Op zoek naar GELUK

 

Dit is een presentatie van Mindvoel

Op zoek naar geluk…

Hoe verschillend van aard, van uiterlijk of van mening wij Nederlanders ook zijn, EEN ding hebben we zeker van elkaar gemeen:We worden allemaal geboren met een diepe wens om ‘gelukkig’ te zijn.

We leven ons leven, maken keuzes, zoeken werk wat bij ons past, stichten een gezin… maar dat echte geluk, waar vinden we dat dan? Wat is dat geluk eigenlijk? Waarom houden we die onrust van binnen , waarom zijn we niet blij met alles wat we om ons heen hebben verwezenlijkt en vergaard?

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

En zo gaan we op zoek, volgen een van de talloze therapieën, lezen boeken die ons “het geluk” op een presenteerblaadje aanbieden. En ja… soms hebben we die naald in de hooiberg gevonden: Het boek of de cursus die precies bij ons past. Maar veel vaker zwerven we van het een naar het ander en blijven zoeken, zoeken en nog eens zoeken…

Mindfulness

Ook wij waren steeds maar onderweg, totdat we het antwoord vonden: MINDFULNESS
Mindfulness helpt je niet alleen om spanning, stress of angsten van je af te schudden, het is een prachtige methode die je helpt om anders in het leven te gaan staan: lichter, luchtiger, blijer en rustiger.

Omdat deze methode ook wetenschappelijk onderzocht en erkend is als zeer effectief en makkelijk toegankelijk, is Mindfulness momenteel ook zo veel besproken en met succes beproefd.

Als Mindfulness coaches bemerkten we dat het voor onze cursisten zeer goed werkt om met aandachtkaartjes (die je in je huis kunt neerzetten in kamer, badkamer of keuken) je geest en je training scherp te houden. Het werkt beter als het lezen van een boek, maar kan ook heel goed gebruikt worden als ondersteuning van boek of cursus.

Mindvoel Remindertjes: opdrachten kaartjes in een doosje

En zo ontwikkelden we de „Mindvoel Remindertjes”: Een doosje met 40 kaartjes voorzien van opdrachten die je dagelijks kunt gebruiken en jou helpen om meer mindful in het leven te staan.
Een waardevolle investering in jezelf of een zinvol cadeau voor de ander! En een aanrader voor de feestdagen…

Inmiddels is er ook een tweede serie op de markt gekomen: Mindvoel Remindertjes Blij Gezin(d): 40 kaartjes met luchtige, speelse en creatieve opdrachten die je als ouder kunt uitvoeren samen met je kind. Dit verdiept het contact met elkaar.

Een greep uit enkele recensies die we kregen:

„Hele fijne kaartjes. Goede activiteiten en acties die je moet toepassen. Ben er erg blij mee en zou ze zeker aanraden.”
„Ik had niet gedacht met een setje kaartjes zoveel te kunnen bereiken.Ik heb de opdrachten heel serieus gedaan, iedere dag. En het werkt echt!Ik merk nu dat ik bewuster met de dingen omga, veel meer snap waarom ik dingen doe zoals ik ze doe.En ik voel weer veel vaker iets. Echt fijn!Heb het doosje ook direct besteld voor mijn vriendin, die is ook heel enthousiast.”

Bekijk ze hier

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Vorig artikelDe magie van spirituele overgave
Volgend artikelWaarom zetten wij de gezondheid van onze kinderen op het spel?
Avatar foto
Mindvoel is bedacht door moeder en dochter.Kim (dochter): Als alleenstaande, hooggevoelige moeder van 2 hooggevoelige kinderen word ik dagelijks uitgedaagd om in mijn hectische bestaan dicht bij mezelf te blijven. Ik weet inmiddels uit eigen ervaring dat jezelf kwijtraken desastreuze gevolgen kan hebben.Marjan (moeder): Als coach/(mindfulness)trainer word ik vooral getriggerd door wat mensen 'bezielt'. Ik vind het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn en dingen te bedenken waar mensen echt iets aan hebben. Inmiddels officieel met 'pensioen', maar nog volop 'up en running'.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in