DELEN
sunhuge-CME

 Vaarwel 2013. Hallo 2014! Dana Mrkich(door Dana Mrkich)


De huidige zonne-activiteit komt van een zonnevlek op de Zon die drie keer zo groot is als de Aarde! De manier waarop die op ons gericht is, lijkt op een kanon dat zich gedraaid heeft om ons de volle lading te geven. Dank je wel Zon :-)Zonnevlammen en de daaruit resulterende CME’s (coronaire massa-uitstoot) triggeren ons extreem.

zonnevlam (CME)
Afbeelding die de invloed laat zien van een zonnevlam (CME) op het Aards-magnetisch veld, hier donker op het plaatje. Ook wijzelf zullen hierdoor worden geraakt.

We kunnen een immense vermoeidheid voelen, of elektriciteit die door ons lichaam stroomt. We kunnen ons emotioneel overweldigd voelen, doordat onze sensiviteitsmeter de hoogte in schiet, of we kunnen ons super-gemotiveerd voelen, en meer helderheid voelen die ons verstand en ons hart opent. Je kan niets juist of fout voelen, je voelt je gewoon zoals je je het meest moet voelen afhankelijk van je dag! Dit gezegd zijnde, je hoeft je nooit overgeleverd te voelen aan deze of andere externe energieën. We hebben geen controle over energie-golven, maar we kunnen absoluut leren hoe ermee om te gaan en hoe ze goed te gebruiken. De golven willen ons niet verpletteren, ze (zo zie ik het toch) proberen ons op te tillen, wakker te maken en te activeren!

 • Weet wat jou meer geaard maakt wanneer je veel energie voelt, een wandeling maken of op de grond gaan liggen bijvoorbeeld.

 • Weet hoe je jezelf meer kan centeren wanneer je in de war of emotioneel voelt, bijvoorbeeld schrijven in je dagboek, wat lichaamsbeweging nemen of naar muziek luisteren

 • Weet wat jou positieve gevoelens geeft, wanneer je voelt dat je in oude angsten of recente zorgen verdrinkt, bijvoorbeeld inspirerende verhalen lezen over het thema dat je het meest in beslag neemt.

 • Weet dat het gezond is om emoties naar boven te laten komen wanneer ze verdrongen geweest zijn, en dat het oké is om eens goed te wenen of op een kussen te slaan als je daar behoefte toe voelt

 • Weet dat het oké is om wat te rusten of te dutten wanneer je uitgeput bent.

Wees er bewust van wat er energetisch om je heen gebeurt, of het nu van de Zon komt, of van andere mensen of andere dingen, en weet dat jij verantwoordelijk bent voor de zorg voor jouw eigen energieveld, om dat te begrijpen, ernaar te luisteren en juist om te gaan met de reactie van je energieveld op wat er aan de hand is.

Een nieuwe fase in de Zonne-cyclus

sunhuge-CME
Een CME (Coronal Mass Ejection), oftwel een zonne-uitbarsting. (Juni 2004).

De omkering van het magnetisch veld van de Zon is nu voltooid, en dus bevinden we ons nu in een heel nieuwe fase van deze zonne-cyclus – net zoals we net een hele nieuwe fase begonnen zijn in onze eigen evolutie-cyclus. Het is een krachtige overgang, want zowel persoonlijk als collectief worden we opgeroepen tot een hoger level van ons zelf. Net zoals de overgang van middelbaar onderwijs naar universiteit of college of werk, zal het bij momenten moeilijker zijn maar toch ook lonend. Het zal een grotere verantwoordelijkheid en focus vragen, maar het zal ons wel meer vervulling, autonomie en bekrachtiging brengen. We zullen vrijer zijn, en niemand zal ons zeggen wat we moeten doen, maar we zullen snel beseffen dat dit geen excuus is om te spijbelen in de klas.

Indien we resultaat willen, moeten we ons laten zien: bewust, emotioneel, fysiek en energetisch.

Dana Mrkich
www.danamrkich.com

Vert. Fran Tielemans

6 REACTIES

 1. Dank je wel voor dit geruststellende artikel! En Fran, bedankt voor de vertaling ervan.

  Erg prettig om dit te lezen, zeg, ik vind dit soort artikelen altijd maar weer wat fijn. Even lekker zo’n opluchting, kan je d’r weer even tegenaan, weet je wel 🙂 .

  Dana schrijft: “Je kan niets juist of fout voelen, je voelt je gewoon zoals je je het meest moet voelen afhankelijk van je dag!”

  Ik vind di nogal een interessante zin, ‘je voelt je gewoon zoals je je het meest moet voelen’… ? Je voelt je gewoon zoals je je het meest moet voelen… Oh? Hoe kan dat dan? Dus met andere woorden, dat wat je voelt, maakt niet uit wat, of je dat nu als moeilijk, prettig, vervelend, of prima ervaart, dat behóór je ook te voelen..? Hmm… Is dus de bedoeling?? Want als dat wat je voelt, gewoon puurweg is omdat dat gewoon de bedoeling ook is dat je dat voelt, nouou, dan is het toch gewoon helemaal oke! Gek dat je je dan ook zo behóórt te voelen. Nooit in me opgekomen. 🙂 .

  Ook schrijft Dana: “Indien we resultaat willen, moeten we ons laten zien: bewust, emotioneel, fysiek en energetisch.”

  En dat is natuurlijk sowieso the key! Ten alle tijden. Niet alleen nu! Helemaal Aanwezig te Durven Zijn, in het Hier en Nu. Zou je dat ten alle tijden durven en doen en zijn, had je heel geen issues. 🙂 Dus ja, volledig, in je lichaam, in jezelf, in het hier en nu, aanwezig, durven, te zijn. En zie hier ons werk. 🙂

  Liefs, Susanne

 2. Komen mijn hitte velden van deze zonne energie?
  Ik heb minstens 6 keer per dag de verwarming van binnen op 50.
  Na ergens anders gelezen te hebben dat dit geen overgang is maar contact met het hogere probeer ik het te verdragen en er tegen te praten.
  Dat er een teken gegeven wordt als deze hitte komt omdat iets of iemand contact met mij zoekt, het helpt wel. Geen vlammende braambossen if brandende kruisen, helaas.
  De aanvallen zijn nog steeds heftig, naar een stuk korter. Gelukkig krijg ik hetdaarna niet ijskoud.
  Maar wat ik er verder mee moet?

 3. het was voor mij toch wel prettig om te weten dat die energieboost van de zon af kwam, ik wist echt niet wat mij overkwam en kon echt niet slapen door al die energie. nadat ik mij eerst super bezorgd maakte over mijn lichaam bleek dat het de energie was die me zo supersensitief maakt. wat een eye opener en leermoment! dank je wel zon

 4. Op basis van welke bronnen wordt hier beweerd dat de cyclus voorbij is en het magnetisch veld al volledig om is? Dat is namelijk niet zo. Net zoals er nog geen directe volle lading CME op ons af gevuurd is. Niet geheel belangrijk dus om te beseffen dat dit alsnog zou kunnen gebeuren en er tevens protonen stormen kunnen plaatsvinden. Mits recht gericht op aarde ipv tot op heden via flanken kan dit een nog grotere impact hebben op mensen die er gevoelig voor zijn. Door de trage en veel zwakkere ompoling en verlenging van de cyclus zitten we nog altijd in de mogelijkheid voor een monsterstorm. Dus voorbarig om te zeggen dat we in de kalme stroom van een nieuwe cyclus zitten. De zon is buitengewoon kalm dit jaar, de oorzaak en gevolgen liggen echter iets anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in