DELEN

Hallo daar, ben jij jonger dan 30 jaar en zit je boordevol wijsheid en prachtige ervaringen die je wil delen met de wereld, dan is dit je kans! Hier bij nieuwetijdskind.com zijn we namelijk hard op zoek naar nieuwe jonge schrijvers die door middel van teksten, beelden en video’s hun kans willen pakken om de stem van hun hart te laten spreken.

Het is tijd om mijn waarheid naar buiten te brengen...
Het is tijd om mijn waarheid naar buiten te brengen…

Op dit moment zijn er heel veel onderwerpen die op onze site weinig aandacht krijgen, daarom hebben wij jou nodig. We zijn op zoek naar een frisse wind en nieuwe verhalen van de nieuwetijdskinderen en jongeren van nu.

Wacht niet langer, NU is het moment om te delen

Klim in je pen! Ga achter je laptop zitten! En deel jouw waarheid, passie en ziel opdat de kennis en ervaringen die jij met je meedraagt ook door andere gelezen en begrepen mogen worden. Het is onze generatie die alle wijsheid in zich draagt die deze wereld nodig heeft. Nu is het moment om dit delen.

Wanneer je voelt dat je als als gastblogger wilt schrijven voor nieuwetijdskind.com, houdt dan in je achterhoofd dat je kwalitatief goede en originele teksten aanbiedt. Omdat we waarde hechten aan kwaliteit is het belangrijk dat de teksten die worden aangeleverd in goed Nederlands zijn geschreven en een goede opbouw hebben.Vraag bij twijfel of je ouders en vrienden je tekst checken op spelling.

Je mag in je artikel linken naar je eigen website. De enige voorwaarde die we daar bij stellen is dat je het artikel pas 24 uur na de publicatie op nieuwetijdskind.com op je eigen website plaatst.

Tot op een zekere hoogte willen wij jonge schrijvers ook helpen en begeleiden, dus je kan altijd om advies vragen, we begrijpen dat het schrijven van een artikel soms spannend en lastig kan zijn en daarom ondersteunen we je graag bij je schrijfproces.

In letters kan ik mezelf uitdrukken op een manier die ik normaal niet kan…

Wat houdt je nog tegen? Deel je verhaal!

Schrijven helpt je je persoonlijke stem te laten horen, een probleem waar je mee zit op te lossen, je gedachten tot rust te laten brengen en feedback te ontvangen over dat wat je bezig houdt. Tegelijkertijd help je anderen die met een zelfde soort gedachte, probleem of situatie zitten. In het begin is het misschien moeilijk om open en eerlijk te delen wat er in jouw hart en gedachtes leeft en vraag je je af of anderen wel behoefte hebben jouw ervaringen te lezen. Maar we beloven je dat wanneer jij vanuit je hart je verhaal deelt, mensen je zullen opmerken. Ze zullen geraakt worden, doordat ze een zelfde soort ervaring of gedachte hebben en dat zelf nog niet goed onder woorden kunnen brengen. En voor jou kan het zijn dat net die ene reactie op jouw artikel, jou dat setje geeft om te gaan staan in je eigen waarheid, je IK BEN. En wat ook een voordeel is van schrijven over gevoelens, gedachten, ideeën en wijsheden  die vanuit je hart komen, is dat je door het schrijven ruimte creëert voor nieuwe perspectieven op dingen of dat je zelfs over bepaalde dingen heen kunt stappen.

Schrijven brengt me dichter bij jezelf...
Schrijven brengt me dichter bij mezelf…

Schrijven is echt niet mijn ding maar ik wil wel mijn verhaal delen!

Een artikel schrijven is voor sommige een makkelijke manier om  ervaringen, visies en ideeën te delen met anderen. Maar voor sommige is het uitdrukken van gevoelens, gedachten en ideeën een onmogelijke opgave. Het kan soms te veel of zo ontastbaar zijn wat je wilt delen, niet in woorden uit te drukken. Alleen een muziekstuk, gedicht, tekening, afbeelding of video kan dan laten zien wat jij van binnen voelt, ziet denkt of ervaart. Ook daar zijn we naar op zoek bij nieuwetijdskind.com! We ontvangen daarom ook heel graag je artwork, video’s, muziek, foto’s etc. Wel zien we hierbij graag een korte inleiding over waarom het gedeeld zou moeten worden op nieuwetijdskind.com.

Stuur jouw artikel naar jongerenredactie@nieuwetijdskind.com
Dus.. wil je mee bloggen, vertalen, muziek en/beeldmateriaal delen, tips geven of een samenwerkingsverband aangaan, stuur dan een mail naar jongerenredactie@nieuwetijdskind.com

Nieuwetijdskind.com heeft als missie een veilige plek te creëren voor nieuwetijdskinderen, waar ze herkenning en erkenning geboden wordt voor wie ze zijn. We willen ouders en opvoeders raken, bereiken en informeren en deze doelgroepen helpen ‘wakker’ te worden. Daarnaast biedt de website ook informatie aan de jongeren en volwassenen die al wakker zijn en al verder op hun pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn. Wij vragen nu specifiek aan jullie ”wakkere” jongeren om jullie verhalen te delen.

