Degenen die Orion als hun Planetaire oorsprong hebben, hebben sterke persoonlijkheden, idealen en overtuigingen.

Orions kun je herkennen aan de vele vragen die zij stellen!
Er is een sterke drang om de oorzaken en diepere betekenis van alles te begrijpen.
Zij hebben in hun behoefte om te begrijpen een neiging om mensen en gebeurtenissen te analyseren.
Dit kan frustrerend zijn voor mensen in hun omgeving, als dit gevoelens van nauwkeurig onderzocht worden oproept.
De oorzaak is de neiging die de Orions hebben om te handelen vanuit een mentaal niveau, liever dan vanuit een gevoelsniveau.
De reden is niet een gebrek aan gevoelens, het is gewoon de oorspronkelijke manier van functioneren voor hen.

Orions willen dat anderen hun mening respecteren en kunnen ruzie maken om respect te winnen, door anderen te overtuigen van de rechtsgeldigheid van hun mening.
Zij mogen leren hun drang om te begrijpen in balans te brengen met gevoeligheid voor de behoeften van anderen.
Volwassen Orions hebben geleerd dat ze in het uitleggen van hun standpunten en meningen zoeken naar de acceptatie en geldigheid daarvan bij anderen. Het is voor Orions niet nodig dat anderen het met hen eens zijn.

Orion.Kenmerken van degenen die Orion als hun Planetaire oorsprong hebben

Orions hebben een diepe innerlijke dorst naar kennis en kunnen gefrustreerd raken door mensen die deze ‘dorst naar kennis’ niet delen.
Er is een brede interesse naar vele kennisgebieden.
Het is voor de hand liggend dat in een gesprek met hen het onderwerp hen ofwel buitengewoon interesseert en zij er veel van weten, of dat ze er helemaal geen interesse in hebben en er ook niets van weten.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Er is een sterke twijfel en moeite bij het accepteren van nieuwe overtuigingen zonder een grondig bewijs en blijk van rechtsgeldigheid.
De oorzaak hiervan is hun mentale en intellectuele gerichtheid en de behoefte dat iets logisch moet kloppen voordat het geaccepteerd kan worden.

Orions hebben een neiging kritisch te zijn naar anderen én naar zichzelf.
Dit komt omdat zij perfectie zoeken en verwachten.
Zij hebben een scherp oog voor details en merken dingen op die anderen niet inzien.
Orions zijn geneigd anderen op die zaken te wijzen als ze voelen dat iets aandacht of correctie nodig heeft.
Dit kan anderen van streek maken als ze niet gewend zijn aan die Orion energie – en kan dan worden opgepakt als persoonlijke kritiek.

Het is goed om te beseffen dat Orions erg gevoelig zijn voor balans en zich lichamelijk overstuur of ziek voelen in situaties waar sprake is van disbalans.
Dit leidt tot hun behoefte om de disbalans te corrigeren als het wordt waargenomen.
Het kan de emotionele onevenwichtigheid in zichzelf zijn of die ze in anderen waarnemen, of een lichamelijke onevenwichtigheid.
Orions hebben in hun omgeving schoonheid en een evenwichtige stroom in energie nodig om zich op alle niveaus op z’n best te voelen.

In relaties en in het omgaan met emoties, reageren Orions verstandelijk en kunnen ze anderen door hun reacties verbazen. De drang om te begrijpen is namelijk veel sterker dan de emotionele reactie.
Het is erg belangrijk voor hen de oorzaken te begrijpen van een situatie, dit helpt bij hun vermogen om die situatie te begrijpen en te accepteren.
In een emotionele situatie is het een typische Orion reactie om vragen te stellen, alhoewel de stillere Orions dit van binnen doen.
Dit betekent niet dat ze niets voelen maar simpelweg dat ze al zoekende tot begrijpen komen.
Orions voelen zich vaak ongemakkelijk met emotionele situaties, tenzij ze zich betrokken weten en ze zich vrij genoeg voelen om vragen te stellen.
Als deze behoefte wordt gehonoreerd kan er in relatie met hen communicatie worden opgebouwd.
Als hun behoefte om vragen te stellen niet toegestaan is of als hun emoties niet begrepen worden, zullen ze patronen van emotionele onderdrukking ontwikkelen of onderzoeken ze die alleen op een innerlijk niveau.

Orions hebben privacy nodig en tijd alleen om op te laden, te leren en de stroom van binnen tot ontwikkeling te brengen.
Zij leren het beste alleen of in kleine groepjes.
In grote klaslokalen voelen zij zich niet comfortabel.
Er is een hoog energie niveau en in combinatie met hun vragende natuur is het klassikaal leren ongeschikt voor hen als ze voelen dat het onderwijs niet goed gegeven wordt of niet van betekenis is.
Veel Orions zijn uitstekende leraren, door hun vermogens om veel details op te merken en hun eigen kijk op hoe de informatie gepresenteerd kan worden, wat het leren voor studenten erg interessant maakt.
Orions houden ervan anderen aan het lachen te maken.
Er is een sterk gevoel voor humor en verlangen om te plagen en te spelen.
Anderen zullen merken dat de overgang van speelsheid snel kan omslaan in kritiek.

Er is een sterke band met de Spirits/ de Geest en een paranormale begaafdheid.
Als zij spiritueel groeien vinden zij het hun grootste uitdaging om de hogere niveaus naar vertrouwen en geloof te ontwikkelen.
Om deze redenen moeten er dus veel spirituele aspecten geaccepteerd worden simpelweg door te vertrouwen. Zij zijn echter gewend aan hun noodzaak vragen te stellen, bewijzen en antwoorden te zoeken, en logisch te begrijpen voordat ze overtuigingen accepteren.
Dit kan dus moeilijkheden veroorzaken en een innerlijke strijd.
Ze mogen leren de technische geest te combineren met hun spirituele zelf.

Niettemin zijn het dezelfde kwaliteiten die ze tot belangrijke verzamelaars van informatie en kennis maken die gedeeld kan worden met anderen

In dit artikel vind je een introductie van de schrijfster. Middels deze link: Planetaire oorsprong vind je alle artikelen hierover

Lees ook : Het Orion Stelsel en de Piramides van Gizeh

Bewaar voor later op Pinterest:

Orion.Kenmerken van degenen die Orion als hun Planetaire oorsprong hebben

 

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

50 REACTIES

 1. ik ben niet alles geweest maar van af jongs af aan heb ik mij altijd een romeins officier gevoeld
  ik kan da t niet verklaren maar ik zie mij staan opde kasteelmuren en alleen bevelen gaf

  Later heb ik alleen maar de orion opgezocht om een antwoord te vinden maar natuurlijk negatief.

  Toch vreemd dat ik mijnhele leven naar de orion blijft kijken en toch niets wijzer wordt.

