nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
Blue-Kachina-CRKBO-Logo
advertorial

Wij bieden je nu een extra kans om mee te doen met een last minute korting van €100,–.

Voel jij je geroepen om meer met jouw hooggevoelige talenten te gaan doen? Misschien is deze opleiding sjamanistisch healer dan wat voor jou. Tijdens deze meerjarige opleiding wordt je geleerd hoe je deze talenten kunt inzetten om zo de harmonie in jezelf en je omgeving te herstellen.

Een diepgaande en transformerende reis!
Dat is wat ik je kan beloven. Je zult meegaan op een reis in verschillende werelden waarin je leert wie je bent en wat je hier komt doen. Jouw talenten zullen zich openbaren en je zult ontdekken hoe je het contact met moeder aarde en de wereld om je heen kunt herstellen. Het doel is dat je uiteindelijk zelf als sjamanistisch healer aan de slag kunt gaan. Daardoor kun je een belangrijke rol gaan spelen in de grote verandering die er op aarde gaande is.

Wat gaan we doen tijdens de opleiding sjamanistisch healer:

 • We werken in een kleine groep van maximaal 12 personen. Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht.
 • Je leert veel over de Andes kosmologie van de Q’ero bevolking.
 • We gaan werken met alle befaamde sjamanistische technieken zoals: energetische reiniging, illuminaties, soul retrieval, extractie etc.
 • Er worden meerdere inwijdingswegen tijdens deze drie jaar gegeven.
 • We maken talloze trancereizen in de verschillende werelden.
 • Je leert om meditatie in te zetten tijdens je behandelingen.
 • Het accent van de opleiding ligt op herhaling en oefening.
 • De opleiding duurt drie jaar (27 dagen in totaal).
 • We hebben Nederlands als voertaal.

Is deze opleiding wat voor jou?

Je hoeft echt geen plannen te hebben om een praktijk te starten.

De wil om serieus aan jezelf te werken is eigenlijk al voldoende om deel te nemen. Het ontwikkelingspad tijdens de opleiding zorgt ervoor dat je eerst je eigen wonden kunt helen. Als een gevolg kun je in aanraking komen met je eigen talenten en kun je die met de mensheid gaan delen.

Mocht je jezelf herkennen in één van de volgende beschrijvingen, dan is de opleiding zeker wat voor jou:

 • voel jij je geroepen (als earthkeeper, als sjamaan, als lichtwerker of iets anders) om de aarde en de mensheid een stap verder te helpen
 • je wilt persoonlijk en spiritueel aan jezelf werken
 • heb je een eigen praktijk en zoek je verdieping voor jezelf en je praktijk
 • je hebt de intentie om een eigen praktijk op te zetten na of tijdens de opleiding

Mocht je een andere reden hebben dan kun je ook gerust contact met ons opnemen.

Je hoeft geen plannen hebben om een praktijk te starten. Je kunt het natuurlijk ook altijd een jaar uitproberen. Je zit niet aan de drie jaar vast.

Na de opleiding

Na deze drie jaar ben je in staat om zelf aan het werk te gaan als sjamanistisch healer geschoold in de Andes traditie van Peru. Je hebt dan een mesa (medicijnbundel) opgebouwd en bent in staat om inwijdingen door te geven. Ook weet je hoe je moet reizen in de verschillende werelden van ons bewustzijn. Je kunt healingstechnieken toepassen op jezelf en clienten.

Je hebt na deze drie jaar een basisopleiding ontvangen en sluit je dit af met een certificaat. Van daaruit kun je jezelf verder ontwikkelen op dit pad. Daarvoor bieden wij ook mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Agnetha (35) en Martijn (39) en de opleiding wordt door ons beiden verzorgd. Binnen Blue Kachina, dat bestaat sinds 2011, geven wij healings, advies en trainingen.

Blue Kachina - Martijn Stevens

Martijn geeft zowel trainingen als persoonlijke sessies. Hij is een door de Q’ero sjamanen uit Peru opgeleide westerse pampamesayoq (sjamaan van moeder aarde). Na zijn opleiding is hij een eigen trainingscentrum Blue Kachina gestart waar hij sindsdien lesgeeft in het sjamanisme. Hij is in 2001 zijn spirituele ontwikkelingspad gestart dat geleid heeft langs, Reiki, tai chi, yoga, shaolin kungfu en het Inca sjamanisme. Hij wordt omschreven als iemand die vol passie mystieke wijsheden begrijpelijk kan maken. Zo schrijft hij ook artikelen voor Nieuwetijdskind Magazine.

Blue Kachina - Agnetha Stevens

Agnetha is gespecialiseerd in mediumschap en (dieren) telepathie. Met haar heldervoelende gave kan ze op een situatie invoelen en zo advies geven en haar hulp aanbieden. Niet zelden wordt daarbij een combinatie tussen dier en mens gemaakt. Agnetha is een aarde moeder die al op jonge leeftijd zeer veel wijsheid uitstraalt. Ze wordt omgeschreven als een zeer warme vrouw en een echte lieverd.

Heb je interesse?

Omdat de eerste groep al snel vol was hebben we besloten om in september met een extra groep te starten. Wil je toch meedoen met de opleiding sjamanistisch healer? Geef je dan tijdig op want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Deze extra groep start op zaterdag 8 september 2018.

Voor meer informatie zie:
https://www.bluekachina.nl/sjamanistisch-healer-opleiding/

Aanmelden kan via:
https://www.bluekachina.nl/aanmelden-opleiding-sjamanisme/

Nu met een speciale last minute korting van €100,– voor het eerste opleidingsjaar.

vitaal water
vitaal water
vitaal water

5 REACTIES

 1. Ik vindt het jammer dat niewetijdskind magazine eraan meewerkt om op deze manier reclame te maken!

  • Hai Ad,

   Dank je wel voor je reactie. Wij bieden al ruim 8 jaar ons platform gratis aan zodat spiritualiteit voor iedereen toegankelijk is. Maar dat platform onderhouden en de redactie hiervoor betalen kost een hele hoop geld. Vandaar dat we advertenties op onze website hebben. We werken uitsluitend samen met bewuste en liefdevolle ondernemers en deze advertorial is hier een voorbeeld van. Vriendelijke groet, Gordon

   • Hoi Gordon,

    Dankjewel voor je reactie, dat begrijp ik heel goed. Het was mij alleen op deze manier nooit eerder opgevallen!

 2. ik zou het wel willen
  maar ik vind het te duur voor maar 27 dagen les
  verdeeld over 3 jaar
  dus ik zeg nee

  • Dat valt erg mee.

   A. Het is een beroepsopleiding en we werken aan accreditatie bij het CRKBO. Als dat erdoor is vervalt de btw. De audit is eind mei.
   B. Verdiep je eens in de mogelijkheden tot aftrek van scholingskosten bij de belastingaangifte als je hier je inkomenspositie mee wilt verbeteren in de toekomst.

   Daarnaast is het een gigantische investering in jezelf en je omgeving.

   Wat ik vaak zeg is dit:
   “Als het echt de bedoeling is dat je dit gaat doen dan komt dat geld er vanzelf. Dat is al meerdere keren gebeurd bij mensen die de opleiding nu volgen. Intenties leggen en daarmee werken is ook het werk van de sjamaan. Je opleiding start dan al voor je mij gezien hebt…”

Comments are closed.