Hoe ga ik dit uitleggen…hier mijn verhaal in een notendop. Ik moet het even kwijt.

Ik was als kind altijd al apart. Ik stotterde als een malle (zelf opgelost door het gewoon te stoppen…), kon niet leren en rekenen, snel afgeleid, erg druk en zeer explosief als ik boos werd. Ik had het over dingen waarbij ze dachten dat ik een rijke fantasie had…en later gebeurde het. Zoals een dodelijk treinongeval…. Zag van alles en voelde van alles.
Thuissituatie was ZEER slecht toen, te bizar wat daar thuis en op straat met mij gebeurde…moeder en ik zijn ook gevlucht. Mijn moeder is erg paranormaal begaaft trouwens.

Ik wist van mij zelf dat ik eigenlijk anders was en niet hier thuishoorde….haast niet uit te leggen. Bij bepaalde Sci-Fi series en films toch een apart gevoel krijgen soms…herkenning. Heel vaag….raar.
Veel op de huid gezeten door etterbakkies op de basisschool…tot ik het op den duur zat was en terug begon te meppen….afgelopen. Geen last meer gehad.

Als tiener helemaal van god los! De clown van de klas en leren ho maar…. Behalve techniek. Teruggeplaatst van LBO4 naar IBO1 niveau.
Gek doen, lachen, wilde Gabberhousefeesten en de bijbehorende middeltjes…o ja, soms ook nog eens werken….waardeloos toen dat werken. Veels te druk met mijzelf toen.
Liep tegen alles en nog wat aan te trappen en had vaak een gesprek met de sterke arm om mijn kattekwaad. Maar het waren nooit dingen zoals misdrijven of andere aso dingen, daar had ik een broertje dood aan! Ik was gewoon aanwezig….op mijn manier.
Ging de automonteurschool doen en haalde 10 en en 9 ens. Huh!?!

Toen de beveiliging ingegaan en wat meer verantwoordelijkheid gekregen.
Veel in de nacht gewerkt….en daar begon wat op te vallen…. Ik voelde dingen en energieën. Ik voelde of het foute boel was als ik ergens binnen ging, ik rook branden van te voren en gaslekken en andere calamiteiten. Ik zag mensen/dieren/dingen die er niet waren. Is raar als je midden in de nacht in een onwijs grote oude fabriek een man voorbij ziet fietsen of lopen…en zoeken en natuurlijk niets vinden, hahaha!
Ik hoorde dingen soms…maar kon het niet plaatsen..
Ik voelde radioactiviteit bijvoorbeeld uit de brandmelders.
Maar had er totaal geen controle over toen.

Kreeg een relatie en gingen samen wonen. Dit voelde heel goed. Meteen toen ik haar zag was het een gevoel van, ja…dit is haar…zij het zelfde. En nog steeds na 10 jaar!!! Ook nog na al dat gezeik wat we gehad hebben. Toen kwam er heel langzaam meer dingen opzetten en vooral op te vallen.
Ik ambieerde altijd al een carrière bij de politie maar had een waardeloos diploma waar ik niet mee binnen kwam. Maar ik voelde gewoon dat ik het kon.

Jaren later begon ik ergens als groene handhaver en toen kwam het opdagen….ik keek naar mensen en wist meteen je karakter, je intentie…is een gevoel waardoor ik je eigenlijk kan lezen…heel raar. Ik merk ook meteen of liegt tegen mij of anderen. In woord of soms geschrift…
Rechtvaardigheidsgevoel werd nog sterker…band met de natuur werd sterker…

Ik kreeg opp een dag een gehoor meting via het werk.
Mijn gehoor was, volgend een gehoormeting van een instituut ivm het werk, op een niveau van een 18 jarig meisje mij de test. Terwijl ik echt mijn oren hebt mishandeld met de housefeesten. Iedereen die ik ken uit die tijd heeft wel een gehoorbeschadiging opgelopen….ik heb nergens last van…? Ik hoor tot over de 20.000Khz….nog steeds…op 35 jarige leeftijd…?
Bizar….Ik was als klein kind doof namelijk…

Kreeg last van mijn ogen…zag af en toe wazig en trillen. Naar de opticien…die werd zowat boos omdat ik dacht dat ik hem zijn kostbare tijd verspilde. Uitslag was 0.00….
Een tijdje later zag ik meer en gedetailleerder dan vroeger. Tot stomme verbazing van mijn omgeving.

Eigenlijk alle zintuigen werden feller en subtieler en beter.
Ik voelde nu ook dingen van te voren aankomen en gebeuren. Ik zag dingen, flitsen, van te voren in beeld gebeuren. (Dit heeft mij meerder malen gered in situaties op de weg op de motor…anders was ik er echt niet meer geweest…phoe)Rook dingen die anderen niet roken….en ook weer uitkwamen.
Rampen en ongelukken aan voelen komen was ook zoiets.

