door Selacia

www.Selacia.com

Ben je de laatste tijd extra gevoelig? Jij niet alleen. Je leeft in een energiecyclus die hypergevoeligheid meebrengt, en dit beïnvloedt jou en alle mensen die je in dagelijkse situaties ontmoet. Dit betekent dat mensen die normaal sensitief zijn nog gevoeliger worden. Ook kunnen mensen, die anders niet zo makkelijk overweldigd worden, door sterke zintuiglijke prikkels dooreengeschud worden en anders gaan reageren.

Voorbeelden:

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
 • Je wacht in het verkeer, niet in staat om vooruit te raken, en chauffeurs achter je zijn luid aan het toeteren.
 • Wanneer een ontmoeting die je al een maand hebt gepland de laatste minuut toch afgezegd wordt, raak je van streek, je zenuwstelsel raakt overladen.
 • Je hond die door alle stress in je huis zenuwachtig wordt, doet een plasje op de vloer en je reageert daar anders op dan gewoonlijk, op bestraffende toon.

Als goddelijke veranderingsmaker die nu leeft om een liefdevollere wereld samen te creëren, is je taak in dit soort situaties eenvoudig: reageer redelijk op onredelijke voorvallen.

Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. En dat is waar je uitgebreide training en levenswijsheid in het spel komen. Wanneer je toepast wat je door de tijd heen geleerd hebt, word je jouw eigen bron van stabiliteit. Dit betekent dat je het vermogen hebt om anders dan de gemiddelde persoon te reageren, in staat om anderen een redelijker manier van zijn te tonen.

Tips om een redelijke reactie te cultiveren

Update je visie over tijd. Van het ogenblik dat je een gefixeerde tijd op iets plakt, niet bereid bent om je aan te passen aan levensgebeurtenissen, sluit je jezelf op in een doos.

Tijd is echt geen gefixeerd gegeven. Het is een referentiepunt, specifiek nuttig wanneer je plant om iemand te ontmoeten of een project af te leveren afhankelijk van tijdlijnen van anderen. Vanuit het perspectief van spirit is er een goddelijke timing voor alles – het is niet statisch, maar vloeiend, en aanpasbaar aan energieverschuivingen. Om jezelf en anderen te respecteren in deze jaren van mega energieverschuivingen is er een meer flexibele benadering nodig.

Maak verbinding met de diepere subtiele boodschappen. Hoogstwaarschijnlijk doe je dit al meer dan de gemiddelde persoon. Als je op een spiritueel pad bent, heb je geleerd om door uiterlijke verschijnselen heen te kijken en je werkelijkheid in vraag te stellen.

De sleutel hier is dit meer te oefenen wanneer je zenuwstelsel overladen is door de zoveelste stressfactor, zoals een onaangenaam telefoontje of een vriend die een uur te laat op je afspraak komt.

Wanneer je angstig wordt en je geest toelaat om in onproductieve woede of zorgen te verglijden, zal je meer dan een inspanning moeten doen om voorbij de verschijnselen te kijken. Anders kan je door je eigen gedachten bevangen zijn die je de oorzaak steeds buiten jou laten zoeken .

Verander hoe je beweegt in de wereld. Dit betekent balans vinden tussen strakke voorzichtigheid en roekeloze nonchalance. Daar je met iedereen en alles onderling verbonden bent, creëer je niet in een vacuum. Dit betekent dat je je intuïtie en redelijkheid zal moeten gebruiken wanneer je omgaat met anderen.

Iemand telefoneren gewoon omdat je het idee krijgt om hem of haar te telefoneren kan een terugslag geven wanneer die persoon energetisch of fysiek onbeschikbaar is. Toch jouw wil proberen door te drijven kan nodeloze muren creëren met geliefden, collega’s en vreemdelingen. Elke stap die je zet heeft het potentieel om je ofwel in harmonie of in disharmonie te brengen.

Maak zorgvuldig je keuzes, want je beïnvloedt niet alleen andere mensen maar vooral jezelf. Doe voorzichtig aan, en denk eraan om vriendelijk te zijn voor alle wezens- ook jezelf. Wanneer je voorzichtig aan doet, zal je de oneffenheden in de weg opmerken voor je erop stapt.

Overdenk opnieuw je doel waarom je hier nu bent.

Dit kan nogal voor de hand liggend lijken, maar wanneer je eraan denkt een hoger perspectief over je leven te behouden, dan blijven de kleine dingen klein, en hetgeen echt belangrijk is kan dan je gefocuste aandacht krijgen.

Wanneer je bedreven wordt in een spirituele focus toe te passen op alles, kan er een nieuw gevoel van helderheid oprijzen, en daarmee ook vrede.

Selacia

 

Vert. Fran Tielemans

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

 1. Dankje wel 🙂

  Ik voel me de laatste tijd ook extra gevoelig, ik was altijd al erg gevoelig maar nu lijkt het nog meer.

  Ik heb de laatste tijd meer geleerd om bewuste keuzes te maken vanuit mijn zelf, door terug te keren naar mij zelf en mijn gevoel en vandaaruit te vragen of iets goed voor mij is op dat moment, om te voelen hoe iets voelt.
  Dit heeft mij veel geleerd en brengt mij dichterbij mij zelf.

  Ik wens iedereen succes 🙂

  Liefs Anne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in