DELEN

“Beste Nieuwetijdskinderen en ouders van Nieuwetijdskinderen,

Voor mijn masterscriptie over Indigokinderen en andere Nieuwetijdskinderen ben ik op zoek naar ouders van Indigokinderen, volwassen Indigo’s of andere Nieuwetijdskinderen die aan een interview zouden willen deelnemen.

Ik ben een masterstudente culturele sociologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en ik ben voornamelijk geïnteresseerd in thema’s zoals educatie en medicatie in relatie tot Nieuwetijdskinderen en de wijze waarop Nieuwetijdskinderen achter hun identiteit komen.

Ik zou de interviews eind februari, in maart of eventueel april 2011 willen houden. Het interview kan bij u thuis of op een andere locatie plaatsvinden indien u daar de voorkeur aan geeft.

De informatie uit het interview zal natuurlijk op vertrouwelijke wijze worden behandeld en u blijft anoniem.

Bij interesse en voor meer informatie kunt u mij contacteren via fpresearch@live.com.

Ik zie uit naar uw reacties en vragen.

Warme groet,

F.P.

Af en toe plaats ik een oproep voor een tv programma , interview of dergelijke; deze is voor een scriptie. Misschien overbodig, maar ik wil graag benadrukken dat Nieuwetijdskind.com niet verbonden is aan oproepen als deze. Volg altijd je eigen gevoel of je wilt meedoen. (Gordon)

8 REACTIES

 1. Beste,

  Hierbij wil ik iedereen die aan de interviews heeft deelgenomen hartelijk bedanken en ook laten weten dat ik inmiddels niet meer op zoek ben naar nieuwe respondenten voor mijn scriptieonderzoek, omdat ik de interviewfase heb afgerond.

  Met vriendelijke groet,

  F.P.

 2. Beste Mokey,

  Het is geen probleem als je in België woont; ik ben bereid om voor de interviews ook naar België te komen.

  Vriendelijke groet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in