Ondertussen is het de afgelopen 10 jaar een opeenschakeling van de meest vervelende en ongelukkige momenten in mijn leven. Ook mijn kindzijn was zo… Alles liep, ging fout en een aaneenschakeling van gezeik, pijn, verdriet en problemen. Op het werk en privé belande ik in de meest erge en bizarre ongelukken en rampen als hulpverlener of handhaver of prive stomweg toevallig in de buurt…ik maak echt de meest bizarre, onmogelijke en vreemde dingen mee, typisch ik volgens mijn omgeving.
Tijdje rustig geweest qua gevoel en de dingen die ik had…maar ZO veel shit, leed, pijn, stress en gezeik meegemaakt mijn vriendin en ik…niet gezond… Kreeg ineens Kanker en de tumor is weggehaald. Ik had zoiets van is nu weg en ik ben gewoon weer gezond. Ging automatisch Artsen verbaasde eigenlijk hoe snel ik beter was…
Reuma kreeg ik ook ineens en dat is nu ook onder controle. Artsen toch weer verbaast….
Ben eigenlijk ook nooit echt ziek.
Maar ik heb een instelling van: Alles wat gebeurt is, is gebeurt…niet terug kijken, kan je toch niets meer aan doen. Ik ga niet zitten kwijnen…nee, opstaan en verder gaan.
Alleen de leermomenten pakken en weer vrolijk verder. Propje van maken en weggooien. Simpel. Ik voel gewoon dat het goed komt binnenkort…..er gaat iets gebeuren…iets goeds.

Daardoor ben ik onverwoestbaar geworden lijkt het wel, ben niet snel onder de indruk van iets en ben voor niemand of niets bang…zo veel meegemaakt…zo voelt en ervaar ik het… Ik kan met knopjes in mijn hoofd werken zeg maar. Emotieloos of tegenovergesteld of tussenin. Daar in tegen kan ik snaren aanraken en deurtjes openen met mensen met het praten dat ze mij in vertrouwen nemen en dat ik ze rust geef met praten of aanwezig zijn. En vaak met een oplossing of verlichting kom voor hun probleem.
Alles zat tegen, en ben ook al 10 jaar aan het blowen om mijn gevoelens te…tsja…waarom eigenlijk. Ik word er rustig van en slaap beter en ben niet zo druk. Maar ik voel de beperking bij elke blow…en de verdriet van mijzelf dat ik eigenlijk met die zooi eigenlijk mijn ik afbreek….
….maar na al het gezeik van de afgelopen tijd komt er ineens de rust lijkt wel….dus een kans om te nokken met die zooi.

Waardoor werd ik wakker?

Ik doe nu soortgelijk werk als politiewerk en kreeg daarin een opleiding aangeboden. Daar zat een leraar die mij apart nam en vertelde dat ik ADD had. Dat zag hij aan mijn gedrag….
Dat was even raar?….voelde niet goed…klopt niet.

Een 3 weken later in de zelfde opleiding kwam er een andere leraar en die begon over beelddenken…. Ik zag een GROTE HERKENNING!!!! Ik was een beelddenker! Dat verklaarde heel veel over mijn gedachten, snelheid…veel eigenlijk!
Maar niet de dingen die ik ernaast ervaarde….en die met de dag sterker worden.
Hij vertelde mij, en viel hem op, wat ik allemaal kon en hij had gelijk…ik dacht heel apart…zeer snel. Heel snel kunnen schakelen en analyseren en probleemoplossend denken. En nog zo veel meer….niemand begrijpt mij haast soms…
Ik merkte dat mensen mij de laatste tijd moeilijk kunnen volgen als ik wat probeer uit te leggen….

Ondertussen gebeurde alles in sneltreinvaart en ik merkte dat ik van binnen echt aan het veranderen ben. Had ook erg veel hoofdpijn trouwens. Veel afgevallen ook. Heb ook het gevoel dat ik nu op een leerschoolfase zit in dat werk. Maak een hoop gekke dingen mee.
Ik voel mensen sterk aan, ik zie dingen, ik voel dingen, ik hoor dingen, ik ruik dingen. Ik voel pijn van anderen en emoties. Ook van dieren. Dieren komen vrij snel naar mij toe, heel apart. Mensen worden rustig bij mij aanwezigheid vertellen ze mij…vreemd.
Soms momenten dat ik vooruit in de tijd kijk….heel raar.
Ik zie en voel mensen opvallen die slechte bedoelingen hebben of slechte energie bij hun hebben. Ik voel, zie, ruik, hoor of het foute boel is of juist goed. Ik moet er wel open voor staan maar soms komt het gewoon.
Mensen aankijken en dan met gerichte gedachte bijvoorbeeld laten kalmeren of van mij weg laten gaan in gevaarlijke situaties. Bij agressie een muur in gedachten opwerpen en ik ben veilig op 1 of andere manier. Het lijkt wel als ik er meer op bewust ben dat ik het kan controleren dit alles…komt langzaam opzetten. Bizar en vreemd….maar wel handig 😉
En nog zo veel meer!……..eigenlijk te veel info…pfff.
Krijg een heel warm en liefdevol en vertrouwd gevoel van sommige mensen die je ontmoet of spontaan passeert. Ze vallen op 1 of andere manier op…
Ik heb een sterke link met een paar collega’s…heel apart. Zonder te praten weten wat we willen en gaan doen op straat. Je voelt de band/link gewoon. Vaak gelijke reacties…. Hele close band met elkaar en volledige begrip met een paar… allemaal dyslexies en beeldenkers blijkt….
O ja, ik ben nou niet echt dyslexies…typisch.

