DELEN
make the world a better place

Lieve mensen,

Mijn naam is Joyce, 29 jaar woonachtig in Eindhoven. Ik ben een Indigo volwassene/HSPer.

Al vanaf jongs af aan heb ik een sterk gevoel van liefde voor mijn medewezens en daarnaast ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel om mijn bijdrage te leveren op aarde.make the world a better place

Vele mensen jong of ouder die deze site bezoeken herkennen denk ik het gevoel je verbonden te voelen met het AL wel, het gevoel zo graag te willen dat de mensen op de aarde liefdevoller met elkaar en de natuur in contact zouden staan.

Vaak dragen  Indigo’s, nieuwetijdskinderen/volwassen/HSPers dit gevoel  wel in zich, de een sterker als de ander veelal is het wel aanwezig. Vele van ons zijn erg gevoelig en voelen veel liefde van binnen  en willen dit ook uitdragen in het contact met andere, door elkaar te respecteren accepteren en dergelijke. Ik vind dit een prachtig gegeven, want liefde is toch de alles verbindende kracht die wezens nader tot elkaar brengt, waarbij ras, cultuur, religie, etc niet van belang zijn.

De nieuwe energie is door vele mensen goed te voelen, ik zelf merk dat een groot aantal mensen op zoek is naar bezinning, naar iets anders al weten zij niet altijd te verwoorden wat dat dan is.Helaas is het zo en daar zijn wij ons alle van bewust dat niet iedereen in staat is vanuit een gevoel van respect en liefde te leven om wat voor rede dan ook, ik denk dat dit bij vele ook voorkomt uit angst.

Wij lichtdragers kunnen naar mijn gevoel een grote bijdrage leveren om te laten weten dat het ook anders kan, dat verschillen van mening, van religie, van ras en cultuur naast elkaar kunnen bestaan en dat je elkaar toch lief kunt hebben en in vrede met elkaar kunt leven.Wij delen deze meningen met elkaar bijv: op deze prachtige site, wij delen dit gevoel op ontmoetingsdagen met elkaar.Maar ik persoonlijk voel en hoor een oproep in mij om dit te gaan delen met mensen buiten ons ‘netwerk’ om het voor het gemak even zo te noemen.Het samen ‘iets’ aanraken bij andere zodat zij getuige kunnen zijn/kennis kunnen maken hoe het ook anders kan.goethe-quote

Al enige tijd loop ik met het idee om een dag te organiseren op een centraal punt en vanuit daar met zoveel mogelijk mensen een tocht te gaan lopen en met een bepaalde leuke invulling een gevoel van liefde en vrede te verspreiden.Bij deze wil ik een oproep doen of er geinteresseerden zijn met leuke ideeen, mensen die het leuk zouden vinden mee te helpen een dag als deze  te organiseren.En natuurlijk de vraag wie er zich geroepen voelen te komen mocht er een dag als deze gaan komen, want ik zou graag zien dat we met vele zullen zijn.Ik heb om eerlijk te zijn nog niets uitgewerkt, omdat ik werkelijk niet met zekerheid weet of meer mensen iets zien in dit idee.It’s just me trying to make the world a better place 😉 of dit de juiste manier is? Ik zie graag reacties komen.

Warme groet,

Joyce

9 REACTIES

 1. Hoi ik had een vraag is er een bijeenkomt of een plek waar lichtdragers elkaar kunnen ontmoeten. Ik heb een behoefte om in contact te komen met lichtdragers/engelen. Ik ben mij ondertussen bewust geworden van wat en wie ik ben. En heb behoefte aan contact met mensen die dit ook voelen en misschien wat info. Te delen. En ik heb altijd een gemis naar mijn zo gezegd geestelijke vrienden

  Bij voorbaat dank,

  Mvg groet dennis

 2. Dag Joyce,

  Je intenties zijn prachtig. Er zijn al eerder ontmoetingsdagen georganiseerd middels deze site. Gordon was altijd de uitvoerende kracht in deze.

  Wellicht een goed plan als jullie met elkaar hiermee verder gaan?

  • @Dennis Holland,

   Hoi Dennis, De laatste ontmoetingsdag @ the park in Utrecht daar was ik ook bij.
   Wie weet dat dat in de toekomst zal gebeuren, een samenwerking met Gordon daarin.
   Gordon heeft nu echter ook andere prioriteiten, waarvan ik denk dat die even voor mogen gaan!

   Ik heb er alle vertrouwen in dat ik mijn(plan) intenties wel kan gaan uitwerken, en met hulp van andere lieve mensen dat is zeer welkom!

   Dus Dennis, als je zin hebt 😉 hihihi.

