DELEN

Op naar een Derde Golf Economie.

barbara en steve rother
barbara en steve rother

Gegroet, geliefden, Ik ben Elrah van de Ritmische Dienst. De Mensheid bekent nu kleur. Ik moest even binnenkomen om op z’n minst naar deze prachtige groep mensen te glimlachen. Jullie weten ook wie je bent, omdat wij hier een hele tijd aan hebben samengewerkt. Vergun het mij jullie iets te zeggen: Jullie hebben de lat op Aarde hoger gelegd dan ooit tevoren.

Veel mensen ondervinden problemen of worstelen met hun oude geloofssystemen omdat jullie al naar de nieuwe Aarde zijn verhuisd. Jullie blijven denken dat je hier op de oude Aarde bent, dus blijven jullie steeds met oude ideeën worstelen. Maar jullie zijn heldere wezens en jullie zullen vrij snel op ons niveau komen, dus maak je er geen ernstige zorgen over.
Ik zal zo eM binnen brengen omdat jullie hem gemakkelijker begrijpen. Jullie vinden het lastig naar mij te luisteren vanwege de ritmes, want dat is mijn manier om te spreken. Geliefden, besef alsjeblieft dat wij van Thuis uit alleen met jullie werken als jullie erom vragen. Jullie leven op de planeet van de Vrije Keus, waardoor niemand zich met je kan bemoeien, maar wij zijn altijd hier voor je.
Als jullie je openen en roepen: “Kom maar binnen! Laat ons maar zien of de Geest daar is!” of als jullie Thuis accepteren, zijn wij er meteen. Wij tikken je op de schouder, glimlachen recht in je gezicht, en soms werken wij ’s nachts aan jullie terwijl je slaapt, want jullie zijn de grootste engelen die ooit waar dan ook hebben geleefd.
Jullie zijn door de Poort gegaan die verondersteld werd een einde aan de Aarde te maken, en toch zijn jullie hier en scheppen jullie op elk moment van de dag een nieuwe wereld. Dat is niet gemakkelijk. Het brengt veel stress mee en er zijn veel nieuwe geloofssystemen die jullie moeten downloaden en integreren. Maar de schoonheid is er al, evenals jullie hart en dat zien we.
Konden jullie maar zien wat wij zien vanuit Thuis… Zijn jullie ooit ’s nachts buiten geweest, vooral hier in Las Vegas? Je kijkt naar de lucht waar je de meest ongelooflijke, prachtige kleuren ziet veranderen. Het begint hier als roze, maar tegen de tijd dat het daar is, is het een schitterend purper. De kleuren veranderen gewoon in de lucht, en na enkele minuten wordt alles het mooiste, diep karmozijnrood voordat het nacht wordt.
Zoiets is er nu ook gaande met de Aarde, omdat de collectieve frequenties van de Aarde nu erg snel aan het veranderen zijn. Het is net alsof je NU je foto moet maken omdat het nog nimmer zo mooi is geweest. O, wacht even… Dat neem ik terug. Het is Nu mooier dan ooit. Zo ziet het er voor ons uit hier Thuis, terwijl wij deze ongelooflijke evolutie aanschouwen. Welnu, wat aanschouwen wij dan?
Wel, wij kijken omlaag en vangen jullie gedachten op terwijl jullie denken: “Wat doe ik toch verkeerd? Er is iets verkeerd, maar ik weet niet wat het is, maar her voelt gewoon verkeerd.” Wij weten hoe lastig het is om jezelf te zien. Wij weten hoe lastig het is om net te doen alsof je mens bent, maar jullie doen het juist uitstekend. Dat moet je echt geloven.
Wij weten dat jullie depressief voelen, wij weten dat jullie je afgescheiden voelen, maar vertrouw ons maar; dat zijn jullie niet. Jullie zijn dichter bij Thuis dan ooit tevoren, en daarom hebben jullie vele illusies van het Spel verloren hetgeen eigenlijk perfect is. Jullie wilden de Sluier dunner maken, maar nu de Sluier dunner wordt, klagen jullie omdat je de dingen niet meer kunt zien zoals je gewend was. Oké, raad eens wat? Het wordt allemaal gemakkelijker. Er staat jullie een grote ommekeer te wachten. Ik nodig nu eM uit, en hij zal jullie iets vertellen wat je te wachten staat.
Gegroet, geliefden, Ik ben eM.
D97297 08p of 08tpLaten we over geld praten. Deze dag is zo mooi! Jullie kunnen je zelf zien en de kleur van je frequentie. Dat is waarlijk wat kleur is; de frequentie van licht, een fragment van het volledige spectrum van licht, en dat is wat jullie zijn. Wij gaan dat woord echt gebruiken.
Normaal gebruiken wij overvloed, energie of andere woorden omdat wij niet op Aarde zijn geweest. Wij hebben geen ervaring met geld. Wij kunnen jullie echter wel iets zeggen over jullie ervaring omdat wij jullie daar altijd mee helpen. Vergun het ons iets van het grotere beeld te geven. Ik zal je zeggen dat dit al eerder is opgenomen, maar wij verprutsten de opname doelbewust omdat het niet de juiste tijd was. Nu is het tijd.

