Nieuwetijds Ondernemen - Het Hart centraal

Nieuwetijds Ondernemen

Valt het jou ook op dat we het steeds meer hebben over het volgen van ons hart? Er is een groeiende aandacht, een honger zelfs, naar doen wat goed voelt. We willen vrij zijn in het uitdrukken van onszelf en willen ontdekken wat we ten diepste zijn …

Geld verdienen gaat meer en meer gepaard met doen waar je hart ligt en we ontdekken dan ook dat dat uiteindelijk de enige ware manier is die stand houdt, en die zowel jezelf als de wereld dient! Geld is tenslotte  energie, Liefde … En we gaan erkennen dat overvloed zoveel meer omvat dan ons idee van geld en rijkdom.

Jezelf zijn

In deze tijd is en wordt ondernemerschap dan ook vaker een antwoord op de behoefte om het hart te laten spreken. En het ondernemen verandert van imago, van oriëntatie; het is veel meer een kwestie van jezelf zijn, je missie en zielenwensen ontdekken, je levenswerk creëren èn stevig neerzetten.

Oude structuren en opvattingen over succes en business veranderen drastisch. Het is niet langer meer die mannelijke energie van presteren, concurreren en manipuleren waarin we hebben geprobeerd te passen maar ons niet goed meer in kunnen vinden. Er waait een zachte, zoele wind die ons weer laat dromen, fantaseren en geloven, en vooral leert vertrouwen op wat we in essentie zijn: een grote creërende levenskracht, dé schepper van ons eigen universum!

De Nieuwe Tijd

Wat ik je vooral wil vertellen is dat er een manier van leven èn werken mogelijk is die uit puur geluk bestaat en die jou vleugels geeft. Die vleugels tillen jou op, nemen je mee en maken alles wat jou nu belast zoveel malen lichter. Het is de manier waarop we uiteindelijk allemaal gaan leven, het is de Nieuwetijdse levenswijze. We gaan daar nu als mensen doorheen, door een periode van bewustzijnsveranderingen en groei. Daar weet jij waarschijnlijk al het nodige van… De wereld, Moeder Aarde, transformeert; ons collectieve bewustzijn eveneens. Al met al wordt het een lichter leven, vanuit het hart en de ziel, en de verbondenheid met de Bron, met al het leven.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Van Kwetsbaarheid naar Kracht

Voor bewuste en sensitieve mensen die veelal ontwaakt zijn of er middenin zitten, en vaak al (willen) werken en leven vanuit het hart, met de eigen talenten en helderheid, valt het niet mee om dit ook daadwerkelijk te doen. De wereld lijkt er niet klaar voor te zijn, althans dat was lang het geval … De Nieuwe tijd is echter volop begonnen en zal veel op z’n kop zetten. Onze vermeende kwetsbaarheid, de talenten en helderheid, onze onaangepastheid is onze grootste kracht! Ik zie het al om me heen gebeuren en heb de transformatie ook zelf gemaakt. Doe je mee?

Ik weet dat dit allemaal gemakkelijker gezegd is dan gedaan. Maar het verlangen is groot en dat is goed! Steeds meer mensen willen zich ontplooien en stralen, de eigen plek vinden in de wereld en tot hun recht komen, en daar ook hun professie van maken.

Hemel op Aarde

Ik voel me erg gedreven om een anker te zijn voor deze mensen, die ik lichtwerkers noem; om een brug te slaan naar al die potentie die zij in zich dragen èn zijn. En daarvan heb ik mijn werk gemaakt. Ik geloof dat wat we nodig hebben nu is een stevige basis, en balans tussen enerzijds het bewust worden van wat we werkelijk zijn; ons ruimere Zelf, hiermee weer verbonden voelen en samenwerken, en anderzijds dit alles op aarde neerzetten. Het vraagt om een stevigheid in de zogeheten vrouwelijk – mannelijk energiebalans. Eenvoudig gezegd: het leren ontvangen, voelen en open staan en tegelijk het naar buiten brengen, doen en manifesteren in onze wereld. Dat is wat we noemen: Hemel op Aarde brengen; een machtig en prachtig proces!😊

Veelbelovende Toekomst

Nieuwetijds Ondernemen is dus wat mij betreft het vak van de toekomst. Een tijd waarin we onszelf volledig kunnen uitdrukken en prachtige diensten en producten creëren. Het is daarom nu de hoogste tijd jezelf te ontdekken, als mens, maar vooral als de Lichtwerker die je bent! Je zult je onderneming gaan ervaren als nooit te voren; geheel in lijn met wie jij bent, met jouw unieke talenten en vaardigheden, je passie en zielenwens èn met al jouw diepere lagen. Je zult ervaren dat jouw anders-zijn je grootste kracht en winst is! Je business zal groeien in de mate waarin jij groeit. En je kunt nu leren hoe jij zelf optimaal jouw werkelijkheid kunt bepalen en vormgeven. De toekomst ligt aan jouw voeten …

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

8 REACTIES

  1. Ik ben al bijna 20 jaar werkzaam in een hele grote organisatie. Nu merk ik al een paar jaar dat ik daar niet meer pas. De energie is niet goed het is precies zoals jij in je artikel beschrijft. Er is veel politiek gekonkel, macht en een slangenkuil. Ik loop daar zo op leeg dat ik nu mijn functie heb neergelegd en nu op zoek ben naar een organisatie die vanuit hart en ziel werken. Maar waar vind ik die???? Ik zelf wil niet als zzp’er aan de slag.

  2. Ik werk in een onderneming… ik voel de vibraties veranderen. Ik ben een bewuste en zie veel rondom me heen veranderen. Ik ben zo blij dat ik sommigen wakker kan schudden, velen blokkeren maar er worden meer en meer wakker. Ik ben blij dat ik daar mijn licht kan laten schijnen… dank je wel voor de prachtige tekst, ik ben zo lang al aan het wachten op deze tijd… ik zie en ik zie dat het goed komt. Maar we zijn er nog niet…

  3. Hoi Annemarie, wat jij schrijft klinkt alsof ik het zelf heb geschreven. Al menige jaren ben ik ondernemer en werk vooral vanuit mijn hart en gevoel. Dit heeft van mij een zelfverzekerd mens gemaakt. Ik weet niet beter dan dit zo te doen en het werkt feilloos. Mooi geschreven.. Bedankt, Chris.

  4. Ik vind het zo bijzonder dat wat je schrijft helemaal is wat ik ervaar en waar ik midden in zit! Ben bezig mijn eigen praktijk op te zetten (geloof me nooit gedacht vanuit de oude energie!) Ik kan niet anders als deze energie volgen en alles wat er door komt. Alles wat ik voel op mijn manier naar buiten brengen en manifesteren. Het geeft me letterlijk vleugels en voel me intens dankbaar. Ik hoop hierin andere te mogen inspireren! Lieve lichtwerkers, pioniers…ieder vanuit zijn plek, maar ook samen, you rock!