  Natuurlijk zie ik andere sterren maar altijd kom ik weer bij de orion terecht

  Ik denk dat wij er nooit geen antwoord op krijgen totdAT WIJ ZELF DEEL UIT MAKEN VAN HET UNIVERSUM

 2. Hey Buddy, ik geloof je wel hoor en met mij nog een heleboel andere mensen denk ik. Velen hebben er moeite mee om erover te praten, omdat ze vaak niet geloofd worden. Maar ik heb zo het idee dat dit in de nabije toekomst er weleens heel anders kan uitzien. Niet de moed verliezen, je bent echt niet alleen. Een warme knuffel van mij, aagje.

 3. Beste schrijver van dit artikel, ik dank je heel hartelijk voor het schrijven van dit artikel. Eindelijk een antwoord op wat ik een aantal jaar geleden heb meegemaakt: contact meteen entiteit van Orion, die me duidelijk maakte dat ik daar vandaan kom. Dank. In het artikel herken ik veel. Een handvat in deze verwarrende tijd van intense innerlijke Ontwikkeling. Ontwaken. Dank je wel en liefs, Nana x

 4. sorry Antoinette,jou reactie is voor me best te pruimen,maar als jezelf aangeeft: dat iemand in vorige levens een hogepriester of zo was in het oude egypte,dan is dit ook klassificatie en etikettering!veel zogenaamde spiritueel bezig zijnde mensen maken graag gewag van iets wat ze ooit waren!of als dit geen egotripperij is!dus als we orion mensen of andere zijn,wat is dit voor relavante betekenis,om te weten wie je vroeger was! zijn we niet allemaal ooit alles geweest: priester,soldaat,kok,boer,hoer,wetenschapper,leraar…..

 5. @Buddy, Ik herken je gevoel. het beste is om niet alles te delen, denk ik. Ik ken het.
  Sterkte en houd je vast aan de Liefde. Dan kan het ook doorstromen via jou naar buiten toe. Men gaat eens zien.
  Deze wegen zijn niet makkelijk voor ons, toch wel heel waardevol.
  Een warme groet, Yvonne

 6. ik ben een orion ..sterrenkinderen is geen onzin
  ik heb dagelijks contact met orion ..dat zijn de lange witte
  ze lijken veel op de grijse maar dan langer
  ik communicer met ze via me 3e oog en rechterkant van me hersenen
  ze geven me een thuis gevoel omdat ik hier aleen ben
  mijn hart bloeit dan op en ik wordt dan emotioneel
  dit gebeurd waneer ik er behoefte aan heb
  en natuurlijk geloof je dat niet , omdat nederland veelste nuchter en achter loopt op spiritualiteit ..ik ben daarom ook verhuist voor een begripvoller leven te hebben
  ik vang ook dagelijkse energieen op ..niemand in nederland die mij gelooft zelf mijn familie niet …ja ik ben niet zielig ik ben wel eenzaam omdat iedereen de andere kant op kijkt en niet even 1 tel mijn kant wilt opkijken
  ik hoop dat de energetische mensen wat meer begrip zullen krijgen in nederland in de toekomst …zowel als het ooste en amerika is het al bewezen dat het bestaat zij zien het ook als de toekomst …het is eigelijk nederland en rondom wat nog achter loopt , geeft niet dat gaat vast goed komen

  Met vriendelijke groet

 7. Hallo allemaal! wat een mooie racties heb ik hier zojuist gelezen.ook ik ben een mens die alles uitzoekt, vanuit mijn hart spreekt/voelt en ik weet wat ik hoor en zie…Jozef roelofs werken ken ik, heel mooi. heb een rotsvast geloof in God, altijd gehad. mijn moeder moest vaak lachen als ik zei; ik heb even naar boven getelefoneerd en je kan vandaag beter een paraplu mee nemen! na een aantal jaren dit met mij meegemaakt te hebben…kreeg ik op mijn 19de verjaardag,een “big shirt” met een grote afbeelding van een beer, met een telefoon in de hand…met als tekst: Hello God? its me again….ik had de tranen in mijn ogen staan en gaf haar een dikke knuffel ervoor! ik vond dit zó mooi! Je bent een echte “knuffelkont” zo werd gezegd. dat was en is ook zo, ik vind het heerlijk om te geven, mensen aan het lachen te maken, info te geven over wat dan ook, ik telefoneer wel. Maar ik moet erbij zeggen; tussen toen en nu,ben nu 47 jaren jong, zaten een aantal jaren waarin misbruik hoogtij vierden en waren geen gemakkelijke jaren. heb héél veel geleerd hier op deze prachtige Planeet moeder Aarde. tegerlijkertijd ben ik ervan overtuigd dat vóór (Wij)ik besloten heb om hier en nu in deze tijd op aarde te zijn..ook veel heb geleerd, op andere planeten, om zo nu te kunnen helpen…net als zovelen van ons doen, zoals ik hier ook heb gelezen… en lieve allemaal, ik herken al jullie verhalen..en ieder heeft het moeilijk/moeilijk gehad en is er nu grotendeels doorheen…om zo weer anderen te helpen die dit nog te wachten staat..dat vind ik alleen maar heel mooi! waar we ook vandaan komen, wie we ook zijn, zoals ook al gezegd…zoveel te meer we samen communiceren..zoveel te beter wij elkaar leren te begrijpen…zoveel te meer Liefde er zal zijn…respect, wardeering, mededogen…ik voel dit voor jullie allen en ik ben blij…terwijl ik niemand hier persoonlijk ken, dát ik dit hier en nu mag meemaken…en de reden is dit; ik wéét nu;het gaat helemaal goed komen! dat kan niet anders met zulke mooie mensen als jullie allen ZIJN! dus bedankt voor al jullie input heel veel liefdeslicht vanuit mijn hartje voor jullie allen…ik hoor ineens een liedje;van Nick en Simon..Pak maar mijn hand…kennen jullie die? de eerste keer moest ik zó huilen een gevoel van geluk ging dwars door mee heen van boven naar mijn tenen..kippevel…zo mooi…ik denk dan aan God en zijn talloze Engelen enz er is zóveel..al wat is en al wat leeft, samen één…

  liefs, Henriëtte

 8. Lieve Antoinette,

  Ja zoals jij het nog eens extra beschrijft. Zo is het voor mij. En voor velen. We doen niet niets in andermans/vrouws ogen, maar we doen juist heel veel! Zelf weet je dat, zelf ben je veel dingen gaan herkennen en bent zelf gaan observeren wat er gebeurde als jij ergens was geweest. Je ziet dat jouw gras echt groener is dan dat van de buren en dat jou planten in de tuin soms wel heel hard groeien. Het vergelijken heb je niet nodig om jezelf of de ander meer of minder te maken, maar om jezelf te overtuigen van je eigen energie.