Totale Ommekeer in de Wereld Economie.

Het oude systeem werkt niet in de Nieuwe Werkelijkheid. Er zijn perfecte verschijningsdata waar de Hoeder van Tijd mee werkt, en wanneer hij het signaal geeft wordt de informatie vrijgegeven.
Enige weken terug, toen de Hoeder (Steve) klaar zat om het op te nemen, gaf hij het bericht goed door. Maar de collectieve frequentie kon het nog niet helemaal aan, daarom verprutsten wij de opname. Heet simpel. Hij was niet in staat die op name te gebruiken, dus zeggen wij jullie nu waar we over zouden spreken, want jullie economieën zijn voor ons tamelijk interessant om waar te nemen.
Wij vermoeden dat jullie momenteel wel weten dat de economie op Aarde niets van doen heeft met echte cijfers, want die economie is voortgekomen uit jullie verwachtingen, en dat is dan ook uitgekomen. Enkele jaren geleden was er al een
Verwarring, een barst in jullie vertrouwen, en iedereen viel over elkaar heen om een rookgordijn op te trekken zodat alles weer normaal leek.
Jullie stopten alles zeer succesvol onder een valse vlag en iedereen op Aarde voelde dat, maar de werkelijkheid was dat niemand gerustgesteld was met die energie. Dat kwam omdat het over heel de Aarde werd uitgesponnen, en jullie voelden dat allemaal. Jullie zijn echt een globale economie en dat is de reden waarom we nu over geld kunnen spreken.
Want vroeger moesten we spreken over dollars, Euro´s, Yen of iets anders om jullie aandacht te trekken. Jullie zijn op de mooiste manieren met geld verbonden
Het stoort in feite jullie onderlinge verbondenheid nu jullie in de Derde Golf van Autorisatie zijn beland. Nu het vooral om harmonie gaat en met anderen door een deur kunnen gaan, beginnen jullie zaken anders in te zien. Welnu, het eerste wat er gebeurde was dat de oude systemen waar je op vertrouwde, onderuit gingen, of dat nu met geld, met leven of met wat dan ook te maken had.
Plotseling werkten die systemen niet meer, hoewel vele mensen er nog op vertrouwden om de kost te verdienen of overvloed binnen te halen. Jullie zullen nu ontdekken dat er niets meer is. Bovendien zullen jullie ontdekken dat hoe meer je zoekt, hoe minder je vindt…
Welnu, het eerste wat iemand op Aarde dan doet, is aan zich zelf twijfelen, en denken dat hij op een of ander manier niet goed genoeg is of niet gelijkwaardig is met de rest van de wereld omdat hij geen geld verdient terwijl iedereen dat wel doet.
Geliefden, dat is een cyclus van zelftwijfel. Weet je wat er gebeurt als god aan zichzelf twijfelt? Dan komt er een vicieuze cirkel die nimmer eindigt omdat je altijd gelijk hebt. Dus als je aan je zelf twijfelt, word je daar ook in bevestigd.
Dat heeft geen enkele zin, en toch doen jullie het steeds weer. Dat doen jullie ook als collectief, maar het is juist die collectieve frequentie en de collectieve gedachten van de mensheid die we nu de wereld zien veranderen.
De Familie van de E Frequentie.
Er zijn vele zielen hier die van de E Familie zijn; de Familie van de E Frequentie. Jullie zijn steeds weer hier op Aarde geweest voor menselijke rechten. Wij vertelden jullie dat twee van jullie grootste prestaties zo’n 800 jaar geleden plaatsvonden, in beginsel toen jullie eindelijk de eerste verklaring van de menselijke rechten tot stand brachten, die door een regering werd erkend… elke regering.
Die verklaring werd de Magna Charta genoemd, en jullie hebben daar heel goed aan gedaan door er ook voortdurend naar te streven. Een van de grootste prestaties die de E Family verrichtte, waarmee ze een enorm verschil op Aarde mee maakten, was het vrijmaken van de slaven en de Emancipatieproclamatie.
Dat ging met ups en downs, toch konden jullie je niet helemaal in de nieuwe energie vinden. Dat lag aan de collectieve frequentie van de Aarde; de mensheid schommelde gedurende lang tijd heen en weer. Het leek er op dat alles weer in duisternis terugviel, maar de E Familie kwam en masse opdagen, en plotseling was het geregeld.
Jullie maakten vorderingen en dat doen jullie nu weer. Jullie hebben vele regels voor je zelf en voor de mensheid bedacht, die jullie allemaal op een of andere wijze met elkaar hebben gedeeld. Al die regels moeten in deze periode opnieuw geijkt worden.

