In wat voor wereld wil jij leven? Wat wil jij nu echt?

Vragen die in mijn ogen nu extra belangrijk zijn. Ik kan niet goed uitleggen waarom, noem het intuïtie of een hoger weten, maar voor mij voelen keuzes die je nu, in deze bijzondere tijd, maakt tien keer krachtiger dan voorheen. Kies je nu voor liefde en vertrouwen? Of kies je voor angst? Kies je voor de toekomst van je dromen, of blijf je hangen in het oude?

Kies jij vóór of kies jij tegen?

Ik zie ook veel mensen nu kiezen voor wat ze níet willen, of liever gezegd, ze kiezen tégen van alles. Ze zijn verdrietig, bang, boos. Waardoor ze nog meer om zich heen zien wat ze niet willen. Of je nu gelooft in de Wet van Aantrekking, of niet, je zult vast wel geloven dat je meer om je heen ziet van waar je op focust (denk maar aan als je een nieuwe auto krijgt, dan zie je die ineens overal rijden). En ik snap hun angst, ik voel hem ook als ik me mee laat voeren in veel van wat ik zie en hoor, maar ik voel ook dat het tijd is voor andere keuzes.

Kiezen vóór het leven dat jij wilt leven

Maar hoe doe je dat dan? Kiezen voor dat leven dat je wilt? Hoe maak je je los van je angsten, je verdriet, je boosheid? Ik zal nooit pretenderen dat ik de wijsheid in pacht heb, maar ik kan wel met je delen hoe ík het doe. Ik luister en kijk momenteel (bijna) geen nieuws en ook mijn tijd op social media beperk ik. Bovendien let ik goed op van wie ik de posts wél lees, ik weet zo ondertussen wel wie me aan het lachen maakt en wie focust op het positieve, de rest sla ik liever over. Ik verbind me met mensen die er ongeveer hetzelfde in staan als ik. Ik luister, meestal (ik ben soms een tikkie te eigenwijs), naar mijn intuïtie, die mij dan bijvoorbeeld, onder de douche, vertelt dat dit het moment is om dit artikel te schrijven. Ik geniet van mijn eigen bubbel, waar ik met mijn liefdevolle gezin in verkeer. Ik verbind en omring me dus, kort gezegd, met vertrouwen en liefde.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Je onderneming

Als jij ook gelooft dat de keuzes die je nu maakt meer impact hebben dan ooit, dan voel je vast dat dit zeker ook geldt voor je onderneming. Ik zie dat veel onderneemsters waar ik mee werk nu stappen zetten die zó belangrijk zijn. Dat ze stappen nemen richting het ontdekken van hun echte potentie, wat ze echt kunnen en wat ze te brengen hebben in deze wereld. Ik merk bij mijzelf dat ik meer ga vertrouwen op mijn intuïtie en daarom ook met hen kan delen wat ik zie dat er in ze zit. Als ze dit vervolgens gaan omarmen, zie je de shift bijna voor je ogen gebeuren! En die shift gebeurt niet alleen bij hen, maar ook bij mij. Waar ik voorheen soms mijn mond hield als mijn intuïtie me iets influisterde, spreek ik nu uit wat ik zie, maar vooral wat ik voel dat ik moet delen. Soms rollen de woorden zo uit mijn mond, meer dan ooit. Omdat ze er mogen zijn, omdat ook ik mijn potentie mag omarmen.

Grijp jij de kans aan?

Het is alsof er nu een enorme kans voor ons ligt, een poort om echt het licht in onszelf te ontdekken. Om te omarmen waarvoor we hier gekomen zijn. En nee, we hoeven niet gelijk op onze bestemming te zijn, zolang we kiezen en stappen gaan zetten in de richting van onze dromen. In de richting van onze purpose hier op aarde. Het is een pad en we mogen stap voor stap onze weg ontdekken hierin. Maar de bestemming van je pad blijft een droom, als we geen stappen zetten. Daarom hamer ik er juist ook zo op dat nu de tijd is om zichtbaar te gaan worden, omdat anderen ook in deze bijzondere tijd leven en misschien nét dat nodig hebben waar jij in uitblinkt. Jij kunt voor hen die keuze zijn, jij kunt voor hen het verschil maken. Als ze tenminste weten dat jij er bent.

Wil jij een belangrijke stap zetten in jouw zichtbaarheid en leren hoe je een intro schrijft voor je blog of social media post dat potentiële klanten gelijk aanspreekt en je tekst in trekt? Schrijf je dan in voor mijn gratis online blogworkshop.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

  1. Het ‘licht’ spat van mijn telefoon , dank je wel voor je krachtige prachtige inspirerende artikel , dat het velen moge bereiken , En…. ‘straal’ vooral verder!! ❤️Lieve groet van Josette

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in