  Ooit stapte een vrouw van de fiets toen ik in het bos liep, ze ‘moest’ wel vertelde ze enkele weken later, want je gaf licht en ik moest gewoon met jou praten. Dat is bijzonder en gek tegelijk als je dat hoort. Ik ben me er nu bewust van. Ook dat mensen mij de rug toe keren daarom of ze willen gaan plakken en halen. Natuurlijk ben ik ook zo sterk dat ik zeg dat ik bepaalde energie niet binnen wil hebben, maar ik ben ook een harmonizer, dus kan ik ook heel wat door me heen laten gaan om plekken/mensen een andere energie te geven. En met mensen ook nog eens communiceren. Het is soms heel veel. Veel harder werken dan welke baan ik ooit heb gehad. En begrip.. nee weinig. Die vind ik heel moeilijk dus. Je betaald zelf overal voor, maar niemand kan jou betalen, want het is je eigen energie waar je mee werkt. En of het onderschat wordt? Ja nou en of! In mijn geval zijn dingen ook moeilijk zichtbaar te maken.

  Maar kijk bv eens naar wat ook heel veel mensen al doen. Gewoon sociale contacten onderhouden. Ik denk dat ik niet de enige ben die eigenlijk ook werkt als coach, je ervaringen delen, vertellen hoe spirituele groei kan gaan, heel veel delen met mensen over van alles. En die mensen kom je gewoon tegen. Daar hoef je niks voor te doen.

  Ach Antoinette, jij legt het net even beter en overzichtelijker uit eigenlijk. Ik ben vanmorgen ook nog niet echt op dreef geloof ik. Het is al lekker warm en ik heb straks een afspraak met een onbekende vrouw. We gaan wandelen en ik weet nu al dat ik wat voor haar mag betekenen. Zij betekent ook wat voor mij, want ieder contact met een ander mens is een wisselwerking, de één kan niet zonder de ander, daarom is het in mijn optiek ook onzin dat daar geld tussen zit. Voor mij is het in ieder geval dat ik gewoon fijn met een ander mens mag zijn. Even een paar uurtjes delen en samen zijn, uitwisselen van energie, van informatie.

  Nou ja.. dat even als een soort reactie van wat jij schreef. Ook goeiemorgen!!! 😉

  En nogmaals.. heel fijn wat jij hier allemaal schreef en heel fijn alle reacties te lezen. En ook heel fijn Antoinette dat wij elkaar in ieder geval herkennen. Dat geeft een gevoel van opluchting, dat wil je niet weten haha. Doet zo goed.

  Ik wens jou ook alle goeds, alle liefs, al het moois, al de vreugde die je maar zou willen en alles wat er nog meer kan zijn. Met een warme knuffel! Petra

 9. Lieve Petra….

  Jouw verhaal lezend, en jezelf beschrijvend, zie ik ook in jou mezelf terug.
  Mijn leven lang heb ik geprobeerd in de rij te lopen met allen die een carrière opbouwden, het is niet gelukt, niet echt. Ik heb gestudeerd en bleef studeren, ontwikkelen, verdiepen…, maar om de een of andere reden was er altijd meer werk buiten mijn dat wat men in de maatschappij “werk” noemt. “Werk je?”, of “Heb je werk?”, is altijd gerelateerd aan geld verdienen, liefst zoveel mogelijk. Ik schaamde me zelfs in de tijd dat ik moeder was en geen baan had, toen vrouwen begonnen te werken, en het een soort van opwaardering van de vrouw was als je een baan had. Geld verdiende.

  Er is heel veel wat “werk” is en niet als werk wordt gezien, of geaccepteerd, en niet betaald wordt.
  Op de manier zoals jij dat aangeeft.
  Fietsend door een dorp of stad gaan, met een blij gezicht vanuit een stralend innerlijk is een energieveld creëren waar anderen van kunnen genieten en niet eens beseffen wat er gebeurt: dat ze gelukkig worden aangeraakt door een mens die anoniem door een straat fietst, met een blij hart.
  Of een paar ogen die blij in andere ogen kijken.
  Of door een paar handen die aanraken. Een schouderklopje geven.
  Een luisterend oor bieden.
  Met het hart luisteren.

  Therapeuten lopen vrij rond, overal, in de vorm van een aardige buurvrouw, een kind, een bus-chauffeur die uitleg geeft of stopt wanneer je door treinvertraging en al hollend toch net te laat bent, in feite, maar die man maakt je blij door zijn afstemming op mensen.
  Op jou.

  Mantelzorg is een zwaar onderschat werk, zo broodnodig echter.
  Met zoveel ballast, op alle levels, dat het betaald zou moeten worden.
  Diegenen die in de mantelzorg werken vinden hun betaling in het kunnen helpen.
  Vanuit het hart. Vanuit die behoefte.

  Ga maar door, Petra, met jezelf te zijn, de zon van de plaats waar je woont.
  Het werkt en het is nodig.
  Ook al beseffen veel mensen het niet, ook al zien ze je als “vreemd”.

  Liefs van mij!
  Antoinette

 10. Wat een prachtige reacties allemaal. Ik zit afwisselend met tranen en een glimlach te lezen. De reacties van Antoinette raken ook mij. En ook lees ik herkenning in het artikel, net zoals vele artikelen die ik hier dagelijks lees.

  Wel haal ik er ook uit en doe ik wat Ik er mee kan, maar ik zou ook het liefst hebben dat we elkaar allemaal zouden kunnen omarmen en zouden kunnen zeggen: Mens ik heb je Lief. Gratis en voor niks. Ik hoef niks van jou, ik heb je zo al lief. Ook ik mis dat enorm in mijn leven. Komt ook doordat ik bewust afscheid heb genomen van mensen die niet goed voor mij waren, al kan ik de liefde voor deze mensen nog steeds voelen. Het leven op Aarde is gewoon anders dan het leven waar we vandaan komen, of dat nou vorige levens zijn, de sterren of wat dan ook. Telkens is dat voor mij nog verwarrend. Ik ben geneigd de ziel te zien, of eigenlijk zie ik die ook en dan is ieder mens prachtig en is zoals hij/zij is. Daardoor kan ik die liefde ook voelen. Het vervelende is dan dat als ik mij helemaal open en geef anderen of weghollen of misbruik willen plegen. Of dingen van mij willen die ik niet kan. En daar wil en kan ik niets meer mee.

  Ik ben hier om vreugde te delen, en dat te delen wat ik over heb en dat is soms heel veel. Maakt het mij dan nog uit waar ik vandaan kom? Nee, toch blijft het voor mij ook leuk dingen te herkennen, ik ben ook onderzoeker van het leven. Juist ook door zoveel meegemaakt te hebben. Ik probeer mijn onbevangenheid niet kwijt te raken, maar wil toch ook graag weten waarvoor dingen dienen.