Op naar een Nieuwe Economie.

economie-loesjeNu, laat ons spreken over wat er met jullie geld gebeurde, want het is bijna alsof vele van jullie ontwaakt zijn en dit hebben verwacht. Jullie hebben hier en daar zoveel geld verdiend, maar dan doe je exact hetzelfde werk en plotseling is er nu geen geld meer.
Wat gebeurde er? Welnu, geliefden, dit was in feite wat wij bijna drie jaar geleden al voorspelden. We houden er niet van onze voorspellingen te claimen omdat dit een negatieve voorspelling was, maar wij waarschuwden jullie dat er een tijd zou komen van corrigerende inflatie.
Nu, waarom spreekt niemand van inflatie op Aarde? Omdat jullie regeringen er alles aan gedaan hebben om het voor jullie te verbergen. Het is geen complot of iets van dien aard. Het is heel simpel; jullie hebben met de cijfers zitten knoeien opdat het erop leek dat alles beter zou gaan. Zelfs de wijze waarop jullie Centrale Bank geld drukt, is een van de manieren om met cijfers te knoeien.
Dat deden jullie met zo’n succes dat de aandelenmarkt boven zichzelf uitsteeg.
Maar hoe ging het met jullie? Welnu, dit is waar de inflatie zich doet gelden, geliefden. Onlangs trok de Hoeder een van zijn creditcards en hij ondervond er problemen mee. Dus hij trachtte het bedrijf te bellen. Op de achterkant van de creditcard stond duidelijk dat het telefoonnummer 24 uur bereikbaar was, maar toen hij belde, bleek dat ze pas open gingen na 08:00 uur.
Wat er gebeurde? Inflatie. Heel simpel. Jullie krijgen minder diensten dan waarvoor je normaal betaald, en het vond over de hele planeet plaats. Er zijn maar weinig mensen die zich dat bewust zijn, aangezien het heel rustig is omdat jullie regeringen de cijfers voor jullie verborgen hadden, en jullie economie pimpten zonder de cijfers de kans te geven zich zelf corrigeerden.
Welnu, wij zeggen niet eens dat het een goed is en het andere fout, geliefden, want jullie spelen het spel van Vrije Keus, er is dus geen goed of fout. Wij zeggen alleen maar dat je niet aan je zelf moet twijfelen. Als je plotseling geconfronteerd wordt met gebrek of inflatie en het gaat niet zoals je gewend bent, of je maakt de gebruikelijke connecties niet meer, besef dan dat dit tijdelijk is en dat het een correctie is.
De realiteit is dat jullie een paar maanden tegemoet gaan met deze zeer dichte energie. Het zou zelfs nog dichter (benauwder) kunnen worden voordat het wat gemakkelijker wordt, maar besef dat je aan een nieuw vertrouwen bouwt. Dar vertrouwen zal een nieuwe economie scheppen, want dat is waar het allemaal om draait.
Dit is een manifestatie van jullie uitwisselende energieën. Het is een natuurlijk balanceren. Thuis komt alles op natuurlijke manier in balans. Er is geen behoefte om hoe dan ook iets uit te wisselen, en nu jullie Thuis meer evenaren dan een paar weken terug, zien jullie de noodzaak van aanpassing en verandering.

Energie leren uitwisselen zonder de voorstelling ervan.

