DELEN
geschenken

Uit het Surfrapport van Solara
geschenken

Meer dan zes maanden geleden hadden we de 11de Poort Activatie op 22/11/2012. Toen de laatste poort geactiveerd was, werd de Diamant van het Ongeziene zichtbaar. Deze opende ons naar een grotere, meer uitgebreide realiteit, die in een Nieuw Paradigma bestaat. Sindsdien hebben we ons Nieuwe Landschap steeds meer geëxploreerd, oude huid afgeworpen en onze Waarheid versterkt.

Het uitgebreide rijk van de Diamant van het Ongeziene is heel anders dan wat ook tevoren. We kunnen het hebben over die Nieuwe Realiteit en ons afvragen welke veranderingen en uitdagingen die ons zou brengen. We kunnen ons inbeelden hoe het zou zijn. Maar tot we de Nieuwe Realiteit direct VOELEN en ERVAREN, gaan we niet weten hoe ze is. En zelfs dan nog, is ze onmogelijk te beschrijven…

We voelen nu een diepere onderdompeling in het Nieuwe landschap/Nieuwe Wereld/Nieuwe Paradigma/Nieuwe realiteit van de Diamant van het Ongeziene. Het is niet langer een zacht briesje van de Nieuwe Frisheid vol met potentieel. We voelen nu krachtige windvlagen van Nieuwe Frisheid die gevuld zijn met de energieën van ‘A Mu’a die binnengeblazen worden. We voelen het met onze ogen open, wanneer we in onze fysieke lichamen over de straat wandelen. We voelen het waar we ook zijn, wat we ook doen.

Alles transformeert enorm overal rond ons, nu we dieper het Nieuwe Landschap ingaan. We kunnen duidelijk zien en sterk voelen dat dit iets heel heel anders is dan wat we voordien hebben ervaren.

Wanneer we in de Nieuwe Realiteit zijn, kan absoluut alles gebeuren. De opnieuw opgeladen ‘A Mu’a lijnt krachtig alles rondom ons af. Veel elementen bewegen voorwaarts, terwijl de obstakels die ons lang tegenhielden nu wegvallen. De deuren zijn wijd open en het groen licht schijnt helder. Wat moeilijk was wordt makkelijk. Vreemde aflijningen en synchoniciteit worden het ‘Nieuwe Normaal’. Terzelfdertijd beweegt alles naar zijn ware plaats en klikt het in positie. De tijd is gekomen om onze Wildste Dromen te manifesteren. NU is het moment!

c_a_l_m_by_HyperStrudelToenemende aantallen mensen voelen nu aan als onze verwanten. We zijn samengeweven, waar we ons ook fysiek bevinden. Er is geen afscheiding tussen Waarachtigen waar ook op de planeet, zelfs niet tussen ons en diegenen die we nog nooit fysiek hebben ontmoet. Ons weven tot Eén Wezen is zo sterk dat we niet door Tijd en Ruimte kunnen worden gescheiden.

Mensen overal in de wereld komen samen als nooit tevoren. Er is een sterker gevoel van Eenheid en solidariteit tussen zij die authentiek en echt zijn, met het besef dat we hier allen samen inzitten, en dat we het allen samen als Eén zullen zien. Deze versterkte Eenheid en verdiepende liefde is zowel op het fysieke level als op niet fysieke levels aan het verschijnen.

Grote groepen mensen verenigen zich als Eén Wezen om het misbruik van macht, corruptie, hebberigheid, nucleaire macht en gebrek aan vrijheid aan te klagen.

Al die thema’s en onevenwichten worden duidelijker en nog minder tolereerbaar dan ooit tevoren. Wat opwindend is, is dat deze demonstraties gebeuren door groepen mensen die normaal nooit zouden samen komen.

Juni is vol doorbraken, want de ‘A Mu’a energie brengt ons krachtig in de Nieuwe Realiteit. Daar we zo lang hebben meegemaakt dat de deuren dicht waren, kan dit ons tijdelijk kwetsbaar en gevoelig maken, maar het is ook een groot geschenk dat ons vervult met dankbaarheid dat de deuren eindelijk open zijn.

Grote verschuivingen in een Nieuwe Realiteit vereisen voortdurend aanpassingen. Elke cel en molecule van ons menselijk bestaan ondergaat deze veranderingen om ons aan te passen aan deze zuiverder frequenties, dus is het normaal dat ons lichaam ook deze ervaring heeft. Wanneer we ons aanpassen aan de energieën van de Nieuwe realiteit, kunnen we ons soms extra prikkelbaar, nerveus, boos en humeurig voelen om een kleinigheid. We kunnen griepachtige symptomen hebben, zeker maaggriep en misselijkheid, en we kunnen ons plots abnormaal warm en koud voelen. We kunnen vreemde pijnen hebben in ons lichaam of huiduitslag krijgen. Dit is allemaal tijdelijk en zal voorbijgaan wanneer we ons eindelijk aanpassen aan de Nieuwe Realiteit.Universal_Heart_by_artstarter

De energieën van juni kunnen soms super intens aanvoelen, en ook alsof we er geen grip op hebben. Er is een sprankelende intensiteit in de lucht die alles sterk geladen laat voelen. Dat is omdat we midden in een enorme golf ‘A Mu’a energie zijn. Dat roept ons op om duidelijke beslissingen te maken zodat we ons Nieuwe Leven volledig kunnen manifesteren. We hebben diepe inzichten die in actie moeten omgezet worden. We moeten deze inzichten grijpen en ze waar maken. Plannen en afspraken verschuiven tot ze op hun juiste moment gebeuren.

We bevinden ons in heftige tijden en dit is een wilde, wilde rit.

Een van de meest effectieve dingen die we kunnen doen wanneer dingen te wild gaan, is te gaan zitten als Stille Wachters, die het weten belichamen dat ALLES OKE IS.

In juni komen we meer en meer thuis in de Nieuwe Werkelijkheid. Het is meer tastbaar en echt. We krijgen de kans om ons leven heel anders te benaderen. We kunnen onze vroegere ervaringen nu combineren met nieuwe methodes en creatieve benaderingen om het ware Leven te creëren waarnaar we altijd hebben gehunkerd.

Een leven dat de authentieke expressie is van wie we echt zijn.

Solara

www.nvisible.com

Vert. Fran Tielemans

4 REACTIES

  1. dank je wel voor dit mooie stuk, geeft me veel vertrouwen! Ik ervaar op dit moment ook heel veel intensiteit en verschuivingen in en om me heen, fijn om even te lezen dat dit voor veel mensen zo is, dat het “erbij hoort”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in