  Overigens ben ik ooit naar mijn ‘ster’ gereisd en heb de naam en coördinaten (heet dat zo?) opgenoemd. Degene die erbij was heeft het voor genoteerd, maar in de loop der jaren heb ik dat eens weggegooid. Omdat ik het ook onzin vond en soms denk ik hee jammer, maar wat schiet ik er mee op als ik het nog zou hebben? We zijn hier en nu en we moeten er iets van maken met zijn allen. Tenminste dat wil ik heel graag. Ik word vaak te enthousiast genoemd, te positief, niet realistisch.. tsja.. Ik ben gewoon voor veel vrijheid, om te zijn wie je bent, dat uit te dragen waar je goed in bent, wat het dan ook mag zijn. En daarbij gewoon recht op leven hebben. Dat is waar ik sta. Een ander kan er anders in staan. En dat is dan zo.

  En als ik dan heel goed kijk, dan denk/voel/weet ik.. het gaat allemaal nergens om, het gaat om de Aarde, want zonder de Aarde zijn we niet een Mens. Dan blijven we slechts bewustzijn zonder fysiek. En we zijn toch ook niet voor niks fysiek hier aanwezig?

  En dan gooi ik weer alles in de lucht en ga gewoon weer het vrolijke leven, waar ik veel mensen tegenkom die erg eenzaam zijn, waar veel problematiek is.. en waarom.. om niks voor mijn gevoel. En dan luister ik, geef een lach, een hand, of weet ik veel wat en dat is het dan gewoon. En dat is al genoeg. Zo fiets, loop, tour ik wat rond. Daarnaast probeer ik mensen te inspireren om de natuur te zien. In al zijn eenvoudige schoonheid, het genieten daarvan over te brengen en nog zoveel meer. Soms lukt het een beetje, soms helemaal niet en soms is er een aanraking waar ik zo ontzettend blij van wordt.

  Daar doe ik het voor. Maar ik moet toegeven dat ik het een eenzame weg vindt, want veel mensen begrijpen dit allemaal niet en dat is dan misschien weer dat Orion stuk? Hoewel ik mij in veel meer herken en dan denk ik direct weer.. ach wat.. ik ben alles en ik ben niks.. van alles een beetje, ik ben het universum en het universum is mij.. en ik word steeds bewuster en daardoor voel ik meer en meer mijn multidimensionaliteit. Zoveel om mee te verbinden en alles is bijzonder, maar doe mij mensen om me heen die samen met mij liefde en geluk, plezier, de natuur willen delen. Niet teveel, niet te weinig. Net zoals het omgaan met de Aarde. Niet te veel en niet te weinig. Dan is er voor alles en iedereen overvloed, misschien ook die Liefde.

  In ieder geval zou ik iedereen willen omhelzen hier, gewoon om daarom. Omdat ik dat voel.
  Tot zover.

  (hmmm.. mijn reactie gaat alle kanten op.. ik schrijf gewoon vanuit mn hart, wel het diepst geraakt door Antoinette.. om even terug te komen op al het voorgaande)

  Liefs, Petra

 11. @Hein, Ik heb het gevoel dat je me ziet zoals ik werkelijk ben, omdat je in mij jezelf herkent, en via jou herken ik mijzelf. Dat raakt me, ontroert me.

  Je beschrijft me op een manier zoals ik het zelf nooit eerder gehoord heb, hoewel ik al veel uitleg gehad heb. Je ziet me als de mens die een fakkel vasthield, en nooit eerder heb ik beseft/gezien/geweten dat ik die droeg.

  Wel voel/voelde ik altijd een enorm innerlijke kracht en wist mijn weg, ging mijn weg, tegen alle verdrukking en weerstand in. Ik denk dat die kracht, dat innerlijke diepe weten, de fakkel was/is, waarover je schrijft. Het is dat wat ik voel/weet als zijnde waar.
  Dank je Hein!

  Lieve groet,
  Antoinette

 12. @Antoinette,

  Hoi Antoinette,

  Ik wil je bedanken voor je reactie op het artikel. Voornamelijk bepaalde passages in je reactie had ik net nodig om te lezen.

  Ik doe hard mijn best om in mijn eigen kracht te staan, maar soms gebeuren er idd zaken ik je leven, waarbij je dat gevoel even kwijtraakt, en dan is het goed om weten dat er anderen zijn met soortgelijke gevoelens en gedachten, die je net dat tikkeltje bevestiging schenken dat je nodig had.

  Ik schaam me niet meer omdat ik toch niet zo sterk blijk te wezen dan ik ooit had gehoopt/gedacht dat ik was. We zijn hier allemaal om elkaar te herinneren.

  Ik waardeer enorm en heb diep respect voor het feit dat je bij de eerste generaties wou horen, die de fakkel voor iedereen die na je zou arriveren op deze planeet, wou dragen. Ik dacht dat ik eenzaamheid met een grote ‘E’ had ervaren. Ik mag er niet aan denken hoe het moet geweest zijn voor iemand die 23 jaar eerder incarneerde op ‘Planeet prison’. Bedankt!

  Lieve groet.

 13. @Sterrenherfst, Namaste Sterrenherfst!
  Ik begrijp ook wat jij zegt daar ben ik ook geweest en dat is niet altijd even makkelijk.
  Maar ook jij komt er, of eigenlijk je bent er al!
  je hoeft het alleen maar te zien en te voelen,

  liefs sabine

 14. @Antoinette,

  Wow, wat vind ik dit ontzettend mooi om te lezen.
  Ik krijg er tranen van in mijn ogen.
  Wat een reactie op een artikel wel niet allemaal teweeg kan brengen.
  Lieve Antoinette, ik wens jou heel veel liefde en licht toe,

  liefs sabine

 15. @Antoinette,
  Ik ben blij dat je het gesprek weer op hebt gepakt. Niemand hoeft het met elkaar eens te zijn, als je maar voelt dat je jezelf mag zijn.
  Dat kun je alleen zelf, jezelf daar toestemming voor geven.

  Ik kan wel tegen je zeggen: je mag je mening hebben/uiten en je mag jezelf zijn, maar als je jezelf die toestemming niet geeft, dan is de kans groot dat je op ‘hooggevoelig niveau’ het idee vasthoudt dat mijn andere mening een aanval of kritiek is.

  Als ik iets heerlijk vind dan is het luisteren naar mensen met allerlei invalshoeken, visies en meningen.

  Ondanks dat alles helend heeft gewerkt bied ik je mijn excuus aan als ik je gekwetst heb. Dat is menselijk gezien ook belangrijk.