Er vinden vele nieuwe dingen plaats op Aarde, en ze zijn erg mooi. Jullie zullen getuige zijn van een opkomende economie die de fysica, en de wijze waarop vele economieën op Aarde werken, zal veranderen. Jullie zullen een nieuw type energie zien arriveren, en jullie zullen ook een nieuw type geld mensen zien.
Ik zeg die woorden en jullie kregen allemaal een iets verschillend idee van wat een geld mens is, maar de werkelijkheid is dat jullie dat merken als het zover is, omdat geld nooit vermengd is geweest met zuivere geest energie. Dat kon eerder ook niet omdat geld een menselijke integratie was die afgescheiden was van de rest. Het andere aspect hiervan is dat jullie allemaal een haat/liefde verhouding hebben met geld.
Het is tamelijk interessant dat het zelfs goed overleeft in spirituele kringen omdat jullie vaak moeten toeleggen om je werk gedaan te krijgen, daarom verwacht iedereen dat je het gratis doet. Welnu, Geest is overal gratis voor iedereen, maar jullie zullen ook ontdekken dat er een nieuwe vorm van uitwisseling plaats vindt, en in werkelijkheid leren jullie allemaal energie uit te wisselen zonder de oude voorstelling van zaken. Met het verstrijken van tijd zullen jullie veel nieuwe innovatieve ideeën hebben.

Een Wereld Economie zonder Oorlog.

 kernoorlog
Jullie zullen erg spoedig gaan werken aan een wereld valuta. Het idee is vaker geïntroduceerd, maar het is nooit gerealiseerd, het bleef tot nu toe bij ideeën.
Er is veel werk te doen, zoals de Europese Unie je kan bevestigen, om wereld valuta te scheppen van gelijke waarde. Jullie hebben een lange weg te gaan. Alleen al de gedachte, geliefden, dat jullie allemaal met elkaar door één deur kunnen, is het mooie ervan.
Omdat jullie allen deel van elkaar uitmaken, zullen jullie weerstand voelen om weer in oorlog te raken. Wij hopen dat jullie dat allemaal luid en duidelijk horen.
Als jullie weer ergens in de wereld oorlog gaan voeren, zullen jullie je zelf bombarderen.
De integratie van al het geld ter wereld begint op een nieuwe manier uit zichzelf te integreren. Jullie denken dat er vele mensen, regeringen, regels en wetten zijn die jullie financiën bepalen. Dat is niet zo! Jullie bepalen je financiën en overvloed. Bovendien, geliefden, proberen wij aan de ander kant van de Sluier zaken op jullie pad te zetten die het leven gemakkelijker kunnen maken.
Er zijn tijden dat je op dat pad loopt en zegt: “Oh, geld stinkt. Ik heb een hekel aan geld.” Wij zeggen dan: “Oké, we zullen een andere manier moeten vinden om het ze duidelijk te maken…” Begrijp alsjeblieft dat het aan jullie is, want je kunt een hergeboorte ervaren met het hele idee.
Dus, wat is het mooie aspect van geld? Dat is heel simpel geliefden. Geld kan je werk focussen. Als je geen zorgen hoeft te hebben hoe het geld binnenkomt, ben je vrij om het hoogste potentieel op Arde te bereiken omdat niemand je zal zeggen wat je moet doen. Wij vragen jullie een beetje te dromen, jullie allemaal.
Jawel, de volgende maanden kunnen voor vele mensen wel eens zeer uitdagend worden, maar het duurt slechts 60 dagen en dan zal het Licht op vele prachtige manieren terug komen.
Intussen kijk je om je heen en je wisselt zoveel  mogelijk vrije energie uit; hugs, glimlachen en de rest. Aanmoediging, vertrouwen, integriteit… alles. Sta stevig in de storm, want hert is maar voor een korte periode.
Langzaam de bodem raken.
Geliefden, als jullie je economie niet hadden gepimpt, zou het zeer snel de bodem geraakt hebben. Jullie zouden dan alles moeten herbouwen op een nieuwe vaste bodem. Hoewel die crash en de bodem raken enorme destructie zou hebben veroorzaakt en een ernstige terug val op Aarde, het zou jullie wel voorwaarts hebben gedreven naar vaste bodem.
Aangezien jullie die weg niet zijn ingeslagen, moesten wij jullie langzaam de bodem laten voelen. In de komende twee maanden zullen jullie de bodem raken, let maar op. Als alles nog erger wordt, vier dat dan en besef dat wij op schema liggen met onze boodschap. Vier de maand mei als die er is, geliefden, omdat jullie dan allemaal op een nieuwe manier verankert raken.
economie.large
Jullie zullen een afnemen van alle beperkingen ervaren en een flow van energie
overal om je heen op elke manier waarnemen. Wat je overvloed aangaat, jullie geld op Aarde, neem zoveel als je wilt… alsjeblieft. Jullie blijven denken dat het beperkt is, maar dat is niet zo en jullie evenmin. Laat het door je heen stromen en kijk hoeveel goeds je ermee kunt doen.
Ontdek manieren om je Licht daarin te verankeren. Dat impliceert niet dat je een rijk leventje moet leiden als je daar niets in ziet. Wat het betekent is dat jullie vrij zijn van de beperkingen van de lagere energie. Kijk de twee volgende maanden uit naar het nieuws hierover.
Neem waar hoe de diverse stukjes op hun plaats vallen en zelfs als er met betrekking tot jullie economieën slecht nieuws is, adem je gewoon door.
Wij rekenen op jullie voor het koesteren van veel energie op Aarde, opdat mensen niet in angst, of in het negatieve hoeven verkeren. De uitdaging over wat er gaande is, is dat het verzwegen wordt. Mensen praten over het algemeen niet over geldproblemen als daarmee kampen omdat ze zich ervoor schamen.
Geliefden, weet dat wij nooit beschaamd over jullie zijn. Jullie maken ons juist trotser dan je ooit zult weten. Het Spel is nu veranderd, en de fundering onder het Spel verandert ook vanwege jullie. Reik naar het hoogste. Heb de moed om overvloed te vieren. Heb de moed het anderen te leren die dat nodig hebben en houdt vastberaden stand in het Licht.
Het is ons een eer, geliefden, jullie te vragen elkaar met respect te bejegenen.
Voed elkaar zover en zoveel je kunt. Speel dit nieuwe spel ten volle.
Espavo.
De groep.
 bron: ArjunA www.assayya.com

