nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
Gezonder, ontspannen en bewust leven met een water vitaliser
advertorial

Een verhaal over vitaliteit, water en leven

Water en de mens

Water. Zo vanzelfsprekend in dit land. Dat komt toch gewoon uit de kraan?

Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Daarnaast staat water symbolisch en ook letterlijk voor gevoel. Het drinken van voldoende gezond water draagt bij aan het vermogen verbinding te ervaren met je emoties en het afvoeren van negativiteit.

Het water dat wij uit de kraan drinken is onder hoge druk opgepompt, doorgepompt, door rechte leidingen en haakse bochten, langs tal van (elektro) magnetische velden en belicht, kortom, het heeft allerlei niet-natuurlijke invloeden ondergaan. Daardoor gaat de natuurlijke structuur stuk.

Het bevat onder andere allerlei resten van bestrijdingsmiddelen en medicijnen die de waterzuivering er niet helemaal uit kan halen. Zelfs informatie over wel weggehaalde verontreinigingen zit nog steeds opgeslagen in de structuur van de verbindingen tussen de watermoleculen en belast dus in uw lichaam.

De watervitaliser

Gezonder, ontspannen en bewust leven met een water vitaliser + kortingactieDe Leliveld vitaliser, geplaatst op de kraan, douche of in je waterleiding, geeft het water zijn natuurlijke structuur en vitaliteit weer terug.  De structuur van gevitaliseerd water vertoont als het ware weer natuurlijke structuren. Deze structuren vind je terug in de gehele natuur, bijvoorbeeld in de nerven van bladeren of ijsbloemen.
Boudewijn Leliveld, ontwikkelaar van de watervitaliser, ontdekte hoe hij frequenties van tal van elementen zoals: geneeskrachtige planten, zilver, goud en informatie van schelpenkalk, kon overbrengen op de intermoleculaire ruimte van roestvrij staal.

Zo ontstond de vitaliser welke fungeert als de drager van een energetisch veld met trillingfrequenties die door middel van implosie worden overgebracht.
Implosie wil zeggen dat een lagere energetische kracht zich aan een hogere energetische kracht aanpast. In de vitaliser is een energetische kern aanwezig die de structuur van watermoleculen reorganiseert waardoor belastende frequenties van stoffen waarmee het water in aanraking is geweest worden getransformeerd.

De vitaliser zorgt ervoor dat de mineralen in het water goed worden verdeeld en beter benut. Het water wordt weer negatief geladen in kleine zeshoekige structuren. Daardoor kan het water makkelijk door de celmembranen heen. De toegenomen hoeveelheid negatieve ionen is belangrijk omdat dit afvalstoffen bindt.

Het water krijgt weer levenskracht, harmonie en zachtheid. Water vitaliseren is daardoor de basis van gezond drinkwater.

Hoe het lichaam op water reageert, hangt primair af van de vitaliteit van het water. De vitaliser geeft het water (uitgaande van normaal gezuiverd Nederlands drinkwater) onder alle omstandigheden een belangrijke basis.

Door het water ook te filteren verdwijnen ook nagenoeg alle fysieke verontreinigingen en smaakt het weer zuiver en puur zonder bijsmaak.

Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam waardoor je meer uit je hoofd gaat en rustiger wordt. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken.

Onbewuste energetische weerstand

Er is in deze tijd veel onbewuste energetische weerstand, energie van mensen die ooit in conflict waren en verstoringen van en uit de aarde kunnen blijven hangen op de plek waar mensen wonen. Dit kan zorgen voor een vaag gevoel van ongemak, spanning, onrust en een onvermogen om met medebewoners te verbinden.

Waarom een watervitaliser gebruiken?Structuur van vitaal water

Door het gebruik van de vitaliser, energieplaten en andere energetische producten wordt de mens op alle niveau’s ondersteunt en wordt er een energieveld gecreëerd waarin mensen kunnen ontspannen en rusten. Zodat ze niet onnodig onbewust pijn en weerstand, die helemaal niet van hun is, hoeven te dragen en transformeren.
De ervaring van veel van mijn klanten leert dat ze daardoor beter ontspannen en zich lekkerder voelen in huis.