 16. @Antoinette, Wat mooi dat je dit laat weten en dat dit met je gebeurd is. Fijn dat je zoveel steun hebt ervaren van Sabine, zie hoe geweldig we elkaars leven op een positieve manier beinvloeden! Krijg er een brok van in de keel. Ik hoop voor jou dat er nog vele positieve resultaten je om de oren mogen vliegen.
  Warme groet, Cassandra

 17. @sabine, Dank je voor je begripvolle woorden! Het heeft inderdaad veel pijn gedaan, maar…. die was nodig om een diep begraven pijn aan te raken, en los te kunnen laten. Ik heb veel, heel veel verwerkt in het etmaal volgend op dit artikel.
  Voor een en ander heb ik begeleiding via een spiritueel psycholoog, Richard Harvey http://www.therapyandspirituality.com/ en het is wonderlijk hoe synchroniciteit werkt. Zelfs het volgende artikel, de boodschap van Michael, past binnen het geheel van mijn, ieders verhaal hier.

  Het is goed om mijn “historical overload”, zoals Richard Harvey mijn situatie uitlegde, los te laten. Ik ben bezig in zijn boek: “The Flight of Consciousness” en kwam de dag erna de vraag tegen: “What do I carry with me?” Om erachter te komen wat ik nog moet loslaten vooraleer ik de bewuste brug ga bewandelen.

  Ik ben met die vraag in slaap gevallen en werd drie uren later wakker, midden in de nacht, maar helemaal fris.
  Weer die vraag. Toen kwam ik in een bewustzijnstoestand van Licht waarin ik terug was in het verleden en waar ik mijzelf als kind van toen in de armen nam en wegnam uit dat verleden, de school, alles, en heb iedereen vergeven die me pijn gedaan had, heb om liefde gevraagd voor hen allemaal en voelde me Licht. Ik heb later gesprekken gevoerd, in de mind, met mijn moeder (die zes jaar geleden is overleden), toen ik hier in huis yoga oefeningen deed en in een diep verdriet was, tranen de vrije loop liet, en kon laten stromen door dat wat yoga oefeningen met me doen. Ook door de muziek van Aeoliah daarbij.

  Ik heb ook een beeld gekregen over hoe ik die brug ga bewandelen: Nadat ik mij had gezien bij die brug, als in een visioen, badend in het Witte Licht van een enorme Oer-Lichtbron aan de overzijde, in een overweldigend gevoel van Eenheid met mezelf en alles, ben ik gaan kijken, wat er op die brug aanwezig is, wat die brug tot brug maakt tussen nu en de overzijde.
  Het was olieverf! Alles was olieverf, ik liep in olieverf, mijn handen waren gevuld met olieverf, de brug was besmeurd met olieverf, in allerlei kleuren, fantastisch! Ik zag doeken, schilderijen op schildersezels, van het begin van de brug tot aan het andere eind.

  Dit is allemaal gebeurd na dit verhaal, en zoals ik al zei: jij bent de enige die me echt gesteund heeft hier, maar de antwoorden van de anderen hebben in zekere zin echt therapeutisch geholpen, juist omdat die pijn veroorzaakt hebben, diepe pijn. Tegelijk was het een goed gevoel niet alleen te staan, Sabine.

  Daarom ben ik dankbaar dat jij, maar ook zij die tegen mijn uitspraken waren, gereageerd hebben.

  Binnenkort ben ik weer in Nederland (ik woon in Noorwegen), voor even, om mijn huis definitief over te dragen, afscheid te nemen van mijn spullen, want ik kon/kan niets meenemen naar Noorwegen. Hoef niets mee te nemen. Alles was er. Dit heb ik allemaal al geweten voor Noorwegen in beeld kwam.

  Ook dat is een proces geweest, maar dat is niks in vergelijking met psychische ballast.

  Ik ben gevraagd op dezelfde dag, door Freydoon Rassouli, om een video (DVD versie) te maken voor zijn boek, dat nog uitgegeven gaat worden.
  Ik maakte al een video van zijn kunst, en het was daarom dat hij mij gevraagd heeft. Hij wil niemand anders, omdat ik volgens hem de enige ben die zijn schilderijen werkelijk begrepen heeft.
  Dit is die video, Spiritual Art ~ Freydoon Rassouli ~ In Spheres of Divine Light http://youtu.be/Ra3aeoohSEY

  Goeie dingen allemaal, en zoals je zegt, Sabine: op een gegeven moment werken de dingen niet meer tegen je, maar vliegen de positieve resultaten van hard werken aan jezelf, om je oren.

  Liefs van mij, Sabine, heel veel liefs, allemaal!

  Antoinette

 18. @sabine, Namaste Sabine. Dankje voor je berichtje en mooi om te zien dat je de wind mee hebt. 🙂 Klinkt puur en zuiver wat je doet. Reden dat ik het zo ervaren heb is omdat ik in een korte tijd gegroeit ben en mensen op een gegeven moment zoiets hadden van he? Ook probeer ik bij mezelf te blijven maar me ook op de ander af te stemmen als het nodig is. Met communicatie heb ik het niet altijd makkelijk.

  Lichtgroet, Sterrenherfst

 19. @Antoinette,

  Hier sabine nog even: )
  Dat je weerstand zou krijgen op je reactie van dit artikel is begrijpelijk! En dat is ook het mooie van deze site…iedereen mag zijn mening uitspreken.
  Maar ik wil nog wel even tegen jou zeggen, dat ik het heel moedig en dapper van jou vind dat je jou waarheid heb uitgesproken!!! Je raakt er altijd wel iemand mee, en is het niet nu dan op een ander moment,

  liefs en een dikke knuffel sabine

 20. @Sterrenherfst,
  Ik herhaal:
  Werken naar een label vrije wereld heeft tijd nodig en komt vanzelf wel een keer……
  Dat is zeker waar en iedereen komt er ook uiteindelijk!!! Iedereen bewandeld zijn eigen en unieke pad.
  Het stukje wat je schrijft: Als je te ver vooruit loopt kunnen de mensen die achter je lopen je niet meer zien….
  Dat ervaar ik toch anders. Door trouw te zijn aan mijzelf en naar mijn eigen waarheid te handelen en mijn licht te laten schijnen, ervaar ik veel liefde om mij heen en het word alleen maar meer. Heb al langere tijd de wind mee en de wonderen en geschenken vliegen om mijn oren:).
  Dat wilde ik toch even kwijt…

  knuffel sabine

 21. @ Lieve Cassandra,
  Het spreekt me erg aan wat je hierboven allemaal schrijft. Je veroordeelt niet, laat iedereen vrij in zijn of haar denkwijze en toont een onvoorwaardelijke liefde voor iedereen die reageert op deze blog.
  Jouw warmte voor een ieder komt voor mij heel duidelijk over in hoe je schrijft.
  Mooi!
  Liefs,
  Tess

 22. Mooi artikel, spreekt me zeer aan, veel dingen zijn van toepassing op mij zelf, hoewel ik meer met de ster Sirius heb vind ik Orion wel een heel mooi en interessant sterrenbeeld, natuurlijk ook door de piramides die precies zo gebouwd/geplaatst zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 23. Ik weet nog goed toen ik voor het eerst hoorde over planeten waar ik mee resoneerde. Daardoor kon ik mijn zachte karakter beter verklaren. Dat was een hele opluchting destijds. En in dit stuk herkende ik heel duidelijk het profiel van iemand die ik graag mag. En dat verhelderde e.e.a. voor mij. bedankt voor dit artikel.