Het is veel op mijn werk gericht maar daar komt het echt tot zijn recht en gebeurt het gewoon, heel apart. Privé leer ik er nu ook mee omgaan.
Ik zie de laatste tijd zo veel “domme mensen’ in de maatschappij en de overheid….wat een zooitje is het aan het worden. Doe toch normaal tegen elkaar, is dat nou zo een opgave??
Is het nou zo moeilijk om elkaar met respect en liefde te behandelen? Dat kortzichtige, lineaire, schijnheilige, bedrieglijke, in hun eigengekeerde en agressieve gedrag en houding van mensen….word er misselijk van. Kan er zo boos om worden van binnen!!

Door dit alles heb ik veel problemen op het werk….ik werk heel anders en ga ineens heel anders met mensen om. Ik weet wanneer iemand liegt of de waarheid spreekt…te veel om op te noemen.
En dat snapt mijn werk en omgeving niet….vinden mij maar raar…
Ik kan bijvoorbeeld niet iemand aanpakken die niet fout is, ik voel dat namelijk sterk….en dat is moeilijk in ons rechtssysteem om maar over boetes op te houden….
Het liefst zou ik dat hele systeem omver trappen en WEL op de juiste manier toepassen. Hmm….

Ik reageer op kleuren geluid geur en beeld heftiger dan vroeger.
Ik voel een soort algemene energie en ik voel dat ik een doel ga krijgen en dat er wat gaat gebeuren…maar wat????…..
Voel mij sterk aangetrokken tot de natuur(krachten) en weersomstandigheden zoals volle maan en bliksem en sterren…eigenlijk altijd al geweest.
Ineens een interesse voor quantum/astro fysica-mechanica…erg logisch allemaal.
En kan, op mijn manier, heel makkelijk leren ineens als het mij interesseert.
Bij diverse IQ testen haal ik nu gemiddeld 130-135…huh???….

Tot op 2 weken geleden ik weer een lesdag had van de leraar die zei dat ik een beelddenker was….. ineens hadden we het over nieuwetijdskinderen (het ging over jeugdproblematiek)…hij was er zelf ook 1 zij hij.
Weer een groot HUH!?!?!….moment. Moet niet gekker worden…
Gesprek gehad tussen 4 ogen en ik zou hem mailen.

Toen ging ik in de avond het internet op en ging zoeken……en ik las een paar dingen over Indigokinderen en Nieuwetijdskinderen en Kristalkinderen……

….Ik ben in mijn hele leven nog nooit ZO stomverbaasd geweest als die momenten…..ik las mezelf gewoon, zoooo onwijs bizar en rakend…de volle 100%!….zo heftig soms dat ik erg emotioneel werd, en nog steeds….wauw….
Ik ben een Indigo, zeker weten!!!!! Maar herken ook veel in Kristal kinderen, maar dan met de karaktertrekken van de Indigo.

Ik heb het mijn vriendin laten lezen en die was ook stomverbaasd….”Huh?…Dat ben jij helemaal!! ”

Zo veel herkenning en verklaring. Jankbuien aan toe en opeens opkomende hevige emotiegevoelens met een liefdevol gevoel….ik besta en ben niet gek…en ik ben niet alleen hier….
Het ging al snel….maar nu in Warp! Ik kan nu veel plaatsen en er mee omgaan en zie ruimte voor verdere ontwikkeling.
Het gaat allemaal zo snel met mij, ook mijn privé-situatie verbetert ineens merkwaardig goed.
Ik ontmoet ineens zoveel helpende mensen om mij heen die gevoel en informatie delen of mij helpen en willen begeleiden.
Het gezeik in mijn afgelopen leven had allemaal een doel blijkbaar om mij op te leiden en wakker te maken en voor te bereiden wat komen gaat…..

Ik had altijd al sterk het gevoel dat ik apart was al van kind af aan, heel vreemd om uit te leggen… Dat ik een speciale taak heb in deze tijd die komen gaat met een bepaald gevoel wat ik al vanaf kinds hebt.

Heel verhaal..en is nog maar een notendop van alles. Zo veel meer wat nu de afgelopen half jaar duidelijk word. Ik ga ook begeleid worden door iemand die mij begrijpt en zo ook is…een nieuwetijdskind met een missie…andere (zoals mij) begeleiden en bewustmaken.

Tsja…en dan komt de tijd dat je het begrijpt en kennelijk de tijd er rijp voor is om het te begrijpen en er mee om te kunnen gaan….en lees je de info….wauw…wat een verlichting en duidelijkheid.

Groetjes en kracht, Johan.

17 REACTIES

 1. Hoi, tranen geloof dat je mij met je verhaal duidelijk maakt dat ik niet alleen ben en dat t goed komt, bizar, beangstigend maar bevrijdend. Pffffff ga t ff processen maar bedankt!

 2. Hoi Mitch!

  Bedankt voor je reactie.

  Ik geef ook niet graag prijs op het net, en zeker niet over mijn gevoelens…mensen kunnen dat verkeerd begrijpen en tegen je gebruiken…helaas. Dus ik ben ook wat voorzichtig…

  Maar onder de mensen die hier komen zit het wel goed. 😉

  Ik heb ook de behoefte om er over te praten.
  Misschien ’s een (kleine) meeting organiseren? 🙂 (of zie ik er 1 over het hoofd die al actief is?)

  Groetjes, Johan.

