom aanwezig is aan te spreken. Pas echter op dat je niet vervalt in een roekeloosheid. Meestromen en op goed geluk leven, lukt je maar als je bewust je ogen gebruikt en je gezond verstand inzet. Je gevoel gebruik je om te zorgen dat je op de juiste stroom aansluit.

Hoe gebruik je je ogen op de juiste manier?

De meeste mensen zijn ziende blind. De boogschutter zal je leren kijken en echt zien. Dat doe je door te benoemen wat je in je leven ziet ZONDER oordeel. Vb ik voel me aangevallen ipv hij valt me aan of zij doet mij pijn. Vanuit een neutraal kijkpunt duidt de boogschutter wat er nu aanwezig is, IN jouw beleving, ipv deze verantwoordelijkheid ten laste te leggen van de buitenwereld. Het blijft uit de valkuil van de ego dat een oordeel velt.

Maan voelt zich afgewezen door saturnus

In deze constellatie is er bitterheid door een gevoel van een je benadeeld voelen en achtergesteld. Het betreft hier een oude pijn, wond die jij hardnekkig blijft vasthouden en herinneren. Het is mijn ervaring dat het ego hardnekkig greep houdt op oude pijnen omdat het gelijk wil krijgen in zijn slachtofferrol. Laat je hierbij helpen door boogschutter. Stap uit je kwetsing, laat je ik-heb-gelijk los en kijk ZONDER oordeel naar de situatie. En stel je dan de vraag of jouw oordeel wel helemaal klopt. Laat je slachtoffer idee los en kijk gewoon naar de situatie. Zo kan nieuwe info bij je binnenkomen.

Saturnus conjuct met MC zal heel veel opentrekken en zichtbaar maken

Persoonlijk en collectief worden we hier in ons “blootje” gezet. Zie het gerust als een examen dat je gaat afleggen. De vragen zullen klaar en duidelijk zijn.

wat laat je zien aan de buitenwereld, zowel privé als beroepsmatig.
stel jezelf in vraag, wie ben jij
wat kan jij
wat heb jij te bieden.
Het is een test op echtheid. Sta jij in je kracht, dan wordt jij nu in de bloemetjes gezet. Ben je echter nog aan het flirten of spelen met een slachtofferrol of verberg jij nog achter een overlevingsmasker, zal je genadeloos uitgebuit en gebruik worden.

Boogschutter brengt je de realiteit, of je er nu zal willen naar kijken of niet, de spiegel zal er staan.Nieuwe maan 29 november 2016

Beloof jezelf vanaf heden om eerlijk en zuiver te zijn, in je handelen en doelstellingen. De boogschutterkracht werkt met authenticiteit.

Het MC of 10de huis zal je laten stilstaan bij hoe jij omgaat met je eigen verantwoordelijkheid en waar jij je laat afhouden door angsten. Kan jij vanuit een volwassen, neutraal standpunt je leven vorm en structuur geven? Of ben jij nog een slapjanus die over zijn grenzen laat gaan uit angst voor afwijzing/gebrek/eenzaamheid/……

Er komt weer een nieuwe mogelijkheid om de poort van meesterschap en occulte kennis te openen. Blijf echter nuchter en verstandig genoeg om nederig te zijn. Het ogenblik dat je orakelt of denkt dat je alles weet, dat je meesterlijk bent en dat je alles begrijpt ben je al ten prooi van het ego en hard op weg om een excentrieke, onevenwichtige en manipulatieve persoonlijkheid te zijn/worden.

Jupiter en saturnus zullen de balans in evenwicht houden

We krijgen veel ondersteuning om het proces evenwichtig te laten verlopen. Deze samenstand zal je helpen om op een positieve manier naar je beperkingen te kijken. Dankzij het inzicht en begrip dat je net vanwege deze beperkingen je unieke, plaats kan innemen in de materie. Het is heel belangrijk dat je goed begrijpt wat materie is en waarom we in de materie zijn. Materie is begrenzing.

Dankzij de materie kunnen wij onze blokkades vormgeven en LOSLATEN. Dankzij onze begrenzing kunnen we groeien, ervaren en plezier maken en dit tastbaar maken.

Mars komt hier ook een duwtje geven in de goeie richting en vermengt passie met een loyale en betrouwbare opstelling. Er liggen hier heel veel mogelijkheden op lucratieve kansen in het scheppen van rijkdom , succes en groei. Je geduld en doorzettingsvermogen zal nu beloond worden. Geen routine of doodlopende pistes maar situaties die je ware roeping ondersteunen en versterken. Verdiende promoties en vooruitgang.

Maan zal op diep niveau geprikkeld worden door Uranus

Iedereen kent die momenten wel van innerlijke tweestrijd tussen wat goed voor je voelt en wat je volgens je visie en “gezond verstand” juist is?

Wel lieve mensen, gebruik deze tijd om alle moeten te vervangen door mogen. Laat alle dwang los en laat je leiden door de kosmos. Loop je vast in deze tweestrijd vb

ik moet juist handelen, vervang dit door ik mag handelen. En je voelt direct hoe de energie opengaat en dat er mogelijkheden geschapen worden.

Wat is juist? Wel alles wat je vreugde geeft is voor JOU het enige juiste. Laat je niet dwingen in het keurslijf van je denkende, enge ego dat je alleen maar klein wil houden en binnen een maatschappelijke structuur die alle uniciteit en authenticiteit, versmacht.

Als je in de spiegel kijkt en je denkt: “Hallo vreemde, wie ben jij?” Dan is het hoogtijd voor jou, om jezelf te ontdekken. Hoe doe ik dat hoor ik vaak van mijn klanten? Gebruik de magie van vreugde en je zal jezelf heel snel ontmoeten.

Vorig artikelBurnout : innerlijk leren luisteren
Volgend artikelSuccesvol zijn – en blijven!
Isabelle Lambrecht
Isabelle Lambrecht is healer (energie overdracht vanop afstand) en life coach en zal met haar artikels bijdragen aan een evenwichtige levensbalans waarbij de emotionele en fysieke gezondheid voorop staat. Haar specialiteit is het wegnemen van emotionele en fysieke pijn door healing en door coaching op alle domeinen. Sterk aanbevolen voor mensen die lijden aan een leven dat 'vierkant' draait. Klanten feedback en meer kan je vinden op haar website www.zichtbaar.be

2 REACTIES

  • dank je wel voor je reactie, Inge. Je bent inmiddels uitgeschreven….Mag ik vragen waarom je ze liever niet meer ontvangt?

   Er staat trouwens <em>onder aan </em>onze nieuwsbrief altijd een link om je af te melden of je voorkeuren te wijzigen . En voor vragen kun je altijd een mailtje sturen naar hallo@nieuwetijdskind.com

   Groet,

   Gordon
   Nieuwetijdskind Magazine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in