 24. Zoals de persoonlijkheid voorkomt uit de gedachten, en men luistert naar een naam uit herkenning, blijkt de identiteit een illusie, een illusie van het moment.

 25. @Antoinette, Als je behoefte hebt om hier verder over te praten, dan kun je me mailen op dagpauwogen@hotmail.com. Ik vind het niet oké als je het gevoel hebt dat je de mond wordt gesnoerd. Dat is zeker mijn bedoeling niet!

 26. Wat leuk om te lezen! 🙂 Een aantal jaren geleden heb ik via regressie therapie ervaren dat ik geincarneerd ben vanaf Orion. Leuk om opeens herkenning te lezen in deze tekst. Uiteindelijk zijn we allemaal 1 en hebben we allemaal het God deel in ons en toch is het universum vol diversiteit wat het erg fascinerend maakt. 😀 Werken naar een label vrije wereld heeft tijd nodig en komt vanzelf wel een keer… 🙂 Als je te ver vooruit loopt kunnen de mensen die achter je lopen je niet meer zien…

 27. @Antoinette, Ik denk dat wij het op heel veel vlakken eens zijn, en dat we ook vergelijkbare ervaringen hebben.

  Waar ik bij jou op reageer, is het stukje dat je iets wilt afdwingen voor andere mensen. (menselijke eigenschap waar ik ook niet vrij van ben)
  Van mij hoef je echt niet te zwijgen.

  Deze generaties dragen -net als in elke nieuwe generatie- andere kwaliteiten en inzichten in zich als jouw en mijn generatie(ik ben 39).

  Om deze kinderen te begeleiden is knowhow nodig, en ook jouw inzichten horen daartussen, daar ben ik van overtuigd.
  Maar deel het met ons, dwing het niet af, dat is zo zonde van je energie en je wijsheid!

  Ik zie heel veel liefde/passie in je woorden en ik weet zeker dat je het goed bedoelt.

 28. @Sanny, Je schrijft: “Het besef dat je het hele universum bent zit van nature in je, als je het van je ouders hebt meegekregen. Als je dat niet van nature hebt, dan is het zaak om dat stap voor stap op te bouwen, anders krijg je ongezonde toestanden.”
  Je hoeft helemaal niets van je ouders te hebben meegekregen om dit besef als ziel te hebben, al voor je geboren bent. Je ouders kunnen minder bewustzijn hebben dan jij als kind!! Maar dat was niet mogelijk in de jaren dat ik kind was. Ik was dus een slecht kind.

  Wanneer ik de kenmerken lees van Orion kinderen dan kan ik alleen maar zeggen dat ik er zelf één ben, maar wat kan ik ermee? Ik ben geboren in 1948 en er was geen website te vinden met uitleg over wie ik was, ben.
  Afgewezen, constant afgewezen ben ik en het mag een wonder genoemd worden dat ik het heb gered want inderdaad: ongezonde toestanden waren er, rondom mij heen en ik ben er als het ware in ondergedompeld geweest, alsof ik geen huid had. Niets. Totaal onbeschermd.

  Als mijn moeder me had verteld dat ik van Orion was, ben, dan had ik haar gezegd: Het kan me niet verdommen of ik van Orion kom of ben, ik wil jouw antwoorden, jouw liefde, jouw aandacht, en als ik iets te vragen heb kom dan niet met een dom inhoudloos antwoord, zeg me dan gewoon van harte: Lieve Antoinette, dit is een moeilijke vraag voor me, zullen we even gaan zitten samen? Vertel dan maar eens wat er zoals is…..”
  Maar in plaats daarvan stond ze altijd, altijd, altijd, met haar rug naar mij, afwassend, of wat dan ook. Tijd? Nee.

  Ik heb mijn weg alleen moeten bewandelen.
  Ik ben alles tegengekomen.
  Alles.
  Ongezonde toestanden? De wereld is er van vergeven.
  Ik heb stap voor stap af moeten breken wat er aan onwaarheden in mij werd neergelegd.
  Leugens, zelfs leugens moest ik geloven.
  Mijn mond houden.

  En weer moet ik mijn mond houden want weer sta ik voor een forum van mensen die me weer terechtstellen omdat ik kritiek heb op dat waar ik het niet mee eens ben.

  Ik heb uiteindelijk, na vele zware lessen en confrontaties, geleerd mijn eigen intuitie te volgen, al moet ik ervoor alleen door het leven gaan: ik laat mijn intuitie niet meer los.
  Ik zwijg niet meer voor de lieve vrede.

 29. @Antoinette, Wat jammer dat je op deze, toch ietwat heftige manier reageert op mijn bericht. Ook ik ben hooggevoelig en weet wat ik bedoel wanneer ik iemand een warme groet toezend. Dat deze niet aankomt bij iemand, is buiten mijn macht om. Ik heb in mijn bericht niet meer dan respect getoond voor jouw manier van berichtgeving, jammer dat jij dit niet kunt opbrengen. Omdat ik mij verder niet wil gaan wijden aan een oeverloze discussie op deze manier, zal ik verder niet meer reageren op verdere commentaren.
  Ik zend je nogmaals een warme groet, Cassandra

 30. @Gordon, ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt, licht het nog eens nader toe,

  knuffel sabine

 31. @Antoinette, Tijdelijke labels zijn ook nuttig.

  Het besef dat je het hele universum bent zit van nature in je, als je het van je ouders hebt meegekregen. Als je dat niet van nature hebt, dan is het zaak om dat stap voor stap op te bouwen, anders krijg je ongezonde toestanden.

 32. @sabine, wat gaat het snel naar beter voelen dan… Ik lees dit helemaal niet terug in dit stuk. Zelfs als je op zoek bent naar herkenning en/of erkenning wil dit helemaal niet zeggen dat je dit nodig hebt om je beter te voelen dan anderen.

 33. @Antoinette, Jaa, dat is een goede hahaha.
  Volgens mij moet je gewoon de titel intypen boven bij het balkje zoeken en dan kom je er vanzelf. Of gewoon mijn naam in typen en dan komen de blogs naarboven die ik geschreven heb en op deze site staan. knuffel sabine

 34. @Sage, Wat jij ervaart in mijn antwoord is ook iets van datgene wat relateert in jou zelf.

  Wanneer ik zeg dat het donker is in de nacht dan veroordeel ik de nacht niet tot donker zijn, dan merk ik dat op.
  Dat is vergelijkbaar met wat ik hier probeerde uit te leggen.
  Doe ermee wat je wilt.
  Volg je eigen gevoel.

  Dat deed ik ook.

 35. @Cassandra, Je leeft in een illusie wanneer je veronderstelt dat je in een (redelijk) vrij land leeft. Maskers zijn overal.