 3. Had net gereageerd op een blog; had echter jouw verhaal niet gelezen… Raar, het is net of je over mij schrijft met wat aan en bij passingen. Reageer helemaal niet graag via internet aangezien ik veel wantrouwen heb tov de “moderne” communicatie methoden. Ben echter al 7 jaar op zoek naar mensen om mijn ervaringen mee te delen. Alhoewel ervaringen is veel gezegd, meer bepaald mensen die mij begrijpen. Inderdaad er lopen zoveel domme mensen rond, mensen met oogkleppen… Mensen die totaal geen weet of geen weet willen hebben of open staan voor… wat zogezegd niet past in het maatschappelijk boekje. (Als je begrijpt wat ik bedoel) Frustatie, onbegrip en woede is sinds kort verleden tijd voor mij. Weet je, het ergste is dat ik gewoon moet lachen met hoe dom ze bezig zijn terwijl het infeite helemaal niet grappig is. Echter door datgene dat ik ervaar en door het zogezegde “eenzaam” maw onbegrijpelijk gevoel, heb ik de indruk dat ik veel meer mensen bereik door ermee te lachen. Jaren heb ik liggen huilen met en zonder tranen, pijn gevoeld echter door omstandigheden niet juist kunnen zetten en door wat me enkele weken geleden overkomen is na een jaar lang bizarre voorvallen heb ik het gevoel alles aan te kunnen. Het doet me deug te weten dat er meer mensen met deze instelling zijn en ik ben er zeker van dat wij 1 voor 1 ons steentje bij kunnen dragen aan een betere wereld. Soms heb ik het nog moeilijk om gewoon te kunnen communiceren met mensen daar ik meestal vooraf weet wat ze gaan zeggen en in vele gevallen letterlijk dingen zie gebeuren, ik heb geleerd hierover te zwijgen. Aangezien ik het echter altijd moeilijk gehad heb met mijn mond te houden en langs de andere kant te lang gezwegen heb omdat ik bang was voor die verschillende indrukken, laten we zo zeggen… In het verleden verschillende medici heb geraadpleegd die na meestal 5 minuten al met me uitgepraat waren en me aan de deur zetten met jij weet wat er is; 50 € en kom volgende week tegen …u terug of een voorschrift met medicatie die ik na een week de vuilnisbak insmeet (cru misschien) echter nu EEN ONTZETTEND WIJZE BESLISSING. Ondanks veel verdriet en tegenslag in mijn persoonlijk leven en DE MAATSCHAPPIJ ben ik blij op deze site mensen met soortgelijke ervaringen tegen te komen. Hoop in de toekomst persoonlijk contact te kunnen maken aangezien ik mijn, laten we zeggen gewoon zeggen ervaringen niet goed zo durf delen terwijl ik sta te popelen om hier met jullie over te spreken.

  Dikke zoen

 4. Hoi Gordon.

  Het komt er op neer dat ik met visuele gedachten verlichting of kracht krijg of een beetje grip krijg op wat gevoelens.

  Gedachtenkracht is sterker dan ik dacht nu ik bewust ben van de energie om mij heen en dat het galactisch is. 😉
  Denk positief, voel je positief. Denk aan licht en krijg kracht.

  Met mijn rug bijvoorbeeld, visualiseer ik dat puur wit licht uit het universum in mijn lijf krijg wat extra versterkt word op de zere plek. Maar het lukt mij niet goed om het een tijdje vol te houden, het zijn van die merkbaar en voelbare momenten opwellingen…merk dat je daar in een iets ander bewustzijnsniveau voor moet zijn.
  Beetje moeite mee om dat te bereiken kom ik achter…:(

  Ook dat zelfde licht visualiseer ik nu elke ochtend onder de douche om op te laden zeg maar. Na eerst negatieve energie via de aarde weg te laten lopen.
  Ik merk gewoon dat ik fitter word soms.

  Ik ben een hoop aan het uitproberen wat voor mij nou werkt zeg maar.

  …hoe leg ik het nou allemaal uit…phoe…;)

  Er zullen op ‘aards’ gebied ook dingen moeten veranderen om verder te gaan voel ik aan. Ik pik echt te veel op merk ik in mijn omgeving en wat zaken geven onrust.

  Ik zit ook een beetje in een splitsing tussen realiteit en spiritualiteit. Ik weet niet hoe mensen zullen gaan reageren als ik verander….en dat veranderen (ook in karakter)is echt merkbaar de laatste tijd..

  Ik sta er een beetje alleen voor merk ik, althans dat gevoel krijg ik de laatste dagen wat opkomen…

  Groetjes, Johan.

  • @Johan,

   de reden waarom je zoveel oppikt is volgens mij omdat je zoals vele anderen ervaart dat er een zogezegde botsing heeft plaats gevonden, laten we zeggen tussen het spirituele en het aardse naar mijn inzicht ipv een splitsing. Wanneer je die zogezegde botsing van heel dicht ervaart is het moeilijk om dat te plaatsen om dat dit een samenmenging is die men niet meer als natuurlijk ervaart terwijl dit toch zo is. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit 1 van de mooiste dingen is dat me is overkomen; Echter onbegrip van anderen stuit me tegen het hart en het niet kunnen delen van deze ervaring. Kan je enkel zeggen dat wanneer het 1 wordt in jouw geest dat je rust vindt bij jezelf. Een immens gevoel. De reden dat ik reageer op je bericht is, dat ik via dezeweg mensen ontmoet waar ik mijn ervaring mee kan delen.