 

3 REACTIES

 1. Prachtig!! en we gaan weer verder oefenen dus.

  zet wat jij je wenst, in je zonnetje boven je hoofd ( waar je het dekseltje op doet, zoals Gordon het eens beschreef…

  begin met IK BEN: je geboortenamen en je achternaam, je geboorte plaats en tijd…als je die weet…. zoals het op je geboortecertificaat staat dus…

  Daarbij zet je Nu je wensen( hoeveel geld je nodig hebt om dit te kunnen verwezenlijken) erin…gelijkgestemden zullen elkaar hierdoor vinden…en je zult ontvangen wat je nodig hebt als je hierop durft te vertrouwen… volhouden, vrolijk en blij zijn 🙂 niets aantrekken van wat er om je heen gebeurd… en proberen te helpen als het in je macht ligt… zonder mee te gaan lijden…. blijf in je eigen ruimte/midden… heel belangrijk…welnu we hebben 60 dagen om te dromen en te zeggen vanuit ons hart <3 wat we willen
  gewoon doen! vraag je niet af hoe…doe het gewoon…vertrouw erop dat het Universum je zal helpen…vertrouw op jezelf…. de Ik ben…in het zonnetje is je aantrekkingslijn zeg maar…. je magneet….de aanwijzingen krijg je vanzelf…. blijf in jezelf geloven en blijf rustig en vrolijk, knuffel jezelf elke dag( hoe wil je anders je vader/moeder laten voelen dat je van ze houdt??)
  je overziel zit in jouw én om je heen….dus wat willen jullie…. en met wie…. droom ervan en wordt wakker met je antwoord… het zal komen…

  het is hetzelfde als je om antwoorden vraagt en je loopt een boekenzaak binnen en pakt "zomaar' het boek wat je nodig hebt….NU doe je het BEWUST…. nu weet je hoe.. je het mag doen…als je wilt…vrije wil…. ik zal het anders zeggen;
  als je vroeger in de klas zat…en je had een vraag…hoe trok je de aandacht van de meester??? JUIST! je stak je vinger op…om Gezien te worden….Het zonnetje werkt hetzelfde…. Welnu lieverds…héél veel succes met alles…
  laten we er iets Prachtigs van maken! Nog mooier dan het Nu al aan het worden is…en sommige al Zijn… schrijf het je op…als je het nodig hebt om te onthouden…dans erbij…loop in de zon…. en zing met de vogels(doe ikzelf hihi)zing je zielenlied… laat je horen… 😉 xxx

  dikke knuffel voor jullie allen, al wat is …al-les…is belangrijk…. een hele fijne Zon(nige) dag!! 🙂 🙂 🙂

  liefs, Henriëtte <3 xxx

 2. Mooi toepasselijk.
  Toevallig? Heb ik gisteren onderstaand bericht gestuurd naar
  3 universiteiten in Nederland.

  Andere kijk op zaken.

