Home Online cursussen bij Nieuwetijdskind Magazine

Online cursussen bij Nieuwetijdskind Magazine

Online-cursus-hsp-thuiskomen-in-jezelf

Leer omgaan met je hooggevoeligheid en kom terug bij jezelf

Online Cursus Hooggevoeligheid – Thuiskomen in jezelf

Deze online videocursus helpt je om zo stevig in jezelf te staan dat je veel minder last hebt van dat wat je van anderen voelt. Door middel van de meditaties en praktische oefeningen in de cursus ontstaat een stevige energetische basis waardoor je minder snel uit balans gebracht wordt.

LEES VERDER »

“Sinds de cursus Thuiskomen in jezelf ben ik minder angstig, rustiger en voel meer zelfvertrouwen.”

Leven-vanuit-je-hart-online-cursus

Hoe zou het zijn om écht te gaan leven vanuit je hart, elke dag weer?

Online Cursus – Leven Vanuit Je Hart

De cursus Leven vanuit je hart helpt je om af te stemmen (en afgestemd te blijven) op jezelf, je hart en je intuitie zodat je keuzes kunt maken die bij jou passen en die dan ook echt in de wereld kunt zetten.

LEES VERDER »

“Voor mij zat de kracht van de cursus in de eenvoud. Door de cursus heb ik ervaren dat relatief simpele oefeningen door herhaling een groot effect kunnen hebben en dat ik juist hierdoor mezelf de kans geef om steeds dieper te voelen. ” – Marita

Leer je intuitie te openen én erop te vertrouwen

Online Cursus – Open Je Intuïtie

Verbinden met je intuïtie is een proces van naar binnen keren, écht verbinding maken met jezelf voorbij alle menselijke aspecten (angsten, twijfels, oude patronen, dat wat je denkt dat je ‘zou moeten’ doen) en loslaten wat niet van jou is.

LEES VERDER »

“Ik wilde graag weer meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie, dat vertrouwen zat even in een dipje. Het is er nu weer! Ik heb het contact met mezelf en mijn engelen weer hernieuwd en versterkt. Super!”

X
X