 5. Ik leer met de dag zeg maar. Heel bijzonder.

  Ik heb een heel klein beetje door hoe je met je gedachten controle houd over je zelf…of proberen tot.. 😉

  Na wat nuttige info te hebben gelezen over meditatie, gedachtenkracht en chakra’s is er wat meer rust en controle. Maar nog een lange weg te gaan! 😉
  Ik heb een paar dagen geleden een lelijke blessure opgelopen in mijn rug (scheelde weinig of had kunnen breken) en heb nu alle tijd om mij te focussen op de blessure en het herstel….gaat verbazend goed!
  Als ik een bepaalde gedachten inbeeld en daar op concentreer in mijn innerlijk voel ik de pijn afzakken.
  Dus veel aan denken! 🙂

  Ik had een bijzonder moment vandaag in een edelstenenwinkel. Ik werd zowat omwelmd door een energie/warmte…werd er duizelig van een beetje.
  Vooral voor die Amethist geodes…wow.

  Heb daar een hele tijd lopen snuffelen en vond een paar bijzondere stenen. Ik had ineens het gevoel om een bergkristal, labadoriet, rozekwarts, amethist en een toermalijn te hebben…heel vreemd.

  Een paar mooie van elk gevonden die lekker in de hand liggen. En een knoepert van een bergkristalpunt gevonden (hij trok vreselijk mijn aandacht, ook qua gevoel en energie van de steen…) van 20/5 cm met wat punten aan het eind. Lijkt net een handvat van een zwaard. Heel wonderlijk dat de stenen zo groeien, echt mooi.

  Ik moest even de winkel uit om te pinnen en had een heel licht gevoel. Gaf een goed gevoel.

  Weer terug in de winkel en nog wat spontaan staan babbelen over wat gevoelens en jezelf afsluiten.

  Ik zit die bergkristalpunt wat te bekijken en ik zie echt iets eromheen, cool! Net zoiets als kirlian fotografie, maar dan geen kleur.
  Hij geeft ook een gevoel wat ik nog niet eerder zo heftig hebt gevoeld, grappig.
  Als ik ‘m aanraak met koude vingers worden de toppen meteen warm.

  Al met al weer grappige ervaringen. 😉

  Groetjes en kracht, Johan.

  • @Johan,

   Ik heb een heel klein beetje door hoe je met je gedachten controle houd over je zelf

   vertel eens wat meer daarover als je wilt. Dat is een mooi onderwerp namelijk…

 6. Ow ja. Ik begrijp je heel goed. Jij bent waar ik was, en soms nog wel eens ga. Het kan best leuk zijn om andere eens te laten denken dat je een ongeleid projectiel bent.

  Ik wens je heel veel plezier en succes in je ervaringen en leer met het 霊気
  Wees wijs met het kiezen van de leerschool.

  “Jij kunt de verandering zijn die je wenst te zien in de wereld”

  Ghandi
  What a guy 😉

 7. Hoi Dennis,

  Bedankt voor je verhelderende berichtje…erg rakend.
  Ja…ik kan het haast niet uitleggen…zoveel duidelijk, zoveel herkenning, zoveel wat op zijn plaats valt, zoveel..alles!..vandaar mijn enthousiasme, karaktertrekje. 😉

  Internet testjes..tsja. Zelf weet je het het beste!

  Ik was al paranormaal opgevoed zeg maar…en deed er heel weinig mee (en toch ook weer niet onbewust)….de tijd was er niet rijp voor denk ik. Maar ik ervaarde wel een hoop…kreeg ook een hoop toespelingen van vrienden van mijn moeder dat ik veel in mij had…maar ik had het veels te druk met de aardse dingen.

  Nu ik weet wat mijn mogelijkheden zijn en mijn doel is is er echt een hoop duidelijk.

  Ik heb mij een hele tijd slecht gevoeld…alles wat ik deed kreeg ik geen voldoening uit. Veel op het materialistische gebied proberen om dat weg te nemen…maar dat is niet de oplossing om je goed te voelen.

  Nu alles op zijn plaats valt kan ik daarvan een hoop plaatsen zeg maar.

  Mijn probleem is dat ik van alles oppik en niet genoeg aard en dat verwerkte….en dan komt op den duur de man met de hamer….en dat zat in een oneindige circel leek het wel.

  Met mijn huidige baan kom ik elke dag haast afgemat thuis…helemaal op. Dat moet anders.

  Nu ik weet hoe ik daarmee kan omgaan en te leren hoe het toe te passen, om het even simpel uit te leggen, kan ik weer verder en mij ontwikkelen!

  Er zal een hoop moeten veranderen om mij heen en ik zelf om verder te komen. Werk, thuis, mijn ik en de gedachtengang van mensen om mij heen.

  Ik moet de ideale balans zien te vinden met de aardse dingen die gewoon doorgaan, en mijn eigen ik en kunnen.

  Nadat ik wakker ben geworden zeg maar heb ik een paar handvaten gevonden die mij steunen en verder helpen. En ik ga een stuk makkelijker met dingen en gevoelens om, heel verhelderend en een opluchting en een goed gevoel! Maar het gaat allemaal ZO snel…koppie erbij houden Johan. 😉 Maar dat lukt mij altijd wel aardig! 😉
  Ook het aardse gebeuren om mij en betrekking tot mij gaat als een raket en een hele andere wending krijgen, het gebeurt gewoon…:)

  Echt een GEKKENHUIS de laatste maanden….phoe! Maar alles komt nu op zijn pootjes…in sneltreinvaart wel te verstaan.

