DELEN
kring

Wij zijn Pieter en Regien Brinks en vertrekken in 2012 met een camperbusje via Turkije, Iran, India, Austalia naar Auckland, New Zealand.

Wij willen niet alleen voor onszelf op reis maar wij willen ook iets meegeven aan de wereld: Verbondenheid.kring

Omdat verbondenheid in de huidige en steeds harder wordende maatschappij ver te zoeken is willen wij hierover schrijven tijdens de reis. Wij willen onze ervaringen delen en laten zien dat verbondenheid aanwezig is als men er open voor staat.

Wij hebben al veel gereisd en fijne mensen ontmoet. Van deze reizen hebben wij geleerd en zijn rustiger geworden in het leven en innerlijk een stukje wijzer. Het is zo bijzonder om met mensen waarvan je hun taal niet spreekt een verbintenis te voelen. Het geeft je vertrouwen in jezelf, vertrouwen in je medemens en vertrouwen in de toekomst.

Tijdens de reis wordt tevens geld ingezameld voor de Stichting Colourful Children. Deze stichting geeft een toekomst aan gehandicapte kinderen in Zuid-India. De kinderen gaan wij opzoeken en wij gaan meehelpen in de tehuizen. Natuurlijk krijgen de kinderen een allemaal een dikke knuffel van ons.

Nu hebben wij ‘onze missie’ op 03 februari voor de grap aangemeld bij een wedstrijd van een energie maatschappij. Om mee te doen aan de wedstrijd kun je een initiatief aanmelden om sponsorgeld te ontvangen. Het idee is om zoveel mogelijk stemmen te verwen voor je initiatief. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van dergelijke wedstrijden maar was eerder nieuwsgierig.

Na onze aanmelding heb ik al mijn contacten een email gestuurd met de link om te kunnen stemmen. Ik was overweldigd van de vele stemmen en de hartverwarmende reacties die ik ontving in zeer korte tijd.

De behoefte aan verbondenheid is groot.

Door de fijne reacties en de stemmen van de mensen ben ik enthousiast geworden over de betreffende wedstrijd. Ik doe nu mee om een verbondenheid te creëren!!

Graag wil ik jullie vragen… (als het goed voelt)…. om ook een stem uit te brengen voor verbondenheid via onderstaande link:

Let op: Bevestig je stem aub door te reageren op een email die je ontvangt. Geen bevestiging = geen stem.

Warme groet,

Regien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in