Opleiding Sjamanistisch Healer 004
Leestijd: 4 minuten

Blue-Kachina-CRKBO-Logo

Voel jij je geroepen om meer met jouw hooggevoelige talenten te gaan doen? Ben je misschien op zoek naar een manier om jezelf spiritueel te kunnen ontwikkelen? Wellicht is deze opleiding sjamanistisch healer dan wat voor jou. Tijdens deze meerjarige opleiding wordt je geleerd hoe je deze talenten kunt inzetten om zo de harmonie in jezelf en je omgeving te herstellen.

Een diepgaande en transformerende reis!

Dat is wat we je kunnen beloven. Je zult meegaan op een reis in verschillende werelden waarin je leert wie je bent en wat je hier op aarde komt doen. Jouw talenten zullen zich openbaren en je zult ontdekken hoe je het contact met moeder aarde en de wereld om je heen kunt herstellen. Het doel is dat je uiteindelijk zelf als sjamanistisch healer aan de slag kunt gaan, maar dat hoeft niet. Je kunt dit ook puur voor je eigen ontwikkeling doen. In beide gevallen kun je een belangrijke rol gaan spelen in de grote verandering die er op aarde gaande is.

Wat gaan we doen tijdens de opleiding sjamanistisch healer:

 • We werken in een groep van maximaal 14 personen. Je krijgt dus voldoende persoonlijke aandacht.
 • Je leert veel over de Andes kosmologie van de Q’ero bevolking.
 • We gaan werken met alle befaamde sjamanistische technieken zoals: energetische reiniging, illuminaties, soul retrieval, extractie etc.
 • Er worden meerdere krachtige inwijdingswegen tijdens deze drie jaar gegeven.
 • We maken talloze trancereizen in de verschillende werelden.
 • Je leert om meditatie in te zetten tijdens je behandelingen.
 • Het accent van de opleiding ligt op herhaling en oefening.
 • We bieden zogenaamde “blended learning”. Het accent ligt op de les op locatie aangevuld met online ondersteuning.
 • De opleiding duurt drie jaar (24 dagen offline + 6 Zoom sessies).
 • Je krijgt gedurende de opleiding toegang tot onze zeer uitgebreide online leeromgeving waar alle lesstof terug te vinden is (video,  tekst en vaak ook audio).
 • We hebben Nederlands als voertaal.

Is deze opleiding in “Energy Medicine” wat voor jou?

De wil om serieus aan jezelf te werken is eigenlijk al voldoende om deel te nemen. Het ontwikkelingspad tijdens de opleiding zorgt ervoor dat je eerst je eigen wonden gaat helen. Als een gevolg daarvan kun je in aanraking komen met je eigen talenten en passie en kun je die met de mensheid gaan delen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Opleiding Sjamanistisch Healer 005

Mocht je jezelf herkennen in één van de volgende beschrijvingen, dan is de opleiding zeker wat voor jou:

 • voel jij je geroepen (als earthkeeper, als sjamaan, als lichtwerker of anders) om de aarde en de mensheid een stap verder te helpen
 • je wilt persoonlijk en spiritueel aan jezelf werken
 • heb je een eigen praktijk en zoek je verdieping voor jezelf en je praktijk
 • je hebt de intentie om een eigen praktijk op te zetten na of tijdens de opleiding

Mocht je een andere reden hebben dan kun je ook gerust contact met ons opnemen.

Je hoeft geen plannen hebben om een praktijk te starten. Je kunt het natuurlijk ook altijd een jaar uitproberen. Je zit niet aan de drie jaar vast.

Na de opleiding

Na deze drie jaar ben je in staat om zelf aan het werk te gaan als sjamanistisch healer geschoold in de Andes traditie van Peru. Je hebt dan een misah (medicijnbundel) opgebouwd en bent in staat om diverse inwijdingen door te geven. Ook weet je hoe je moet reizen in de verschillende werelden van ons bewustzijn. Je kunt healingstechnieken toepassen op jezelf en cliënten.

Je hebt na deze drie jaar een basisopleiding als pampamesayoq (sjamaan van moeder aarde) ontvangen en sluit je dit af met een examenopdracht en mogelijk een certificaat. Van daaruit kun je jezelf verder ontwikkelen op dit pad. Daarvoor bieden wij ook mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Agnetha (38) en Martijn (42) en de opleiding wordt door ons beiden verzorgd. Binnen Blue Kachina, dat bestaat sinds 2011, geven wij healings, advies en trainingen.

Martijn is in het westen opgeleid als software engineer. Daarnaast geeft hij trainingen en persoonlijke sessies. Hij is door de Q’ero sjamanen uit Peru getraind als westerse pampamesayoq. Na zijn opleiding is hij een eigen trainingscentrum Blue Kachina gestart waar hij sindsdien lesgeeft in het sjamanisme. Hij is in 2001 zijn spirituele ontwikkelingspad gestart dat geleid heeft langs Reiki, tai chi, yoga, shaolin kungfu en het Inca sjamanisme. Hij wordt omschreven als iemand die vol passie mystieke wijsheden begrijpelijk kan maken. Zo schrijft hij ook artikelen voor Nieuwetijdskind Magazine. Hij heeft de gave om eeuwenoude wijsheid te combineren met technologie en het eenvoudig begrijpbaar en toepasbaar te maken.

Agnetha Stevens

Agnetha is ook een pampamesayoq. Ze is gespecialiseerd in mediumschap en (dieren) telepathie. Met haar heldervoelende gave kan ze op een situatie invoelen en zo advies geven en haar hulp aanbieden. Niet zelden wordt daarbij een combinatie tussen dier en mens gemaakt. Agnetha is een aarde moeder die al op jonge leeftijd zeer veel wijsheid uitstraalt. Ze staat bekend als een warme vrouw die zowel liefdevol als krachtig is.

Beiden zijn we Hoeders van de Aarde. We zijn zowel op aarde als in de spiritwereld verbonden met deze groep zielen. Een groep die zeer nauw betrokken is bij de evolutie van moeder aarde zelf. Wij zijn hier in deze tijd fysieke op aarde gekomen om de mensheid te ondersteunen. Omdat we de oorspronkelijke energie van de aarde kennen, vanaf haar ontstaan, kunnen we deze ook doorgeven. We kennen haar als geen ander en ook de liefde die zij voor ons voelt en wij voor haar.

We hebben daarom ook de toestemming om oude inwijdingen zo aan te passen dat ze passen bij de transformatie die de aarde nu doormaakt. Daarnaast kunnen we, door middel van inwijdingen, andere mensen uitnodigen om deel te nemen aan de missie van deze zielengroep.

Heb je interesse?


De nieuwe groep voor deze opleiding start al op vrijdag 17 september 2021. Inschrijven kun je direct via onze website doen. Wie weet zien we je daar!

Voor meer informatie over de opleiding zie:
https://www.bluekachina.nl/sjamanistisch-healer-opleiding/ 

Wil je een volledige online opleiding? Dat kan ook. In januari 2022 starten we met de volledige online variant die je in 1,5 jaar kunt afronden.

Voor meer informatie over de volledige online opleiding zie:
https://www.bluekachina-academy.nl/online-opleiding-sjamanistisch-healer/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in