  Al spelend leert men en nu ik er bewust van ben van mijn kunnen train ik mijzelf ook wel een beetje, als je begrijpt wat ik bedoel. 😉
  Hiervoor was ik net een ongeleid projectiel soms.

  Maar iets in mij zegt dat ik Reiki moet gaan doen om mijzelf te ontwikkelen en anderen te helpen. En dat gevoel zit er al een hele tijd kom ik nu achter..

  Gr. Johan.

 8. Wel, nu je ontwaakt bij het begin van een nieuwe wereld is het enige dat bij me opkomt en ik je wil zeggen; “Goedemorgen Johan” 🙂

  Hou wel je hoofd erbij hoor. Je enthousiasme is bijna voelbaar. Weet dat je een flinke smak terug kan krijgen.

  V.w.b. internet testjes….nee. Niet teveel waarde aan hechten.
  Maar wat het wel kan doen is je helpen bewust te worden van dat wat er al is, maar wat je vaak geleerd hebt te negeren. Dat wat in jou zit, en er zo graag uit wil.
  Dat, mijn vriend, is wat zovelen nu voelen.
  Het is de kracht van je oorsprong.
  Dat wat in je DNA zit.
  Dat wat je verteld dat er veranderingen komen gaan.
  Dat wat jou ertoe brengt te veranderen. En wat er voor zorgt dat je liefde en vrede brengt in de harten van velen.

  Het is ook dat wat je verdriet doet voelen.
  Verdriet in de puurste vorm.
  Dat wat van de ziel komt.
  Verdriet om het leed dat anderen ondergaan.
  Verdriet om diegenen die kiezen voor vernietiging en onderdrukking van mensen.
  Omwille van zinloze, instabiele en vergankelijke macht.
  Verdriet om hen die de weg volledig zijn kwijtgeraakt en afzonderen in armoede.
  Verdriet om hen die haten.
  Verdriet om hen die het anderen kwalijk nemen dat ze trouw zijn aan een God en geloof welke zij niet kennen.
  En daarom een oordeel maken uit onwetendheid.
  De grootste bron der oordelen.

  Mijn boodschap aan jou is een beetje een waarschuwing. Geniet ten VOLLE van je inzichten en je ontwaken. Maar leer heel goed te luisteren naar je eigen waarheid. Gebruik die grote bron van warmte, liefde en vrede en laat dat de brandstof zijn van je aangeboren wijsheid.

  Weet je, ik krijg wel de mooiste en warmste glimlachjes te zien van mensen. Soms zelfs een traan wanneer iemand diep genoeg is geraakt.
  Het grote probleem is vaak dat veel mensen hun geloof in goedheid en liefde diep hebben begraven.
  Om het te beschermen.
  Maar soms zo diep dat ze niet meer weten waar.
  En ze zijn vergeten hoe het voelde toen ze kind waren.
  En aangeleerde gebruiken en opgedrongen kennis hebben het handelen uit gevoel vervangen.
  Zo’n innerlijk contact met een vreemde.
  De glimlach daarvan, en soms die traan.
  Dat is voor mij immer de allergrootste beloning.
  En mijn grootste verdriet.

 9. Of je er waarheid aan kan hechten aan een internet testje…geen idee.
  Net even voor de gein een test gedaan waar je je chakra’s zou kunnen ‘testen’.

  Wortel: onderactief (0%)…oeps…
  Sacraal:open (38%)
  Navel: open (31%)
  Hart: open (19%)
  Keel: open (19%)
  Derde Oog:overactief (94%) ..goh..
  Kruin: onderactief (12%)

  …zo voelt het wel(na het een beetje duidelijk is wat chakra’s zijn na een hoop leeswerk)….raar he?

  Groetjes, Johan.

 10. Tsjee! Heb mij wat verdiept in HSP met wat lezen van info hierover. Klopt als een bus….verklaart ook een hoop over hoe ik WIL werken en KAN werken, zeer kloppend.
  En dan maar niet te spreken over HSS! Hahahaha, geweldig!
  Alle 2 kloppen haast als een bus.

  Grappig dat dit erkent is in de ‘huidige maatschappij”. Wist ik niet…

  …maar je voelt en ervaart meer, veel meer….:)

  Ook wat verdiept in Reiki….ben stomverbaast. Veel puzzelstukjes vallen op zijn plek met wat ik gelezen hebt…al mijn gedachten kloppen en vallen ineen…heel bizar. ZO veel herkenning.
  ….en diep van binnen wist ik het al, raar he.

  Het is nu zo frappant allemaal….alles wat ik lees de laatste tijd, en wat ik meemaak en ervaar….het heeft een precies kloppende frequentie, logica, signaal, gang van zaken, het ene maakt het andere duidelijk, moeilijk uit te leggen…en dat in hoog tempo, WOW!
  Veel eigenlijk verschillende psychische zaken en beweringen zoals ( in de Huidige tijd)Beelddenken,HSP&HSS,ADHD, ADD, autisme en zo voorts. Veel zaken in de (quantum)fysica en de huidige techniek..tsja. Veel gebeurtenissen en dingen in de media.. Het komt allemaal op 1 doel uit en past en smelt aan elkaar als een perfecte puzzel.
  Nieuwetijdskinderen, indigo, kristal, regenboog…reiki, heldere zintuigen..en zo veel meer. Je begrijpt mij wel. 😉
  Ook weer die perfecte puzzel….