  Mijn toon klinkt misschien nogal dwingend, zeg je. Ja, inderdaad, in feite dwing ik af om ook eens anders te kijken. Ik ben 63, en heb al zoveel rondom me heen gehad wat meeslepend en bedriegelijk mooi was, zo vaak onderuit gehaald door mensen die me geestelijk hebben proberen te overrulen, zelfs paranormaal therapeuten, dat ik er genoeg van heb het maar over mijn kant te laten gaan. Wat mooi is hoeft niet mooi te zijn en wat dwingend lijkt voor jou is iets wat in jou ook aanwezig is anders kon je het zo niet uitleggen. Het is bezorgdheid, Cassandra. Pure oprechte bezorgdheid.

  Wat is er in jou dat je me afwijst?
  Ik wijs op het plakken van een sticker, een label, en dat maakt mij niet tot een label-aanbrenger. Ik mag dit artikel categoriseren omdat label zoekers het anders niet snappen. Jij bent een label zoeker en vindt dus hier weer een label. Jij bent boos omdat iemand de verantwoordelijkheid oppakt om melding te maken van wat bedrog kan zijn? Ik ben verplicht aan mezelf en allen die misleid zijn om hierover te spreken. Wat zij uiteindelijk kiezen is aan hen, behoort tot hun eigen verantwoordelijkheid. Maar dan kunnen ze niet zeggen: ich habe es nicht gewusst.
  Dan kan er mij niet verweten worden dat ik zweeg waar ik moest spreken.

  Onderscheid maken is nodig om keuzes te maken.
  Iedere keuze heeft een label, ja, ook dat is waar, maar dan hebben we het over heel iets anders. Je mixt dingen met elkaar. Jouw naam is Cassandra, mijn naam is Antoinette. We hebben daarmee al allemaal een label. Je kunt ook muggen gaan ziften, spijkers op laag water gaan zoeken en een stok vinden om mee te slaan. Je vecht graag. Blijkbaar. Geen stok te vinden, dan maar woorden.

  Over Jozef Rulof lezen is iets anders dan Jozef Rulof lezen, lezen dus, niet over, maar lezen.
  Dat is iets anders.

  Ik voel totaal geen warmte met je weliswaar mooi uitziende wensen, maar omdat ik zelf hooggevoelig ben, kan ik je met stelligheid zeggen ik je woorden niet geloof.
  Je woorden zijn koud, niet vanuit het hart.

  Dat ik gereageerd heb is vanuit mijn verantwoordelijkheidsgevoel om mensen op de hoogte te brengen van wat gevaren zijn, misleidingen en onzin.
  Tegelijk reageer ik hier op wat Gordon antwoordt: een thuisgevoel wordt door ouders gecreëerd. Door de moeder. De vader. Daar ligt het complete sterren- en planetenstelsel, de hele zijns-kosmos vergaard.

  Laat alle aanstaande moeders zich realiseren welke kosmos zij in zich herbergen, hoe ver hun verantwoordelijkheid reikt tot het creëren van veilheid en thuis zijn, welkom zijn van hun ongeboren kind.

  Laat alle moeders zich realiseren dat zij God, het Universum zijn voor hun kinderen. Dat zij de hemel kunnen creëren op deze planeet, de thuishaven kunnen zijn voor hun kind, en alles uit kunnen leggen, dat hun kind zich geborgen voelt bij een moeder die tijd heeft om naar dat kind te luisteren, te luisteren als naar een volwassene.

  Dat daar een taak ligt, die diep in iedere vrouw aanwezig is, die verder gaat dan Orion.

 36. En….het is mijns inziens logisch dat je een sterke verbinding kunt voelen met één stelsel of planeet.

  We hebben allemaal unieke persoonlijkheden.
  De een voelt zich aangetrokken tot de zon, de ander tot de maan, de ander tot een grasveld, de ander tot een boek.
  Waarom zou het met de kosmos anders zijn?

  Het is wel belangrijk om te beseffen dat het een groeiproces is, en dat leer je – denk ik- het beste door je te laten begeleiden door mensen die al door die processen zijn gegaan.

 37. Bedankt voor het artikel, herkenbaar!
  Vooral dat streven naar het begrijpen van alles. Mooie les ook in het leren accepteren dat niet alles begrepen kan worden 🙂

 38. @Antoinette, wat ontzettend grappig dat je schrijft: We zijn “Eén met alles” en vervolgens een stuk schrijft wat alleen maar afgescheidenheid is van alles. Vol oordelen en het uitlichten van één ziener…
  Als alles één is bestaat er geen misleiding, maar is Alles een pad..
  Ik heb Rulof ook gelezen,zoals zoveel andere stromingen.
  Voor mij botst dit artikel daar totaal niet mee..
  Appels en peren zijn allebei fruit…

 39. Misschien is googlen naar ‘de kosmische stralen’ een manier om een bruggetje te vinden. Daar schrijft Rulof ook over.

  Zoals ik het zie is het ’thuisgevoel’ van een planeet of sterrenstelsel een eerste aanzet om jezelf op een dieper niveau te leren kennen.
  Het is in mijn ogen wel belangrijk dat thuisgevoel (en de intelligentie die vrijkomt als je jezelf dieper leert kennen) naar de aarde te brengen.

 40. @Antoinette,

  Dit artikel poogt geenszins een planeet te verheerlijken boven de aarde. Wat ik zelf wil bereiken met het plaatsen van dit artikel is herkenning bieden. Het kan waardevol zijn te weten waar je vandaan komt, zeker als je dit al lang wilt weten, als je voelt dat je ook verbonden bent met een andere planeet.Als je beelden ziet van een thuis, maar niet weet waar dit is. Voor die paar mensen die in een artikel als dit herkenning vinden, en iets ontdekken wat ze vergeten waren, plaats ik graag zo’n artikel. Ik kan me zelfs voorstellen dat weten waar je vandaan komt (waar ik de filosofische vraag “wie is “ik”? in dit verhaal, maar even oversla) je kan helpen met aarden, of met datgene wat je komt doen hier.

  Dat we mogen kiezen om te aarden hier, dat we mogen leren wat aarden betekent,dat we mogen leren hier, dat is waarheid voor mij. Dit artikel past wel in dit plaatje voor mij.
  Wat je zegt: het is goed te weten. Informeer jezelf.

 41. Mooi artikel ook weer. Ik heb iets met Orion, zowel als met Sirius en als ik dan dingen lees over de eigenschappen snap ik niet waar ze het vandaan halen, maar treffend is het wel. Leuk voor mij om even naar die dingen te kijken zonder me meer of beter te voelen dan wie ook. Gewoon weer even mijn horizon verbreden.

