DELEN

Er komt een tijd in de evolutie van een planeet, waarin een nieuwe manier van zijn moet gevonden en geleefd worden. Jij leeft nu in die tijd. Wat ga je doen met je energie vandaag, om een liefdevollere wereld te helpen creëren?

Stel je deze vraag dagelijks. Denk na over waar je je focus gaat plaatsen. Denk eraan: je kan kiezen.

Wanneer het levenstempo toeneemt, kan je je niet meer veroorloven om zelfvoldaan te zijn, of om te vervallen in oude disfunctionele gewoonten. Wanneer je je vermogen om bij te blijven of om de beste keuzes te maken in vraag stelt, denk er dan aan dat je een goddelijke veranderingsmaker bent. Je bent gecodeerd op DNA-niveau om je een splinternieuw niveau van leven te herinneren en om dat te gaan leven.

Nu leven krijgt een heel nieuwe invulling, nu je je bewust wordt van je goddelijke rol van veranderingsmaker. Je prioriteiten verschuiven om een wijdere kijk te krijgen op de werkelijkheid, en om een snellere spirituele evolutie mogelijk te maken. Veranderde prioriteiten brengt een nieuw werkplan mee, en een andere aanpak van gewone taken. Alleen hart-gecenterde benadering zal je daar brengen waar je wil raken.

Om de meeste kracht ter beschikking te hebben moet je pad in aflijning zijn met je ziel.

Wat nu nieuw is, is ten eerste dat, nu je je meer bewust wordt van je rol als goddelijke veranderingsmaker, je meer op alle niveaus gaat leven. Je passie wordt aangevuurd, en die stroomt in al je dagelijkse activiteiten. Je fysieke lichaam communiceert zijn behoeften naar jou toe. Je emoties worden dieper aangevoeld. Je geest wordt scherper, en je herinnert je meer van waarom je naar de Aarde kwam.

Ten tweede leer je, als je leert leven in het nu, de geschenken van het dagelijkse leven te appreciëren. Je merkt dingen op die anderen niet zien – zoals bloemen die bloeien op weg naar je werk, de liefde die je ziet tussen een moeder en haar kind, en zonnestralen die dansen op het water. Wanneer je met anderen in een meer aanwezige staat interageert, dan is het makkelijker om beter te luisteren, zodat je meer uit elke uitwisseling haalt. Dit helpt je om de zegeningen te vatten van relaties – zowel de intieme als de toevallige.

Ten derde ontwikkel je een tastbaarder verbinding met en vertrouwen in je innerlijke stem. Dit is wat maakt dat je je energieën op de meest productieve manier kan gebruiken. Als je naar de wijze raad van je innerlijke wijsheid luistert, en ernaar handelt in je leven, dan ben je in staat om je energieën op de hoogstaande manier te gebruiken. Dat is waarom je geleid bent tot handelen in aflijning van je ziel. Er zijn geen verspilde energieën, geen zijsprongen, en geen behoefte aan spijt meer. Dit gebeurt in fasen – hoe dieper je je verbindt met spirit, hoe dieper je in het leven kan duiken en leven in vreugde. Veranderde prioriteiten

Je veranderde prioriteiten moeten het mentale voorbijgaan. Ze moeten in je hart worden gevoeld. Ze moeten geleefd worden – volledig en helemaal. Je niet inhouden. En hier ligt de grote uitdaging – je prioriteiten moeten regelmatig geupdated worden om te weerspiegelen waar je je op je pad bevindt. Ze moeten kunnen veranderen.

Kijk in je hart en je innerlijke wijsheid daar, om je te helpen op je spoor te blijven van waar je moet zijn.

Op je ontdekkingsreis naar je goddelijke aard, omringen we je met onze liefde en zegeningen.

Wij zijn de Raad van 12.

Selacia

www.Selacia.com

Vert. Fran Tielemans

2 REACTIES

  1. Dank jullie wel! voor het delen en mededelen.

    weer een stap verder op weg naar wijsheid, voor ons allen.

    Liefs, Henriëtte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in