  Wetenschap en spiritualiteit komen samen…de wereld word wakker! Ik voel toch dat er iets gaat gebeuren dat er iets van bewustwording komt en de mensheid anders gaat denken…heel apart. Ik merk het toch ook aardig aan de mensen de laatste tijd…
  Maar er is toch nog een HOOP ellende en leed op de wereld… ;'(

  Moeilijk uit te leggen wat ik nou precies bedoel….

  Het is net of je het antwoord te horen krijgt, maar nu ben je aan het voorrechercheren,….op “Het Antwoord Op Alles”…? Zo lijk ik het wel te voelen….heel vreemd.

  Kan er wederom weer uuuuren over typen, hahaha! Het is zoveel info die duidelijk word en zo’n goed gevoel geeft.

  En je kan nog zo veel lezen (ook in de stugge wetenschap), wat best grappig en kloppend is soms, maar in je eigen ik en je hogere bewustzijn is het al duidelijk, en daar kan niemand of een uitslag op papier iets aan veranderen of jou in een hokje plaatsen…
  En dan komt de dag dat je echt wakker word of geholpen word….alsof je een kompleet ander leven en bewustzijnsstadia ingaat…zo bijzonder.

  Om even in de taal van de (geweldige) Matrix trilogie film te spreken:
  ” You take the blue pill and the story ends. You wake in your bed and believe whatever you want to believe.
  You take the red pill and you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes.” …tsja… 😉

  Ik zit er serieus aan te denken om Reiki 1+2 te volgen…eigenlijk weet ik het al.. 😉
  Ik denk dat dat mij HEEL veel gaat helpen en anderen om mij.

  Groetjes en kracht, Johan.

 11. @ Dennis:

  Ik heb je verhaal gelezen…ook zo veel herkenning!

  De laatste dagen een beetje een dip…veel aan mijn hoofd. Dan merk ik echt dat ik even niet zo opensta voor dingen….even op een laag pitje…
  Carriereswitch, veel regelen en nog een hoop bla bla…pfff…:(
  Maarja, na regen komt zonneschijn…;)

  Ook knetterdruk de laatste tijd, vooral met het “goede”! Treintje staat weer op de rails en heeft haast vrijbaan…:)

  @ Caroline:

  Tsja…het valt gewoon op de laatste tijd. Al die verhalen die kloppen en ZOVEEL herkenning geven en de wereld die veranderd….prachtig!

  Het lijkt mij heel leuk om jullie te ontmoeten Dennis en Caroline. We houden contact!

  Nou de laatste dagen was het even minder zeg maar….veel aan m’n hoofd en erg druk….gewoon geen tijd voor jezelf. Dat merk je toch….

  Vandaag was ik ergens waar ik een HEEL heftig gevoel kreeg…phoe.

  Vandaag weer beter in mijn vel en voelde mij erg goed. Ik heb er weer vandaag met mijn vriendin over gepraat wat ik de laatst tijd meemaak en mijn hele leven al ervaar en voel, terwijl ze erg wetenschappelijk is ingesteld, snapt ze het wel, al voelt zij niets denk ik. Moeilijk uit te leggen…;) Ik merk trouwens aan haar dat ze ook veranderd in meer positieve dingen en gedachten. Grappig.

  Dit was ook weer merkwaardig….
  Ik was vandaag onderweg en maakte een stop bij een pompstation, bestel een balletje en ineens…niet goed. Ik voelde mij meteen in volle alertheid en parraatheid en trilde zowat op mijn benen,…dan weet ik uit ervaring dat het echt foute boel is…vooral in het werk.

  Er stonden ineens 4 jonge knapen naast mij, pratend in hun moedertaal. Kijken mij aan, om zich heen…..hmmm…vreemd… Geen goede bedoelingen die jongens…
  Erg vreemd in een overvol, bewaakt, pompstation…gaan ze dus niets doen….maar toch
  Afrekenen en weg daar.

  Die hadden iets bij zich hangen wat niet best was zeg….bah.

  Tijd dat ik mij eens ga verdiepen hoe ik mij bewust afsluit en bescherm.

  Groetjes en kracht, Johan.

 12. Lieve Johan,
  Dank voor je verhaal,je hebt me diep geraakt in herkenning…
  tranen van inzicht…ik loop al wat langer deze weg ( 20 jr )
  ben zo blij dat er NU meer openheid is…kan het nog niet helemaal bevatten….maar voel me al zo veel meer thuis op deze
  planeet…zou het leuk vinden je te ont-moeten.
  liefde en licht caroline.
  email;cboelsma@hotmail.com

 13. Dag Johan,

  Ik heb je schrijfwerk met veel plezier gelezen. Ik heb een tijd geleden ook een eigen verhaal geplaatst.
  Zie de overeenkomsten.

  Ik hoop je een keer te ontmoeten. Dat gaat erg leuk worden.
  We zijn nagenoeg identiek.
  Blij verrast met het nieuwe uiterlijk van deze site (Gordon, my compliments!) kan ik alleen maar zeggen dat ik hier te weinig kom en het gewoon knetterdruk heb.
  Daar ga ik wat aan doen. Wederom… 🙂

  Johan, ik wens je veel wijsheid op je pad. Blijf trouw aan wat je weet en voelt. Onderricht anderen door het juiste te doen en wees een lichtend voorbeeld in deze barre maatschappij. Ik ontdek iedere dag wel weer hoeveel mensen zo blij zijn te zien dat verandering niet alleen besproken wordt, maar dat we er ook echt zijn.
  De lach van een ander is voor mij al zo’n grote beloning.

