nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
https://magspirit.com/
Advertorial

Ontdek het wonder van de Magspirit watervitaliser. De vitaliser zuivert het water van belastende stoffen en ontdoet de leefomgeving van hinderlijke materie, zodat je je energieker voelt. Water smaakt weer lekker en je voelt je levenslustiger, puur, vitaal. Probeer het zelf! 

Wie is Magspirit?

Magspirit is opgericht door Sjaak Bareman, die uit eigen ondervinding ontdekte dat de oorspronkelijke kracht van water een mens zijn vitaliteit kan teruggeven. Met zijn technisch inzicht & vaardigheden en het vermogen te blijven doorontwikkelen, creëerde hij de Magspirit watervitaliser.

Als eerste product zag de handvitaliser het levenslicht: een aantrekkelijk model ter grootte van een balpen, past in elke binnenzak. Het gebruik van de vitaliser verhoogt de energiewaarde van het water, waardoor je je krachtiger en energieker voelt.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Even terug naar gerevitaliseerd water: hoe werkt het dan?

Water is een informatiedrager. Zodra water zich verplaatst, neemt het de (vervuilende) energie uit de omgeving over. De watervitaliser (ook wel -vitalisator) ‘reset’ het water en brengt de oorspronkelijke vitaliteit terug. De energiewaarde van het water neemt toe en wordt niet langer onttrokken aan het lichaam. De uitwerking is in meerdere opzichten positief, zowel voor het lichaam als de geest.

Kraanwater bevat oneigenlijke frequenties, waardoor de waterkwaliteit achteruitgaat en de smaak vermindert. Door water te revitaliseren, krijgt het zijn oorspronkelijke vitaliteit terug. Wil je dus gezonder en bewuster leven: neem een watervitalisator in huis.

Verschillende soorten vitalisers

Naast de handvitalisator is er de leidingvitalisator, zodat je overal in huis gerevitaliseerd water hebt; uit de kraan, onder de douche en in je verwarmingssysteem.

De leidingvitalisator wordt eenvoudig aangebracht om de leiding in de meterkast, zodat het hele huis wordt voorzien van vitaal water. Zelfs het water waarmee u doucht.

De eigenschappen van het gerevitaliseerde water kunnen een positieve invloed hebben op de mens. Effecten kunnen zijn: een groter zelfreinigend vermogen; een fijnere smaak; makkelijker, ofwel meer drinken. En gebruik je (ook) de leidingvitalisator, dan heb je mogelijk ook een besparing op was- en reinigingsmiddelen.

De handvitalisator kan gebruikt worden voor alle dranken en andere vloeistoffen die water bevatten. Er is geen onderhoud aan de vitalisator, enkel schoonmaken na gebruik. De ingebrachte frequentie blijft behouden.

Na de hand- en leidingvitaliser is er de omgevingsvitaliser

Voor optimaal resultaat kies je niet alleen voor de hand- en/of leidingvitaliser, maar gebruik je ook de Magspirit omgevingsvitalisator. Met deze vitalisator wordt je woon-, leef- of werkomgeving weer een natuurlijke en onbelaste omgeving.

 

De Magspirit tools hebben tot doel elektrosmog en stralingsbelasting sterk te reduceren. Door de uitgekiende vorm van onze producten heeft het zuiveringsproces een continue werking. Daarmee is een Magspirit-product een koop voor het leven.

Leefomgeving en water zijn van invloed op je gezondheid: zuiverheid met de Magspirit vitalisators. Water smaakt weer lekker en je leefwereld wordt vitaler.

Een reactie van een gebruiker:

“Onze ervaring met de watervitalisator (wij hebben een vitalisator om de waterleiding en een handvitalisator): de smaak van ons water is echt verbeterd en het water is veel zachter geworden. Zeker ook te merken met douchen, geen droge huid na het douchen en mijn haar is zachter dan ooit, zonder crèmespoeling. Wij merken ook dat onze planten en bloemen er wel bij varen, bloemen staan langer in de vaas! Wij zijn heel blij met dit product!”

Enkele voordelen van de Magspirit producten:

  • De concentratie verbetert.
  • Mensen (en ook dieren) voelen zich rustiger.
  • Je ervaart een beter energetisch gevoel.
  • Gebruikers geven aan beter te slapen.
  • Je hebt het gevoel beter te aarden.
  • De vitalisator is onderhoudsvrij en gaat jarenlang mee.

Probeer het ook!

Contact:

MAGSPIRIT | Sjaak Bareman | +31 (0)6 30 94 81 07
J.F. de Millianostraat 83, 4511 HL  BRESKENS

www.magspirit-watervitalisator.nl/

 

Bron: Magspirit

vitaal water
vitaal water
vitaal water
Vorig artikelIk ga op vakantie en ik neem mee…
Volgend artikelEen volgende laag afpellen: door de pijn heen
Sjaak Bareman
Sjaak Bareman uit Breskens werkte vele jaren als technologist bij een chemiegigant. Als selfmade man gaat hij graag zijn eigen gang en houdt hij er van door te gaan waar anderen ophouden. Bareman zag al snel dat onze leefomgeving steeds meer belastende stoffen bevat die een invloed hebben op je functioneren en op je welzijn. Zo ondervond ook hijzelf. De door Bareman ontwikkelde Magspirit watervitalisers kunnen helpen je lichaam/omgeving te ontdoen van hinderlijke stoffen. Door hun vorm en materiaal zorgen de vitalisers voor een continue werking. Oersterk en van degelijke kwaliteit, waar vind je dat nog? Al veel mensen ontdekten de kracht van dit product en namen de proef op de som. Of het blijft bij de huidige creaties? Dat ligt niet voor de hand, want Sjaak Bareman heeft dankzij de watervitalisers energie als nooit tevoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in