 3. Hallo Joyce,

  Vanuit me gevoel als kristal georienteerde kon ik niet anders dan lichtverbindingen aangaan met iedereen. Na m’n 19e heb ik hulp van boven gekregen om de balans te maken naar anders georienteerde mensen buiten en in het lichtspectrum, omdat ik hier nogal vast mee liep (gezien de staat van acceptatie naar ons in deze streken). Ik ben nu net 27, maar heb er nu redelijk wat ervaring op zitten. Niet percee in het organiseren van open dagen, omdat me energie vrij zwaar en groot wordt ervaren, maar wel in het stap voor stap opbouwen van een groepsproces, wat dus start bij het laten wennen van individuen die naar elkaar toestappen met balans en vrije keus principes en zodoende hun comfortzone oprekken en verlegggen. Ook ben ik wel als een helicopterview bij verschillende evenementen geweest en kon zodoende overal wel op mijn eigen manier aan sluiten bij het groepsproces en trokken de mensen die duidelijk iets diepers wilden/willen en dat uitstralen, altijd vanzelf naar me toe.

  Wellicht kunnen we wat communiceren en informatie/achtergrond uitwisselen.

  Groet,

  Greg

  • @Greg, Bedankt voor je reactie! Ik herken wat je zegt dat uitstralen en naar me toe trekken ..In mijn naaste omgeving raak ik door mezelf te zijn gelukkig heel wat mensen aan!

   Lijkt me leuk om informatie uit te wisselen, te weten hoe jij in het leven staat .. en te weten wat voor ideeen jij wellicht hebt!
   lovewoman1981@live.nl is mijn mail, lijkt me makkelijker op die manier.

   Warme groet Joyce

 4. Ik zou zeggen: stel dat er weinig interesse zou blijken te zijn, onderneem dan die tocht die je in gedachten hebt, gewoon in je eentje. Zelfbezinning. Kan ook leuk en nuttig zijn 🙂

  succes !

  • @angelwingske, Hey hoi 🙂 .. Mooi idee! zelfbezinning is dagelijkse kost voor mij.. en met een vriendelijke lach, loop ik iedere dag mijn eigen tocht, naar de winkel, door de winkel, door het park.. Dus dat zit wel goed 🙂

   Bedankt voor je reactie, en je succes wensen!

   Warme groet Joyce

 5. hi Joyce, idd jouw gevoel is ook het mijne. voor een hele tijd heb ik ook mijn gevoelens alleen maar gedeeld met mensen van dezelfde ‘pluimage’. op spiritule centra was ik een graag geziene gast:).
  maar sinds enige tijd ben ik uit mn ‘comfortzone’ gestapt en ben ik bewustwording gaan verspreiden aan eenieder die er oor voor had. ik kom uit een klein dorpje in overijssel waar men nog behoorlijk conservatief is. er wordt nog gedacht in de trend van “wat moeten andere mensen daar wel niet van denken” ha, ha! 38 jaar lang heb ik me aan deze onzin aangepast en nu ben ik eruit gestapt. op vriendenfeestjes en verjaardagen vertel ik ronduit over het feit dat ik mediteer (nog steeds een shock voor velen), dat ik spirituele centra bezoek, dat ik bewustzijn probeer te coachen bij sporters. mijn vrouw heeft een praktijk voor alternatieve geneeskunde en ook dat hakte er flink in. in de oude energie heeft alleen de huisarts alle kennis en macht en mijn vrouw heeft zich daar tussen gedrukt. het wordt langzaamaan geaccepteerd:).
  maar om te antwoorden op jouw initiatief van een tocht voor liefde en vrede: leuk, maar ik denk dat wij lichtwerkers het beste bezig kunnen zijn met bewustzijn te creeren in onze directe omgeving en daar dagelijks actief mee bezig te zijn. no matter what the people say, gewoon doorgaan: het universum steunt je.
  maar een leuke wandeling sla ik zeker niet af.
  groetjes!

  • @Peter, Dank je Peter voor je reactie!
   Ik herken wat je zegt, dat je uit je comfortzone gestapt bent en vanuit jou eigenheid tot mensen spreekt.
   Ook ik ben dit zo gaan doen, alleen al om de eenzaamheid in mij te minderen, wilde me niet meer presenteren zoals ik eigenlijk niet ben.
   Bevalt me goed(meestal)geheel mezelf zijn 🙂
   En daarmee breng je idd bewustzijn en licht in de directe omgeving!
   Ik wil met dit idee ook niet de straat om mensen te bekeren of zoiets dergelijks.. Meer om een gevoel van eenheid uit te stralen.. En al word het een leuke wandeling, ook leuk, raken we iets aan bij andere nog leuker!

   Warme groet Joyce

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in