 42. @Antoinette, Goh, wat ben ik blij dat we in een (redelijk) vrij land leven en dat we zelf mogen bepalen wat en of we geloven wat we lezen. Ik vind de toon in jouw reactie nogal dwingend in tegenstelling tot het artikel (en alle andere artikelen op deze site) waar je op reageert. Er klinkt zelfs wat boosheid door. Ik beleef het op een heel andere manier, ik haal eruit wat ik gebruiken kan en de rest laat ik waar het is. Ik denk dat je zelf al een sticker plakt door dit artikel en de strekking ervan als idioterie te bestempelen, maar ach, iedereen heeft gelukkig recht op een eigen mening. Ik heb in het verleden inderdaad al over Jozef Rulof gelezen en dat trekt me niet aan, dus laat ik het los. Dat jij daar blijkbaar je heil in hebt gevonden vind ik heel fijn voor je, ieder zijn/haar ding.
  Ik weet niet of ik “verder” ben op mijn levensweg dan jij, ik mag graag denken dat ik een ander pad ben opgegaan dan jij en hier kruisen we elkaar even. Ik wens je liefde en respect op jouw pad en vraag dat je ook respect kunt opbrengen voor het mijne.
  Warme groet, Cassandra

 43. … Ik dacht dat ik op je naam kon klikken en dan bij je blog zou uitkomen, maar dat is niet zo. Heel graag de link naar je blog….

 44. @Antoinette,

  Ik ben het helemaal met je eens! Ik heb hierover ook een blog geschreven op deze site over: Durven we alle labels in de prullenbak te gooien?
  Er word hierdoor weer verdeeldheid gecreerd. Misleiding op het gebied van spiritualiteit is er altijd al geweest. Ik zie het zo, zolang je nog herkenning en erkenning nodig heb om jezelf beter te voelen door wie of wat dan ook, leef je nog voor een groot deel vanuit je ego. Leef je vanuit je hart dan heb je niets of niemand ndig om je beter te voelen . Liefde is……..

  knuffel sabine

 45. Tja, ik heb al eerder gehoord hierover, maar het moet, hoewel ik hierbij weerstand zal ondervinden bij lezers van deze website, toch gedeeld worden: ik begrijp helemaal niet waar deze “kennis” vandaan komt. Het lijkt een nieuwere vorm van astrologie.
  Astrologie in een moderner jasje.
  Ik ervaar het als onzin. Het is niet mogelijk dit te markeren, maar ik zou dit willen onderstrepen. Onzin, vet gedrukt en onderstreept.

  Wij allemaal, alle mensen, hier op deze planeet moeder aarde en alle werelden die erbij horen, de subtielere werelden, de sferen van licht en donker, wij zijn allemaal vanuit >hetzelfde< ontstaan.

  Ik kan niet accepteren wat er hierboven verteld wordt over waar de een vandaan komt en waar de ander vandaan komt: weer een verdeling, weer een separatie, zoals dat voorheen was tussen landen van de wereld. We zijn inmiddels wereldburgers aan het worden en jawel, nu moet het dan maar gezien worden vanuit een breder perspectief: de kosmos.

  Heeft één van de lezers hier, ooit de boeken van Jozef Rulof gelezen? Weet één van degenen die schrijft of leest in deze website iets over het door hem geschreven boek "Het ontstaan van het heelal", het ontstaan van alles, het begin van alles, hoe een en ander in zijn werk ging voor er sprake was van Orion, en noem maar op?

  Ik verwerp echt alles van dit artikel en breng het onder in de categorie Idioterieën. Laat je niks wijsmaken en laat je niet verheerlijken naar sterrenstelsels terwijl we hier op aarde zoveel kosmos kunnen ervaren. De Aarde is niet minder dan Orion.

  Dat zou kosmische discriminatie zijn.
  Jij of ik zijn niet beter of meer dan anderen, zelfs niet meer dan criminelen, alleen een stukje verder op de levensweg, iets verder in wat dan heet de "Kringloop van de ziel". Ook dat is een titel van een boek van Jozef Rulof.

  Maar zoals altijd al het geval was, altijd is er misleiding, ook in spiritualiteit, en alles, maar dan ook alles wordt voor zoete koek geaccepteerd en als "Wow!" opgezogen.

  Begin eerst maar eens gewoon te gronden hier, op deze aarde. Waar je vandaan komt is niet belangrijk, net zo min als het belangrijk is of je de dochter of zoon bent van een koningin of een boer. Je zult het er mee moeten zien te stellen en in harmonie brengen met jezelf, alsook de taak om je genen in harmonie te brengen met je ziel, je Hogere Zelf, en uit te groeien tot een authentiek wezen. Het doet er dan niet meer toe. Je bent ÉÉN met ALLES.

  Pak je leven en doe er iets mee ipv te gaan zitten dagdromen en de realiteit uit het oog te verliezen.
  Heb je de diepte van een simpele bloem al eens ervaren?
  Daar is meer kosmos in te beleven dan in een artikel als dit.

  Zoals ik al zei: mensen moeten stoppen met stickers te plakken op deze of gene. Dat schept verdeeldheid, dat schept verwarring, en draagt niet bij tot de ware spiritualiteit. Spiritueel zijn kun je gewoon door de krant rond te brengen met een tevreden en harmonieus gevoel. Of voor een ander te zorgen. In mantelzorg bijvoorbeeld.

  Informatie over Jozef Rulof kan gevonden worden op de officiële website van "The Age of Christ".
  De boeken zijn echter studieboeken en moeten in de juiste volgorde gelezen worden. Zoals een kind uit klas één niets begrijpt van de stof van klas zes is het aan te raden te starten met de boeken die geadviseerd worden op die website.
  Je zult van "Het ontstaan van het heelal" anders niets, maar dan ook niets begrijpen, zelfs niet na het lezen van dit artikel over Orion. Zelfs niet al ben je de auteur.

  Jozef Rulof (1898-1952) was een metaphysisch schrijver, genezer en schilder. Hij schreef 27 boeken, en was een vijfde graads medium, die ook lezingen gaf, ook grootheden ontmoette in de USA, en in de clinch lag met zogenaamde mediums. Hij schrok er niet voor terug ze te ontmantelen.

  De meeste mediums hebben die klasse niet. Hij was voor zijn geboorte al wonderbaarlijk actief door dingen te laten gebeuren die niemand kon begrijpen. Kon heilige stilte creëren al voor zijn geboorte.

  In één van de vorige levens was hij een Hogepriester in Egypte, en schreef ook daarover een boek: "Tussen leven en dood".
  Hij schrijft ook over de misleiding door Hogepriesters daar, over de zwarte magie in de tempels van Isis. Je zult verbijsterd zijn.

  Jozef Rulof schreef ook over "Geestelijke Gaven", en hoe sommigen pretenderen een gave te hebben maar in feite gewoon zichzelf beleven en niets maar dan ook niets te maken hebben met spiritualiteit, met paranormale gaven.

  Het is goed te weten.
  Informeer jezelf.