Tot nadenken stemmende korte tekenfilm die je (innerlijk kind) diep kan raken

Een indrukwekkende tekenfilm van 8 minuten die je innerlijk kind vast diep zal raken als je als volwassene tenminste nog tussen de regels door kan lezen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

19 REACTIES

 1. Ik vond het echt een heel schattig filmpje hoor, maar ben ik de enige die het zielig vindt dat zijn echte papa en mama hem niet wilde?? 🙁 & Die chip doet me trouwens denken aan mijn Ritalin, slik het nu bijna 2 maanden, mijn ouders konden mijn gedrag ook niet meer uitstaan…

  Veel liefs

 2. Heb het zojuist bekeken, prachtig! moest er om lachen,
  geweldig. een Indigo die oude energie wil doorbreken…was het eerste wat in mij opkwam, heerlijk om te zien.

  Doet me ook een beetje denken aan de film van Happy feet, die werd ook niet geaccepteerd…totdat hij bewees dat zijn uniekheid hun kon helpen….

  Eens temeer ben ik ontzettend Blij dat het 2012 is! met al die prachtige veranderingen die we allen mogen meemaken, op ieder zijn eiegen manier….Dank je Gordon!

  liefs, Henriëtte

 3. Ja, schitterend. Ik kende ‘m al maar het doet me veel om ‘m weer eens te zien.
  Zeker nu er zoveel veranderd is in mijn leven hier.
  Die kleine rakker van me is zo’n prachtig mooi en inspirerend kristalletje.
  Ik geloof dat hij nu in goede handen is 🙂

  Dank voor het plaatsen hiervan Gordon!

 4. Geweldig!! Ik heb al lang niet meer zo hard gelachen en ik moet zeggen dat ik vrij snel doorhad dat hij naar ons gestuurd ging worden. 😀 Al voelt het alsof ik er achteraan ben gesprongen om ze te gaan helpen 😉

 5. Prachtig en ontroerend. Ik ben momenteel bezig samen met KnapVilla een brug te slaan naar vernieuwend onderwijs.
  http://www.mo-yin.nl voor een interieur dat past bij het nieuwetijdskind en KnapVilla voor het onderwijssysteem.Want ieder kind is KNAP

 6. Leuk om het filmpje weer opnieuw te zien! Ik kreeg het lang geleden toegestuurd door iemand die bezig was met vernieuwend onderwijs. Het blijft actueel en maakt ons bewust hoezeer je (onbewust) een Guus Gemiddeld wordt in de maatschappij. Dan toch maar liever Altijd Authentiek!

 7. Wat vreemd! Ik heb dit filmpje voor de 1ste keer gezien een hele tijd geleden en eergisteren zat ik er door de 1 of andere reden een hele dag mee in m’n hoofd. Toevallig dat je het nu opnieuw publiceert! Heel leuk filmpje! 🙂

 8. Zoals jullie al kunnen vermoeden, aan de hand van de naam van mijn site, ben ook ikzelf , 90% van mijn tijd opgeslorpt door mijn opdracht of missie voor het niewetijdskind . Ikzelf ben momenteel alles in het werk aan het stellen om hier in frankrijk ( Ik woon in de pyreneën ) een beetje mensen wakker te maken . Hier denken ze dat indigo en christalkind , namen zijn van een kinderziekte, die recentelijk zou zijn ontdekt . Een nog te ontginnen gebied dus ! Maar het filmpje is erg schattig . ik had in het begin een beetje weerstand, omdat ik absoluut niet tegen die uniformiteit kan, die toch wel tekenend is voor onze maatschappij . Tof . Wat is de preciese internet-referentie van dit filmpje, want dan zou ik het misschien ook wel op mijn site willen zetten .

  Ik zie dat mijn site er niet bij staat, dus even dit ter verduidelijking . Mijn site is genoemd naar de naam die ik hier in het Katharengebied aan mijn huis heb gegeven, en dat is ” ambassade des petits princes ” met andere woorden : ambassade van de kleine prinsjes . Hierin refereer ik uiteraard naar het wereldberoemde ‘nieuwetijds-boekje van Antoine de Saint Exupéry . ‘ Le Petit Prince .Die zoals zovelen in deze tijd, herinneringen had aan zijn planeet . Mijn site heeft dan ook de naam : http://www.ambassadedespetitsprinces.be en daarin zijn getuigenissen van tal van gerenommeerde personaliteiten opgenomen, zoals Neale Donald Walsh, Steve Rother, Sonia Bos, Henri De Vidal de Saint Germain, Hans Stolp , Patrick Brusselaers, Meg Blackburn Losey, James Twyman …. en ga zo maar door .

 9. Het is een land/gebied waar al heel lang sjamanen zijn en het heeft een grote traditie op het gebied van alternatieve geneeswijzen.Veel kennis van natuurgeneeskunde ook.

  Ik was in 2006 in een Grieks ziekenhuis en gaf daar Reiki aan een vriendin die daar ernstig gewond lag. Toen kwam er een arts binnen en die zag meteen dat ik haar een healing gaf en liet me gewoon. Het bleek een Russische arts te zijn 🙂

 10. Yo, bedankt voor je reactie, Gordon. Interessant wat je zegt over Rusland. Ik hoorde eerder eens in een tv-documentaire dat daar al heel lang een cultuur bestaat op het gebied van alternatieve genezers, welke nog steeds populair is, omdat de reguliere gezondheidszorg daar nog steeds te wensen overlaat. Maar we dwalen nogal af als we daar dieper op ingaan.

 11. Dit filmpje legt geloof ik het standpunt van deze website kraakhelder uit! Is die film ook gemaakt door mensen die in Nieuwetijdskinderen geloven? Of was de bedoeling van de makers heel anders?

  • Hey Iris, Geen idee. Ik zag het filmpje voor het eerst op een lezing over ADHD van Maaike, zij schrijft regelmatig voor Nieuwetijdskind.com, en ik vond het filmpje zo leuk dat ik hem meteen op de site heb gezet. Volgens mij zijn de makers Russisch. In Rusland heb je veel hoogbegaafde, zeer paranormale kinderen. Zij noemen de Nieuwetijdskinderen “kinderen van het licht” , maar ik heb geen idee of ze dat ook hier wilden weergeven. Hoe dan ook. Ik kan er erg van genieten, dit clipje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in