  Ik heb dit stuk geschreven om met een open mind en heldere blik te kijken naar gemiste kansen.
  Wellicht staat er iemand op om aan de hand van artikel tot positieve actie over te gaan.

  Even terug in de tijd.

  Jaren geleden was er in Rotterdam het innovatie centrum, dit was opgezet met en door
  overheidssubsidie.
  Hier kon de creatieve geest/willie wortel zijn idee/uitvinding, zover ik mij herinner, gratis laten toetsen.
  Om dit laagdrempelig te houden was het dus, gratis en kon men met eenvoudige tekeningen
  aldaar terecht.
  Tevens was het van groot belang voor de uitvinder dat zijn idee/vinding goed werd beoordeeld en niet naar derden werd doorgesluisd.
  De overheid is hier jaren geleden mee gestopt.

  Nog even dit.

  Door de huidige crisis zijn veel Nederlanders zeer pessimistisch, terwijl dit ook een periode kan zijn om te ontwaken en juist kansen te zien.
  Nederlanders zijn van oudsher creatief en ondernemend.

  De huidige situatie.
  Veel uitvindingen vinden hun weg niet voor onderzoek en analyse, omdat er geen overheidsorgaan is waar men laagdrempelig en zonder financiële middelen terecht kan.

  Uit eigen ervaringen het volgende voorbeeld.
  Ik heb op dit moment totaal geen financiële middelen om bijvoorbeeld bij een goed bedrijf als Lara invend mijn vindingen te laten toetsen.
  Dan kom je terecht bij progest Eindhoven of Invend Arnhem etc.
  Mijn ervaringen hiermee zijn niet al te goed.
  Enerzijds door mijn presentatie als gevolg van gebrek aan ervaring en geld.
  En anderzijds door hun gebrek aan visie om met een open geest verder te kijken.
  Dit was in 2011.
  Nu kort gelden met 2 vindingen bij Invend Arnhem geweest maar hun ontbreekt het voor mij aan contacten visie en financiële middelen.
  Mijn beste vindingen heb ik dus maar niet gepresenteerd.
  Omdat ik op voorhand wou zien hoe dit proces zou verlopen.

  Welnu, ik ben van mening dat er op deze manier veel producten in Nederland niet op de markt komen.
  1 van de uitzonderingen is W. Heesakkers in Helmond, zie de link.
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/1832971213/De+Willy+Wortel+van+Stiphout+.aspx

  Een product heb ik met veel doorzettingsvermogen wel al op de markt gebracht, maar de verkoop even stopgezet, om met hulp wegen te zoeken die de productie kosten omlaag brengen.
  Zie link.

  Mijns inziens wordt het dus tijd om nieuwe kansen te zien en dat er vanuit de overheid of voor een visionair die de geweldige potentie in Nederland gaat benutten.
  Samenwerking tussen hooggeschoolden en creatieve geesten kan op basis van vertrouwen, en gelijkheid veel goeds teweeg brengen.
  Als zo’n instelling bij het grote publiek voldoende onder de aandacht wordt gebracht kan dit mee helpen om Nederland een positieve impuls te geven.

  Ik zou het bijvoorbeeld interessant vinden om op de Nederlandse televisie in het reclame blok een oproep te doen aan uitvinders die met hun idee/vinding zijn vastgelopen of de juiste weg niet konden vinden, zich konden melden om hun verhaal te doen.

  Met vriendelijke groet, John.

  • @john,

   Ik heb het net allemaal bekeken…ziet er in beide gevallen goed uit, hondenmanden ook… ook als ze geen klachten hebben vind ik…ieder dier heeft recht op een fatsoenlijk bed, net als wij mensen…. zo zie ik het…. onze hond heeft een mand met een dikke kussen erin…zodat hij lekker kan slapen en geen last van zijn heupen heeft. die hulpmiddel om te tillen? ideaal!! ik heb het opgeslagen onder mijn favorieten…. zet de middelen die je nodig hebt boven je hoofd in je zonnetje…. als je niet weet wat ik bedoel…zoek het hier op de site op…onder de chakra’s openen/jezelf beschermen….hoe belachelijk het moge klinken… zet het in je zonnetje met je naam erbij….dat is jouw uitzendmast…. blijf erin geloven en voel je blij met de gedachte die je hebt om het te bewerkstelligen wat je wilt… het werkt…even geduld oefenen…doorzetten…. en op jezelf vertrouwen. dit verdiend je…gun het jezelf..

   liefs, Henriëtte <3 xxx 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in