Ben je nou niet onder de 30, en wil je graag schrijven voor Nieuwetijdskind.com stuur dan een bericht naar “redactie@nieuwetijdskind.com“. Wil je ons gewoon helpen op een andere manier, doe dit dan door dit bericht te delen via social media.

Een warme groet,

De redactie van Nieuwetijdskind.com

Vorig artikelOntwaken, slapen, licht en duisternis.
Volgend artikelYoga – Over De Mat Heen
Kees Schenk
Kees Schenk is expert en leraar op het gebied van hooggevoeligheid. Hij heeft inmiddels meer dan 100 workshops geleid met jongeren en volwassenen. In zijn workshops leert hij deelnemers hoe zij beter om kunnen gaan met verschillende aspecten van hun gevoeligheid. Voor Nieuwetijdskind Magazine heeft hij verschillende artikelen over hooggevoeligheid geschreven, waarin hij de verschillende processen beschrijft die komen kijken bij hoogsensitiviteit: de biologische, psychologisch en energetische.

9 REACTIES

 1. Ik heb serieus overwogen te gaan schrijven voor deze site. Er staan altijd mooie artikelen op en de onderwerpen en strijfstijl liggen me denk ik wel. Helaas wordt ik over twee maanden alweer 30 dus is het toch maar even wachten op een soortgelijke vacature voor 30+’ers 🙂

 2. Ik word heel blij van dit bericht!! Zelf 18 jaar en gevoel dat de dingen die ik uit met foto’s of met korte verhaaltjes eruit moeten! Fijn om het te delen en lekker je hartje opengooien en liefdevolle reacties ontvangen van de mensen die je echt snappen! Ga zeker mailen

  Liefs

 3. Vergeet niet, dat ondanks de leeftijd er ook veel ouderen zijn (boven de 30 jaar) die ook veel kennis en wijsheid hebben.
  Spirituele kennis neemt toe, maar zo ook bij de ouderen.
  Ze draaien al een tijdje mee op deze aarde en kennen de kneepjes van het leven.

  Vergeet toch aub de wijsheid van de ouderen niet.
  De wijsheid en levenservaring die ze hebben is goud waard.
  Of ze nu 40, 50, 60 of 80 zijn.
  Zij hebben kennis, die wij (de jongere generatie) niet hebben.
  Sluit hun niet uit.

  Artikelen schrijven is moeilijk en zelfs oudere kunnen er hulp bij gebruiken.
  Groetjes, eentje uit de oudere generatie.

  • Dank je wel voor je reactie . De wijsheid van de ouderen vergeten we niet hoor. Deze website staat er vol mee :-). We willen ook graag jongeren aan het woord laten.

   Hartegroet,

   Gordon

 4. Tja, dan gaat er helaas heel veel verhaal aan de mensheid voorbij 😉
  Tijd….. lengte van dagen, in het licht van de spiritualiteit is dat minder realistisch natuurlijk.
  Ik schrijf dit met een dikke glimlach, omdat ik het zo heerlijk vind: de dualiteit tussen hemel en aarde, die er tegelijkertijd niet is omdat alles zo intens en immens verbonden is.
  Ik hoop dat er veel jongeren hun licht laten schijnen, ook middels papier her en der en hier. Op deze mooie verbindende site. Chapeau!

  Mariëtte, 30-plussers worden wel serieus genomen natuurlijk, maar die konden zich ook al aandienen een tijdje terug toch? Er is nu belang bij frisse, herboren wijsheid. Misschien mag jij wel een plaatsje voor jouw verhaal? 🙂

  Liefs,
  Inge (31, haha)

 5. Hallo,

  Waarom een oproep alleen voor mensen onder de 30? Tellen anderen niet meer mee? Zouden die geen goede teksten kunnen schrijven, met hun wat langere levenservaring? Dit vind ik discriminatie. We zouden allemaal gelijk behandeld moeten worden en iedereen, jong of oud, zou dit kunnen doen.
  Het moet toch niet zo zijn dat je ook hier boven de 30 niet meer serieus wordt genomen?

  Verder ben ik super blij met deze site hoor!

  Groeten, Mariëtte

  • @Mariette, onder de 30 is nu eenmaal de kans aanzienlijk groter dat je geen rollator nodig hebt en tijdens het typen niet in je broek plast, inderdaad anderen tellen niet mee, die kunnen ook geen goede teksten schrijven en langere levenservaring houdt in dat ze nog verder van de bron verwijdert zijn en het enkel over zichzelf gaan zitten/liggen hebben.

   Dit is ook discriminatie en binnenkort worden er kamervragen over gesteld maar onze Premier is ff met ander zaken bezig.

   OOK HIER, moet je jezelf niet te serieus nemen.

   Maar ja, kan ik makkelijk zeggen, ik ben 22 jaar en kan nog 8 jaar mee en dan pas ben ik afgeschreven.

   De oudjes hebben de mensenwereld verkloot, kom op jonkies laat van je horen/zien.

   Niet enkel woorden maar ook daden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in