Home Over ons

Over ons

Zoek je onze contactpagina? deze staat hier

Over Nieuwetijdskind Magazine

Online Magazine over hooggevoeligheid, spiritualiteit en bewuste opvoeding. Met artikelen, boeken en, workshops, en online video cursussen

Nieuwetijdskind Magazine is de meest bezochte website in Nederland voor mensen die actief op zoek gaan naar relevante informatie op gebied van bewustzijnsontwikkeling, hooggevoeligheid, “bewuste” opvoeding, en spirituele groei.

Wij willen graag mensen in verbinding brengen & een diepgaand begrip van liefde geven.


Kees Schenk

Kees SchenkKees Schenk is trainer en expert op het gebied van hooggevoeligheid. In zijn samen met Nieuwetijdskind Magazine georganiseerde workshops en cursussen leert hij mensen hoe ze beter om kunnen gaan met hun gevoeligheid. Na jaren lang zelf veel last te hebben van zijn hooggevoeligheid leerde hij zijn eigen stressysteem tot rust te brengen door middel van een nieuw manier van denken en door op een rustigere manier te gaan leven, waarbij zijn lichaam en innerlijke wereld meer ruimte kregen. Nu draagt hij deze kennis over aan anderen. Op Nieuwetijdskind Magazine schrijft hij verschillende artikelen over hooggevoeligheid , waarin hij de biologische, psychologische en energetische processen achter hooggevoeligheid beschrijft.

Gordon

GordonIk heb Nieuwetijdskind Magazine opgericht op 28-9-2009 vanuit de diepe wens dat hoogsensitieve mensen in al hun facetten gezien mogen worden.Inmiddels is dit initiatief uitgegroeid tot het grootste Magazine op dit vlak in Nederland.  Ik hou me nu vooral bezig met de ontwikkeling van nieuwe projecten op het gebied van hooggevoeligheid: ik wil bijvoorbeeld in de nabije toekomst graag nog meer inhoud voor hooggevoelige kinderen verzorgen en lespakketten voor scholen ontwikkelen. Ik ben verantwoordelijk voor de inhoudelijke en de commerciële kant van de website en daarnaast organiseer ik met veel plezier evenementen voor onze lezers.

Vertalers:

Goed zo meisje
Anita Kroon (van “Goed Zo Meisje”)
Marie-Jeanne van der Ploeg
Marie-Jeanne van der Ploeg

 Ons web & design is verzorgd door:

logo-natuurlijk-web-hosting

NATUURLIJK! WEB & HOSTING

Koninginnelaan 75
7315 BN Apeldoorn
http://www.natuurlijkhosting.nl/

Ons logo is ontworpen door Marloes Messemaker