 14. Hoi Dennis,

  Ik lees nu heel veel verhalen van mensen en hun ervaring….echt zo kloppend! Heel bijzonder moment vind ik het. Ik heb zo’n rust in m’n lijf nu….geweldig.

  Er zijn mij heel veel dingen duidelijk geworden de afgelopen maanden. Alles heeft een link! Alles heeft een doel, alles heeft een uitkomst…noem maar op!
  Een gelijk iets wat daarmee weer verband heeft…Tsja, hoe leg je het nou uit.

  Kijk maar eens om je heen. Razendsnelle computers en Internet, techniek op de mobieltjes, fullhd techniek+3D, razendsnelle computergames op meerdere monitoren….hoe enorm snel gaat de techniek nu!..en zo veel meer voorbeelden…valt je het op?….;)

  Indigo’s denken in beelden, heel snel in beelden en kunnen dat in 3d/4d of meer analyseren, simuleren en berekenen en bekijken. Laat de techniek van nu daar nou heel mooi ineens tot ons zijn…..het klopt.
  En bij beelden kunnen wij voelen…..via het web linken met beeldbellen? Een hulpmiddel om met elkaar 1 te worden?
  Ik noem maar een gedachtengang….

  De oude tekenfilms van 1930 tm 1990…voor oudere goed te volgen…vanaf 1990 tot nu ineens een razend tempo geevolueerd…razend snel en veel input, en dan kinderen die bij het kijken gewoon nog op hun Nintendo bezig zijn en alle 2 gewoon volgen. Voor ouderen onbegrijpelijk zo snel en dan nog leuk een spelletje spelen ook?….Voor een Indigokind leerzaam en vermakelijk op zijn wijze lijkt mij.
  Verandering in denkwijze….ik nu vaak compleet tegenstrijdige functieomschrijvingen in vacatures zoals gedacht en omgegaan werd in de “oude gedachtengang” Nu ineens zie je veel vrijheid en creativiteit in advertenties, het nieuwe werken, rust en harmonie in je werk enz enz…ineens als paddestoelen… Als Indigo helemaal in te vinden.

  Ik heb in mijn werk veel gesprekken met jeugd en ik zie gewoon een hoop jeugd opvallen door hun uitspraak, uitstraling bijvoorbeeld. Stuk wijzer….tsja.

  Je merkt gewoon dat de laatste 10-15 jaar alles echt HEEL snel veranderd.

  Ineens heel veel interesse op tv voor het paranormale…da’s toevallig? 😉 Vaak te veel publieke en commerciele uitbuiting helaas…erg jammer. 🙁 Maar toch…..

  Quantumfysica is nog zo’n voorbeeld…….veel dingen zijn nu feiten en uitgekomen en bewezen, tot kompleet andere gedachtengang over sommige zaken in Fysica, astrofysica en natuurwetten…hmmm…
  En nu zijn ze wat op het spoor lijkt het wel…andere dimensies, tijd/ruimte theorieen…warptechniek en meer van die haast onvelovelijke dingen….een algemene energie…er zijn al beweringen theoretisch dat alles met elkaar in verbinding staat door iets…
  Het klopt gewoon als je sommige beweringen hoort of leest.

  En nu komt de stap om het onverklaarbare te ontdekken en te begrijpen en dat is een taak aan de Indigo wetenschappers met hun nieuwe manier van denken en ervaren, als je begrijpt wat ik bedoel….;)
  Het zal de wereld naar een ander niveau tillen, vrede creeren, schone energieen, gedachtengangen omver werpen in de wetenschap…

  Je ziet en merkt het gewoon gebeuren.

  Okee, even wat wetenschappelijk gezien misschien…maar het heeft wel een verband. Het klopt allemaal op 1 of andere manier.
  Uit een wetenschappelijk oogpunt gezien een evolutie in de mensheid?….maar wij voelen en weten het gewoon.

  Veel Indigo’s worden wakker krijg ik het idee en de verandering komt er aan. We gaan nu rap naar een ander bewustzijn en niveau.

  …en zo kan ik nog uuuuren door schijven. 😉

  Tsja, ik had altijd een naar gevoel…zoiets van ik word niet oud, heel vaag……is weg.

  Ik weet wie ik ben, wat ik kan en wat ik kom doen.

  Groetjes, Johan.

 15. Hey Johan,

  Bedankt voor je verhaal, aantal dingen ook voor mij erg herkenbaar, zelf alles oplossen (in mn hoofd), science fiction heel, ja logisch zeg maar, ik heb nooit zoiets van, dat kan toch niet, net zoals de voedselreplicator in Star Trek, ik wou dat ze bestonden, meteen heel het hongerhoofstuk opgelost.
  Mijn ogen zijn sinds dit jaar al een aantal keer wazig geweest, mn gehoor ook ooit later testen, was erg goed, ook de heel hoge tonen.
  Zelf ook bijna nooit ziek, nu 1 keer in de laatste 4 jaar, toen wel een week echt goed ziek geweest.
  Ook dat gevoel, er gaat binnenkort iets gebeuren, iets groots, en het is bijna zover.
  Ik ben benieuwd, en ben ook nergens meer bang voor.

  Al met al, erg herkenbaar van een mede indigo.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in