Wanneer ik een vitaliser vasthoud of bij de kraan sta wanneer het vitale water stroomt voel ik een krachtige harmoniserende energetische verbinding. Gedurende de afgelopen jaren kreeg ik o.a. via een vriendin die medium is meer informatie over de achtergrond van de vitaliser. Het blijkt dat er bepaalde hogere bewustzijnsvormen via de vitaliser werken om de mens te helpen zijn karma op te lossen. Om ervoor te zorgen dat het mannelijke en vrouwelijke weer in balans komen. De vitaliser (en ook de energieplaten) zou je kunnen zien als een soort poort waar lichtwezens gebruik van maken om door te komen en uit te reiken naar de mens.

In feite worden de huizen waar de vitalisers geplaatst zijn krachtplekken die bijdragen aan het verhogen van de trilling en de vergeestelijking van de aarde.

De energie van vitaliser is een energie van een volle rustige leegte die de mens ondersteunt vrij te zijn van het denken en de bijbehorende emoties.

Voordelen van de Leliveld vitaliser producten

 • De vitaliser, en ook alle andere Leliveld producten, zijn kwaliteitsproducten. Ze zijn veilig in de zin dat ze niet barsten, stevig en solide en gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Zodat ze niet kunnen breken en de waterdruk goed aan kunnen. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij!
 • De Leliveld watervitalisers staan bekend om hun blijvende diepe en krachtige vitaliserende werking.
 • Gebruikt geen elektriciteit
 • Drie maanden niet tevreden geld terug garantie op kleine vitalisers en één volledig jaar op leidingvitalisers!
 • Door het gebruik van een vitaliser wordt het water gezonder en gaan veel mensen vanzelf meer water drinken. Het lichaam kan beter afvalstoffen afvoeren, hierdoor wordt het lichaam ontlast en kan beter ontspannen, zo kunt u beter bij uzelf blijven.
 • De vitaliser transformeert de stralingsbelasting in het water en het lichaam, daarnaast ondersteunt het om verstoringen in uw lichaam en in uw energie op te lossen.
 • De energie van de vitaliser is veilig in de zin dat het aansluit bij de energie van de gebruiker. Het geeft uw welzijn en vitaliteit extra ondersteuning.
 • De energie van deze tastbare producten wordt via het lichaam opgenomen, daarom is het belangrijk bewust contact te maken met het product.
 • Smakelijk en gezonder hoogvitaal water dat ook heerlijk is om mee te douchen.
 • De vitaliser creëert een bovis (levensenergie) waarde van 100.000 tot wel 250.000! Het water dat wordt gevitaliseert krijgt daardoor ook ongeveer deze waarde waarde.
 • Kan het welzijn van de huid en haar bevorderen
 • Het gebruik van vitaal water kan een goede nachtrust stimuleren en moeheid helpen verminderen
 • Het water kan je lichaam mogelijk ondersteunen bij ontgifting

alle voordelen van de watervitaliser

Bekijk hoe water vitaliseren werkt

Wil je ook altijd gezond en lekker water drinken en leven in een ondersteunende energie?

Heerlijk Water Aanbieding!

Wilt u 10% korting op een enkel product?

Neem dan contact met ons op voor een speciale kortingscode.

Recente ervaringen:

In november 2017 is hier een Aqua Goccia leliveld waterleidingvitalisator in huis geplaatst door een informatieve fijne installateur. Met het echt heerlijke water ben ik dan al bekend door de aanschaf van o.a. De kraan en douche vitalisator. Nu stroomt het water dus al maanden door alle buizen en kranen en het effect is voelbaar. Het is rustiger, harmonischer geworden. De sfeer is lichter, alsof er een glans over alles gekomen is. Het ruikt frisser in badkamer en toilet. En ik kijk er naar uit om de groenten in de tuin met dit water te begieten.Door ervaring ben ik het met de genoemde voordelen op de website eens. Mijn dank is groot.
Margot – 3-4-2018

*
Wij zijn veel geaarder en mijn praktijk betere resultaten met onze behandelingen.
Heel blij dat we een vitalizer zowel privé als in de praktijk hebben laten plaatsen.
Ellen – 02-05-2018

