zwaan

Het wordt tijd dat we nu ernstig aan de liefde gaan denken. En voor je me eraan herinnert dat jouw laatste relatie al dateert van jaren of langer geleden, en je niet in staat bent geweest er al die tijd één te creëren, hoe hard je dit ook hebt geprobeerd, wil ik je zeggen dat er hulp onderweg is, en dat we in 2014 een grote opening en verandering zullen zien op dit vlak. We moeten paren gaan vormen, zoals ik al zei op 3/12 (op het telefoongesprek over het Liefde en Vergeving -paradigma) en onze goddelijke partnerschappen en lieve spirit-connections, die vrij zijn van karma, zijn zich nu aan het vormen.

Er werd gezegd dat het tijd was dat we paren gaan vormen en het werd omschreven als een proces van het tot uiting brengen van het goddelijke mannelijke en vrouwelijke in partnerschappen. Wanneer we de nieuwe aarde-paradigma’s gaan creëren die gegrond zijn in onze goddelijkheid, die een weerspiegeling is van onze heelheid (niet ‘heiligheid’), moeten we alle aspecten van liefde in balans gaan brengen.

We hebben het meeste van het healingwerk gedaan, en voor je vraagt wat je nog te healen hebt, wel, niets, het is nu tijd om actie te ondernemen. We zijn zo in beslag genomen door healing, dat we vergaten dat een deel van healing er uit bestaat om dat wat we hebben geleerd in praktijk te gaan brengen, en onze kennis te gebruiken om een ander pad te creëren. En daar lopen we vaak vast, want we blijven hangen in de healing.

Nu we dit achter de rug hebben (we hebben dit steeds opnieuw gedaan), is het tijd om te gaan handelen. En moest je denken dat dit niet mogelijk is, laat me dan met je delen dat ik meer dan 20 mensen ken die al jaren of tientallen jaren geen relatie hadden, en die nu prachtige, vervullende liefdesrelaties hebben, die er plots zomaar waren voor hen. Ze hadden ’toevallige’ ontmoetingen, ontmoetingen die er zomaar vanzelf kwamen, en ze ontmoetten iemand waartoe ze zich onmiddellijk aangetrokken voelden, waarmee ze zich onmiddellijk verbonden voelden, en nu zijn ze een paar, en konden ze niet gelukkiger zijn.

Er is maar één moment nodig om die persoon te ontmoeten, en die energie is nu voor ons beschikbaar. Wanneer we ‘verliefd worden’ openen onze harten zich helemaal, en dat is het doel van deze relaties, ons hart openen. We moeten ‘open-hartig’ zijn om in deze nieuwe dimensies te stappen en wat is een betere manier om dat te doen dan verliefd zijn?

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Dit is wat we in de nieuwe aarde-paradigma’s dienen te brengen, de mix van emotionele en energetische liefde, die het pad schoont van alle drama, karma en trauma die we ervaren hebben, om in staat te zijn afgelijnd te zijn op de energie van onvoorwaardelijke liefde in een emotionele context.

Wat kan jij nog schoonmaken hierin?

  1. Haal de rotsblokken van je pad door emoties los te laten die de liefde die jij nu wil creëren in de weg staan (dat is jouw liefdesverleden).
  2. Vul je eigen liefdesmandje, zodat je iets kan inbrengen in de relatie
  1. Weet wat jij wenst in een partner, en nog belangrijker, wat jij in de relatie inbrengt
  1. Weet welke liefdestaal jij spreekt, zodat je iemand aantrekt tegen wie jij ook kan spreken.
  1. Wees er zeker van jouw liefdes-uitnodiging aan de juiste personen te richten

 

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Dank je wel Jennifer voor de o zo betekenisvolle tekst. Precies op tijd…(hoewel ik eigenlijk nog niet duidelijk voor me zie met wie ik deze prachtige en volwassen geworden LIEFDE zal gaan delen)Ik ben op weg, heb héél veel moeten verliezen, verwerken en loslaten. M’n intentie leidt de gedachten en vanuit die gedachten doe ik, onderneem ik actie. Ik weet wat ik ga doen en houd dat voor mezelf; op dit pad van actie, creatie en manifestatie zal ik zeker die ENE ontmoeten! En terwijl ik dit pad bewandel ervaar en voel ik de LIEFDE. Hartenvolle omhelzing!