Over de noodzaak van liefdevol verbinding leggen in tijden van Crisis

Het is tijd om ons te verbinden, lieve mensen. Met onszelf en met anderen. Om ons te laten dragen door liefde en om ons hart eruit te laten komen. Juist nu. In deze video vertel ik je daarover

Liefs, @gordonvolckmer

Laat jij je stem horen in de comments?

Verbind je met onze tribe, hier: https://www.nieuwetijdskind.com/nieuwsbrief/

#nu #liefde #hemelopaarde #wijsheid #verbinding #nieuwetijdskind #eenheid #video #vollemaanceremonie

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

 1. Wat leuk dat meedoet! Ik herken dat gevoel van vervreemding. Ons hart gaat ons er doorheen leiden. Al die onzekerheid is killing , dus ik sta me zelf dat niet te lang toe!

  x

 2. Hallo Gordon,

  Dank je wel voor je mooie boodschap. Verbinding hebben met anderen vind ik ontzettend moeilijk. Het is een spiegel en verbinding vinden met mezelf kost me ook heel veel moeite. Vooral ook omdat ik vanuit mijn jeugd de ‘boodschap’ heb meegekregen dat ik er niet mag zijn. Corona heeft voor mij gezorgd dat ik me nog meer teruggetrokken heb in mezelf. ‘T voelde als een veilige haven thuis.

  Wat mij heel erg raakt, zijn de verschillen in de samenleving. Dat het nu heel normaal gevonden wordt, dat mensen uitgesloten worden. Nu waren die verschillen er altijd, alleen onzichtbaar.

  Waar ik nu woon, op het platteland, in het buitengebied, merk ik dat ook. Zes jaar geleden begon de herrie van de stad me op te breken en mijn partner en ik voelden dat we rust en ruimte nodig hadden. Die ruimte hebben we gevonden. De rust niet. Ik ben altijd een natuurmens geweest. Van dichtbij zie ik hoe ongezond ons voedsel verbouwd wordt, hoe de biodiversiteit kapot gemaakt is en nog steeds wordt en hoe dat ontkend wordt door de boeren om ons heen. Vooral hoe mensen tegenover elkaar staan is voelbaar. Boer en burger, stedeling en plattelander. Als burger en stedeling ben ik een pottenkijker en niet welkom hier. Dat geeft me een enorm ontheemd gevoel. Waar hoor ik wel thuis… en hoe vind ik die mensen waar ik wel verbinding mee voel.

  Meedoen met de vollemaansceremonie van Hermelijn voelt als thuiskomen voor mij. Heel blij dat jullie die mogelijkheid bieden.

 3. Mooi Gordon
  Je bent een bevlogen man…..
  Het komt goed…..!
  Er is zó’n grote, stille….. kracht!
  Er is geen weg meer terug, al lijkt het zo.
  Heb vertrouwen en doe je ding. Dat doe je heel goed!!