*
Ik heb een half jaar geleden een energieplaat gekocht. Al snel ervoer ik een prettige sfeer in huis, waarop ik besloot nog twee platen aan te schaffen. Nu heb ik drie energie platen in huis en ik ben er super blij mee! In mijn beleving neutraliseren ze niet alleen negatieve energie stromen, maar versterken ze ook positieve energieën. Dit heeft er bij mij toe geleid dat mijn persoonlijke proces in een stroomversnelling is gekomen. Ik kan de energie plaat aan iedereen die een fijne sfeer in huis wil warm aanbevelen. Het is een waardevolle investering in je leven.
Bram 08-11-2017

*
De watervitaliser Aqua Mondiale is in mijn praktijk geïnstalleerd.Het was niet alleen een technisch gebeuren. Ik was blij met de professionele en spirituele service van de installateur.Direct na installatie voelde ik de energie in mijn lichaam duidelijker stromen en was ik ontroerd; het voelde als thuiskomen bij mezelf.Bezoekers van mijn praktijk bevestigen een sterk gevoel van landen, geaard zijn, in rustig vaarwater verkeren, uit je hoofd gaan, zorgeloosheid.Enkele uitspraken van deelnemers van Vitaliteitsweken (vijfdaagse retraite)

-Ik voel me als een Michelin-mannetje die leegloopt.
-Het is stiller in mijn hoofd.
-Sinds ik bij jou ben kan ik mij beter met mezelf verbinden.

Deze vitaliser met hoge energietrillingen laat mijn cliënten nog sneller door processen gaan en daar pluk ik ook de vruchten van.

Mariska Jak Lifecoach, Polyenergetisch therapeut, Trainer, Medium

Meer ervaringen

Informatie over water vitaliseren en de voordelen ervan

Verschillende types hele huis watervitalisers

Achtergrond Jay Uijttewaal en Heerlijk Water

Mijn achtergrond is dat ik ben opgegroeid in een landelijke omgeving. Mijn onvermogen om geaard en geconcentreerd te zijn leidde mij naar de LTS en de landbouwschool. Op m’n 21e had ik een psychose, ik leerde een totaal andere realiteit leerde kennen. Ik ging studeren in Groningen (SPH) maar dat was geen succes. Na allerlei baantjes liet ik kunstwerken (sculpturen van hout) zien op de kunstacademie waar ik werd toegelaten en drie jaar naartoe ben gegaan. Dit was al een stuk meer in richting mijn zielepad maar ik was niet gelukkig. Het lot leidde mij naar India waar ik in 2004 terecht kwam bij de OO Academy (voorheen Oneness University). Door deze reis en de ontmoeting met een aantal verlichte mensen kreeg ik meer inzicht, begrip en acceptatie voor mezelf.
Ik werd geïnitieerd dat deeksha gever (en later ook trainer), sinds die tijd begon ik spirituele cursussen te geven en mensen te ondersteunen innerlijk te groeien.

Eind 2005 maakte ik via een excursie contact met Boudewijn Leliveld, de uitvinder van de watervitaliser. In zijn werkruimte, vol met watervitalisers en energieplaten, voelde ik duidelijk een rustige, prettige sfeer. Het water wat ik hier dronk smaakte vol en zacht. Ook mijn lichaam reageerde sterk op water uit een vitaliser, ik werd als het ware op mijn hakken getrokken door de energie van het stromende water en ervoer ontspanning. Naar deze producten en water met deze energie was ik naar op zoek geweest.

Het gebruik van de watervitalisers sloot perfect aan bij mijn visie van transformatie en bewustwording. Immers zoals de mens in het bewustwordingsproces eigenlijk wordt geherstructureerd door het goddelijke zelf wordt ook het water geherstructureerd door de watervitaliser.

Vanuit alle ervaring die ik opdeed besloot ik dat ik meer wilde gaan doen met deze producten. Het was niet echt een bewuste keuze maar meer iets wat mij overkwam en zich natuurlijk ontwikkelde. De mensen waarmee ik in contact was gekomen in India werden mijn klanten en zo kreeg ik bekendheid. Ik begon met de website heerlijk-water.nl en begon daarna met de webwinkel:

www.vitaaldrinkwater.nl

vitaal water
vitaal water
vitaal water

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in