Leestijd: 4 minuten

Blue-Kachina-CRKBO-Logo
advertorial

Voel jij je geroepen om meer met jouw hooggevoelige talenten te gaan doen? Misschien is deze opleiding sjamanistisch healer dan wat voor jou. Tijdens deze meerjarige opleiding wordt je geleerd hoe je deze talenten kunt inzetten om zo de harmonie in jezelf en je omgeving te herstellen.

Een diepgaande en transformerende reis!

Dat is wat we je kunnen beloven. Je zult meegaan op een reis in verschillende werelden waarin je leert wie je bent en wat je hier komt doen. Jouw talenten zullen zich openbaren en je zult ontdekken hoe je het contact met moeder aarde en de wereld om je heen kunt herstellen. Het doel is dat je uiteindelijk zelf als sjamanistisch healer aan de slag kunt gaan. Daardoor kun je een belangrijke rol gaan spelen in de grote verandering die er op aarde gaande is.

Wat gaan we doen tijdens de opleiding sjamanistisch healer:

 • We werken in een kleine groep van maximaal 14 personen. Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht.
 • Je leert veel over de Andes kosmologie van de Q’ero bevolking.
 • We gaan werken met alle befaamde sjamanistische technieken zoals: energetische reiniging, illuminaties, soul retrieval, extractie etc.
 • Er worden meerdere krachtige inwijdingswegen tijdens deze drie jaar gegeven.
 • We maken talloze trancereizen in de verschillende werelden.
 • Je leert om meditatie in te zetten tijdens je behandelingen.
 • Het accent van de opleiding ligt op herhaling en oefening.
 • De opleiding duurt drie jaar (27 dagen in totaal).
 • We hebben Nederlands als voertaal.

Is deze opleiding in “Energy Medicine” wat voor jou?

De wil om serieus aan jezelf te werken is eigenlijk al voldoende om deel te nemen. Het ontwikkelingspad tijdens de opleiding zorgt ervoor dat je eerst je eigen wonden kunt helen. Als een gevolg kun je in aanraking komen met je eigen talenten en kun je die met de mensheid gaan delen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Mocht je jezelf herkennen in één van de volgende beschrijvingen, dan is de opleiding zeker wat voor jou:

 • voel jij je geroepen (als earthkeeper, als sjamaan, als lichtwerker of iets anders) om de aarde en de mensheid een stap verder te helpen
 • je wilt persoonlijk en spiritueel aan jezelf werken
 • heb je een eigen praktijk en zoek je verdieping voor jezelf en je praktijk
 • je hebt de intentie om een eigen praktijk op te zetten na of tijdens de opleiding

Mocht je een andere reden hebben dan kun je ook gerust contact met ons opnemen.

Je hoeft geen plannen hebben om een praktijk te starten. Je kunt het natuurlijk ook altijd een jaar uitproberen. Je zit niet aan de drie jaar vast.

Na de opleiding

Na deze drie jaar ben je in staat om zelf aan het werk te gaan als sjamanistisch healer geschoold in de Andes traditie van Peru. Je hebt dan een mesa (medicijnbundel) opgebouwd en bent in staat om inwijdingen door te geven. Ook weet je hoe je moet reizen in de verschillende werelden van ons bewustzijn. Je kunt healingstechnieken toepassen op jezelf en cliënten.

Je hebt na deze drie jaar een basisopleiding ontvangen en sluit je dit af met een certificaat. Van daaruit kun je jezelf verder ontwikkelen op dit pad. Daarvoor bieden wij ook mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Agnetha (35) en Martijn (40) en de opleiding wordt door ons beiden verzorgd. Binnen Blue Kachina, dat bestaat sinds 2011, geven wij healings, advies en trainingen.

Blue Kachina - Martijn Stevens

Martijn geeft zowel trainingen als persoonlijke sessies. Hij is een door de Q’ero sjamanen uit Peru opgeleide westerse pampamesayoq (sjamaan van moeder aarde). Na zijn opleiding is hij een eigen trainingscentrum Blue Kachina gestart waar hij sindsdien lesgeeft in het sjamanisme. Hij is in 2001 zijn spirituele ontwikkelingspad gestart dat geleid heeft langs, Reiki, tai chi, yoga, shaolin kungfu en het Inca sjamanisme. Hij wordt omschreven als iemand die vol passie mystieke wijsheden begrijpelijk kan maken. Zo schrijft hij ook artikelen voor Nieuwetijdskind Magazine.

Blue Kachina - Agnetha Stevens

Agnetha is gespecialiseerd in mediumschap en (dieren) telepathie. Met haar heldervoelende gave kan ze op een situatie invoelen en zo advies geven en haar hulp aanbieden. Niet zelden wordt daarbij een combinatie tussen dier en mens gemaakt. Agnetha is een aarde moeder die al op jonge leeftijd zeer veel wijsheid uitstraalt. Ze staat bekend als een warme vrouw die zowel liefdevolle als krachtig is.

Heb je interesse?

De nieuwe groep voor deze opleiding start op zaterdag 7 september 2019 en een tweede groep die op vrijdag les gaat krijgen op 27 september 2019. 

Twijfelen je of deze opleiding wat voor jou is? Er op zaterdag 25 mei 2019 een kennismakingsworkshop gepland. Tijdens deze workshop maak je kennis met ons en met dit soort sjamanisme. Je kunt dan weloverwogen een keuze maken.

Voor meer informatie over de kennismakingsworkshop zie:
https://www.bluekachina.nl/kennismaking-met-het-sjamanisme/ 

Voor meer informatie over de opleiding zie:
https://www.bluekachina.nl/sjamanistisch-healer-opleiding/