Hoogbegaafde kinderen- een lastige groep op school?
Leestijd: < 1 minuut

Al weer maanden geleden keek ik naar “de wereld draait door” , waar ze opmerkelijke, maar vooral grappige tv momenten laten zien onder de noemer “de tv draait door” . Ze lieten een jongen van een jaar of 10 zien die schertsend als “oude geitenwollensokken professor” o.i.d. werd betiteld. Deze jongen zat op een vrije lagere school en legde uit hoe ze daar leren.

Hij vertelde dat je daar zelf mocht kiezen wat je wilde leren en daarbij werd hem gevraagd hoe dat beviel.

Nou , zei de jongen (ik weet zijn naam helaas niet meer) , dat is heel fijn, alleen misschien is dat niet zo slim voor de vijf-en zes jarigen , die kunnen misschien, en hij wreef over zijn kin, beter eerst over GE-VOELENS leren.Hij nam zijn tijd om gevoelens uit te spreken.

Leren over gevoelens , op de lagere school!!!!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ik kon wel schreeuwen van blijdschap dat zo’n wijze jongen ons liet zien wat echt belangrijk is, en tegelijkertijd vond ik het zo jammer dat Mathijs van Nieuwkerk en de zijnen niet door hadden hoe ontzettend wijs dit ‘kind’ was.

Petje af, voor de deze jonge leraar.

Vorig artikelKinderen van de nieuwe tijd
Volgend artikelWat is een Nieuwetijdskind? Aan deze kenmerken herken je Nieuwetijdskinderen
Gordon Volckmer heeft voor hij Nieuwetijdskind Magazine oprichtte in 2009 ruim tien jaar leiding gegeven aan grote teams binnen meerderere multinationals alvorens hij overstapte naar de gehandicaptenzorg. Een burn-out deed hem in 2014 besluiten ondernemer te worden. Dankzij Nieuwetijdskind heeft hij mogen samenwerken met vele honderden ondernemers, zzp, en hun liefdevolle werk een podium mogen geven. Niet alleen redactioneel. Gordon heeft 200+ spirituele events en workshops mogen organiseren met mensen die persoonlijk en actief het verschil willen maken in deze wereld. Hij coacht daarnaast, puur vanuit zijn hart en met veel liefde en plezier bewuste ondernemers/ZZP zodat ze ook hun eigen unieke zielsmissie kunnen neerzetten vanuit het volledige potentieel dat ze in hun wezen dragen. Gordon helpt in max 90 minuten ondernemers zichzelf te zien en voelen zodat ze in zichzelf vanuit hun eigen fundament van liefde de volgende stap maken

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in