Home Over ons

Over ons

Nieuwetijdskind Magazine

Nieuwetijdskind Magazine is een onafhankelijk online magazine met duizenden artikelen over spiritualiteit, hooggevoeligheid en bewust ouderschap.

Wij organiseren ook met veel liefde workshops, seminars en andere evenementen voor onze lezers.

Vind ons hier op Social Media:

Wil je elke week het beste van Nieuwetijdskind Magazine?

Schrijf je dan net als 45.000 anderen in voor onze nieuwsbrief met de meest liefdevolle artikelen, events en soms een leuke aanbieding.
https://www.nieuwetijdskind.com/nieuwsbrief/

Hallo! Ik ben Gordon Volckmer, de oprichter van Nieuwetijdskind Magazine

Gordon
Gordon Volckmer. oprichter van Nieuwetijdskind Magazine

Toen ik in 2009 startte, met ‘Nieuwetijdskind’ was het mijn intentie om mensen ‘wakker te maken’ en te informeren over een veranderende wereld die op weg is naar een nieuw bewustzijn van liefde, vrede, en harmonie.

Ook met de intentie om spiritualiteit ‘gewoon’ te maken, toegankelijk , en een ‘thuis’ te scheppen voor de lezers, zowel in de artikelen als in de community die is ontstaan.

Mijn wens is dat lezers gratis toegang hebben tot hoogwaardige artikelen die bijdragen aan bewustzijnsontwikkeling, die niet in eerste instantie zijn gedreven door verkoop. Het geheim van ons succes ligt hem in het “geven”.

En met trots kan ik zeggen dat Nieuwetijdskind Magazine inmiddels is uitgegroeid tot hét onafhankelijke platform voor de bewuste mens met miljoenen bezoekers per jaar en een grote social media following.

Wij werken met een redactie van vakmensen die niet alleen de kwaliteit borgen van de artikelen, maar ook onze auteurs ondersteunen en coachen in het schrijfproces om zo op de meest liefdevolle en krachtige wijze de artikelen te presenteren en te groeien als auteur zodat ze meer impact hebben met hun werk.

Nieuwetijdskind Magazine wil graag een zuivere, zachte liefdevolle stem zijn in het tegenwoordige drukke, oppervlakkige,en luide medialandschap. Die haar lezers uitnodigt om zelf te voelen, en te groeien in bewustzijn en compassie voor zichzelf en anderen.